11
mar
Seneste opdatering: 13/3-21 kl. 0354
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Her siges sandheder i SVT, som gør ondt. Vi er ikke vant til dem. ‘The tipping point’ er for længst passeret, fremtiden findes allerede på fødegangen.

Jeg talte sidste år med en læser, der har fulgt med her fra starten for tyve år siden. Han mente dengang, at jeg måtte overdrive noget og smøre for tykt på hvad angår Sverige. Nu ville han gerne “undskylde” og sige, at han ser jeg prøvede at ramme en korrekt beskrivelse af virkeligheden. Jeg har har hørt det samme fra andre, som har ment jeg endda ønskede en ulykkelig og katastrofal udvikling for Sverige. De har helt misforstået mine motiver til at løfte dette tema i tyve år og – tør nok siges – meget af tiden i strid modvind.

Intet har ligger mig fjernere, jeg ville forebygge, og det er stadig muligt for Danmarks vedkommende. Hvis man hører Richard Jomshof, Luai Achmed og Göran Adamsson her, er min beskrivelse af Sveriges situation og fremtid ikke spor mere alarmistisk end de tre herrers. I den henseende markerer programmet her en absolut milepæl: Der er mere sandhed i det end normalt, aldrig før har man hørt sandheder om islam, som de Luai Ahmed og Jomshof får lov at sige.

Programlederen er tydeligt rystet, han er heller ikke vant til så mange sandheder i SVT. Han ser allerede tabloidrubrikkerne for sig, og de var heller ikke ret pæne. Men hvad venter man sig af Sveriges mest dogmatiske og reaktionære kraft, pressen? De piver – af forskellige grunde. Ignoranterne piver selvfølgelig, men også de medskyldige i ødelæggelser der frygter at et ansvar er på jagt efter dem.

Selvfølgelig er der de sædvanlige venstrefløjskvinder med, der ulykkeligt nok bilder sig ind, at de har noget at gøre i politik. De er parodiske, og jeg antager at det er for at gøre parodien perfekt, at den gamle Gudrun Schyman er støvet af og inviteret med. Se endelig det hele – dette er det voldsomme drama også Danmark og Norge risikerer at blive smidt ud i af rene politiske fantaster, men der er ingen vej udenom: Vore landes liv står på spil, og med dem vore efterkommeres.

Hvor længe Sverige har stukket hovedet i sandet, og hvilke katastrofale følger det har fået demografisk, ser man af Robin Ericssons artikel her nedenfor. Spørgsmålet er, om Sverige er købt eller solgt, og det forfærdelige er, at ingen ved det. Der sidder mange svenskere rundt omkring i landet, og tæller på knapper om hvorvidt de skal redde deres mindreårige børns fremtid ved at emigrere nu, eller vente. Det er ikke noget, man taler om, de er alene om deres dilemma, og den galopperende demografi stopper ikke op og venter på at de tager en svær beslutning. Se Sverige mötsTis 9 mar, minut 58:30

31 procent av nyfödda i Sverige har utlandsfödda mammor

I Sverige har cirka 28 procent av personerna invandrarbakgrund. Då räknas invandrare och svenskfödda med två invandrarföräldrar. Svenskfödda med en svenskfödd och en utlandsfödd förälder räknas som hälften svensk och hälften person med invandrarbakgrund. Det är betydligt högre siffror än 28 procent personer med invandrarbakgrund på dagisen och betydligt lägre siffror på pensionärshemmen. År 2019 föddes 31 procent av bebisarna i Sverige av utlandsfödda kvinnor medan 13 procent av dem som dog var utlandsfödda […]

Kyösti Tarvainen säger att muslimska kvinnor i Sverige får 2,8 barn. Hans beräkningar är att etniska svenskor får 1,7 barn och att etniska svenskar hamnar i minoritet år 2058. År 2100 säger han att Sverige kommer ha 40 procent muslimer och 40 procent etniska svenskar. Han säger att 55 procent av invandrarna till Sverige är muslimer. 3,7 miljoner muslimska invandrare kom till Europa mellan mitten av 2010 och mitten av 2016 jämfört med 3,3 miljoner icke-muslimer. Icke-muslimer i Sverige får 1,8 barn per kvinna jämfört med 2,8 barn per kvinna för muslimer. Douglas Murray säger att de flesta svenskar som lever idag kommer att leva länge nog för att få se ett Sverige där de har blivit etniska minoriteter i sitt eget land.

