26
feb
Seneste opdatering: 28/2-21 kl. 1437
20 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Magnus Bejmar var længe en fremragende Sverige-kommentator på DR-Deadline. Jeg formoder, han har fået lang snor af det røde DR, fordi han var så godt klædt på sagligt. Han fortæller her i et svar til Jakob Heidbrink hvordan det er, at være flyttet til Danmark. En bevægelse jeg selv har foretaget bare den modsatte vej.

Jag litar på den Københavnska polisen, jag litar även på de politiker jag inte sympatiserar med

“Att fritt få uttrycka sig, för detta bli fördömd för ordens innehåll, men inte utdömd som människa, var en viktig del av min flytt till Danmark. Mycket av arbetslivet tvingades ändras, länge trodde jag det ginge pendla till det svenska, men fördömelsen av mitt nyttjande av den danska frispråkigheten samt en haltande SEK, slog detta väck.

Som invandrad kan man försöka sig med integrering, men tvingas acceptera man bär sitt nationella arv i urbefolkningens ögon. Sålunda sade jag till den pakistanske tobakisten: “När du inte uppfyller deras fördomar och inga tyskar finns att tillgå, hatar dom mej” Svenskekrigene är fastlagt pensum i dotterns historieundervisning.

Men gud så skönt att låta henne jogga tryggt ensam mitt i stan, eller cykla tvärs genom Nørrebro, ty jag litar på den Københavnska polisen, jag litar även på de politiker jag inte sympatiserar med, samt de krängande medier, som vill få fan av annan publicist om de försökte sig med det jag så länge vanmäktats av i Sverige.

Länge försökte jag verka journalistiskt härifrån, försöka berätta att det som i mitt ursprungsland stämplas med alla fulord som kan staplas över Jimmie, är normal politisk diskussion och omfattas av majoriteten här i Danmark.

Redan när dottern gick i småskolan undrade sig ledarna i det danska Vänsterpartiet vad i alla världen deras broderparti pysslade med, och här finns fullt fungerande socialdemokratiska ministrar att resonera förnuftigt med. Jag är inte bättre ställd här, tyvärr mycket handikappad på många vis, men min dotter får en förnuftig skolgång, med rättvisa betyg och examen både i nionde klass och i gymnasiet, läkare finns att tillgå med ett samtal om morronen och polisen ger sig jävulen på att sätta dit de kriminella.

 Ser tyvärr att klyftan mellan DK och Sverige har fördjupats över 20 år

Det är ting jag tog för givet i min barndom och lider av ska vara för lång tid än, en omöjlighet i Sverige. Visst har jag tappat flera gamla vänner, och ville helst ett ökat samarbete och en större integration mellan Dk og Sve, men ser tyvärr klyftan fördjupats över dessa 20 år, när det som är en självklarhet för de flesta nordbor så illa korrumperats i det svenska. Att migrera är sällan lätt för någon, men att ljuga sig igenom livet är för vissa av oss en komplett omöjlighet. Det är mig en stor sorg att Sverige så förklätt sig i förvridna fjädrar att folk får svårt att tillsammans diskutera fjäderdräkten. Och att bron som skulle förena, mer ses som ett hot och måste kontrolleras.

Det som mest oroar mig är hur svenskar på besök, utanom Tivoli og Strøget, men som hört vad som sagts och sett banala saker som att handla vin tillsammans med din mat faktiskt fysiskt reagerar, speciellt män som blir kraftigt illamående, behöver skynda hem igen. Det är inte få, jag har sett det över flera år, och tror det handlar om en reaktion, hur något som så mycket liknar det svenska, kan fungera så väl och innehålla en så vildsint debatt samt ändå fungera bättre med en ännu större offentlig sektor.

Därför ska det resas och mötas och snackas, ty en av de värsta farsoterna i det svenska är tilltron, att bättre blir det inte än här, när den villfarelsen kommer på skam bara ett par mil hemifrån, vänder det sig i magen, men så behöver det inte vara, jag har full tilltro till att svenskarna kan vända sitt beteende istället, och börja varataga sin egna unikitet, det vore skönt att igen på tala tillsammans, utan dessa fördömanden.

