28
mar
Seneste opdatering: 29/3-21 kl. 1748
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Journalistik ad omveje. “Jag är beredd att gå i fängelse för yttrandefriheten“ – intervju med Ingrid Carlqvist

Jeg blev selv engang optaget på den i 1973 helt nye Journalisthøjskole i Århus, betonhelvedet i Olof Palmes Gade af alle steder, der nu meget passende er DR’s lokaler.

Vi var 80 ud af 1000, der blev tilstået den nåde, det var en meget populær uddannelse. Jeg befandt mig imidlertid på ØK ‘s m.s. Arosia i det subtropiske Sydkinesiske Hav på tidspunktet, og begav mig ikke til en deprimerende Århus-forstad midt om vinteren. Det var en luksusattitude, og jeg vidste ikke, hvor glad jeg senere skulle blive for den.

Jeg har ikke haft anledning til at fortryde det, men lidet kune jeg ane at journalistikken under en form ville få mig i fælden 30-40 år senere. Så meget for karriereplanlægning. Jeg slap for at tjene mine penge på at rakke Trump ned uden at forstå hvorfor, og pushe klima og Corona og 28 køn og en profet, og jeg slap for at komme på hold med globalister og magtens skriverkarle. Ingrid, som jeg mødte første gang for 12 år siden, er Sveriges salt, det bedste ved den skånske slettes solide, halvdanske bønder. Hun lider ikke af behagesyge, talebesvær eller overdreven forsigtighed, så hun er en magnet på ballade. Århus uddanner vist ikke så mange af den slags mere.

Hedegaard: Hvorfor vil politikerne slå danskere ihjel?

Det er forbudt i Danmark at bringe andres liv og førlighed i fare

Politikere der bringer borgernes liv i fare bør naturligvis retsforfølges for at være en fare for befolkningen. Ikke noget med standretter og lygtepæle. TO af mine venner og en fjernere bekendt (Kurt Westergaard) er forsøgt myrdet af islam. I stedet er det mig, der hives i retten for ikke at have bragt nogen som helst i fare og have været ustraffet i 68 år. Det er ikke en retsstat, jeg kan genkende. Oven i købet har politiet omhyggeligt ødelagt flere af mine computere, samt stjålet en sprit ny Chromebook til 5.500 kr. under påskud, at der befinder sig en ulovlig video på den. Man downloader ikke store filer til en Chromebook, så det er en løgn.

Ritzau meddeler, at to mænd på 27 og 32 år i næste uge skal på anklagebænken i Odense for at have affyret skud mod en 13-årig pige i Vollsmose. Anklagen lyder bl.a. på, at de har bragt andres liv og førlighed i fare. Det er forbudt i Danmark.

Hvornår skal de politikere, der arbejder som besatte på at skaffe Islamisk Stats ankerbørn til Danmark, stilles for retten for at have bragt danskeres liv og førlighed i fare? De kan i hvert fald ikke påberåbe sig, at de ikke var advaret om konsekvenserne.

5 6 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

10 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Den Nervøse
Den Nervøse
3 years ago

Journalist er i dag nærmest et skældsord, de har en troværdighed omtrent som brugtvognshandlere, politikere, bankrådgivere i Danske Bank og ejendomsmæglere og det er lavt! Vi behøver bare følge med i den nuværende debat på DR, DR2 TV2 og specielt TV2 News, om jihadbørnene og deres jihadforældre! Vi udsættes for et veritabelt bombardement af propaganda, hvor specielt udvalgte “eksperter” og håndplukkede ansatte i efterretningsvæsnet udtaler sig i overensstemmelse med hvad venstrefløjen ønsker! Hvis nu de kommer til Danmark og det gør de jo nok, for politikernes vilje vægter højere end danskernes, så vil forældrene blive stillet for en dommer! Men… Read more »

Den Nervøse
Den Nervøse
2 years ago
Reply to  steen

I følge en meningsmåling blandt journalister fra 2012 i journalisten.dk stemte journalister for 80% vedkommende rødt! Endda mørkerødt Enhedslisten, SF. og RV. kunne danne flertalsregering! Siden har journalisten. dk ikke turdet lave en sådan undersøgelse! Intet tyder på at det er anderledes i dag!

