22
feb
Seneste opdatering: 22/2-21 kl. 2105
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!

De Radikales heppekor og Finn Nørgaards minde

Lederen af Finn Nørgaard Foreningen: Har arbejdet for Det Radikale Venstre

Af: Uwe Max Jensen 

Det har skabt stor undren, at Finn Nørgaard Foreningen, der er etableret for at mindes det danske terroroffer Finn Nørgaard tilgodeser muslimer og venstreorienterede prismodtagere.

Filminstruktøren Finn Nørgaard, der døde under en konfrontation med en Islamisk Stat-terrorist, var personligt optaget af venstrefløjens svigt, når det kommer til integrationen af muslimske indvandrere.

Der er en grund til, at Finn Nørgaard Foreningens fokus ikke stemmer overens med den afdøde filmmands tankesæt og holdninger. Sekretariatslederen hos Finn Nørgaard Foreningen, Pia Toftdal Rasmussen, har en fortid som medarbejder hos Det Radikale Venstre.

“Det er et af de bedste valg, jeg har truffet i mit arbejdsliv,” vurderer Pia Toftdal.

Uffe Elbæk er Pia Toftdals ‘yndlingspolitiker’

I 2011 fortæller Pia Toftdal, at hun arbejder på Uffe Elbæks valgkampagne. Det er i årene før, Uffe Elbæk danner Alternativet. Uffe Elbæk er i 2011 stadig medlem af Det Radikale Venstre. Den venstreorienterede sekretariatsleder bibeholder opbakningen til Uffe Elbæk, da han stifter Alternativet i 2013. Pia Toftdal omtaler Uffe Elbæk som sin ‘yndlingspolitiker’.

Uffe Elbæk har i dag sagt farvel til Alternativet og har stiftet Danmarks første fuldtonede muslimske parti, Frie Grønne. Det er pakistaneren Sikandar Siddique, der er udråbt til partileder.

Pia Toftdal, der er midt i 50’erne, er uddannet i blandt andet ‘mindfullness’, hvor man arbejder med mental sundhed gennem alternative behandlingsmetoder, der for eksempel kan minimere brugen af antidepressive medikamenter.

Festligholder ofte de islamiske højtider på sine sociale medier

Pia Toftdal er, modsat terrorofferet Finn Nørgaard, meget optaget af at omfavne islamisk kultur i Danmark. Hun festligholder ofte de islamiske højtider på sine sociale medier.

“Ramadan mubarak til alle mine muslimske venner,” skriver Pia Toftdal.

Inden terrorangrebet i 2015 lever Pia Toftdal en mere ydmyg tilværelse rent arbejdsmæssigt. Hun arbejder med marketing og reklame for et japansk it-firma, og hun har tidligere ernæret sig som sælger. Terrorangrebet på Lars Vilks Komiteens møde i Krudttønden og likvideringen af Finn Nørgaard giver Pia Toftdal nye jobmuligheder – denne gang i en ledelsesstilling.

“Jeg kan se tilbage på en periode af mit liv, hvor jeg, i lyset af terrorangrebet, har arbejdet med at forsøge at ændre den måde vi ser hinanden på. Arbejdet har også ændret mig,” skriver Pia Toftdal på femårsdagen for terrorangrebet.

I dag er Pia Toftdal den øverste chef for Finn Nørgaard Foreningens arbejde. En forening, der nyder stor anerkendelse, fordi mange organisationer, fonde og offentlige pengekasser ønsker at værne om Finn Nørgaards eftermæle – og den tilsyneladende gode sag. Det er eksempelvis folketingets formand og justitsministeren, der sammen med Pia Toftdal overrækker Finn Nørgaards mindepris til en gruppe uintegrerede somaliske kvinder fra foreningen Sahan i 2021.

Tidligere er prisen gået til en bandekriminel muslim, der kort tid før har forladt fængselscellen. Det var ironisk nok også en bandekriminel muslim, der dræbte Finn Nørgaard ved Krudttønden.