Och märk att den hemska tweeten om noll asylanter är i innehåll lika med dansk socialdemokratisk regeringspolitik.”

4.1 7 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

20 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
3 years ago

Vi skylder ikke muhamedanerne noget som helst, hverken nu eller i nogen fremtid!

Intet positivt ved islam og muhamedanere i vores land og indenfor EU’s grænser, ond hedensk ideologi, menneskefjendsk djævelskab i koncentrat!

Sverige & Danmark hurtigt men sikkert på vej at blive udgaver af Islamisk Stat!

De ansvarlige at denne fremmede islamiske besættelsesmagt overhovedet befinder sig i landet, bør mentalundersøges fralægges alt fremtidigt ansvar, dette er 5 kolonne virksomhed kollaboration med fjenden, direkte knæfald for islam, alt sådan ondskab må naturligvis ophøre her og nu!

Peter Buch
Peter Buch
3 years ago

Svenske bør som alle andre navnlig kunne være og forblive unikke i deres hjemland.

Ingen danske politiske partier har mig bekendt visioner, planer om hvor mange udlændinge landet kan rumme før det/de oprindelige folk er mindretal i fremtidens endnu mere opsplittede samfund.
Oppositionsløs samfundsundergravelse, stille og rolig glidende mod samfundets opløsning med stigende vold og kriminalitet, synes være vælgernes valg.
https://hodjasblog.one/danmarks-demografi/

John
John
3 years ago
Reply to  Steen

Hvem er Steen Raaschou egentlig, at han mener at kende fremtiden og udstede dødsdomme over land efter land og her over Sverige? Hvori består hans ekspertise, uddannelse og relevante erfaringer? Jeg har med fornøjelse lyttet til Magnus Bejmar i Deadline og har heller ikke mistet håbet for Sverige. Foreløbig har vi set den svenske statsminister miste den sædvanlige flegmatiske facade, da han udtalte sig om truslerne fra Rusland, som også Norge har present. Fri os dog for disse nærmest daglige knæfald for islam som en uovervindelig fjende. Det er ikke værre, end at muslimerne enten forsvinder eller retter ind den… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
3 years ago
Reply to  John

Jeg formoder din artikel, med optrigtigt håb for Sverige der afvist eller beklageligvis ikke blev trykt i andre medier, vil kunne ses her på hjemmesiden senere. Gerne fyldt med positive foreteelser fra nabolandet.
Brug venligst e-mailen øverst til højre.
På forhånd tak.

Kultur er i følge nogle vaner og tilgange. Hvad der er underkastelse for een er oplysning respektivt udskamning for een anden.
Jeg er ikke specielt på sociale medier, men har lagt en del om hvem jeg selv er på denne hjemmeside i tidligere kommentarer.

Johannes
Johannes
3 years ago
Reply to  Peter Buch

Peter Buch. Ja, kultur er i vid udstrækning vaner og tilgange. Hvis du har tid og lyst, kan jeg anbefale dig at læse eller genlæse Selma Lagerlöfs bog om Niels Holgersens forunderlige rejse gennem Sverige. Jeg har netop holdt nogle timer fri med en dansk udgave rigt illustreret af den svenske kunstner Lars Klinting. Dens ca. 100 sider går lige ind i sjælen og efterlader en med en følelse af at have taget noget godt til sig. Men det er jo også en Nobel pristager, der har skrevet bogen, og hvem kunne ikke ønske sig af og til at blive… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
3 years ago
Reply to  Johannes

Johannes
Tak for råd.
Er dog i gang med Grov Konfekt, Horstbøll, Langen og Stjernfelts værk, 2 bind med mange sider.