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
3 years ago

Islam falder først, ligeså de folkevalgte deres hensigtserklæringer kun stjernestøv der smuldrer imellem deres grådige fingre, tåber at endnu hænger fast i Merkels onde islamiske multi-kulti plan, EUs plan at fjerne nationalstaten, for i virkeligheden borgerkrigen den etniske udrensning af det europæiske folk var planeret og forudsigelig fra start til slut! Vores folkevalgte så rigeligt advaret om konsekvensen af deres uhæmmede islamiske indvandring, Hedegaard har så evigt ret, vi har lidt tilstrækkeligt under ond islamisk ideologi, diverse psykopater og volds tyrannisk politik, også den tager slut! Ærgerligt som også Hedegaard inde på at vores allesammens redning lader vente på sig,… Read more »

Flemming
Flemming
2 years ago

Hvis kommunismen er hurtig liberalisme, så er liberalisme, kommunisme i slowmotion og Antifa kommunisme på steroider. Det er ved at gå op for os at grænseløs liberalisme har omfavnet kommunismen på bekostning af nationalstaten, bare for billig arbejdskraft. David Rockefeller havde en kongstanke om EEn etisk verden uden grænser, økonomisk integreret og med en stærk overnational styring. Det er jo demokraturet fra antikken med 10% der styrer 20% voldsmonopol til at holde 70% af slav …borgerne nede. Efter Wall Street krak, globalismens fallit, folkevandring og kinesisk virus eksperimenter på vores bekostning, må det være tid til besindelse. Domstolene og pressen… Read more »

Marina
Marina
3 years ago

Ingrid Carlquist er en sympatisk og djærv person. Jeg beundrer hende for,at hun involverede sig i de incestsager, der en overgang hærgede i mange lande ikke mindst blandt emsige lærere. pædagoger, socialrådgivere og elendige psykologer. Det var frygteligt, hvad der skete. Familer blev ødelagt og fædre kriminaliseret på rene fantasigrundlag. Nu er børnene blevet voksne og har fortalt, hvordan de blev intrueret til at sige ting, der sendte deres fædre i fængsel uden grund. Forfærdeligt, forfærdeligt, og da den hetz var blevet udlevet, gik man over til at se “borderlinere” over alt og siden ADHD. Pt er det store hit… Read more »

Marina
Marina
2 years ago
Reply to  Marina

Faktisk nævner Ingrid Carlquist selv nogle af de forhold, der begrænser hendes kollegers arbejde. De skal jo betale deres regninger, de har forpligtelser overfor familie, lån osv., og det er sikkert de færreste, der ikke er nødt til at have dette i baghovedet. Hun står sig ved at fremhæve dette. Men journalistik skal jo heller ikke praktiseres som en standret .Det er nok at lægge fakta frem og lade andre gå videre med dem. De fleste af os kan vel blive enige om, at det, der foregår på de sociale medier ofte overskrider grænserne for almindelig anstændighed. I øjeblikket forsøger… Read more »

Margrethe
Margrethe
2 years ago
Reply to  Marina

“De fleste af os kan vel blive enige om, at det, der foregår på de sociale medier ofte overskrider grænserne for almindelig anstændighed.”: Svar: Hvis anstændighed? Pointen med ytringsfrihed er netop, at det ikke er en “kjole med vidde og ynde”. Hvis flertallet betragter et udsagn som pænt og anstændigt, er det som regel inderligt ligegyldigt. Hvis lugesaltet skal frem, hver gang du læser noget uanstændigt på nettet, så lad vær og læs det. “Jeg er glad for, at det ikke er mig, der skal tage den endelige beslutning, for her har vi en af de situationer, hvor ingen kan… Read more »

Last edited 2 years ago by Margrethe
himlens sendebud
himlens sendebud
3 years ago

‘Men alle dem, der tog imod ham, gav han ret til at blive Guds børn, dem, der tror på hans navn; de er ikke født af blod, ikke af køds vilje, ikke af mands vilje, men af Gud.’ ‘I er jordens salt. Men hvis saltet mister sin kraft, hvad skal det så saltes med? Det duer ikke til andet end at smides ud og trampes ned af mennesker.’ ‘For Gud har ikke givet os en fej ånd, men en ånd med kraft og kærlighed og besindighed.’ Som ‘…ikke på nogen måde skræmmes af modstanderne; det er et tegn for dem… Read more »

Jaw self
Jaw self
2 years ago

Den eneste journalist .. :
DEL BIGTREE SPEAKING IN OPPOSITION TO CT HB 5044
bit chute hash oRnP1cT66l6A

Last edited 2 years ago by Jaw self
10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x