24
feb
Seneste opdatering: 25/2-21 kl. 2308
20 kommentarer - Tryk for at kommentere!

In the following appearance on Figaro Live, the popular French commentator Eric Zemmour discusses the ban on Génération Identitaire and the double standard applied by the government when dealing with left-wing groups. Eric Zemmour: “It is Very Patriotic to Defend One’s Borders” (Europa er vores, Identitær, Sortedammen i dag)

Islam er en ideologi

af Henrik M. Jensen

Nu er der igen-igen ballade med muslimer i vort land, og hvor det for kort tid siden var syrere, der forberedte terror, er der nu en moské på det tæt befolkede Vesterbro, der på trods af indsigelser fra lokalbefolkningen har fået tilladelse til en større udvidelse med alt det larm og trafikkaos, det vil medføre.

Foretagendet drives af en pakistansk organisation, Madani Masjid, der kalder det “Muslim Cultural Institute”. Så moskeen skal altså forestille at være et kulturelt foretagende.

Men er islam en kultur?

Ja, for især unge mere og især mindre frisindede kvinder fra indvandrermiljøet er islam en kultur, for med denne flydende definition slipper de for at stå til ansvar for det hadske og intolerante indhold i koranen.
Og for organiserede muslimer er “kultur” en praktisk definition at hive op af hatten, når der skal hives økonomiske tilskud ud af stat og kommune.

Eller en religion?

Også det, for somme tider er det godt at ryste “religion” ud af ærmet. Det giver ikke så mange penge fra det offentlige, men begrebet appellerer til de mere bløde sider hos danskerne, for vi har vel religionsfrihed og er tolerante?

Selv den engang så religionskritiske venstrefløj har taget religionen til sig, især når det drejer sig om fremmede religioner, Og så hjælper det, at mange præsteembeder er overtaget af folkesocialister og kulturradikale, der dermed har givet venstrefløjen en ny platform: “Folkesocialistkirken”.

Nej, en ideologi!

Men islam eller “muhammedanismen”, som Muhammeds lære retteligt bør hedde, er en ideologi. For på trods af at koranen får sin autoritet fra en overjordisk autoritet, ærkeenglen Gabriel, er den en lovtekst, der virker direkte ind i samfundslivet.

Og som sådan er muhammedanismen først og sidst ideologisk og dermed politisk, og en muhammedaner (på arabisk: muslim) er en der arbejder på at gøre lovgiveren og herskeren Muhammeds lov til gældende lov i Danmark.

Og det er de mest bevidste blandt muhammedanere, de såkaldte “islamister”, enige i, idet de helt åbenlyst søger at overtage af den politiske magt i Danmark og resten af verden.

Totalitære ideologier

I de totalitære miljøer har de efter murens fald i stigende grad kastet kærligheden på Muhammeds lære, for her findes meget af den samme ånd og dogmatik, der har drevet kommunismen og fascismen.

Også maoister og andre kommunistiske sekter begrunder deres ideologi med noget “større”. Her er det bare ikke et sendebud fra Gud, men Marx og hans “objektive videnskab”, den dialektiske materialisme.

Og springet fra kinesere der stod og viftede med “Maos lille røde bog” til arabere, der vifter med “Muhammeds koran” er ikke så langt. Fanatismen og hadet til hhv. vantro og klasseforrædere er identisk og perfekt til at skabe enhed og holde rækkerne tæt sammensluttede. Og førerdyrkelsen går igen: Nationalsocialisterne havde respekt for Muhammed, og “Mein Kampf” sælger godt i Mellemøsten.

Kommunen og Muhammed

Og i Københavns kommune, hvor marxister og gamle maoister stadig fører et stort ord, er der naturligvis en positiv holdning, når muhammedanske institutioner som den på Amerikavej søger om tilladelse til at udvide.

Og når tilladelsen tilmed skal gives af Teknik og Miljøudvalget, hvor enhedssocialisten Nina Hedeager er formand, er den næsten givet på forhånd.

Hun arbejder for den ekstremistiske organisation Hamas, som styrer Palæstina, og hendes parti har ofte vist velvilje over for islamistiske bevægelser.

Stop udenomssnakken

Hos de anholdte fra den sidste store terrorsag fandt politiet foruden krudt og tændsatser også en koran, hvor der var understreget passager, der handlede om kampen mod de vantro.

