6
apr
Seneste opdatering: 7/4-21 kl. 0118
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Venstrehegemoni præger stort set alle samfundsinstitutioner, og synes at blive statsbærende i EU

Sognepræst Henrik Gade Jensen siger et par borgerlige ord i et interview i Kristeligt Dagblad.

Socialdemokratiet med statsminister Mette Frederiksen i spidsen er i dag den bedste garant for Danmark som en nationalstat med fokus på lov og orden og ret og rimelighed, mens Venstres Jakob Ellemann-Jensen og resten af de borgerlige er nødt til at erkende deres fejl, hvis de skal ud af det nuværende dødvande, mener han.

Det er unægteligt forfriskende tanker fra en dybt borgerlig i den gamle forstand.

Ifølge Gade Jensen skyldes borgerlighedens deroute bl.a. en række udefrakommende ideologiske strømninger, som har bidraget til en venstredrejning af samfundets institutioner: (Foto af Gade Jensen © Snaphanen.dk)

”Den omsiggribende politiske korrekthed, som har fået ekstra vind i sejlene med identitetspolitikken, har indskrænket manøvrerummet i den politiske debat. Der skal næsten ingenting til at blive kaldt for nationalistisk, racistisk, stokkonservativ eller det, der er værre. Samlet set er der tale om en markant venstrehegemonisk tendens, som præger stort set alle samfundsinstitutioner, fra universiteter til skoler, organisationer, kirken og medierne. Og synes at blive statsbærende i EU. Det har gjort det sværere for borgerligheden at markere sig. Det borgerlige Danmark er sat skakmat – uden at det ved det.” (citat slut)

 V og K har haft 40 år til at sætte sig ind i islam

Man kan selvfølgelig diskutere, om Mette Frederiksen er så meget bedre end Ellemann og Pape. Men Socialdemokratiet synes i det mindste at have forstået, at islam og den muslimske massetilstrømning udgør et problem. Det er endnu ikke gået op for V og K, selv om de har haft 40 år til at sætte sig ind i sagerne.

Noget andet er, om Mette Frederiksen vil gøre noget ved det. Det vil hun nok ikke, før hun bliver presset af de dansksindede partier, DF og NB. Det kræver, at de dansksindede opnår større styrke ved kommende valg – og holder op med at skændes indbyrdes.

De borgerlige partier er så omtågede af islam-leflen og politisk korrekthed, at man gør bedst i at glemme dem.

4.7 3 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
7 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Margrethe
Margrethe
1 year ago

Ja det står sgu godt nok sløjt til, når “borgerlige” kan juble over Mette Frederiksens indsats for fædrelandet. Fordi Venstre, Konservative og LA er et bundløst hul i jorden, gør det ikke hendes vælgerbedrag på det område mindre. Det svarer til at fremhæve Mao på bekostning af den onde Stalin. “Noget andet er, om Mette Frederiksen vil gøre noget ved det. Det vil hun nok ikke” – øøøøeh nej, det er jo netop det, hun ikke vil. I så fald havde hun gjort det. Socialdemokratiet har brugt uendeligt med ressourcer på “fokusgrupper” og hvad det alt sammen hedder, for at… Read more »

Last edited 1 year ago by Margrethe
Peter Buch
Peter Buch
1 year ago
Reply to  Margrethe

Af ukendt årsag gav en tommel 10 tomler!

Margrethe
Margrethe
1 year ago
Reply to  Peter Buch

Tankens kraft, tankens kraft…;)

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago
Reply to  Margrethe

Socialisterne er den rene vare, mens de borgerlige blot er kontrollerer socialistisk opposition, kontrolleret af de samme socialister, som huserer på “venstrefløjen”

Bent AA
Bent AA
1 year ago

Vælgerne bør forstå at ALLE de gamle partier er utroværdige. ALLE har de svigtet groft. Man bør stemme på NB eller SK. Det bedste vil være at oprette endnu et dansksindet parti til støtte for NB, SK og evt. resterne af DF. Hvis DF smider Tullesen på porten, kan partiet dog måske genvinde sin troværdighed? NB kan ikke alene ændre undergangskursen, derfor kunne det være godt med endnu et parti.

Den Nervøse
Den Nervøse
1 year ago

Helt igennem korrekt, de store regeringsbærende borgerlige partier Det Konservative Folkeparti og Venstre i særdeleshed har været en dyb skuffelse! Venstre har udviklet sig til en fraktion i Det Radikale Venstre og det klæder dem ikke! Og det gik galt for De Konservative da Barfoed pludselig i forrige valgkamp kastede sig på knæ for Margrethe Vestager. Begge partier er af den overbevisning at de ikke kan vinde magten uden RV, men mon ikke det snarere er at de ikke kan vinde valget med RV. Som det er nu flygter venstrevælgerne skrigende væk. Mange flygter desværre over midten til Mette!

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x