10
apr
Seneste opdatering: 11/4-21 kl. 0103
22 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Det drejer sig om overstatslig og kooporativ, politisk magt. Der er ingen ‘klimakrise’

Sverige er værst i verden, og de der taler mest om “fake news,” er de værste producenter af dem. For SVT er klimaet en ny afladsreligion. Vi har ingen ‘klimakrise.’ Vi har hele tiden “ti år tilbage”, og det har vi nu haft i halvtreds år. Hvorfor?

Globalister (og deres organisationer f.eks. EU og FN) vil have selvstændige nationalstater bort. Det er også grunden til den irrationelle, løgnagtige masseindvandring af det allerede overbefolkede Europa. Det hele drejer sig om, at overstatslig og kooporativ, politisk magt skal erstatte demokratierne. Vi der er demokrater, kan ikke tie overfor disse stenrige personers krav på vore lande, der endda lyver for at tvinge deres vilje igennem. Det er vores underprivilligerede, det går ud over.

Vi har aldrig fået sandheden om koloniseringen af vores land fra mislykkede klansamfund. De allerfleste er kommet under løgnagtige forudsætninger og bør sendes hjem, inden vores skæbne – som Frankrig og Sveriges –  er evig balkanisering og libanisering.

De fleste – men næppe alle – politikere fatter slet ikke, at der bliver trillet bæ med dem. Befolkningen overhovedet  ikke. Der er politikere, som gør, og de beriger sig selv på det. På den måde er det betimeligt at tale om landsforræderi hvad angår de såkaldte ‘flygtninge’, for penge har altid været forræderes motiv siden de første bystater for 3.500 år siden. Ikke ideologisk overbevisning.

En uge i Sverige: 8 mord, 9 mordforsøg

Ødelæggelsen af Sverige er langt foran den af Danmark og Norge. De nøgne tal taler deres ubarmhjertige sprog om uduelighed, fejhed og årelangt forræderi fra den svenske “elite.” Når den er tilendebragt, er Sverige ikke længere et højtillidssamfund. I processen dør tusinder af uskyldige mennesker. I samme periode er der antagelig nul mord i resten af Norden.

Her i weekenden skal de udkomme en podcast på Trykkefrihedsselskabet, hvor jeg taler om Sverige og et livs erfaringer. Ikke mindst det sidste halve liv, for længere har det ikke taget tankeløse personer at rasere et af verdens mest vellykkede lande. Nu er kun tilbage at håbe, de bliver draget til ansvar. Selv det er sikkert for optimistisk. Sverige døde fordi tåber og forbrydere tog livet af det.

Podcasten er kulsort, er jeg ked af at sige, men den er på linje med virkeligheden og f.eks. en Gunnar Sandelins bedømmelse. Jeg er ikke heller ikke her for at ønske og håbe, det overlader jeg til mine svenske venner. Ens eget land omfatter man jo med følelser, der kan være hinsides rimelighed, og Sverige er ikke mit land længere. Jeg beskriver, hvad jeg opfatter som virkeligheden. Det er også det, jeg nu skal i retten for, og tro mig, og jeg bliver dømt af en dansk stat, jeg ikke længere har megen tillid til.

Imens strømmer nye døde løbende ind: . Man slaktades på spårvagn i Göteborg – dog av knivskadorDer er en omhyggelig, medieskjult vrede og bekymring i Sverige. Svenske medier er det dige, der i disse år redder politikere fra meget alvorlige konsekvenser. : Var tionde ung kvinna går på antidepressiva

5 1 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
22 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Santor
Santor
1 year ago

Holy Shit.

Den statistik er ikke et billede på kriminalitet. Det er et billede på lavintensiv krig!

Og, Jønsson har ikke en skid at skulle have sagt. Den svenske regering fører krig mod sin egen befolkning når de vil importerer endnu flere af fjendens soldater. Det kan ikke udlægges på andre måder!

Marina
Marina
1 year ago
Reply to  Santor

Ja, det er et billede på lavintensiv krig!

I anledningen af den 9. april var Carl Bildt på twitter for at hævde, at hvis Hitler havde angrebet Sverige, var der blevet krig. Dette har vakt et stort raseri i Norge, men Sverige kunne formodentlig have ændret verdenshistorien.

Poul
Poul
1 year ago
Reply to  Marina

Definitionen på krig er at to parter slås. I sverige er der kun dem der angriber, og dem der tager imod.

Marina
Marina
1 year ago
Reply to  Poul

Ikke altid. Ordbogen siger: situation hvor nogen forsøger at bekæmpe et ubehageligt eller uønsket fænomen. Så Santor har ret.

Muslimer har jo netop deres egne infame mådet at bekæmpe anderledes tænkende vha. fx vold og trusler om vold, Det handler altid om territorium og i Sverige om at være i “krigens hus”, dvs. i gang med at erobre. Metoderne intensiveres løbende, og det er jo det, denne blog handler om.

Poul
Poul
1 year ago
Reply to  Marina

Ok fair nok, pointen var mere at man tilsyneladende kan gøre hvad man vil imod svenskere uden at de slår igen. Det er mig en daglig gåde med alle de våben de har derovre samt alle de svenske hillbilly typer, men det er nok ligesom herhjemme et storby fænomen hvor tyndarmede hen’er bor side om side med ali og muhammed, og derfor ikke skal have noget klinket. Jeg håber ihvertfald på at den ikke ville gå ude på landet derovre.

john M
john M
1 year ago
Reply to  Santor

DANMARK statistik er værerer . I liberale kører Danmark i sænk.

DER BLIVER INTET BORGERLIGT DANMARK UDEN MASSIVE HJEMSENDELSER af FUP flygtninge.

