8
apr
Seneste opdatering: 8/4-21 kl. 1716
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Douglas Murray on Tucker Carlson Today (Full interview)

Jeg tippede om den forleden i en kortversion, men her er alle 30 minutter.

Paris druknet i affald. En rotteinficeret møgdynge

Ligesom forkælede, provinsielle nordeuropæere tror, at mennesker i hele verden behandler dyr godt, tror de at renlighed og orden er en universel dyd. Man behøver bare lade vandet i en grøftekant i Sydeuropa for at opdage, at der begynder en helt anden moral overfor naturen og omverdenen. Den masseimporterer vore uvidende politikerne. Alt hvad der kan svines med, ligger der. Paris bærer nu alvorligt præg af at have skiftet befolkning til den 2-3 verden.

Shocking pictures show Paris streets littered with garbage — sparking a viral hashtag trashing the French capital’s socialist mayor. The hashtag #SaccageParis — meaning trashed Paris — has recently gone viral on Twitter as locals share depressing images of the picturesque City of Lights now seemingly overflowing with garbage in some streets. The “once beautiful city” has been transformed “into a rat-infested garbage pile” was tweeted with one of many images of apparent decay, with others showing walls covered in ugly graffiti.

Se alle fotos: Photos of Paris covered in garbage spark viral hashtag ripping socialist mayor


5 3 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
12 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Den Nervøse
Den Nervøse
1 year ago

Jeg besøgte Paris i 1974, som ung mand. Verdens smukkeste by blev der sagt, og ja den var smuk, man kunne gå afslappet rundt og følte sig tryg. Jeg besøgte så igen byen 45 år senere, lige inde Corona. Det var noget af en omvæltning. Væk var fornemmelsen af verdensby og væk var det sofistikerede, ind var kommet usselhed og tydelig 3.Verdens fornemmelse, muslims kultur dominerer byen og der ligger skrald overalt, ikke så galt som i Ægypten men rigtigt galt! I 1974 var der grafitti, men det dominerede ikke som i dag, hvor du er nødt til at se… Read more »

Margrethe
Margrethe
1 year ago

Denne deroute behøver man ikke tage til Paris for at se. For 20 år siden boede vi kortvarig på Nørrebro. Jeg havde så ikke været der siden. Ind til for to år siden. Vi var en større flok på Nørrebro til en rundvisning i en helt anden sammenhæng. Det var et chokerende gensyn. I de mindre sidegader, i de perkerdominerede kvarterer, flød skidt og møg over alt. Jeg kender en, der er vokset op på Nørrebro. Hun har af det af gode grunde endnu værre med at komme der i dag, end jeg har. Jeg har i det mindste ikke… Read more »

rene
rene
1 year ago
Reply to  Margrethe

jeg kommer ikke ofte i kbh ,- men med 2-4 års mellemrum. forfaldet er blevet meget tydeligt. Nørrebro er jeg helt holdt med , at komme på – det er som at opholde sig i mellemøsten. Strøget ligner mange steder billige Bazar forretninger med varer der svarrer dertil. og så er der alle de grimme nye “bygninger”…….selv den generelle arkitektur ,- der tegner KBH ,- er man fuldstændig respektløs i forhold til. KBH`s skønhed udslettes – det fantastiske håndværk der har stået i 100-200- ? år ,- erstattes af…..grimt byggeri. Hvorfor?

Margrethe
Margrethe
1 year ago
Reply to  rene

Ja engang kunne man næsten få hold i nakken ved at gå rundt i København og beundre de flotte facader på de gamle bygninger. De havde så meget mindre at gøre godt med, både teknologisk og økonomisk. Alligevel er der på de gamle huse brugt enorme ressourcer på udsmykningen, langt oppe over almindelig “sehøjde”. Men hvis du synes der er meget grimt nybyggeri inde i centrum, så prøv at tag en tur til Ørestaden. Men vælg en dag, der i forvejen er ødelagt for ikke at gøre ondt værre. Disse kolde, golde, tårnhøje kasser af glas, stål og grimhed. En… Read more »

Den Nervøse
Den Nervøse
1 year ago
Reply to  Margrethe

Ja, men det er en anden diskussion! Hvorfor bygger nutidens arkitekter så menneskefjendskt? Hvorfor skal det være grimt?

Margrethe
Margrethe
1 year ago
Reply to  Den Nervøse

Er det? Jeg tror nu, de to fænomener har en del med hinanden at gøre: Kulturmarxisternes mål at destruere alt det bestående. Om det er med i masseimport af kulturfremmede eller goldt, globalistisk byggeri, uden kulturelt særkende

Santor
Santor
1 year ago

Douglas Murray : Moral obisity. Case closed.
De kalder sig selv progressive, medmenneskelige og andre plus-ord men de er moralsk overvægtige – LOL.

Nielsen
Nielsen
1 year ago

Most people regret on their deathbeds that they didn’t spent more time with their loved ones.

Marina
Marina
1 year ago
Reply to  Nielsen

Nielsem, Det var også den replik, jeg bed mest mærke i. Den med kavaleriet var også sublim og på sin plads i disse infantile tider. På et tidspunkt finder man jo ud af, at man er nødt til at blive sin egen far og mor.

John M
John M
1 year ago

Jeg og mine venner vil ofre livet for daner beståen . I kan donere .

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x