13
feb
Seneste opdatering: 13/2-21 kl. 2203
23 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Torturbilleder af irakisk, formodet morder cirkulerer – sluppet løs til aften (video)

Jeg har før gjort opmærksom på de tilfælde af selvtægt (Jennifer Andersons morder i 2001, der ikke overlevede en udgang fra fængsel), som det svenske retsvæsen har fremkaldt – og vil fremkalde. Dagens tilfælde ser ud til at kunne give genlyd, det svenske civilsamfund sender end advarsel til indvandrede kriminelle og til afmægtige svenske politikere, der har indført dødsstraf ad køkkendøren.

Ingen har varme følelser for dette udyr, men det er en yderst ildevarslende udvikling for et civilliseret retssamfund. Det minder os om, at statens kontrol med volden i vidt omfang er borte, og kaos banker på døren.

At lade civilsamfundet idømme og uddele dødsstraf, er en rød linje overskredet. Magten vil komme efter dem, der spreder historien i den tro, at de kan inddæmme deres katastrofe. Blattelito skulle være “influencer”, en helt igennem uheldig beskæftigelse for mislykkede personer. Jeg kalder dem nu “influenza,” fordi den er blevet så dejlig sjælden.

Her har vi altså irakeren Abbe Abdalla Alsaadi (Blattelito = den lille perker) der for to år siden blev fængslet for at have dræbt sin svenske eks-veninde, Anni Andersson(29). Han skal have injiceret hende med med det stærke opiumpræparat Tramadol mens hun lå i sit badekar. For nylig blev han løsladt på en teknikalitet efter to et halvt år (man kunne ikke fastslå størrelsen på den dosis, der dræbte hende), og det synes nogen er for ringe en straf. I morgen ved vi mere om, hvad folkedomstolen synes er mere passende.

Dette er hvad svensk statsfeminisme har gjort mod underklassens kvinder. Når de dør og lider får de ingen opmærksomhed, for dødsårsagen flugter ikke med deres provinsielle, politiske ideer. I det hele taget er antallet af dræbte kvinder af tilrejste patriarker en hemmelighed. Sandheden om deres død er uønsket af statsfeministerne.

”Blattelito” Alsaadi ute ur fängelset: ”Ska fortsätta”

Tidligere har han terroriseret og mishandlet talrige, naive svenske kvinder, men det lader til at være slut nu efter at han længe har været online og har hånet svenske kvinder og svensk retsvæsen. Han forkyndte, at han ville fortsætte sit psykopatiske liv. Det skulle han ikke have gjort. Den almindelige følelse for ham udtrykkes her: “Är uppriktigt förvånad över att detta inte inträffat tidigare. I stor skala.”

Der er næsten ingen, der tvivler på torturbilledernes ægthed. De få der betvivler ægtheden, har ikke nogen overbevisende sag. Han er let identificerbar på sine tatoveringer. og der er da heller ingen af kommentatorerne, der drager dem i tvivl.  Svensk retsvæsen og kommende mordere har fået sig, hvad der på lokalt hedder en “tankeställare,” et ord vi desværre ikke har på dansk i en tid, hvor der er mere brug for tanker, end der har været længe.

Vender Blattelito levende hjem? – det er dagens spørgsmål, man skal være svensk politiker for ikke at ville besvare. Expressens version af historien er ikke informativ i den henseende. Statsjournalistikken er glad for at drukne alt “kontroversielt” i Covid-19 historier, og denne historie vil ikke pynte på “Sverige-bilden” af inkompetente, svenske politikere, som Hirsi Ali meget skarpt og vidende kaldte dem. De vil have magten, men de har ingen ide om, hvad de vil med den.

Advarsel – grafisk!

 

Blodiga bilder på mordmisstänkte Blattelito sprids – uppges vara torterad Billedet findes upixelleret her

Frisläppt Blattelito: “Dom kopplade mig till ett bilbatteri”

5 5 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
23 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
9 months ago

Nærmest som i et eventyr, tragisk handling, men med en lykkelig slutning!

Inger-Lise Sasi
Inger-Lise Sasi
9 months ago

Man kan vel kun sige, han har smagt sin egen medicin, og det er altid godt og retfærdigt. i min optik.

Santor
Santor
9 months ago

Et af den slags tilfælde. Hvis jeg har set noget. Så har jeg ikke set noget!

Poul
Poul
9 months ago

Som polka er inde på, så er det nok optimistisk at tro på at svenskerne pludselig skulle have fundet deres nosser frem fra den statsejede bunker hvor de ligger frosset ned. Jeg tror ikke engang på at de kan sælge fluesmækkere i sverige efterhånden, så det har nok bare været endnu et internt opgør, som skikkert skyldtes at han ikke havde betalt for det narko han dræbte hende med!

Jeg ville ønske at jeg tog fejl og at svenskerne var vågnet, men jeg tvivler meget på det.

Poul
Poul
9 months ago
Reply to  Poul

Her er iøvrigt en anden “tankeställare”: Det billede du har delt fra uwe max jensen på twitter hvor han gør grin med villy søvndal på ski, er censuret af twitter med teksten “ømtåleligt indhold – vi kan ikke vise dig alt”. Det medie er simpelthen vanvittigt.