Finn Nørgaards tragiske død har givet venligboen Pia Toftdal adgang til de bonede gulve og mange offentlige og private støttekroner, som hun ikke var i nærheden af før terrorangrebet.

Problemet er, at Finn Nørgaard Foreningen IKKE arbejder efter terrorofferets tankesæt og livssyn.

Finn Nørgaard så med foragt på Det Radikale Venstre kort før sin død.

Finn Nørgaard læste og delte eksempelvis artikler fra det stærkt islamkritiske medie Den Korte Avis. Et medie, der ganske givet vil møde foragt fra den radikale sekretariatsleder.

Pia Toftdal er gift med den tidligere Danmarks Radio-chef Ole Mølgaard, der har styret licensstationens radiokanaler i en årrække. I dag er Mølgaard udviklingschef for den licensfinansierede radio Loud. Ole Mølgaard er desuden medlem af Finn Nørgaard Foreningens bestyrelse.

Det kulturradikale ægtepar, Pia Toftdal og Ole Mølgaard, har ganske enkelt svigtet Finn Nørgaards eftermæle. Finn Nørgaard så med foragt på Det Radikale Venstre kort før sin død.

“Nogle af os mener, at det ville klæde Det Radikale Venstres veluddannede og velbjergede vælgerskare at bevæge sig ud i virkeligheden,” skriver Finn Nørgaard et halvt år før sin tragiske død.

I dag er det netop en person fra De Radikales politiske heppekor, der varetager Finn Nørgaards minde.

4.3 4 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
15 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Charles
Charles
9 months ago

Ang epidemiloven med de 12 tvangsindgreb i folk´s frihedsrettigheder.

Med de beføjelser regeringen vi tilrane sig, kræves der ikke bare et flertal af partier, men 5/6 deles flertal da det ellers er i strid med grundloven.
Jeg kender godt nok ikke mandat fordelingen, men jeg tror ikke lige det røde flertal kan række til 5/6 dele af de 179 folketingsmedlemmer. Det er jo lige godt 83% der skal stemme for det vidtgående indgreb i folkets frihed.
Ingen skal stjæle min frihed på den bekostning, jeg håbe andre kan se det.
Afsæt nu flertalsdiktaturet NU !

Peter Buch
Peter Buch
9 months ago
Reply to  Charles

https://www.ft.dk/da/Medlemmer/Mandatfordelingen
Uden for folketingsgrupperne 8
DF 20
NB 4
1/6 er omkring 29

Den Nervøse
Den Nervøse
9 months ago

Finn Nørgaard’s minde er blevet kidnappet af RV og venstrefløjen!

Margrethe
Margrethe
9 months ago

At misbruge en afdød til at promovere sin egen ulækre dagsorden, der oven i købet peger stik modsat af, hvad Finn Nørgaard selv stod inde for – kan man blive et mere foragteligt afskum? Et andet ord for Radikal.

Pia Toftdal er en “bedemand” af den kaliber, der ingen skrupler har med at hive guldtænder og vielsesringe af de afdøde i kisten. Herregud, de døde har jo ikke noget at bruge guldet til alligevel…

Hansen
Hansen
9 months ago

Det her er for galt, ville min bedstefar have sagt.
Jeg siger, der bør oprettes en Finn Nørgaard-brigade.
Dumhed må og skal bekæmpes. Jeg taler selvfølgelig ikke om vold, kære PET.
I

Morten - - -
Morten - - -
9 months ago

Finn Nørgaard varetog det til at begynde med også selv fra sin mindeside på Facebook. Dér kunne man læse, hvad han faktisk tænkte og mente. Så den er blevet slettet …

– – –

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
9 months ago

Wolf Bierman gør opmærksom på at “Tyskland er blevet et multi-kulti diktatur!”
“Sie müssen raus, das ist scheiße!”

Kanzlerindens flygtningepolitik!
“Was ist für Sie drin? ”

“Dagens politikere ikke bedre end de gamle Stasi i DDR!” Wolf Bierman.

https://www.youtube.com/watch?v=hIDM7johkvA

Nu er talen i Tyskland inde på et forbud imod nybyggeri af 1′ familie huse, da de fylder alt for meget, ghetto byggeri kan huse langt flere “mennesker” på mindre plads!!!

