20
feb
Seneste opdatering: 21/2-21 kl. 1559
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Jeg har svært ved at se denne generations svenske politikere som andet end forrædere. Svenske kvinder er politiske hovedskydige i, at det er ved at blive nødvendigt at emigrere fra Sverige for det mindretal, der har en uddannelse, der kan bruges internationalt. “

Frihedskæmperen Jan Høegh er død

En stor nordmand har forladt os

Efter kort tids sygdom sov Jan Høeg stille ind den 10. februar 2021, kort før sin 98 års fødselsdag.

Jan Høeg var veteran fra frihedskampen 1940-45, og da en ny besættelse truede, var han atter parat til at gå ind i frihedskampen. I 1988 inviterede Den Danske Forening ham derfor til at tale ved et arrangement på Gentofte Bibliotek.

Antidemokratiske bøller truede personalet, som ikke ville arbejde under politibeskyttelse, som det hed. En anden af frihedskampens veteraner, Sune Dalgaard, forsøgte da at overtale Gentoftes borgmester Birthe Philip til at stå ved sit ansvar og låse op til biblioteket. Damen havde desværre ikke format til at stå fast på demokratiets principper.

Jan Høeg afholdt derfor sin første tale i Danmark fra en køkkenstige udenfor Gentofte Bibliotek. Han kunne ikke få lov til at nyde godt af den ytringsfrihed, som han selv havde kæmpet for med livet som indsats.

Siden 1988 var han hvert år fast foredragsholder ved DDF’s arrangementer, senest ved de årlige folkefester. Jan Høeg deltog trofast i samtlige Mosbjerg Festivaler.

Jan Høeg var en stor sportsmand, og var bl.a. skilærer for de tre danske prinsesser tilbage i 1950’erne. I 2018 vandt han europamesterskab i svømning i klassen 90-100 årige.

Æret være hans minde.  HV

Ja, jeg elsker dette landet – : fortællingen om nordmanden Jan Høeg

Af Ole Hasselbalch (2007)

Et debatskrift, der har den norske tidligere modstandsmand Jan Høeg som hovedperson, og som handler om vilkårene i Norge og Danmark for den nye frihedskamp, der har til mål at stoppe indvandringsbølgen. Københavns Biblioteker

5 1 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
13 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Anders
Anders
9 months ago

Det er nærmest umuligt at forestille sig noget mere frastødende, falskt og ulækkert, end skandinaviske politikere.
Jeg kan i hvert fald ikke.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
9 months ago

Som Jan Høeg her gør opmærksom på at end ikke Heimevernet / Civilforsvaret længere er med folket, kommer sikkert som et chok for mange! Vi der allerede ved at hverken vores militær eller NATO ville stille op hjælpe os da det gjaldt, de er gået i flyverskjul og glimrer helt ved deres fravær! Vi har Jan Høeg’s ord for at også Civilforsvaret kan vi ikke længere regne med, svigter os nu det gælder, så mange forsvarslinjer har vi jo heller ikke tilbage at miste! Fatalt om det viser sig vi står med endnu en forsamling krystere i lort til halsen,… Read more »

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
9 months ago
Reply to  steen

Morsomt Professor Arnstberg taler for døve ører en appel til de svenske kvinder, at vågne op tænke på sig selv sin egen svenske familie, vågne op om kvinderne vil en lys en lykkelig fremtid i Sverige på svensk jord, begynde at tænke, handle og stemme anderledes fornuftigt! Sverige er nemlig blevet offer for voldelig islamisk migration og klimaændring begge ulykker rammer Sverige hårdt på en og samme gang, islamisk migration et reelt uoverskueligt problem af vold og terror, klimaændring er opfundet til lejligheden, eksisterer slet ikke, et stort kostbart problem der kører Sverige i sænk! Denne appel gælder naturligvis også… Read more »

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
9 months ago
Reply to  Steen

Sverige skal ud i en nedsmeltning, som også Professor Arnstberg gør opmærksom på har pengene taget slut, trods alle advarsler svenske kvinder fortsætter ufortrødent over lig, føj bare svenske kvinder til listen af psykopater, svenske kvinder i front nu EU’s nationalstater skal bankes på plads! Sverige kvæles i velfærdsturisme organiseret islamisk vold & terror, det vi nu skal gennemleve kommer at rykke tænder ud, Cat & Peter præsenterer i dette blogspor denne udmærkede video, selv om ikke direkte henvendt til Sverige men til os allesammen https://www.bitchute.com/video/Nf8lVD9m9dBe/ Sveriges redning at pengene tager slut, da vil kvinderne stå iblandt pøblen og råbe,… Read more »

Last edited 9 months ago by Jan Ulrik Friis
Cat Girl
Cat Girl
9 months ago

Det er meget demoraliserede at så få udviser urolighed eller forundring/modstand imod udviklingen hen mod totalitær politistat

Peter Buch
Peter Buch
9 months ago
Reply to  Cat Girl

http://modstand.natmus.dk/DiagramAntal.aspx
Der ses antal modstandsfolk i hele landet, muligvis uden 20% af antallet, som er 88.465.
Det er få mennesker, der gør noget som helst.
Uanset hvor imponerende massebevægelser kan være, er det sommetider ikke masser – men bare få- der er behov for.

Niels Thyge Riisgaard
Niels Thyge Riisgaard
9 months ago

Disse prægtige ege! Politisk korrekte undermålere løber forgæves storm imod dem. Spot og ydmygelser preller af, kringsat af fjender lyser frihedsånden uforfærdet. Sådan så jeg Jan Høeg på talerstolen på Mosbjerg. Om lidt er de alle borte, og tilbage står vi andre med ansvaret for at pleje Frihedens træ – skræmmende, fordi historien viser, at dette enestående træ skal vandes med blod en gang imellem. Her står vi så med al vores kærlighed til fædrelandet, klog på historien og troen på, at sandheden skal sejre, engang. I mellemtiden ser det sort ud. Overalt og på alle niveauer møder vi tyranniets… Read more »

Oslo/Norge
Oslo/Norge
9 months ago

En av de aller siste veteranene fra motstandsbevegelsen forlater jammerdalen, men norske main stream media tier nærmest bom stille.
Dette er selvfølgelig på grunn av Høegs holdninger til den fremmedkulturelle masseinnvandringen, at en veteran fra kampen mot den tyske okkupasjonsmakten så på dagens situasjon med tilnærmet samme alvor som dengang skal absolutt ties i hjel.
Hvil i fred.

ps: han het Høeg, ikke Høegh, så overskriften kan med fordel rettes.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
9 months ago

Hot och våld på akuten (skadestuen) har blivit vardagsmat

https://www.vardfokus.se/nyheter/hot-och-vald-pa-akuten-har-blivit-vardagsmat-2/

Cat Girl
Cat Girl
9 months ago

ALERT!!!!
Jeg ved ikke mange respekterer David Icke’s stemme, men han er nok den vigtigste stemme i modstanden mod covid-scam-plan. Lyt til ham, han har desværre nok ret, som vi jo alle kan konstatere med vores egne øjne og ører, ved at se hvad de gør ved vores verden
DAVID ICKE ! THIS WILL NOT STOP, ITS ONLY GOING TO GET WORSE, WHAT ARE YOU WAITING FOR ?
bitchute hash Nf8lVD9m9dBe

Last edited 9 months ago by Cat Girl
Peter Buch
Peter Buch
9 months ago
Reply to  Cat Girl
13
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x