Det er ikke spor usædvanligt, og som så ofte før ser vi, at Muhammeds lære bliver direkte inddraget i den politiske kamp. Stop derfor udenomssnakken om muhamedanismen som en “religion” eller “kultur”.

Kridt fronten op og gør det klart for venstrefløjen og de kulturradikale: Muhammedanismen er en ideologi.

Uroen ulmer blandt naboer: Moské vil skabe trafikkaos og islamisering

Jeg er bekymret over udsigten til flere moskéer og mange minareter i København. De vil hver dag minde mig om, at jeg som homoseksuel er forkert og burde forbydes, og i værste fald slås ihjel.

Se også Preben Nielsen: Super-moské på Vesterbro. Moskeens nuværende lokaler er bilfirmaet Andersen & Martini A/S . Resten af Amerikavej er ret eksklusive lejligheder med en tårnhøj kvadratmeterpris. Beboerne er ikke ret tilfredse. De har aldrig hørt om juristen Gavin Boby, “The Mosquebuster.” Han forhindrer moskeer i at blive bygget i stor skala alene ved hjælp af gældende, kommunal lovgivning.

Et smugkik ind i det kommende propagandacenter på Amerikavej, foto Henrik Jensen

5 2 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
20 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Annette K
Annette K
9 months ago

Vesterbro er smækfyldt med mennesker der stemmer på Alternativet, Radikale venstre, Enhedslisten og SF, så min medfølelse kan ligge på et meget lille sted. De samme mennesker som bare knuselsker Multikultur og uden tøven råber racist efter enhver der blot nævner at Muslimerne i Danmark er et problem, har i årtier selv valgt at bo 100% indvandrerfrit, også når de skal vælge institution og skole til deres børn. Selv de der påstår at være multikulturelle og bor på Nørrebro, bor indvandrerfrit i deres topsikrede Danskerenklaver, hvor den etniske grønthandler hedder aarstiderne.dk. Og nu kommer multikulturalismen så for tæt på og… Read more »

Nielsen
Nielsen
9 months ago
Reply to  Annette K

Årstiderne bruger som mange andre distributionsselskaber fremmed arbejdskraft. Man væmmes ved at se så mange sandnegre køre rundt på de danske landeveje.

Preben Nielsen
Preben Nielsen
9 months ago

Nu afdøde Ole Hasselbach skrev i slutningen af 1980eren en glimrende kronik i “Danskeren”, som han gav titlen “Kolonialismen der kom tilbage”. Den beskrev, hvordan 3 århundreders kolonialisme (1600-tallet til 2. verdenskrig) havde ført en mikroskopisk lag af europæiske embedsmænd til Asien og Afrika for at administrere disse landes enorme folkemasser.Efter opofrelserne under 2. verdenskrig besluttede den herskende elite i Storbritannien og i Frankrig at gildet var slut og over de næste 20 år forsvandt de så som kolonimagter. Embedsmændene vendte hjem, men sammen med dem kom så hundredetusinder af mennesker den anden vej. Det nye kolonialister. 90% af disse… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
9 months ago

Skal man grine eller græde? 🙄😂

Googles PK-robot klassade schack som rasism

https://www.friatider.se/googles-pk-robot-klassade-schack-som-rasism

Publicerad 24 februari 2021 kl 16.41

UTRIKES. Googles AI-verktyg för censur på Youtube klassade en populär schackkanal som “skadlig och farlig”. Det ledde till att kanalens ägare Antonio Radic blockerades från Youtube för en video med stormästaren Hikaru Nakamura, rapporterar Computer Sweden.

Forskarna har också gått igenom 1.000 kommentarer på populära schack-kanaler på Youtube som klassats som “hets mot folkgrupp”. Det visade sig att inte mindre än 82 procent av kommentarerna blivit felklassificerade eftersom de innehöll ord som “svart”, “vit”, “anfall” och “hot”, skriver Computer Sweden.

Nielsen
Nielsen
9 months ago

Ja islam er en ideologi (forbryderorganisation) med luderbogen koranen som retningslinie. Men desværre er islam også (i hvert fald ifølge Fadbumsen og alle de andre tosser på tinge) en relegion. Og som sådan nyder den respekt blandt sludrechatoller og levebrædspolitikere.

