10
feb
Seneste opdatering: 10/2-21 kl. 1758
18 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Det er ok med menneskemylder i supermarkederne, men forbudt at gå flere ind i en almindelig forretning. Noget stemmer ikke.

Hvorfor benægter de eksistensen af den effektive behandling mod covid-19?

Riposte Laïque, den 7 februar 2021
Pourquoi nient-ils l’existence de traitements efficaces contre le Covid-19 ? Oversat af Bitten-Kirsti Nielsen

Et chok for sundhedspolitikken (eller for pengemændene), som vil os det godt!

Ja, hvorfor hører vi ikke om eksistensen af den effektive behandling mod covid-19? Fordi de (medicinalindustrien) vil påtvinge os deres vacciner, hvormed de har beregnet at kunne skore enorme gevinster på flere hundrede mia dollars. Doktor Olivier Soulier1 forklarer deres negative indstilling til effektiviteten af en behandling af de syge under henvisning til de forhold sundhedsmyndighederne ifølge loven skal overholde før godkendelse og hurtig markedsføring af et produkt.

Dette giver mening i to henseender nemlig penge og magt.

“Vi kan alle se, at dette aldrig får en ende og derfor ikke giver nogen mening. Og dog så er det fuldstændig logisk. Lad os prøve at se på, hvad der sker lige nu med vaccinerne. Der er én ting vi først og fremmest må forstå, og som forklarer meget omkring disse ting. Det er sådan, at vaccinerne i øjeblikket bliver godkendt med en betinget AMM, hvilket adskiller sig fra en fuld og hel AMM. (godkendt til markedsføring). I den fulde og hele AMM har produkterne været igennem en total afprøvning. Men det er imidlertid muligt at give en tidlig, betinget AMM, dvs. før alle prøverne er færdige og valideret, altså hvor produktet endnu er i en eksperimental fase, dvs. en såkaldt fase 3.”

Denne undtagelse er betinget af to ting:

. at procuktet har en virkning med mere end 50%

. at der ikke findes andre behandlingsmuligheder

Det er således en behandling, som kun må bruges i akutte situationer, hvor andre  behandlingsmuligheder ikke er til stede. Men her støder vi på to problemer.

Det første er, at laboratorierne annoncerer vaccinernes effektivitet til 95%, udtaler Peter Doshi2 i British Medical Journal den 4. januar 2021 efter at have set nærmere på sagen. Men den reelle effektivitet af de omtalte vacciner er faktisk på mellem 19 og 29%. Denne publikation har ikke været modsagt af nogen. Så “ups!” Det var et af de to bemærkelsesværdige punkter.

Behandlingsmulighederne bliver totalt ignoreret i hele Frankrig [og i hele Danmark]

Det andet er, at der ikke skal findes en anden behandlingsform. Og her forstår vi, hvorfor hele systemet lige fra begyndelsen hårdnakket har forklaret, at Professor Raoults3 behandling ikke eksisterer (selv om den har virket i 60% af tilfældene)4. De omtalte behandlingsmuligheder bliver totalt ignoreret i hele Frankrig [og i hele Danmark]. For eksempel har Ivermectine5 en effektivitet på mellem 80 og 100% i første trin og med 40% i andet trin. “Ups!”, det var det andet bemærkelsesværdige punkt”.

Vi bruger således for øjeblikket vacciner, som ikke burde have været godkendt med en midlertidig AMM.
Og går vi videre, ser vi noget som længe har været oplagt nemlig, at vira over for ARN (vaccine) muterer uafbrudt, og derfor er man ikke lykkedes med at skabe vacciner mod coronavirus.

Laboratorierne foregiver stadig, at deres vacciner virker på den engelske variant, men endnu bedre på den sydaftikanske variant knap 1½ måned efter den første vaccination. Dette er endnu en gang hvad Pfizers har bidraget med, idet virksomheden allerede i 2009 blev idømt en bøde på 2,3 mia euro for falske oplysninger, løgnagtig reklame og lyssky kommissioner (korruption hos firmaets ansvarlige).

Imidlertid eksisterer der behandlinger ifølge 30.000 læger. Bibliografien om emnet byder på en omfattende verdensomspændende erfaring med såvel tidlig som sen behandling mod covid-19. Dette benægtes af kollaboratørerne i fabrikationen af vaccinerne og deres omnipresente interessekonflikter, hvortil kommer de store vildfarne franske aviser. Men bibliografien gør det muligt for den enkelte selv at gøre sig bekendt med effektiviteten af de mange behandlinger af denne lille virus, som er svag over for flere af disse.

1. Medstifter af OlikaOne Ltd. digital medievirksomhed med speciale i gaming industry
2. Medredaktør af British Medical Journal, assisterende professor ved Universitetet i Maryland School of Pharmacy
3. Fransk psykiater og microbiolog med speciale i smitsomme sygdomme
4. Stoffet hydroxykloakin er ofte blevet nævnt i Riposte Laïque ifm polemikken om behandlingsformer
5. Præparat mod paracitære infektioner

5 1 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
18 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
ino
ino
9 months ago

Jeg har for et par uger siden skrevet til lægens bord (på min kones anbefaling) om noget af det samme, nemlig hvorfor opfordrer myndighederne ikke aktivt os alle sammen at booste vores immunforsvar, bl.a. ved at spise godt med C- og D-vitaminer samt K-vitaminer (dvs. spis godt med kål), selen og zink, og hvorfor fortier man at der tilsyneladende findes flere gode behandlingsformer, især hvis man sætter ind i god tid. Jeg får næppe noget svar.

