27
feb
Seneste opdatering: 27/2-21 kl. 1827
20 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Det helt store svigt var socialdemokratiets”

Morten Uhrskovs samtale med Daniel Beattie tager udgangspukt i Uhrskovs bog fra 2008 Et delt folk- Dansk udlændingepolitik 1983-2008.

Kina dræber fanger for at sælge deres organer
Af Lars Hedegaard

Et tribunal ledet af Sir Geoffrey Nice, tidligere FN-anklager for krigsforbrydelser, konkluderede i 2019, at Kina “høster” organer fra fanger mod deres vilje eller dræber dem for profit.
Intet tyder på, at den praksis er ophørt.

Big Techs ledere præsenterer sig som filantroper, samtidig med, at de plejer intim omgang med Kinas kommunistiske parti, og vestlige journalister og politikere har ingen kommentarer.
Hovedleverandører af organer er tilhængere af den religiøse bevægelse Falun Gong.

For nogle år siden arrangerede Trykkefrihedsselskabet en international konference i København om Beijings overgreb og tortur. Der kom én dansk journalist.

I dag, da Kina er blevet mere magtfuld, ville der komme nul – hvis en sådan konference overhovedet kunne afholdes.

Jeg har længe ment, at islam er hovedfaren for vores frihed, men indser nu, at islams magtovertagelse bliver en smertelig overgangsfase, der kort efter bliver afløst af den ultimative rædsel, nemlig menneskeæderregimet i Beijing.

Kinas kommunistiske parti vil ikke høre på vrøvl fra muhamedanere og har derfor indsat mindst en million muslimske uighurer i koncentrationslejre.

Intet tyder på, at Sikander Sidiqqe (ham fra Folketinget) følger med i verdens begivenheder. Derfor vil det komme som et chok, når han haft held til at underminere Danmark, og der ikke længere er nogen til at hjælpe ham, når kineserne kommer.

5 1 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
20 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Johannes
Johannes
9 months ago

Dejligt med en rolig samtale, hvor der er tid til at udvikle emnerne. Tak til David Beattie og Morten Uhrskov og ikke mindst for deres ærkedanske optimisme.

Min familie støttede Søren Krarup i 1986 i hans berettigede oprør mod den forfærdelige udlændingelov. Jeg vil dog gerne tilføje til podcastens fremhævelse af Krarup og Hasselbalck som de helt store helte, at for os avislæsere, der ikke var politisk engagerede, var Jesper Langballe og Henrik Gade Jensen i nok så høj grad datidens lys i mørket.

Johannes
Johannes
9 months ago
Reply to  Steen

Ja, det er godt at få repeteret sammenhængene. Jeg har regnet lidt på oplysningen om, at Søren Krarup ud af egen lomme betalte 30.000 kr for annoncen i 1986, og det svarer til knap. det dobbelte i dag. Mange penge for en sognepræst.

Daniel Beattie kendte jeg ikke, men han er et behageligt bekendtskab og står for en god sag: Generation Identitær.

Johannes
Johannes
9 months ago
Reply to  Johannes

Steen. Du har ændret dit svar til mig, og derfor får mit efterfølgende en mening, som jeg ikke har. Jeg anbefaler ikke Morten Uhrskovs bog, for den har jeg aldrig læst, jeg forholt mig alene til podcasten. Efterfølgende loggede jeg mig ind for se, hvad der foregår på document.dk.Redaktøren er ejerens søn, der må have lave tanker om Danmark. Når man læser bloggens introduktion af medarbejderne, har man udeladt at nævne den person, der fuldstændig dominerer og nu også fortæller om sin ”kunst” og seneste retssag. Ejeren selv har begået en introduktion, hvor han skriver: ”Vi står overfor en situation,… Read more »

Margrethe
Margrethe
9 months ago

Er jeg den eneste, der bilder mig ind, at kineserne er begyndt at myldre frem i det her land? Og de er de seneste år begyndt at optræde temmelig selvsikkert. Jeg har for eksempel lagt mærke til, at de råber længere samtaler på lang afstand af hinanden. Enhver anden, ville som gæst i et andet land, vente med at tale med landsmænd, til man var så tæt på hinanden, at man ikke generer sine omgivelser. Den skam i livet har de tydeligvis ikke. Som om de inden for få år ikke længere betragter sig selv, som “gæster”. Men hvad anser… Read more »

Johannes
Johannes
9 months ago
Reply to  Margrethe

Nej, du er ikke den eneste Margrethe.

Er jeg den eneste, der glæder mig over Morten Uhrskovs og Daniel Beatties samtale og ærkedanske optimisme?