Polka
Polka
9 months ago

Hvis man dømmer ud fra tilråbene i videoen og accenterne, så er det ikke svenssons der begår selvtægt, så … vi skal nok ikke juble for højt, selv om svinet får forhåbentligt som fortjent!

Charles
Charles
9 months ago

Stem Stram Kurs. Kommer SK på tinge er der en reel chance for at den slags vold ikke opstår.

Sker det ikke, kommer Mette Mink Frederiksen og Politiet på overarbejde.
Allerede nu, mener jeg der er tid til Afspasering.!

Mr. Glass
Mr. Glass
9 months ago

En rigtig solstrålehistorie. Måske er der stadig liv i de gamle svenske vikinger, eller også er det bare et opgør mellem kulturberigere.

Odd S. Olavssøn
Odd S. Olavssøn
9 months ago

O.T. Det sar ud til at Donald Trump blev frikendt i sin rigsret, da Senatet ikke havde 2/3 flertal for at dømme ham. https://www.friatider.se/tidigare-usa-president-friad-vid-riksratt

Jeg havde nu heller ikke regnet med at han ville blive dømt, men man ved jo aldrig…

Odd.

john M
john M
9 months ago

hvorfor skal de danske skibe der sejlede våben til Syrien skjules ,koste hvad det vil.
https://diana-mihailova.livejournal.com/366457.html?nojs=1

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
9 months ago
Reply to  john M

Jamen hov, så har Danmark ikke længere nogen undskyldning for ikke at hjemsende utilpassede islamiske velfærdsturister nu danske skibe sejler nonstop til Syrien. Om i forvejen danske skibe sejler halvtomme, skal naturligvis fyldes op til bristepunktet med utilpassede syriske lykkeriddere – voldtægtsmænd – massemordere alt relateret til islam, tænk om Danmark til en forskel kunne gøre noget godt, hver eneste hjemsendt islamist er en god gerning. Danmark i den tro at sende våben er en god gerning, Danmark den fulde garanti at alle terrorister forsynes med våben rigeligt med ammunition, husk at i Syrien kan islamister helhjertet fortsætte med at… Read more »

Træt
Træt
9 months ago

Landsforrædderen/Feltmadrassen fik som forventet, men perkeren har kun fået et rap over fingrene.
Muslimerne gør det helt rigtige med æresdrab. Nogle få af dem, og alle de andre kvinder retter ind af frygt.
Hvis de hvide unge mænd straffede piger og kvinder i deres egen klan for at have seksuel omgang med muslimer, så ville pigerne holde op med det.
Alle egentlige danskere tilhører én klan, så enhver dansk mand har “påtaleret” når en dansk kvinde er gratisluder overfor en perker.
Af med håret og et brændemærke i panden.

Den Nervøse
Den Nervøse
9 months ago

Ubehagelige billeder, men sådan går det når myndighederne ikke kan og slet ikke vil beskytte sine borgere! Selvom man godt kan forstå reaktionen og hvad der har ledt til dette, så må og skal det være staten der beskytter borgerne og det må og skal være staten der straffer!

Peter Buch
Peter Buch
9 months ago
Reply to  Den Nervøse

I krisetider som nu eller under sidste besættelse var tiltale og strafudmåling ikke noget kun myndigheder deltog i. Hvilket en del er enige i var godt og rigtigt.
En del beklager de relativt få der i den forbindelse mistede livet uden belæg blev fremlagt for deres skæbne blev som den blev.

Den Nervøse
Den Nervøse
9 months ago
Reply to  Peter Buch

Du mener vel ikke, at vi skal have likvideringer på åben gade? På den anden side så praktiserer banderne jo det i deres interne opgør!

Peter Buch
Peter Buch
9 months ago
Reply to  Den Nervøse

Som tidligere nævnt er det et helvede derude. Derude er uden for afspærringen eller optimalt flere lags afspærring. Jeg har ytret det er tilrådeligt oprette flere afspærrede områder og at have sådanne afspærringer, at færdsel uden for disse tilrådes foregå i konvoj, at færdsel bedst foretages med væbnede styrker. Der søgtes fra den alternative myndigheds side, frihedskæmpernes side, under forrige besættelse holdt styr på hvem der blev sigtet og dømt, der skete enkelte fejl. Jeg synes der dengang var enkelte brave folk, og en frygtelige masse andre som ikke var det. En del, en større del, en mindre del i… Read more »

Nielsen
Nielsen
9 months ago

“Utlandsfödda har rätt till tolk om de inte förstår vad personalen säger, så varför ska etniska svenskar tvingas finna sig i att ha personal som varken kan förstå vårdtagaren eller göra sig förstådda?”
Ja Santor,jeg husker det nøje.

Flemming
Flemming
9 months ago

Flemming igen. Der skulle stå Huske kage!

Træt
Træt
9 months ago
Reply to  Flemming

Nej, det hedder huskekage i et ord,

john M
john M
9 months ago
Flemming
Flemming
9 months ago

Hej Steen. Tror at tankestællare kan oversættes til en form for “Huskeliste!” Mvh Flemming.

Cat Girl
Cat Girl
9 months ago

WE THE PEOPLE ARE PISSED OFF … | DR. ERIC NEPUTE
bitch ute hash /video/SdM2lG1fv4Ze/

23
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x