14
feb
Seneste opdatering: 27/2-21 kl. 1354
28 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Både Tavakoli og Juhl fik at vide af behjertede betjente: Dette er en politisk sag

Uwe er tiltalt for at vise et afhugget hoved – nu i Frankrig. Kim Møller muligvis tiltalt for at have vist en slagtet kvinde i en kirke i Nice. Danskere er altså ikke involveret længere. Da jeg også er omtalt flere gange i videoen, skal jeg tilføje et par bemærkninger. Da jeg i forgårs fik mit IT tilbage fra politiet – efter 644 dage – var der intet af det, der virkede. Det er omkring 30 000 kroner at betale af folkepensionen. Om selve posten om Maren og Louisa den 19 december 2018, som jeg skal i retten for om tre måneder, blot dette:

Jeg vidste godt, jeg sad med noget barsk, og jeg måtte tage et døgns tilløb til at se den med lyden skruet ned. Da jeg havde set den glemte jeg at slette den fra harddisken, så rystet var jeg. På Bellahøj 8 maj 2019 sagde jeg til politiet: “I finder intet ulovligt på alle mine diske udover muligvis den Marokko-video video, som jeg glemte at slette.”

“Den er vi slet ikke ude efter,” sagde politiet. Hvad var de da ude efter, når hele mit liv skulle endevendes, alle mine kontakter, mit DNA og mine fingeraftryk og jeg skulle anholdes som en farlig terrorist?  Hvordan står det i forhold til en tiltale efter den ikke specielt alvorlige § 264 d?

Måske er videofilen blevet interessant fordi de har gravet hele mit liv igennem, og sjældent set så ukriminel en person før, men der er lys forude for det danske retsvæsen: “Giv mig manden, så skal jeg nok finde forbrydelsen,” sagde Lavrentiy Beria, chef for NKVD.

I mellemtiden er den pludselig blevet så ulovlig, at den pc er konfiskeret af politiet. I selve posten fra december 2018 linkede jeg gennem to andre sider før folk ville komme til selve videoen, men jeg var nødt til at kunne drive sandhedsbevis for hvad der var sket, for det stod i alle udenlandske aviser men ikke i nogen danske. Det var virkelig ikke af sensationslyst. Omvendt er muslimer i Danmark, der ar chikaneret Louisas stakkels efterladte ved at sende dem filmen, mig bekendt ikke blevet tiltalt af det danske retsvæsen eller anholdt som de terrorister, de har opført sig som?

Jeg husker, jeg sendte posten til Hans Rustad dagen efter, og hans ord var: “Det er en god løsning,” altså for at undgå at blogge videoen selv. Det troede jeg også.

At blive tiltalt for den et halvt år efter, var givetvis som at blive slået ned bagfra. Jeg vidste ikke, den islamimporterende magt i Danmark var så ræd for kendsgerninger om islam, at det var ulovligt at linke til dem gennem to eksterne links. Paragraf 264d har fået elastik i sig. Vil en domsmandsret mene, den dækker min handling, eller er det kun den anonyme person, der har startet sagen.

5 7 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

28 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Den Nervøse
Den Nervøse
9 months ago

Jamen sagen har været politisk fra dag 1. Det er også en politisk beslutning at IT udstyret har været beslaglagt i 644 dage og gad vide om det ikke også er en politisk beslutning at det ikke længere virker?
Og så mangler vi bare at få at vide hvem der har taget den politiske beslutning? For hvis det er en politisk beslutning, så må det jo være en politiker! Det interessante er bare hvor langt op i hierakiet vi skal?

T. Snorrason
T. Snorrason
9 months ago

Politiet kan gå ind i enhver computer uden at ejeren kan se det sen å det er ikke indholdet i sig selv, der er af betydning. En eller anden har sat politiaktionen i gang, evt. et “team”, som det er blevet at almindeligt i det offentlige, herunder vort juridiske sytem, at betegne sig, selv om man kun er enkelt person for at undgå at identiifere sig med eget navn. Burde være ulovligt i det offentlige. Steens sag er lawfare og er politisk fra nogen, som ønsker at genere Steen for hans opfattelse, feks. fra Sverige, Justitsministeriets swamp eller ideologer andet… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
9 months ago

Som der står i kommentarer på:
https://www.jihadwatch.org/2021/02/218269
France: Le Pen goes on trial on charges she broke hate speech laws by tweeting pictures of Islamic State atrocities
So opposing Islamic State atrocities is “hate”? Just sick…
Yes, gravenimage.
It doesn’t get any sicker than that…

Anders H
Anders H
9 months ago

Hvis jeg var Steen Raaschou og oprigtigt af den mening, som han giver udtryk for her, ville jeg på et tidspunkt spørge mig selv, om jeg kunne være helt sikker på, hvad der lå på mine harddiske. Om nogen uden mit vidende havde placeret noget der, som jeg ikke vidste noget om.

