8
feb
Seneste opdatering: 9/2-21 kl. 0045
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Time: Valget var rigget av en «kabal af mægtige mennesker», venstreorienterede TIME Magazine: The Secret History of the Shadow Campaign That Saved the 2020 Election.

Hør også venstreorienterede Tim Pool TIME Claims An Elite Cabal Conspired To Stop Trump From Winning, Manipulating Laws And News.

På Mike Lindell’s Censored “Absolute Proof” kan man se dokumentationen for et overvejende kinesisk, massivt hackerangreb på det amerikanske valg og dets netforbundne Dominion-maskiner. Der hersker næppe længere tvivl om, at Joe Biden er en illegitim præsident for andre end ønsketænkere.

Hedegaard: Institut for Muhamedanske Menneskerettigheder

og dets siamesiske tvilling, Politiken, starter nu en larmende kampagne for at fremskynde Danmarks islamisering.

Problemer er, at antallet af nye statsborgerskaber i 2019 var det laveste i 40 år, nemlig kun 1.781. Og, skriver Politiken (8.2.): “Den lange vej til at blive dansker er konventionsstridig og gør integrationen sværere.” Det fastslår Institut for Menneskerettigheder.

Udsagnet rummer to underforståede påstande, nemlig at man bliver dansker af at få statsborgerskab, og, for det andet, at der foregår en integration. Begge dele er som bekendt blevet modbevist af 40 års erfaringer.

Men Instituttet og Politiken har ret på et væsentligt punkt, nemlig at nedgangen i statsborgerskaber gør det lidt sværere for muslimer at udbrede deres samfundsmodel à la Libanon, bl.a. fordi mennesker uden indfødsret ikke kan stemme til folketingsvalgene.

Instituttets budskab rummer en væsentlig mangel, nemlig en omtale af danskeres menneskerettigheder. Det gælder bl.a. retten til at sige sin mening uden at blive skudt, retten til at kunne gå sikkert på gaden og køre i tog, retten til at forsvare sit fædreland, dets kultur og demokrati og meget andet.

Men det er fuldt forståeligt, for Institut for Menneskerettigheder har altid ment, at menneskerettigheder var for fremmede, mens danskere ingen havde.

I mange år lød det stadige omkvæd, at den og den stramning var “på kant med menneskerettighederne” – ligesom det er på kant med færdselsloven af køre 58 kilometer, når fartgrænsen er 60.

Men nu er Instituttet gået over til et mere direkte budskab: Danmarks islamisering er en menneskeret, og det kan kun gå for langsomt.

Lars Hedegaard

5 2 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
14 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Santor
Santor
9 months ago

Ang : Hedegaard: Institut for Muhamedanske Menneskerettigheder

Så er der jo også den pointe at selvom Vi “kun” fik 1781 nye statsborgere så FIK Vi betydelig flere der skulle forsørges af Danskerne. 74.149 for at være helt nøjagtig, hvis man ellers kan stole på statens egne tal.

Hver enkel af dem koster Danskerne et sted mellem 150.000 og 200.000 om året alt iberegnet.

Det bliver til Ca 15 milliarder MERE om året som Danskerne skal punge ud med. Det er en kontant forringelse af Danskernes rådighedsbeløb på 2.500 pr. Dansker så tak for det til regeringen!

Peter Buch
Peter Buch
9 months ago

Det er efter min opfattelse alt, alt for let at opnå dansk statsborgerskab.
Her ses bort fra om man bliver dansk af det.
At være noget ustraffet og bestå en prøve er alt for let for alt for mange.
Mit forslag er maksimalt 9 per år, der har udført noget stort for danske eller for Danmark skal kunne få statsborgerskab. Familjesammenføring afskaffes.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
9 months ago

Ja, det havde vi aldrig gættet 🙄 Paludan-sag slut: Psykisk syg blev instrueret https://newsbreak.dk/paludan-sag-slut-psykisk-syg-blev-instrueret/ 8. februar 2021 11:23 | Af: Nicklas Skyum Clausen To mænd kendes skyldige i forsøg på grov vold mod Rasmus Paludan To mænd er mandag kendt skyldige i forsøg på legemsangreb af særlig farlig karakter mod partistifter Rasmus Paludan, men frifindes for drabsforsøg. Retssagen er blevet ført i midlertidige retslokaler på Paludan-Müllers Vej i Aarhus N, og har været omgærdet af et massivt sikkerhedsopbud.[!!!] Den ene – en 53-årig mand – er skyldig i at have forsøgt at angribe Paludan med en kniv ved en demonstration… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
9 months ago

Det kunne jo være særdeles interessant at finde ud af, hvilken relation den 41-årige har til den “psykisk syge” 53-årige – og især hvilken moské han færdes i.

Var attentatforsøget på Paludan i virkeligheden en bestillingsopgave fra højere sted? 🤔

Aase Mary Michaelsen
Aase Mary Michaelsen
9 months ago

Kan man lægge retssag an for for som danskere at miste vores menneskerettigheder?
Er der slet ingen love, der kan beskytte os?

Jari Norvanto
Jari Norvanto
9 months ago

Den lange vej til at blive dansker er konventionsstridig og gør integrationen sværere.”

  • Bakvänt resonemang, i enlighet med socialistiskt tvärtomtänkande? Ordningen bör ju vara att man gör sig förtjänt av medborgarskapet, genom att göra sig till nytta och visa tacksamhet gentemot folket, nationen och staten som tagit emot dem.
Niels Henriksen
Niels Henriksen
9 months ago

Det er vel nok en rigtigt hyggelig og “kulturberigende” halal-fætter, vi der har fået på besøg på grund af vore dybt naive, uvidende, handlingslammede og groft uansvarlige vatnissepolitikere, der ikke har skyggen af begreb skabt om, hvem og især hvad de bare så tanke- og kraveløst lukker ind i det engang så fredelige og trygge Danmark – uden nogensinde at have spurgt danskerne om tilladelse til dette sociale vanvidseksperiment i fuld skala eller have været bare det mindste interesseret i vore meninger og følelser. 😳  LIVE: Terrortiltalt i retten – lavede opskrift på bomber https://www.bt.dk/krimi/live-terrortiltalt-i-retten-lavede-opskrift-paa-bomber En 30-årig terrortiltalt mand… Read more »

Knud Madsen
Knud Madsen
9 months ago

Desværre er der ca. 75% af dumskerne, der ikke mener at lortet skal smides ud. 🙁

Skåning
Skåning
9 months ago

Eftersom den förra tråden är stängd, så får jag väl fråga här. Hur är situationen med hydroxiklorokin i Danmark? Finns det ett direktiv mot att använda det även där?

ino
ino
9 months ago
Reply to  Skåning

Nej, det må godt anvendes i Danmark

14
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x