8
apr
Seneste opdatering: 8/4-21 kl. 1056
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Gammelsvenskarna blir fÀrre, nysvenskarna fler. Sverige blir ett Somalia för sina grannar

I ett nytt avsnitt av podden Tankar frÄn framtiden pratar Eddie (Mohamed Omar) med journalisten Gunnar Sandelin om Sveriges demografiska utveckling under de senaste tjugo Ären. Massinvandringen har förÀndrat Sveriges demografi pÄ ett dramatiskt sÀtt. Samtalet bygger pÄ tvÄ artiklar av Sandelins artiklar som publicerades i början av april i Är hÀr och hÀr

Gunnar Sandelin fik Trykkefrihedsselskabets Sappho pris i sommer

Se Gunnar Sandelin fik SapphoprisenJan Sjunnesson interviewer Gunnar Sandelin, og hĂžr hans foredrag Sapphoprisen 2020: Gunnar Sandelin.

Ved den efterfÞlgende middag hos Erwin Lauterbach ses han her med historikeren Michael Pihl, juristen Aia Fogh og journalisten Jannick Kofoed. Plus en hÄrspids af Snaphanen. NÄr Sverige ikke vil hÊdre sine store sÞnner, er det godt Danmark vil.

5 1 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

9 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Marina
Marina
2 years ago

Ikke for at forklejne Gunnar Sandel men fordi jeg er oprĂžrt over tarvelighederne i en artikel pĂ„ et andet islamkritisk medie, tillader jeg mig pĂ„ dette sted at poste en kommentar om en mand, der som Sandelin var anstĂŠndig nok til at gĂ„ imod strĂžmmen, da han fandt, at dette var bydende nĂždvendigt. Den slags har altid sin pris. Ved Jens-Peter Bondes dĂžd. En gang i nullerne skrev jeg til en nĂŠr slĂŠgtning, der ogsĂ„ var min bedste ven og havde en nĂžgleposition i et af ministerierne, at jeg havde fattet sympati for den myreflittige EU-modstander Jens-Peter Bonde, som tidligere… Read more »

Margrethe
Margrethe
2 years ago
Reply to  Marina

Jeg tror gerne Jens-Peter Bonde, kan have vĂŠret “flink” pĂ„ det personlige plan. Det ĂŠndrer bare ikke pĂ„, at han det meste sit voksenliv har stĂžttet en af de mest morderiske ideologier, verden har set. Det faktum forsvinder ikke fordi, man i det personlige mĂžde fremstĂ„r “flink og ordentlig”. Uden yderligere sammenligning var Hitler ogsĂ„ flink og omsorgsfuld over for de mennesker i hans stab, som han stolede pĂ„. Det beretter hans privatsekretĂŠr Traudl Junge. Og han var vred over Joseph Goebbels utroskab over for hustruen Magda Goebbels, som Hitler satte stor pris pĂ„. Hvis Jens-Peter Bonde havde stĂžttet samme… Read more »

Marina
Marina
2 years ago
Reply to  Margrethe

Har du det pÄ samme mÄde med Lars Hedegaard?

Jeg ville have haft det elendigt, hvis jeg ikke havde reageret pÄ svineriet, som du altsÄ fandt det rimeligt at tilfÞje nazikortet.

Margrethe
Margrethe
2 years ago
Reply to  Marina

Hvilket nazikort? Hvis du henviser til det, jeg skrev oven for, i eksemplet med Hitlers flinke side, skrev jeg netop “uden yderlig sammenligning”. Jeg hev ham af stalden, fordi man ofte mĂ„ skĂŠre pointen om “personlig flinkhed” ud i meget kraftig pap, hvis folk skal forstĂ„, hvorfor den flinkhed ikke er sĂ„ relevant i en politisk sammenhĂŠng. Den fes Ă„benbart ikke ind. NĂ„r det gĂŠlder at sammenligne kommunisternes myrderier med de over-overbelyste nazistiske ditto, ja sĂ„ er det da aldeles relevant at trĂŠkke “nazikortet” for igen at skĂŠre pointen ud i kraftig pap: En livslang nazisympatisĂžr ville ALDRIG opnĂ„ samme… Read more »

Marina
Marina
2 years ago
Reply to  Margrethe

Dine argumenter er ikke relevante, eftersom det bÄde for Jens-Peter Bonde og Lars Hedegaard gÊlder, at deres liv og virke har vÊret sÊrdeles udadvendt.

For mig er valget enkelt. Jeg kommer herefter ikke til at lĂŠse document.dk, der for de danske indlĂŠgs vedkommende er af samme type. Lyt til Douglas Murray.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
2 years ago

Hvad f. er det for et “geni”, der lĂŠgger en wave-fil op pĂ„ hele 970 MB ( med over 3000 kb/s data rate ! ) for ca. 43 min. audio ( Sandelin-interviewet )? ;-(

Det selvsamme program fylder kun sþlle 26 MB (!) som alm. mp3 fil ( 112 kb/s average bit rate ), og man kan ikke hþre forskel 😉

Last edited 2 years ago by Niels Henriksen
Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
2 years ago

Svensk SVT kĂžrer i Ăžjeblikket en indsamlingskampagne nonstop dagen igennem, fortĂŠller at 80 % af de savnede bliver fundet igen i live!!!?!!! AltsĂ„ bliver 20 % fundet dĂžde!!!?!!! Denne udmelding fra SVT skal fremstĂ„ som en positiv udmelding, med det forbehold at sjĂŠldent kommer noget positivt overhovedet ud fra Sverige ud fra SVT!!! PĂ„ mig virker denne udmelding uhyggelig, hvem er disse 20 % dĂžde ? SVT giver overhovedet ingen forklaring, kun at det fremgĂ„r at de er fundet igen og dĂžde!!! Hvem er disse 80 % der er fundet igen endnu i live? Er det illegale indvandrere der fra… Read more »

Last edited 2 years ago by Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
2 years ago

Nu i denne time kom nyheden ind fra Sverige: 3 gammelsvenske pÄ svensk vÄrhem i Svedala alle 3 i dag dÞde i corona, til trods at de alle 3 var blevet fuldt ud dobbelt vaccineret imod corona!!!

Hvad har Sverige gang i ?

Last edited 2 years ago by Jan Ulrik Friis
9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x