Anders H
Anders H
9 months ago
Reply to  steen

Nuvel. Jeg mente før konfiskationen, for jeg har selv et par gange oplevet noget, der bragte tankerne hen på, om min pc uden mit vidende fungerede son andres fjernlager.

Poul
Poul
9 months ago

 “I finder intet ulovligt på alle mine diske udover den video.” “Den er vi slet ikke ude efter,” sagde politiet.”

Jeg går ud fra at du spurgte hvad de så var ude efter? Hvad var svaret?

Poul
Poul
9 months ago
Reply to  steen

Jeg forstår det stadig ikke, det lyder mere som en straffeaktion foretaget af statsansatte rockere på et meget tyndt juridisk grundlag for noget de allerede havde konstateret i forvejen. Jeg ville gerne se den oficielle begrundelse hvis du har noget på skrift, altså præcist hvilke paragraffer politiet mener at du har overtrådt, og som gav dem lov til at gøre som de gjorde.

Ingen lovhjemmel = ingen lovlig aktion = erstatningskrav. Hvilket du iøvrigt burde søge uanset hvad for det ødelagte udstyr, som minimum.

Poul
Poul
9 months ago
Reply to  Poul

PS: Lars andersen (ham ex-betjenten på youtube) har noget retshjælp kørende, ham burde du kontakte. Han kunne lave en stor sag ud af det som når ud til mange tusinder, og jeg tror han ville gøre det med glæde da han bliver rødglødende af raseri når staten misbruger sin magt. Jeg tror endda at han ville gøre det gratis fordi det potentielt kunne være en ret stor sag for ham at vise på youtube. “Journalisterne” følger også hans kanal, så måske kan det sætte skub i processen med at få politiet dømt for deres stasi metoder, eller i det mindste… Read more »

sussebassa
sussebassa
9 months ago
Reply to  Poul

Politiet gjør kun det de blir tilsagt å gjøre av noen.
Frågan er hvilke noen er.
Ikke hvem som helst de tar ordre ifra iallefall.
Høyt oppe i politikken tror jeg.

Poul
Poul
9 months ago
Reply to  sussebassa

Sikkert, men hvis de er gået fuld stasi uden lovhjemmel burde det derfor også være en smal sag at bevise det. Det er den slags her rasmus paludan burde bruge sin tid på som advokat, istedet for at stå og råbe på gaden. Træk samtlige landsforrædere i retten, uanset om de bærer uniform eller ej. Eller rettere, ISÆR hvis de bærer uniform! For de gør kun den slags fordi de ved at det ingen konsekvenser har overhovedet.

sussebassa
sussebassa
9 months ago
Reply to  Poul

..Fuld stasi..då er de iallefall totalt tysta, slikt skal ju vara hemmelig..derfor ganske umulig å bevise. Vet Rasmus om dette tilfellet..han kan nog gi noen gode råd..event kjøre saken offentlig igjennom sitt parti ol..iallaf prata med honom. Ja,alle landsforrædare skulle for retta,men det innbær stor fengselskapasitet..hele Løfvenregjeringen i Sverige..pluss endel byråkrater i toppstillinger. Vi satser nå på det eneste kortet vi har..SD Åkesson i samarbeide med D o Kd. Om de kommer til makta blir det garantert fart i forrædersakene, men med et meget sterkt SD..M og Kd for feige..globalister. Utvisning av muslimer. Hvis ikke er Sverige kjørt for all… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
9 months ago

Ytringsfrihed er total. Eller ikke tilstede.
Sidstnævnte kræver total overvågning/øjblikkelig indgriben/styring af individers liv, skal de leve eller dø..

Last edited 9 months ago by Peter Buch
Anders Bo
Anders Bo
9 months ago

Hvad siger din “forsvarer” til dit ubrugelige IT?
Har du haft en kyndig, til at kigge ind i dit IT, forbindelseskabler og så’n?
Har du modtaget anklageskrift?

Træt
Træt
9 months ago

Som dissident er du nødt til at beskytte dig selv. Hav backup på en ikke-BigTech server ude i verden og en selvdestruerende harddisk. Hav ikke en dyr computer.

Peter Buch
Peter Buch
9 months ago

Som Rebecca Bynum skriver på:
https://www.newenglishreview.org/blog_direct_link.cfm?blog_id=70614&Amazon%2DCancels%2DAllah%2Dis%2DDead

There are things that our society cannot tolerate and expect to survive. Justice must take its rightful place above tolerance.

Samuel af Ugglas
Samuel af Ugglas
9 months ago

Sådan är ”SOCIALISMEN”!!!
Självförklarande, eller hur?

Cat Girl
Cat Girl
9 months ago

#ALEXJONESSHOW: BREAKING: UK GOVT ADMITS COVID-19 A COVER FOR DEPOPULATION PROGRAM
bitchute dot com /video/Qa7iO7zKUxJz/

Cat Girl
Cat Girl
9 months ago

PRIEST SHARES TRUTH, GIVES WARNING TO THE PEOPLE

bitch ute hash /video/914WCbgUwbXF/

Last edited 9 months ago by Cat Girl