5
mar
Seneste opdatering: 7/3-21 kl. 1805
25 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Etablissementet: “Angrebet risikerer at blive udnyttet politisk”

Statsmediernes refleksreaktion er den samme forudsigelige denne gang som altid: Én afghaners vold gþr alle afghanere urolige for repressalier. Der er bare det ved at, at afghanere (faktisk hazarer, mange har aldrig véret i Afghanistan) i Sverige trékker et langt spor af blod efter sig fþrst og fremmest fra mord og voldtégter. Ingrid og Maria remser en del af dem op, afsnittet om Vetlanda-terroren begynder fra minut 32:31.

Jalving-artikel giver ekko i Sverige

Jeg har samlet nogle reaktioner op, der ikke stammer fra magtens medier: Bosse Jonsson: Dette er en lavintensiv borgerkrig. Kent Ekeroth: Etablissemanget lÄtsas som att de inte har nÄgot ansvar för attacken i Vetlanda, Riks: Medias bristfÀlliga hantering av dÄdet i Vetlanda og VÄldsdÄdet i Vetlanda har allt med migration att göra, Stefan Löfven!

Et af de bedste var som sĂŠdvanligt Mikael Jalvings: Jeg ville Ăžnske, at den progressive ĂždelĂŠggelse af Sverige bare var en dĂ„rlig amerikansk film. Den har givet ekko i Sverige: Danska Jyllands-Posten beskriver Sverige som ”en dĂ„lig amerikansk film”

Tamim Sultani skreg “Allahu Akhbar” inden angrebet

Joakim Lamotte har talt med et af ofrene fra Vetlanda

Det var i onsdags som den afghanske medborgaren Tamim Sultani attackerade sju personer i Vetlanda. I inledningsskedet utreddes attacken som misstÀnkt terrorbrott, vilket senare avskrevs. NÀr polisen fÄtt frÄgor om saken har man svarat i svepande ordalag och inte givit nÄgra konkreta förklaringar. Men nu kan jag avslöja nya omstÀndigheter kring dÄdet i Vetlanda.

Jag precis gjort en intervju med en av personerna som knivhöggs i Vetlanda. För att inte röja mannens identitet kommer jag inte gÄ in pÄ detaljer, men mannen Àr mycket tagen och börjar grÄta flera gÄnger under vÄrt samtal.

Han vet inte hur han nÄgonsin kommer att kunna vÄga gÄ pÄ gator och torg igen, samtidigt som han Àr tacksam över att han lever. Han uttrycker ocksÄ missnöje mot vÄra politiker som, enligt honom, bÀr ansvar för att ha skapat det hÀr otrygga samhÀllet.

Under samtalet frÄgar mannen mig flera gÄnger:

”Hur ska vi göra för att folk skall förstĂ„? Varför blundar politikerna för problemen? MĂ„ste de sjĂ€lva rĂ„ka ut för nĂ„got innan de tar situationen pĂ„ allvar?”

Mannen berĂ€ttar Ă€ven ingĂ„ende om hur det gick till nĂ€r han blev attackerad och det han minns allra tydligast Ă€r att Tamim Sultani skrek ”Allahu akbar” innan han högg kniven i honom.

”Allahu Akbar” Ă€r arabiska och betyder ”Gud Ă€r större” pĂ„ svenska och Ă€r ett vanligt uttryck inom islam. Frasen ”Allahu Akbar” Ă€r Ă€ven vanligt förekommande nĂ€r terrorister begĂ„r islamistiska terrordĂ„d.

Mannen jag intervjuar undrar nu varför man inte utreder det som ett terrorbrott trots att Tamim Sultani skrek “Allahu Akbar” innan han högg ner folk med kniven. Mannen sĂ€ger Ă€ven att han har svĂ„rt att prata om det som hĂ€nt men vill Ă€ndĂ„ att jag publicerar hans berĂ€ttelse sĂ„ att sanningen kommer fram.

Dela gÀrna detta sÄ att det nÄr sÄ mÄnga som möjligt!

fra Lamottes Facebook

Vi skal glemme terroristerne og deres ofre. De er politisk ubekvemme

Det gÊlder dem allesammen, f.eks. ogsÄ Maren Ueland og Louise Vesterager Jespersen og jeg kan ikke se at den danske stat har noget andet motiv til at arrestere mig som en farlig terrorist for en petitparagraf, der ikke engang dÊkker mine handlinger. De har med deres massimport af islam blod pÄ deres hÊnder i disse Är, og de skal ikke nyde noget af at sidde med islams abe en dag.