Douglas Murray kallar det som sker i Europa för ”Europas märkliga död”. Statistiken pekar på att USA blir alltmer latinamerikanskt och asiatiskt och att Västeuropa blir alltmer muslimskt och afrikanskt.

I mindretal i år 2058. Stadig et fuldstændigt fortrængt faktum i offentligheden

Se også Richard Jomshof: Har gärna debatt med Annie Lööf i tv om islamism, Berggren: Därför behöver världsreligionen islam kritiseras og Hans Rustad: Befolkningsutskiftningen i Sverige skjer i rasende tempo – 31 prosent av nyfødte utenlandske.

Bland unga män 15 – 44 år har runt 50 procent invandrarbakgrund i Sveriges tre största städer. I Malmö är unga män med invandrarbakgrund i klar majoritetmedan de snart är i majoritet i Stockholm och Göteborg.

Kyösti Tarvainen säger att muslimska kvinnor i Sverige får 2,8 barn. Hans beräkningar är att etniska svenskor får 1,7 barn och att etniska svenskar hamnar i minoritet år 2058. Men lenge før det er Sverige forandret til ugjenkjennelighet.

Der er rigeligt med demografi at tage fat på i hele Norden Nye fruktbarhetstall fra SSB: Nordmenn dør ut og Med denne farten er den vestlige sivilisasjonen snart i ruiner

Är svenskar masochister? Göran Adamsson og Louai Ahmed

5 5 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

13 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
jörgen
jörgen
1 year ago

Når Islam først har fået fodfæste i et land er landets skæbne beseglet: Det bliver muslimsk land en gang i fremtiden, om halvtreds år måske, om hundrede, eller to hundrede år. Den eneste sikkerhed er at smide alle muslimer ud af landet som vi ved fra Europa historie. Eller at dele landet som vi ved fra den nyere historie. I dag er den historiske viden så stor og klar at det er uundskyldeligt at politikerne nægter at tage hensyn, eller vil ikke vide at et muslimsk brohoved i en anden kultur altid uden undtagelse vil lede til muslimsk dominans og… Read more »

Træt
Træt
1 year ago
Reply to  jörgen

Løsningen er den som Holohoax har bildt os ind skete ved Europas jøder.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago

Problemerne relateret til islam nu så gigantiske i Sverige, det ene timelange program efter det andet remser op gruopvækkende problemer relateret til islam, vold og terror er kommet over det svenske folk som perler på snor, ondskab på ondskab på ondskab alt relateret ene og alene til islam relateret virksomhed på svensk jord! Dette program illustrerer endnu en dag i Helvede: Sverige, en muhamedaner i dette program taler klartekst: “Vi slår dom (etnisk svenske) ihjel, dom der ikke er som os!” “Dom (islam) døder ateister (etniske svenske)!” “Dom (islam) døder anderledes tænkende (etnisk svenske)!” Gudrun Schyman: “Vi skal se til… Read more »

sussebassa
sussebassa
1 year ago

Det har blitt enda strammere på FB.
Igår en stor debatt om en ung jente som ble gruppevoldtatt så brutalt at hun nesten forblødde.
Det var muslimer som stod bak..selvsagt.
Disse fikk kun samfunnstjeneste som selvsagt gjorde at det hele braket løs.
Venstreslødderet forsvarte det.
Når jeg skrev at tydeligen var løfvens trollfabrikk på hugget, ble jeg utvist..denne gangen for 24 timer..minste hitill.
Løfvens trollfabriikk er de samme “jegerher” hjernedøde.
De står i kø for å anmelde våre innlegg som upassende,og får klart medhold av FB..samme ulla.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago
Reply to  sussebassa

Fejlen ligger ene og alene hos Facebook!

Mig bekendt har du aldrig skrevet et underlødigt indlæg, eller noget upassende der kræver påtale.

Først den dag dine indlæg ikke anmeldes som upassende på Facebook har du et problem, om du bliver en del af globalismen er løbet kørt, i så fald at sammenligne med en tandløs tiger!