Kirsten Damgaaard
Kirsten Damgaaard
9 months ago
Reply to  Nielsen

Læs den danske professor emeritus Mehdi Mozaffaris analyser af islam som en totalitær ideologi på http://www.respublica.dk , venligst Respublicas redaktør

John M
John M
9 months ago

Sten FOcus. Tyskland er 10 gange værre end Sverigestan.
Det er helt vildt , hvad der foregår I Tyskland, overgår ALT
https://www.youtube.com/watch?v=A94qlMd04us

sussebassa
sussebassa
9 months ago

Flott og storslagen statue av Lamotte.
Han fortjente den, men ble selv veldig overrasket når noen fortalte om den og selve plasseringen..
Får vel neppe stå der lenge før venstreslødderet ødelegger den.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
9 months ago

Dagens gode grin / skratt 😂Kupp utanför LO-borgen: Staty av en dammsugande Lamotte Publicerad 21 feb 2021 kl 15.39 https://www.expressen.se/nyheter/kupp-utanfor-lo-borgen-staty-av-en-dammsugande-lamotte/ Ett elbolag har placerat en staty föreställande Joakim Lamotte med dammsugare utanför LO-borgen.  Statyn är ett marknadsföringsjippo för ett elbolag kopplat till honom och ett inlägg i energidebatten.  Någon har placerat en staty vid Norra bantorget, strax utanför entrén till fackförbundet LO:s kontor i Stockholm. Statyn föreställer kärnkraftsinfluencern och medborgarjournalisten Joakim Lamotte. Figuren bär på en dammsugare och en skottsäker väst. Statyns sockel pryds med logotypen och adressen till elbolaget ”Kärnkraft”. Energibolagets delägare Chang Frick, tillika chefredaktör för Nyheter idag,… Read more »

Ulla Ursula
Ulla Ursula
9 months ago

Ja, myterne om Vesterbros hipstere er forloren romantik om en hals. Helt enig. Ligeså enig i, at der efter for godt befindende jongleres med begreberne kultur, religion og ideologi. Men vi kan vel blive enige om, at muslimsk kultur er gennemsyret af islam og dermed en juridisk og politisk ideologi, hvor det individuelle og liberale ikke har plads? Desværre har Steen delt sit indlæg med demenspåstande ifm. Jo Biden op i to og placeret min kommentar i en sammenhæng, hvor den ikke hører hjemme.Han er jo ikke bleg for den slags. Til gengæld har blogejeren placeret en henvisning til symptomer,… Read more »

Ulla Ursula.
Ulla Ursula.
9 months ago
Reply to  steen

Slet mig. Det er kun tre kommentarer. Med mit hospitalsarbejde er jeg fejlplaceret i dit ekkokammer. Jeg oplever daglige tragedier med ulykkelige slægtninge til demente.

Nielsen
Nielsen
9 months ago
Reply to  steen

Vær ikke vred på os racister. Vi er tilfældigvis også nationalister.

John
John
9 months ago
Reply to  Nielsen

Jeg konstaterer, at Nielsen ikke har læst Ulla Ursulas kommentar om muslimer og tilbagesendelse.

Steen boltrer sig dagligt i perfiditeter, sladder er blevet bloggens omdrejningspunkt. Han er selv omkring de 70 år men uden forståelse for, at det er dårligt smag at håne aldersrelaterede lidelser ved at bruge dem som skøldsord. Sørgelig udvikling i den alder.

John
John
9 months ago
Reply to  Steen

Jeg har slettet min facebook profil. Det er dig, der burde tilegne dig noget pli, og det vil det danske retssystem forhåbentlig få dig til at tænke over. Ellers vil jeg foreslå, at du omdøber din blog til Sølvpapirshatten, når du fortsætte din daglige dont med at udråne andre til idioter, for det er jo det gennemgående tema.

John M
John M
9 months ago
Reply to  John

Du kan ikke slette dine data , ej heller på taber bogen.
NB er et HOAX, som desværre folk er faldet for igen.
libertære er lige så farlig som kommunister

Det har altid været DF mod resten.

Et er hvad politikkere siger og skriver i MSM , noget andet er hvad de stemmer i salen.

Hr. Morten Messerschmidt udstilte nu C Markus Knut godt i tirsdags, en flok løgnere de konservative er .og resten af FT.

DF
DS

.

John M
John M
9 months ago
Reply to  John M

Danmark er social , S er ikke socialister !
Der er INTET land i verden der er socialistisk eller kommunistisk.
Der er berigere, intet andet.
Derfor vil NB fjele.
Som de neo liberale i hele europa , kun accelerere massiv social uro.
ALT hvad jeg skrev for 10-15-20 år siden er sket.
Om kun 20 år når vi “game over”

20
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x