De ved udmÊrket at mine og andres oplysninger om de to piger Êtser deres skÊbne ind i hovedet pÄ folk. Det gÄr ikke ustraffet hen, men mit mÄl er, at de rigtig skyldige skal straffes. Det lÊgger jeg ikke skjul pÄ, og sÄledes er jeg Êrligere end dem. Jeg har iÞvrigt fÄet gode nyheder fra min advokat, sÄ jeg for fÞrste gang nu tror pÄ en frifindelse. I de forgangne Är har jeg ikke set det som en mulighed.

LĂŠs Vi er blevet som MellemĂžsten

5 3 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

25 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Peer Pedersen
Peer Pedersen
3 years ago

Hvorfor er det sÄdan? Det er ganske enkelt sÄdan at de rÞde importerer disse menneske, giver dem svensk pas og stemmeret, plus livslang forsÞrgelse, bare de stemmer pÄ Socialdemokraterne.
Socialdemokraterne er ikke noget arbejderparti mere, men mere et invandrerparti.

Jari Norvanto
Jari Norvanto
3 years ago

Politikerklassens majoritet som bjöd in terroristen, har blod pÄ sina hÀnder. Mainstreammedierna Àr medsvurna, som hetsat, brÀnnmÀrkt / tystat och bannlyst varje kritisk röst mot folkmordspolitiken

Roland Salomonsson
Roland Salomonsson
3 years ago
Reply to  Jari Norvanto

Ta en funderare över vilka som ligger bakom MSM, alltsĂ„ Ă€garna resp Ă€garnas “Ă€gare”.

MSM Ă€r ansvarig för undergrĂ€vande av staten i Sverige, dĂ€r nuvarande röda regering (S/MP/C/L) korrumperar sig. Men de Ă€r bara “pinoccios” under Ă€garnas Ă€gares vilja. De som vill omstörta demokratiska stater och införa kommunistisk diktatur. Nazisternas arvtagare!

Jari Norvanto
Jari Norvanto
3 years ago

Girighet och egenintresse bör nog vĂ€gas in i alla maktanalyser – cui bono. Det som Ă€r Ă€ckligt Ă€r hyckleri och förtryck, speciellt bland politiker som förmenta folkvalda i en reprentativ demokrati; deras ansvar kan aldrig bortförklaras.BĂ„de du och jag förstĂ„r nog att demokratin Ă€r skenbar och trolösheten gentemot medborgarna politisk norm.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
3 years ago

Sandsynligvis har denne knivstikker gjort sig skyldig til noget ulovligt!

SÄ som at ikke fÞlge Anders Tegnells anmodning om at mindske smitten, holde afstand og god hÄndhygiejne, ender sikkert i en svensk pÄtale, at nÊste gang holde afstand, for at undgÄ enhver corona smitte risiko!

https://www.youtube.com/watch?v=RPbTs1Qi5Uc

Den NervĂžse
Den NervĂžse
3 years ago

Det er meget enkelt, det mĂ„ ikke hedde sig at det er terror, det mĂ„ heller ikke hedde sig at det er muslimer, det er psykisk syge og det er unge mennesker, alt andet vil Ă„benbare for befolkningen at vores politikere har begĂ„et historiens stĂžrste fejl – ja ligefrem historiens stĂžrste forbrydelse!

Anders Chr.
Anders Chr.
3 years ago
Reply to  Den NervĂžse

Dine meget feminine indlĂŠg er forudsigelig, og det giver points.

Intet tyder nu pÄ, at for eksempel en stor konservativ avis som Dagens Nyheter, der havde mod til at stÞtte Danmark under Muhammedkrisen, er en tÄbelig avis skrevet af tÄber, men den lÊser Steen vist ikke Afghaneren er fÊngslet for hele syv mordforsÞg, hvad mere kan du Þnske dig?

Anders
Anders
3 years ago
Reply to  Anders Chr.

“…hvad mere kan du Ăžnske dig?”

En hÄrd dom for eksempel.
Alternativt kan du flette nĂŠbbet.
SĂ„ er jeg tilfreds.

Anders Chr.
Anders Chr.
3 years ago
Reply to  steen

Alle? Hvem alle? Jeg har holdt Dagens Nyheter i flere Är og er udmÊrket klar over, at avisen er erklÊret liberal, men den har ogsÄ noget Êrkesolidt gammelsvensk over sig, som jeg betragter som konservativt. Borgerlig er mÄske den bedste betegnelse.

Jari Norvanto
Jari Norvanto
3 years ago

Om han skrek Allahu akbar, sĂ„ mĂ„ste det handla om ‘okĂ€nt motiv’, hos en ensam, förvirrad, frustrerad och dĂ„ligt mĂ„ende individ. Om jag har förstĂ„tt nĂ„gra Ă„rs massmedialt narrativ korrekt. En uppdaterad utsaga av Röfven gjorde iallafall gĂ€llande att invandringen (lĂ€s: politiken) inte hade med saken att göra.