Peter Buch
Peter Buch
9 months ago
Reply to  Johannes

Da få når at kommentere før muligheden for det er afsluttet er det måske ikke så galt at være den eneste, der når at glæde sig i kommentarene.

Peter Buch
Peter Buch
9 months ago

Det er yderst beklageligt man ikke kan kommentere på tidligere poster.
Derfor sætter jeg følgende på her:
https://dkdox.tv/videos/DK20010
Der på sæt og vis blandt andet med henvisning til et tysk materiale argumenterer, nærmest konkluderer, at ydet dansk modstand, som ikke var forberedt da elendige typer var valgt til magtpositioner, have kunne holde Norge ude af krigen og muligvis ændret hele historien.
snaphanen.dk/2011/02/12/s%C3%B8ndagskronik-granne-med-ondskan/

Bøhmanden
Bøhmanden
9 months ago

Ihhh hvor er det skrækkeligt at kineserne høster organer fra fanger.
Herhjemme er vi meger bedre mennesker, vi nøjes med at dræbe 6000 ufødte børn hvert år !!!

Træt
Træt
9 months ago
Reply to  Bøhmanden

Every sperm is sacred? Lad os da endelig få nogle flere uønskede børn

Bøhmanden
Bøhmanden
9 months ago
Reply to  Træt

Og hvorfor er børnene uønskede ? Kunne det have noget at gøre med at kvinderne har så travlt med at “realisere sig selv”. De samme kvinder der er i gang med at smadre danmark, med deres totale misforståelse af hvad der er vigtigt her i livet.

Peter Buch
Peter Buch
9 months ago
Reply to  Bøhmanden

At kvinder kan være for dødsstraf kan være nyt eller for meget for nogle.
Det er dog nok virkeligheden.

Peter Buch
Peter Buch
9 months ago
Reply to  Bøhmanden

Jeg ved ikke om vi er meget bedre end kinesere, de er så mange, det nok kan være svært.. Men ja, vi er bedre.

At et flertal i Danmark er for dødsstraf for ufødte er en del af problematikken.
Dødsstraf for fødte, genindførsel af dødsstraf uanset status som født eller ufødt, kunne være oplagt.
For et flertal også.

Margrethe
Margrethe
9 months ago
Reply to  Bøhmanden

Med hensyn til dit syn på abort, så er der en grund til, at kvinder er i markant undertal i Kina, selvom de godt nok er blevet så humane, at de ikke længere smider nyfødte pigespædbørn i den nærmeste flod. I hvert fald ikke så mange som før. Og nu vi er ved det, var det i grunden så galt med Gulag? Vi andre må jo også tåle et liv som skatteslaver og alt mulig andet slemt Med den slags relativiseringer glæder jeg mig ligefrem til at kineserne tager magten og lader små folkeslag som de typisk danske opportunister mærke… Read more »

Last edited 9 months ago by Margrethe
Øf Oinksen
Øf Oinksen
9 months ago

Vrøvl, Lars. Kineserne er verdens ældste nulevende civilisation. De ser med rette ned på det unge Vestens liberale pjat, der lægger sig selv i graven, men de beundrer samtidig vor elegance. Hvad de gør med muhamedanerne er jo fuldt ud fornuftigt; Kina er alt for klog en civilisation til at tåle et hus spildagtigt med sig selv. Der er ingen tvivl om, at de om få år er den største magtfaktor på planeten, og det er primært fordi, at deres befolkning ikke er apatisk ulivsdygtig som Vestens. Vi bør holde os gode venner med dem og i øvrigt lære af… Read more »

Træt
Træt
9 months ago
Reply to  Øf Oinksen

Hvad Kina gør med Urigurerne og Burma gør med Rohingaerne er forbilledligt.
Vesten burde gøre ved muslimerne som Holohoax har bildt os ind blev gjort ved jøderne.

Cat Girl
Cat Girl
9 months ago

On Topic
HELLE ROSENVIG FRA NYE BORGERLIGE FORTÆLLER SANDHEDEN OM METTE F’S LØGNAGTIGE CORONA POLITIK.

bitchute hash: FtSl6JuaeAsX

Roland Salomonsson
Roland Salomonsson
9 months ago

Genomskinlig propaganda!
Är det någon som tror att Kina gör allt för att förfölja Falun Gong och sedan använder dess anhängare som ombud för organförsäljning? Visst kan kriminella Falun Gong mycket väl ha organiserat organ-höstning och sålt på export. Jag skulle inte bli förvånad om organen som når världsmarknaden faktiskt höstas av straffade Falun Gong!

Sannolikt är hela skiten påhittad av USA administrationen.

Nielsen
Nielsen
9 months ago

Commens are closed
Plejer der at stå. tak @Cat Girl for dine mange opbyggelige kommentarer

20
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x