Anders
Anders
9 months ago
Reply to  steen

Hvilke forudsætninger har du for at sprede disse onde rygter med så stor overbevisning, Steen? Hvad er din uddannelse?

Jeg har observeret, at sundhedspersonale, læger osv. prøver at tiltuske sig vacciner, før end det er deres tur. Er det af dumhed, og fordi de ikke er så intelligente som dig, Steen?

Hvor har du din viden fra, Steen?

Hvorfor nøjes du ikke med selv at hoppe vaccinen over i stedet for at missionere dag ud og ind?

andre sandgaard
andre sandgaard
9 months ago
Reply to  Anders

2 min inden siger den ledende læge for den sørste forsker gruppe og læge gruppe i uda,,at man nu i snart har forsøgst at fortælle verden at der findes medicin mod convid der mindsker chansen for at dør med 50 gange og gør transmition umuligt,,den enest grund til big tech ikke har slettet den er fordi det er en senat hørning det kan de ikke:)
folk er hjerne vasket af tv og her er bevistet den er ikke længere ,de har ladet folk dø med vilje,,,ked af at ødlææge jeres lyseøde verdens billede

andre sandgaard
andre sandgaard
9 months ago
Reply to  Anders

TV2 IQ.. dum som 90% af befolkningen,,hjerne vasket af tv du er 🙂

andre sandgaard
andre sandgaard
9 months ago
Reply to  Anders

anders hjernevasket and 🙂

Nielsen
Nielsen
9 months ago
Reply to  Anders

Kære Anders
Hvis du har kendskab til en læge,som hamstrer vacciner,er det fordi han tror på den, Disse vacciner vi taler om er udviklede af Antony Fouchi og Bill Gates i skønt samarbejde med medicinalindustrien.
De har allerede taget livet af mange mennesker. Så der er ingen grund til at tro på at de beskytter dig mod noget som helst andet end dig selv. Fik jeg nævnt world health organization? som er en del af forenede nationer.

Margrethe
Margrethe
9 months ago

Husk den store demo i morgen i København mod epidemiloven, der lige er vedtaget. Som om vi ikke havde rigeligt, der ødelægger nattesøvnen i forvejen. Tvangstilbageholdelse og tvangsbehandling mod “epidemier” bliver socialdemokratismens svar på kommunismens tvangsindlæggelser på psykiatriske afdelinger af uopdragne borgere, uden det rette “samfundssind”. Fy for helvede, jeg har ikke ord, der beskriver min foragt for den so. Og endnu større foragt for de danskere, der ret beset, kunne have stoppet hende ved at undlade at stemme hende til magten. Nu viser meningsmålinger gud hjælpe mig en fortsat stor opbakning til det monster. Var mediernes rolle som propaganda… Read more »

Nielsen
Nielsen
9 months ago

Vaccinerne virker skam udmærket. De har taget livet af adskillige gamle mennesker. Og eksemplet med sygeplejersken,som blev omtåget for derefter at besvime var temmeligt meget fremme for nogen måneder siden. Der kom en ny side,hvor alskens mennesker får deres syn på denne galskab frem. Den hedder thegreaterreset og .org

Charles
Charles
9 months ago

Dette vælger jeg, eller INTET. https://rumble.com/vd2y2j-banned-from-youtube-dr.-simone-gold-shares-the-truth-about-the-covid-19-vac.html Dr. Simone Gold er en af Frontline-lægerne, der har talt sandheden om COVID-19, behandlingsmulighederne såsom hydroxychloroquin og de nyligt frigivne vacciner. Denne video blev lige hentet fra YouTube og Vimeo for at overtræde deres servicevilkår.  Banned from YouTube: Dr. Simone Gold shares the truth about the COVID-19 vaccines Forbudt fra YouTube: Dr. Simone Gold deler sandheden om COVID-19-vaccinerne  ☻▬▬▬▬▬▬▬▬▬☻ “Dr. Simone Gold – The truth about the CV19 vaccine”: En utrolig engageret læge ( og sagfører!) fortæller om den kinesiske virus ! Man kan tydeligt mærke at hun taler fra hjertet ! Hun fortæller… Read more »

Samuel af Ugglas
Samuel af Ugglas
9 months ago

Kära Snaphanen,
Gör något åt DR redaktion, avslöja deras socialist propaganda som vi hör på DR P2.
Till och med mellan musikstyckena kör de med sin eländiga socialist propaganda. Under snart 12 månaders tid har det första ordet i nyheterna varit “kines-viruset” eller covid som det kallas i folkmun. Det är ytterst tröttsamt att höra på.
Uppläsarna har en så evinnerligt tråkig framtoning, man kan tro att de kommer direkt från någon slags DDR skolning, Tillbaka till Birgit Meister som verkligen kunde nyansera det danska språket. Hjälp oss.

ino
ino
9 months ago

Jeg kommer i tvivl om du mener DR2 (TV) eller DR’s P2 (radio). DR2 ser jeg af og til, P2 hører jeg aldrig.

andre sandgaard
andre sandgaard
9 months ago

hvis man ved lidt om hvordan folk ser ud når de lyver (læser op fra sit lille kort som alle i tv) så man ikke i tvil om at han snakker fra hjertet..anders du et får din iq er hvad der i dag kaldes TV2″ IQ forsat godag lille mæ får

andre sandgaard
andre sandgaard
9 months ago

2 min siger han sandheden ..men hvem gir en skid …det var jo ikke på tv2 så det jo nok ikke sandt

andre sandgaard
andre sandgaard
9 months ago

ledende læge for største læge gruppe i usa og forsker gruppe ,

18
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x