9
feb
Seneste opdatering: 9/2-21 kl. 1946
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Sverige delte over 80 000 statsborgerskaber ud i 2020

År 2020 slog antalet utdelade medborgarskap alla tiders rekord, över 80 000. Det är de invandrare som kom till Sverige under tiden då Reinfeldt och Löfven höll tal med teman som “öppna era hjärtan” och “mitt Europa bygger inte murar”. Efter fyra år i landet kvitterar invandrarna ut svenskt medborgarskap. De vanligaste ursprungsländerna hos de nya svenska medborgarna är: (Siffrorna är egentligen ännu värre, eftersom tiotusentals av de som föddes i Sverige 2020 är barn till invandrare som fått medborgarskap, och således automatiskt föddes med svenskt medborgarskap. (Migrationsverket)

🇸🇾 1. Syrien, 25 649
🇦🇫 2. Afghanistan, 4 171
🇮🇶 3. Irak, 3 841
🏴 4. Statslösa, 3 706
🇸🇴 5. Somalia, 2 927

Problemet er langt mere akut i Sverige, men repatriering ville være, hvad ansvarlige danske politikere burde have været igang med det sidste årti, hvor multikultureksperimentets konserkvenser står klart for enhver, der vil se.

Der er dog ikke mange “ansvarlige” politikere på Christiansborg, de siller hasard med danskernes skæbne. Morten Uhrskov skriver om det i dag: Venstres nye udlændingeudspil viser forhåbentlig, at partiet har indset, at integration er en umulighed for det store flertal. Danskerne har en generation eller to at spilde endnu, og det vil de uden tvivl gøre.

Svensk “godhed” høster foragt, kolonisering, vold og plyndring

‘You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.’

Europæerne får ikke andet end foragt som tak for, at deres politikere forærer deres lande væk til den 3 verden. Der er ikke nogen fra den 3 verdens – eller fra erobrerreligionen islam – der kan have respekt for nutidens europæere. Uden stolthed, uden mod, uden evne til at forsvare deres børn, kvinder, gamle eller territorier, og islam er som bekendt ekstremt territoriebevidst. Jo “godere” de er, desto mere bliver de hånet, voldtaget og plyndret. Det er den svenske erfaring.

Her bliver Svenssons “voldsmonopol” hånet efter alle kunstens regler. Dette folk, der ikke har oplevet krig i 200 år, vil få et berømt valg som englænderne blev stillet overfor i september 1938, og som vi kan takke Winston Churhill for at formulere:

”You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.

Og ikke nok med, at de vil få krig. De kvinder og mandslinge, der har regeret dem efter 1945 – og navnlig efter 1968 -, har gjort disse krige umulige at vinde. – Indvandrere håner svensk politi VIDEO: Här griper polisen misstänkta i Märsta – hånas under insatsen

– “Ey vad fuck gör du mannen?
– Fucking fittor. Ni sätter era händer på hans ansikte och han kan inte andas, det är så va? Jävla horbarn mannen.
– Fucking grisar mannen.
– Det här är inte hemma. Så ni vet. Det här är inte ert hem.
– Du ska bete dig här, svarar en polisman.
– Det kan du drömma om. Det här är är vårt hem. Det är vi som bestämmer här.– Ey wallah du har ingen respekt.– Wallah horbarn mannen.
– Horungar, jag knullar er. Jävla horungar.
– Jag knullar er en och en. Jävla horungar.”

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Den Nervøse
Den Nervøse
9 months ago

Vi ved hvor svært det er at repatrierer! Dem der skal repatrieret vil ikke og landet de skal repatrieres til, vil ikke modtage dem! Indvandrene har vænnet sig til det behagelige liv på overførselsindkomster og modtager landet tjener kassen på at have folk i Europa, for de sender mange penge retur til familien der hjemme. De eneste som ønske repatrieringen er os, og vi er let påvirkelige for offerrollespil, hvor så alle venligboere og andre naivister danner ring om den der skal repatrieres! Når så en desparat politiker mister tålmodigheden og vil smide dem ud med faldskærm, så starter hylekoret… Read more »

Jari Norvanto
Jari Norvanto
9 months ago

En spillra etnocentriska svenskar kan bilda / behålla en liten nation – medveten om konkurrensen från andra etniciteter i det multikulturella samhelvetet – men [den relativa] friheten kan endast tryggas om det finns en nationalstat. Och stater bygger på territorier, som kräver territoriellt försvar. Andra späds ut i det globala folkhavet eller dör helt enkelt ut, som dronten gjorde. Nationalstaten är den högsta stabila, demokratiska organisationsnivån, som är mer eller mindre naturligen självbärande. Byggstenen är familjen. I många efterblivna och våldsamma, allt annat än demokratiska samhällen är tillvaron en kamp mellan klaner – som är den högsta organiserande nivån, möjligen… Read more »

Bastardo
Bastardo
9 months ago

Det er morsomt, som unge muhamedanermænd er optaget af tvangstanker om anal voldtægt af mandlige politibetjente.
Det er nok fordi de ikke kan tiltrække piger. Og fordi de hader deres farfigur.

Cat Girl
Cat Girl
9 months ago

OT – the plague
bitchute hash KVWa5Z4cl6vF/

Cat Girl
Cat Girl
9 months ago
Reply to  Cat Girl

Jeg mener, at have observeret at min mor er død af PCR-test og pfizer-“vaccine”

seneste Coleman
The PCR Test Can Kill You and Can Be Used to Vaccinate You

/brandnewtube dot com hash v/c9MAfa

Last edited 9 months ago by Cat Girl
8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x