Oslo/Norge
Oslo/Norge
3 years ago
Reply to  steen

Kjære Snaphanen, når du er realistisk kommer det et troll og beskylder deg for å være defaitistisk, ingenting nytt her.
At Sverige er bortenfor redning tror jeg ikke, men at redning skal kunne komme på politisk og fredelig vis er blitt nærmest umulig, det er mange år på overtid.
Du og Uriasposten er de 2 danske nettstedene som jeg kikker innom (nesten) hver dag, dere gjør viktig arbeid og jeg ønsker dere alt godt.

sussebassa
sussebassa
3 years ago
Reply to  Steen

Nei, det er enda ikke forsent for Sverige.
Det er valg i 2022,og hvis da SD M KD ikke får flertall og hvis.. ser nødvendigheten av å samarbeide i regjering, da er løpet kjørt.
Selve valget bekymrer meg,.kan vi stole på det..når alt foregår på data..dårlig erfaringer..det siste svenske, danske og usa..fellesnevner konservative tapte og venstrefløyen vant..korrupt.
Som før tror jeg de var trixet med..datasystemet.
Så valget 2022 vil bli et Ødevalg for om svenkerne har et eget land etterpå.

Cat Girl
Cat Girl
3 years ago
Reply to  sussebassa

Man kunne fikse valgene ved at sende målere ud til alle valgsteder og tælle efter for borgerne, så vi får to optællinger

Last edited 3 years ago by Cat Girl
Cat Girl
Cat Girl
3 years ago
Reply to  sussebassa

Man kunne også kræve en ledger indført og et løbenummer tilføjet alle valgsedler og derefter lave en anonymiseret ledger over alle afgivne stemmer og en kontrol af de civile identiteter i forhold til de afgivne stemmer. Så kunne alle kigge i ledgeren og kontrollere at deres stemme er talt rigtigt i den offentlige ledger via deres løbenummer

Last edited 3 years ago by Cat Girl
sussebassa
sussebassa
3 years ago
Reply to  Cat Girl

Ved siste valg i Sverige kunne SD stemmesedler dukke opp i søppeltønner.
Noen sto frem ..ifra venstresiden og skrøyt over at de hadde fjernet SD stemmesedler, og dermed kom de ikke med i opptellingen.
Så, ingen sjanser blir tatt i 2022..man følger stemmeseddelen inntil den er på rett plass i oppsummeringen.
SD vil gjøre alt for at deres stemmesedler blir fulgt opp..også til datoren.
Å ikke tro at venstreslødderet ikke vil prøve seg..nei det gjør de ikke.
Av skade blir man klokere.
At det ikke blir juks tror jeg heller ikke på.
Globalistene har formye å tape.

Træt
Træt
3 years ago
Reply to  Cat Girl

Det er vigtigt for frie og hemmelige valghandlinger at vælgeren ikke kan bevise sin stemmeafgivning overfor arbejdsgivere og andre pressionsgrupper.
Det danske system med officielle stemmesedler hvormed der holdes skarp kontrol med det udleverede antal, er i sig selv uendeligt mere sikkert end det svenske, får et hvilket som helst stykke papir kan være en gyldig stemmeseddel. Intet afholder observatørerne fra 7 Kløverpartiet i at smide alle de faktiske stemmesedler ud og erstatte dem med en på forhånd optalt blanding af stemmesedler, der giver den ønskede stemmefordeling.

Cat Girl
Cat Girl
3 years ago

DR KAUFFMAN ADDRESSES DENMARK AND SWEDEN
bitchute hash hYX5KYxabm8j

Cat Girl
Cat Girl
3 years ago

OT – Censur
THE DIGITAL GULAG IS PRACTICE FOR EXTERMINATION
bitchute hash eVcYlxjNd0J3

Træt
Træt
3 years ago
Reply to  Cat Girl

Dine links giver over 10000 hits på bitchute

Cat Girl
Cat Girl
3 years ago
Reply to  Træt

Hvis du sgr på overskriften i en særlig type både på google og på bitchute selv, så vil du finde videoen, hvis du bruger hashet rigtigt, så vil du også finde videoen

20
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x