John
John
3 years ago

IfĂžlge min ordbog er terror en handling, der begĂ„s for at opnĂ„ noget, det vĂŠre sig politisk, religiĂžst eller fx i hjemmet. Det handler om at udĂžve magt under en eller anden form. Man skulle tro, at den definition holdt, hvad enten den begĂ„s af en psykisk normal eller unormal person, men sĂ„ enkelt er det vist ikke. Hvad Steens retssag angĂ„r, er det mĂ„ske fĂžrste gang, han er sagsĂžgt. Jeg har prĂžvet det flere gange og hver gang fundet det meget belastende, selv om der ikke var tvivl om, at den ene af sagsĂžgerne var alvorligt psykisk syg og… Read more »

Cat Girl
Cat Girl
3 years ago

Muslimer og Islam er kun en af strengene vores fjende spiller pÄ. Angrebet er globalt og rettet stift imod hvide mÊnd og familien og mÄlet er at udrydde os alle, mÄske beholde bÞrnene. Vi angribes af politikerne, bankerne, politiet, lÊgerne, universitetsprofessorerne, kvinderne, journalisterne, advokaterne, dommerne, embedsmÊndene etc osv .. og pÄ alle niveauer og fra alle vinkler. Det er et frontalangreb pÄ hvide mÊnd

David Icke hĂŠvder at fjenden (den internationale kabale) er sabbateans, hvilket giver god mening med den muslimske invasion af Vesten

https://en.wikipedia.org/wiki/Sabbateans

Bastardo
Bastardo
3 years ago

If the establishment does’nt like the term “terror crime” – let’s call it by what it is: “religious crime”.

Hartvig Jensen
Hartvig Jensen
3 years ago

Det har aldrig noget med Islam eller indvandring at gÞre; den oplysning har de oprindelige herboende fÄet fortalt et utal af gange. SÄ det er jo nok rigtigt. Manden siger jo ogsÄ selv, han ikke har lavet noget forkert. Ergo mÄ han vÊre uskyldig , som jo ogsÄ er normalt med de mange andre i samme hÊndelser.

Charles
Charles
3 years ago

Man er nÞd til at bevÊbne sig efter hÄnden. Det gÄr ikke ret meget lÊngere. ☻

Hansen
Hansen
3 years ago
Reply to  Charles

Du har ret Charles, men efterhĂ„nden skal i Ă©t ord. – Love, Hansen

Cat Girl
Cat Girl
3 years ago

OT – Demo Kbh d. 20.3
WORLD-WIDE FREEDOM AND DEMOCRACY RALLY!
bitchute hash 7wtZ83K8AVn3

UN ADMITS COVID-19 LOCKDOWNS ARE A SMOKESCREEN FOR GLOBAL GOVERNMENT TAKEOVER – FULL SHOW 3/4/21
bitchute hash eizA0E6UXvlj

Cat Girl
Cat Girl
3 years ago
Reply to  Cat Girl

Alex afslþrer bagmanden bag AIDS/HIV 🙂

Last edited 3 years ago by Cat Girl
Cat Girl
Cat Girl
3 years ago

Kan ikke fÄ like-funktionen (thumbs up) til at virke

Cat Girl
Cat Girl
3 years ago
Reply to  Cat Girl

Edit kommentar virker heller ikke

Cat Girl
Cat Girl
3 years ago
Reply to  steen

Ville vĂŠre godt med en view-tĂŠller 🙂 Det er ellers en rigtig god blog. Alle bĂžr sĂŠtte en blog op og distribuere links/intro-videos pĂ„ alle platforme. Det er den eneste mĂ„de vi modvirker censur pĂ„.

Hansen
Hansen
3 years ago

Hvad er det i Wales?
https://news.sky.com/story/arrests-after-16-year-old-girls-unexplained-death-in-treorchy-12236835
MÄske, mÄske ikke, men ethvert fornuftigt menneske er jo pÄ vagt og ved, hvad truslen er.
PS. Steen, kan du ikke smide den Cat Girl ud. Hun kan jage sine mus andre steder.
Lidt censur som pÄ document.no er ikke af det onde.
Lad ikke dig blog blive svinet til med dumheder.
Der er nogen derude, der forsÞger pÄ det.

Anders Chr.
Anders Chr.
3 years ago
Reply to  Hansen

Cat Girl er sikkert en mand med rÞdder i MellemÞsten eller Afrika og fylder det meste af kommentatorsporet med svinske link. De virkelige fjender er de fÄ intelligente, som forvilder sig herind, og som Steen sletter eller anbringer nederst som uÞnskede.

25
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x