12
feb
Seneste opdatering: 12/2-21 kl. 1752
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Hvordan demokrater, de globalistejede medier og big tech har opført sig i praksis siden 2016, er en makaber oplevelse for en Vesterlænding. Men det er ikke ligegyldigt for en europæer heller. Bemærk at vores ledere og stort set hele pressen affinder sig med de amerikanske myter og løgnehistorier om Donald Trump og et manipuleret valg, der hørte mere hjemme i Sydamerika eller Mellemøsten end i et selverklæret demokrati.

Har du hørt noget om TIME Magazines de facto indrømmelse af, at valgsvindlen var massiv og at Joe Biden er en illegitim præsident? Jeg ser ikke en eneste omtale udover i blogosfæren. Hvordan vil danske journalister og politikere overleve  i den grad at have holdt med Demokraternes svindelmetoder? At groft udemokratiske metoder er i orden blot det er ‘de rigtige’ der begår dem.

Amerikanske medier har forladt journalistisk professionalisme til fordel for propaganda for deres ejeres peneinteresser. Europæiske følger i deres fodspor. Det kan blive et problem for troværdigheden, der ikke bliver glemt lige med det samme. Hans Rustads USA dækning er stadig second to none, den berører alt det, den statsbetalte journalistik fortier. Man kan også læse den. Doc-TV: 1984 er nå. (Se også Armando Simón: President Donald Trump’s Accomplishments

Lars Hedegaard: Hvorfor skal morderne beskyttes?

Der begynder at tegne sig et mønster

Efter at anklagemyndigheden har besluttet at trække Steen Raaschou i retten for at have linket til Louisa Vestager Jespersens dødsvideo, går myndighederne nu efter Uwe Max Jensen. Han står anklaget for at have vist et billede af den franske skolelærer Samuel Patys afhuggede hoved, som morderen, Aboulakh Anzorov, selv havde publiceret. Her er der altså tale om en ugerning i Frankrig, som man ikke må vise i Danmark.

Der begynder at tegne sig et mønster.

Tænker man tilbage til sagen om Basil Hassan, står det stadig uklart, hvorfor domstolene opretholdt et navneforbud, efter at han på dansk foranledning var blevet fængslet in absentia, og navnet var ude i tyrkisk presse. Det kunne i hvert fald ikke være af hensyn til sagens efterforskning.

Derfor får man mistanke om, at formålet var et ganske andet – nemlig at skjule den uheldige morders islamiske identitet.

I årtier har en alliance af politikere, myndigheder, medier og eksperter af al magt villet forhindre befolkningen i at få kendskab til den ondskab, som den samme alliance har sluppet løs i Europa.

Der er kun én ting at gøre, nemlig at blæse de herrer og damer en lang march.

5 3 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
13 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Den Nervøse
Den Nervøse
9 months ago

Journalister lider af derangement syndrom! For at forklare de uindviede hvad det betyder, så er det noget med at journalister mener at det er i orden at lyve og fordreje nyheder og historier omhandlende islamkritik, Trump og Brexit, samt at redigerer meningsforstyrende og intermiderende i interview med konservativt tænkende mennesker eller filosoffer! Mange journalister bruger ligeledes deres, måske stærkeste våben, nemlig at udelade væsentlige argumenter, historier og synspunkter! Det er tendentiøst og journalisterne mener dybest set at det er i orden, for det er i deres verden tilladt, måske endda påkrævet, at forhindre visse nyheder og synspunkter at komme frem!… Read more »

Margrethe
Margrethe
9 months ago

Apropos 1984, er der nogen, der ved, hvor Tommy Robinson er blevet af? Mistede hans opdateringer, da Parler forsvandt og hans TR-news bliver ikke opdateret. Jeg kan ikke finde ham, selvom jeg søger med Brawe og Duck. Han er forhåbentlig ikke alvorlig syg.

Peter Buch
Peter Buch
9 months ago
Reply to  Margrethe

https://t.me/s/TommyRobinsonNews
Man kan preview materialet uden at være på telegram. Jeg kunne ikke umiddelbart se dato på indlæg så det er lidt usikkert, men jeg formoder det går…

Peter Buch
Peter Buch
9 months ago
Reply to  Peter Buch

Omtaler Tommy, som eksempel, for et par uger siden.
https://www.rebelnews.com/deplatforming_and_censorship_pushes_people_to_extremism

GamleDanmark
GamleDanmark
9 months ago
Reply to  Margrethe

Mine venner kan kun finde denne her YT-side med Tommy når jeg sender den direkte, så den er vist normaltvis skjult af YT.

https://www.youtube.com/channel/UC6wdP5hTf_phre6Q3kFiV2g

Roland Salomonsson
Roland Salomonsson
9 months ago
Reply to  Margrethe

Skaffa konto på vk.com. Där finns Michelle Robinson! Detta tillsammans med konto i Telegram garanterar yttrande- resp åsiktsfrihet. Så länge du inte hotar att mörda Putin eller spränga Duman, typ. Men motsvarande skulle sannolikt rendera stängning i varje annat land också.

Cat Girl
Cat Girl
9 months ago

OT
Har et meget simpelt bidrag til vaxxxxxxxxxx debatten (hvis der er nogen). Dette er narrativet vi præsenteres for. Venligst læs teksten og lyt til lyrikken

WHAT IS THE RONA VAX GOOD FOR??

bitch ute hash: /video/bKkbVOKyh7vd/

Last edited 9 months ago by Cat Girl
himlens sendebud
himlens sendebud
9 months ago

‘Det er Herren, der styrer en mands gang, hvordan kan et menneske så forstå sin vej?’ For ‘Visdommen opdrager sine sønner og tager sig af dem, der søger hende.’ ‘I begyndelsen går hun med ham ad krogede veje, påfører ham skræk og rædsel og plager ham med sin opdragelse; indtil hun kan stole på ham, prøver hun ham med sine krav. Så vender hun tilbage til ham ad den lige vej og giver ham glæde; hun åbenbarer sine hemmeligheder for ham.’ Den afgudsdyrkende Donald Trump er om nogen en af jordens stormænd, dem som forfører folkeslagene med sjælegift og tomme… Read more »

Last edited 9 months ago by himlens sendebud
Oslo/Norge
Oslo/Norge
9 months ago

M´kay…

himlens sendebud
himlens sendebud
9 months ago
Reply to  steen

Du må have misforstået budskabet. Jeg ligger under for vejen, sandheden og livet; Jesus Kristus.

Jeg ligger derfor heller ikke under for, at skulle sætte min lid til mennesker, eller tale nogen mennesker på jorden efter munden, for at stå godt i forsamlingen.

‘Thi for os står kampen ikke mod kød og blod, men… mod ondskabens åndemagter i himmelrummet.’

Se, så gør sandheden jo fri, ligesom Ordet siger. Men løgnen gør vred og ligger i lænker.

Cat Girl
Cat Girl
9 months ago

OT
THE COVID CON: HERE’S HOW IT WORKS – HARRY VOX
THE COVID CON: HERE’S HOW IT WORKS – HARRY VOX

bitch ute hash /video/K3L0XymctvRv/

Last edited 9 months ago by Cat Girl
13
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x