7
apr
Seneste opdatering: 7/4-21 kl. 0551
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

BPS – Black Pigeon Speaks. Se også Europa får det kinesiske social credit systemThe Truth About ‘Vaccine Passports’

Document-TV: Velkommen til nyt studio og brugerregistrering

Læs om det her og se det nye studie. Hør også

“Peder Jensen har de gjort fredløs”

5 1 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Peter Buch
Peter Buch
1 year ago

Det optimale er der er penge nok og mediet virker.
Jeg har endnu kun mødt een, der svarede “Jeg har penge nok”, når jeg advarede om, han ville parkere ved en parkeringsfælde, et sted nær et hjørne hvor der er en meget falmet lille gul trekant på kantstenen, der advarer om der fra trekanten til hjørnet er forbudt at parkere.
Er ikke meget for støtte til juridisk EU lokaliserede medier, Støtter Uriasposten (og Snaphanen) for sjældent.
De er begge juridisk placeret i USA.
https://whois.domaintools.com/document.no
Tænker Document at flytte til USA på grund af the First Amendment, eller EUs ytringsfrihedspolitik?

Peter Buch
Peter Buch
1 year ago

Gentagelse fra: document.no/2021/04/05/registrering-av-documents-bidragsytere/ Det optimale er der er penge nok og mediet virker. Jeg har endnu kun mødt een, der svarede “Jeg har penge nok”, når jeg advarede om, han ville parkere ved en parkeringsfælde, et sted nær et hjørne hvor der er en meget falmet lille gul trekant på kantstenen, der advarer om der fra trekanten til hjørnet er forbudt at parkere. Er ikke meget for støtte til juridisk EU lokaliserede medier, Støtter Uriasposten (og Snaphanen) for sjældent. De er begge juridisk placeret i USA. https://whois.domaintools.c… Tænker Document at flytte til USA på grund af the First Amendment, eller… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
1 year ago

Ud over man kan komme i tvivl om meget af det der foregår foretages af skuespillere, der gør det godt, er der andet som denne lille video, fra Canada. En mand er sat på listen over de der ikke måtte flyve med flyselskabet, han havde foretaget en reservation hos, og hævdede han havde en bekræftelse fra. Ansatte kunne ikke forklare hvordan han var endt på listen:
comment image
https://www.bitchute.com/video/MKfPxV8uvhgY/

ALERT! COMMUNIST CHINESE STYLE SOCIAL SCORE NO FLY LIST STARTING IN CANADA. CHRIS SKY

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x