Så kør hårdt Sussebassa, ligesom du også kører hårdt her på Snaphanen.

sussebassa
sussebassa
1 year ago

..takk for de positive ord Jan Ulrik.
Jeg ser det også som positivt å bli utvist ifra FB.
Det innebærer at det jeg skriver er rett, og det liker ikke Løfvens troll..de som anmelder.
De er blitt mere på hugget etter å ha ligget i dvale en stund.,krøpet frem ifra under steinene.
Merker en større aggresjon ifra vensterslødderet nå..de skal jo forsvare Løfvenregjeringens gymnaslagen..Afghanerna.
9000 fikk oppehold fordi de skulle begynne på gymnaset..analfabeter de fleste.
Nå er det knapt 300 tilbake.
Resten selger droger, stjeler, voldtar, men de får fortsatt oppehold og forsørgelse i Sverige.
Stemmekveget til Løfven.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago
Reply to  sussebassa

Allerede statestik der viser hvornår det svenske folk i mindretal i eget land, Socialdemokratiet under Löfven ændrer aldrig kurs af den grund, tværtimod!

Löfven er ikke modtagelige for sund fornuft, altså fortsætter Socialdemokratiet med Löfven imod afgrunden, personligt vil jeg hverken savne Löfven eller Socialdemokratiet, da de ikke er løsningen men problemet!

Last edited 1 year ago by Jan Ulrik Friis
ino
ino
1 year ago

Den totalt afdankede, men stadig selvglade Gudrun Schyman, er interessant at høre på: Hun demonstrerer med stor tydelighed hvordan man undgår at blive holdt op på et synspunkt. Hun skifter til stadighed fokus – tales der om etnicitet og kriminalitet, er det vigtigste pludseligt klimakrisen, og når programlederen siger at det må vi diskutere i et andet program, siger hun: Jamen, det kan ikke vente…osv. Hun minder mig en tidligere bekendt, der mente at folk måtte kede sig, hvis ikke hun selv første ordet, for kede sig gjorde hun selv. Hun førte derfor ordet konstant. Hun burde naturligvis ikke være… Read more »

Annette K
Annette K
1 year ago
Reply to  ino

Gudrun Schyman var vel inviteret med for underholdningværdien. Dog nok ikke den samme underholdningsværdi hun havde, som da hun i en kæmpe brandert satte sig og tissede på gulvet i en fyldt biograf.

Santor
Santor
1 year ago

Sverige behøver ikke gå under. Løsningen er bare mere snavset end den ville have været for 20 år siden men grundlæggende den samme.

Hjemsendelse en masse!

Og, selvfølgelig villighed til at gennemfører den med alle midler. Tag kampen, også hvis og når den bliver væbnet, hvilket den ganske givet bliver når man tager islams MO i betragtning.

Oslo/Norge
Oslo/Norge
1 year ago

Orket ikke å se mer enn 20 minutter. Jomshof måtte vel slutte som lærer på grunn av sin såkalte islamofobi, da er det en bra «hevn» å senere bli valgt inn i Riksdagen for SD. Det var ikke mulig å spole fremover på dette programmet, så om konfliktnivået steg mye de neste 38 minuttene vet jeg jo ikke, men var dette nivået hele veien er det skremmende hvor lite som skal til for å være «skelsættende». Gudrun S vil nok aldri forandre seg, eller sine argumenter, uansett… Jeg klarer ikke å høre på henne uten å føle en nesten fysisk… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
1 year ago

SVT goes under cover in Järva 😎 Hör hur det låter när radikala islamisterna rekryterar i Järva https://www.svt.se/nyheter/lokalt/stockholm/hor-hur-det-later-nar-radikala-islamisterna-rekryterar-i-jarva Den radikala islamistiska rörelsen Hizb ut-Tahrir har under den senaste tiden börjat värva mer aktivt Järvaområdet. De organiserar bland annat värvningsmöten och religiös undervisning i Tensta och Rinkeby. SVT:s reporter lyckades vara med på deras hemliga möten. Under de senaste veckorna har SVT:s reporter, under falsk identitet och med dold kamera, haft kontakt med Hizb ut-Tahir i Järvaområdet, där partiet nu försöker rekrytera ett tjugotal personer. SVT:s reporter har varit med på undervisningsmöten hemma hos en av ledarna och fått tillgång till… Read more »

13
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x