6
feb
Seneste opdatering: 8/2-21 kl. 1358
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Set gennem politiets kropskameras

“Muslimer ser europæiske kvinder som frit bytte”

Ny bog af Ayaan Hirsi Ali: Prey: Immigration, Islam, and the Erosion of Women’s Rights

Det europæiske gadebillede er i bevægelse hen imod det muslimske: Man ser kun mænd og til nød børn. Kvinderne er fraværende, de sidder hjemme og skal beskyttes imod en kultur, der er farlig for dem. Det er tydeligst i “feministstaten” Sverige. Voldtægtseksplosionen er også tydeligst der, men de overklassekvinder der befinder sig i den offentlige debat og medierne, synes ikke det er vigtigt nok til, at de vil risikere deres ry som anstændige kultikulturalister. Først svigtede de muslimske kvinder, nu svigter de alle kvinder.

I 2004 var jeg medforfatter på en kronik i Jyllands Posten hvor vi udtrykte bestyrtelse over anmeldte voldtægter i Sverige var 2.600. (Voldtægtsbølgen i det statsfeministiske Sverige) I de netop udkomne tal for 2020 fra BRÅ viser 8.890 voldtægter (+6 %, voldtægter på mindreårige er øget 16 procent på et år). En mangedobling på 16 år, mørketallet er enormt, måske ganget med ti, og er stadig ikke et tema for de politikere og medier, der har skabt situationen. Emnet var “no go” i 2004, og jeg kan ikke påstå vi fik tak for kronikken.

Kan Hirsi Ali råbe svenske magthaveres pseudojournalister op, og hvor længe finder svenske kvinder sig i blive trængt ud af offentligheden af invaderende patriarker? Et lille uddrag fra Berlingske Tidende:

Masseindvandring fra muslimske lande har ført til voldtægter og overgreb i et omfang, der har ændret livet fundamentalt for europæiske kvinder, mener islamkritikeren Ayaan Hirsi Ali. I en ny bog går hun i kødet på islams kvindesyn og kujonagtige politikere i Europa.

Sammenholdt med en undersøgelse fra forskere på Stanford University, der på baggrund af gps-data fra mobiltelefoner i 111 lande påviser, at særligt kvinder i muslimske lande bevæger sig mindre end mænd, mener Ayaan Hirsi Ali, at udviklingen hen mod et lignende mønster i Europa skyldes en forøget andel af muslimske mænd med et særligt kvindesyn.

»Alle andre kvinder bliver anset for at være frit bytte. De er ubeskyttede. Mænd kan jage dem. Det er kvinder som resten af os. Jeg klæder mig, som jeg vil, jeg går på arbejde og gør, hvad der passer mig. Europæiske kvinder, der er vant til ideen om, at de kan gå ud af hoveddøren og passe sig selv, bliver nu konfronteret med mænd, der kommer fra lande med muslimsk majoritetsbefolkning.«

Ayaan Hirsi Ali og slår straks fast, at ofre for seksuelle overgreb og voldtægter ofte undlader at melde forbrydelsen til politiet, hvorfor der reelt er tale om store mørketal. Ikke desto mindre beklager hun, at myndighederne i flere europæiske lande ikke registrerer voldtægtsofrenes vidneudsagn om gerningsmændenes formodede etnicitet. Det gælder dog ikke Danmark. Ayaan Hirsi Ali: Muslimske seksualforbrydere ser Europas kvinder som »frit bytte«

Bogen kom den 9 januar og hedder på dansk Frit bytte.Indvandring, islam og truslen mod kvinder og på originalsproget Prey: Immigration, Islam, and the Erosion of Women’s Rights.

5 3 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
12 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Den Nervøse
Den Nervøse
10 months ago

Det er besynderligt og selvmodsigende når feminister i stor stil taler om søstersolidaritet, for det er de samme venstrefløjskvinder, der i stor stil argumenterer for åbne grænser, uhæmmet indvandring og som taler om integration og jubler over det multietniske og multikulturelle samfund. Det er som om de ikke vil læse de statistikker fra Sverige og hører om de såkaldte grooming sager fra Storbritanien! – Vil ikke se, vil ikke hører og vil ikke forstå og vil slet ikke handle efter fakta – Som far til to døtre i gå i byen alderen er jeg voldsomt bekymret og selvom de opfører… Read more »

Voldposten
Voldposten
10 months ago

Man kan vel roligt gå ud fra at alle disse “me too”-mimoser stemmer på SED (Socialistisk Enhedsparti Danmark) og altså er for sharia. Så næste gang en eller anden liderbuk bliver slæbt for inkvisitionen, kan han blot forsvare sig sålunde: “Hun var jo ikke tildækket!”. Case closed. 

Nielsen
Nielsen
10 months ago

Det er svært at definere præsist hvad muselmanden ser,når han kigger på kvinder. Men ud fra hans gerninger,ser han både mænd og kvinder som fjender,som skal dræbes og gøres til slaver.

Knud Madsen
Knud Madsen
10 months ago

Og det er kvinder her i DK og vel i det øvrige Norden, der er mest liderlige efter at importeret flest mulig orker. Det er da noget forbløffende. Kan de lide at blive voldtaget?

Charles
Charles
10 months ago
Reply to  Knud Madsen

De kan bedst lide fjenden. Tyskerne under WW2
Sandnegere med mospudehår Under ny besættelse, en mulig WW3.
Der er feltmadrasser.
Det skal ikke tages generelt. !

Poul
Poul
10 months ago

“Først svigtede de muslimske kvinder, nu svigter de alle kvinder.”

jeg vil nu stadig godt lige se noget statistik på hvad de kvinder har stemt før jeg vækker min sympati for dem.. Er det alt andet end SD er de ikke ofre, men gerningsmænd.

Poul
Poul
10 months ago
Reply to  Poul

Og ja jeg ved godt at det ikke gør den store forskel, men der er stadig forskel på at blive voldtaget og råbe om hjælp, eller at råbe på mere. Det er det sidste disse “venligboere” gør, og værst af alt, de råber det også på andres vegne hvergang de stemmer for mere eller kalder de kritiske røster for racister. De mange uskyldige ofre burde være dem de frygtede mest af alle på dette tidspunkt, men der eksisterer jo ikke skyggen af konsekvens i sverige. Jeg ved heller ikke engang hvorfor jeg kommenterer på det, for der er jo ikke… Read more »

Jari Norvanto
Jari Norvanto
10 months ago

Den 1. februari var det Internationella jihad… förlåt, hijabdagen.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
10 months ago

Ifølge islam ender de fleste kvinder i Helvede!!!

Ikke overraskende, og ikke for at prale, men jeg har personligt i mit liv mødt flere kvinder, så det overrasker ikke mig!

I virkeligheden gode odds, fordi indenfor islam er det helt sikkert at alle mænd får en enkeltbillet til Helvede!

Bastardo
Bastardo
10 months ago

En hellig pligt for enhver trængende hanmus.

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x