Danmark ved hjælp af ghettopakker, har længe haft helt samme tanke samme plan at forvandle hele Danmark i en stor ghetto, skal huse hele Mellemøsten hele Afrika!!!

URSUS
URSUS
9 months ago

Til Steen. Dette er et tip. Selv om du ikke har tv, kan du se DR-serien om svindel med moms osv. Det seneste afsnit hedder “Pengejægerne: Svindlernes marionetadvokater”.Tag dig tid til at se den, for den er et sandt orgie i demonstration af dansk naivitet og mangel på omhu og ansvarlighed. Til sidst ender vi ved “stjerneadvokaten” Khuram Riaz Ahmed, der længe har været en betroet kurator i konkursboer. Ham kan man ifølge de givne oplysninger købe til hvad som helst, og uanset hvor groft folk har svindlet, finder han ingen tegn på ulovligheder, der kræver politianmeldelse. Jo grovere, jo… Read more »

URSUS
URSUS
9 months ago
Reply to  steen

Den første udsendelse i samme serie om leasing af stjålne biler og svindel med moms er helt domineret af udenlandske bagmænd, indvandrede vanvidsbiliser og deres internationale netværk med adresser så langt væk som til en moské i et muslimsk kvarter i Tokyo.

https://www.dr.dk/drtv/se/pengejaegerne_-momssvindel-med-luksusbiler_234747

Ulla Ursula
Ulla Ursula
9 months ago

Hvis man har kendt og elsket et mennneske, hvis væsen ændredes pga demens, er det en hån og direkte dumt at overvære de mange påstande om en dement præsident og vicepræsident. Men det afrikanske ordsprog om elefanterne er velvalgt. Dog virker det efterhånden, som om det er magtliderlige æsler med sølvpapirshatte, der kæmper mod magtliderlige elefanter med sølvpapirshatte, og at begge parter blæser på almindelig anstændighed og tror, at vi andre kan bildes alt ind. De stores magtkampe har altid kostet de små dyrt, og historien fortæller os med al ønskelig tydelighed, at blomstringstider hænger sammen med fredstiders stabilitet og… Read more »

Cat Girl
Cat Girl
9 months ago

Kan vi grine lidt?
POTS AND PANS BY SPACEBUSTERS
https://www.bitchute.com/video/pBBXOvwbHxWe/

Peter Buch
Peter Buch
9 months ago

A failed generation that contributed nothing…
https://www.youtube.com/watch?v=K7b-HT3DLh0

Peter Buch
Peter Buch
9 months ago

All jobs are done by local people in Orania – no outside workers are brought in.
“It’s very safe here. We sleep with the doors unlocked. You can walk in the street at 3am without any fear. You don’t have that where you live,” he tells me.
https://www.bbc.com/news/world-africa-29475977

Charles
Charles
9 months ago

https://hodjasblog.one/bludnikow-sfs-anne-grete-holmsgaard-der-stoettede-pflp-skal-nu-doemme-inger-stoejberg-i-rigsretten/ ?fit=600%2C412&ssl=1 “Blüdnikow: SF’s Anne Grete Holmsgaard, der støttede PFLP, skal nu dømme Inger Støjberg i rigsretten” – Hodjanernes blog – hodjasblog.one Jeg har tilladt mig at tyvstjæle denne glimrende og yderst relevante artikel herfra Blüdnikow: SF’s Anne Grete Holmsgaard, der støttede PFLP, skal nu dømme Inger Støjberg i rigsretten Interessant p… hodjasblog.one ———————————————————————– Røveriet på Købmagergade Postkontor, hvor Politibetjent Jesper Egtved Hansen blev skudt under Blekingegadebandens røveri i 1988.. (in mente) Rødgardisten: SF’eren Anne Grete Holmsgaard, der støttede PFLP, og dermed aktionen. Større landssviger findes vidst ikke, for at støtte terror. Hold da kæft hvor en Skurproses. ☻☻☻☻ Man… Read more »

15
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x