DUMP lønninger

EU kommissionen bliver din død idiot
Hvad med de Tyske BKA statistiker eller Holland osv. osv.

samme billede overalt

IDIOTER

Last edited 1 year ago by john M
Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago

Det gør ondt at se Sverige (anno 2020) mit fiskested fra gammel tid i Nordsverige i gammel svensk urskov urgammel uberørt i generationer, sidst i 2020 jeg var forbi et chok at se nyopførte vindmøller overalt så langt øjet rækker kroner gigantiske vindmøller over urskovens ellers så høje træer, fra gammel tid helt urørt urskov men i dag i “klimakrisens navn” i Greta Trunbergs navn har et vindmøllefirma ødelagt urskoven med gigantiske vindmøller, bulldozere har pløjet sig igennem skoven som åbne uhelbredelige sår i landskabet, veje af importerede uhyggeligt skarpe sten som kom de ind fra Helvede, et frygteligt fremmedelement… Read more »

Last edited 1 year ago by Jan Ulrik Friis
Poul
Poul
1 year ago

Det er vel mere end 8 mord og 9 mordforsøg som der står i overskriften, der står også 12 mordbrande på listen. Ikke at det gør det bedre…

Men de må jo kunne lide det derovre siden ingen protesterer, eller stemmer for noget andet. Jeg betragter svenskerne som de første og største gerningsmænd af samme grund.

Poul
Poul
1 year ago
Reply to  Poul

Og nej, et læserbrev her og der tæller ikke som en protest når modparten voldtager og dræber ens børn.

Poul
Poul
1 year ago
Reply to  steen

Spøjst sprog, så hvis “mordbränd” betyder pyromanbrand, betyder det så at nogen forsøgte at sætte ild til de to betjente på listen da de blev udsat for “mordförsök”? Du har sikkert ret, men uanset nuancerne i sproget, så er svenskernes mangel på handling problemet. Jeg ved ikke hvorfor olof palme blev skudt i sin tid, men det var 100% sikkert for langt mindre. Jeg siger ikke at svenskerne skal til at skyde nogen nu, jeg siger bare at de virker EKSTREMT apatiske overfor mennesker der både indirekte og direkte har slået både dem, deres børn, og deres land ihjel. Det… Read more »

Last edited 1 year ago by Poul
Poul
Poul
1 year ago
Reply to  steen

“Mordbränd” ved ordbogen ikke hvad er, men en “mordbrännere” er en der brænder folk inde. “Mordförsök” betyder mordforsøg. Jeg oversætter bare det hele til “et stort svensk shit show”, det betyder alligevel det samme i praksis uanset hvem eller hvad kulturberigerne derovre sætter ild i.

Oslo/Norge
Oslo/Norge
1 year ago
Reply to  Poul

I Norge heter det også mordbrann, definert som: «påsatt brann som lett kan medføre personskade inkludert dødsfall…»

ino
ino
1 year ago
Reply to  steen

En glimrende svensk-dansk ordbog er “sprogbro.org” med over 70.000 svenske ord, og savner du en oversættelse skriver du bare til redaktøren.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
1 year ago
Reply to  Poul

Steen har ret – der er adskillige “uvidende” danske politikere, der gennem årene har misforstået dette mærkelige svenske ord og taget det helt bogstaveligt, når de lige skulle udnytte nyheder af denne type fra stakkels Sverige i deres politiske agendaer – fx. når det gik ud over kommende, men stadig ubeboede flygtningecentre mv.

Træt
Træt
1 year ago

Det hjælper nok på resultaterne at stave mordbrand korrekt, og det staves ens på dansk og svensk. Det oversættes 1:1 til arson på engelsk.

Journalystløgnernes (bevidst) manglende viden har de brugt til at sprede løgne om døde asylinvasorer, når det blot er kommende asylcentre, der er blevet stukket ild på.

Last edited 1 year ago by Træt
john M
john M
1 year ago

Der er ingen debat , der er indoktrinering. Google er no1 FJENDE Hvor kan Tommy Robinson ytre sig ? snart er det også DIG. eller også MIG, dette er sidste bastion peace love alle muslimer er mennesker kun mennesker , fuck 1400 års historie. ja BRO , de racist svin Hvide mænd er nogle svin alle ved det , de knepper grise . girl power . FN enpower women . vi skal alle være kommunister. IDIOTER GODT vi bruger 143 milliarder på muslimer . de er vores fremtid. De unge , de har virkelig taget DDR tv til dig ,… Read more »

Last edited 1 year ago by john M
john M
john M
1 year ago
Reply to  john M

143 milliarder ÅRLIG ! hvert år , kun stigende , men de er jo de nye danske .
20-30 år er DE i flertal, så din gameboy eller din humanisme ? game over

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago

“Vi tvinges trække os tilbage til sidste forsvarslinje!”
https://www.youtube.com/watch?v=E7LA8bEMQdU

https://www.youtube.com/watch?v=768nW9WOXfQ
Samme forsvarslinje Steen modigt tvinges at forsvare den 10 maj!

himlens sendebud
himlens sendebud
1 year ago

Som i det små, hvor meget desto mere i det større ‘…enhver, som øver ondt, hader lyset og kommer ikke til lyset, for at hans gerninger ikke skal afsløres.’ Når muslimer og alskens ødelæggere findes i landet, skyldes det, at de hører hjemme her, blandt folk og fæ og deres afgudsskikke. Religions- og ytringsfrihed; Fanden og hans pumpestok. ‘Fugle af samme slags slår sig ned sammen, og sandheden søger hen til dem, der øver den.’ ‘Se derfor til, hvordan I hører! For den, der har, til ham skal der gives; og den, der ikke har, fra ham skal selv det… Read more »

22
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x