11
apr
Seneste opdatering: 11/4-21 kl. 2146
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Ingen stopper dem, for det er EU politik. Danske politikere tier og opfører et teater for pøblen. Der er ikke så mange oplysninger, men af påklædningen må det være Middelhavet formentlig ved Gibraltar og datoen er i forgårs. Mere info her.

Lav IQ skal give ret til familiesammenføring i Sverige

Försörjningskrav för intellektuellt “nedsatta” som vill ta hit anhöriga kan strida mot en FN-konvention, anser förvaltningsrätten i Malmö. IQ-forskare hävdar samtidigt att hälften av afrikanerna har så låg IQ att de är “lätt utvecklings­störda” enligt WHO:s diagnosmanual ICD-10. De kan därmed komma att slippa undan försörjningskrav – med hänvisning till sin låga kognitiva funktionsnivå.

En afghansk man som är bosatt i Sverige reste år 2017 till Afghanistan för att gifta sig med en kvinna. Mannen anses i dagsläget inte disponera en bostad av tillräcklig storlek för att ta hit sin hustru. Han tjänar också för lite pengar för att kunna försörja henne. Inför förvaltningsrätten i Malmö kräver kvinnan nu undantag från försörjningsreglerna med hänvisning till FN:s “konvention om rättigheter för personer med funktionsnedsättning” (CRPD). Låg IQ kan ge rätt att ta hela familjen till Sverige

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
11 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Marina
Marina
1 year ago

Der har Danmark været. Nogle af os husker stadig med gysen, da den radikale minister Anita Bay Bundegaard fremsatte forslag om, at alle fattige skulle have ret til asyl i Danmark. Hun blev senere belønnet med et hædersjob for Red Barnet i Geneve, hvor hun sikkert stadig lever i sus og dus. Red Barnet er erfterhånden blevet en organisation, der belønner uansvarlige politikere, og nogle af os er derfor nødtvunget blevet onde nok til at afbryde den økonomiske støtte, indtil dette ændrer sig. Vi har også med held tacklet vanvittige forslag om, at alle prostituerede og alle homoseksuelle skulle have… Read more »

Den Nervøse
Den Nervøse
1 year ago

De unge gutter ser også ud til at have brug for beskyttelse!
Det uhyggelige er at Europa godt kunne forhindre invasionen, hvis de ville! Det ville koste langt mindre end de uansvarlige indvandringspolitik EU står for!

Den Nervøse
Den Nervøse
1 year ago
Reply to  steen

Ja men vil det hjælpe os? Næppe – For omgivet af lande som guderne har slået med vanvid, Sverige mod nord, som inden for de næste 10-15 år bryder sammen, og Tyskland mod syd, som ikke meget længere væk fra sammenbruddet. Vil det så være muligt at stå imod? Hvis viljen var til stede måske et stykke tid, men vores egen modstandskraft er heller ikke stor, bare se på det ståhej hvergang en skal sendes tilbage!

rene
rene
1 year ago
Reply to  Den Nervøse

Det er den del der bekymre mig mest. Vi er et lille lande. Hvor meget har vi at gøre godt med? Alene kommer det ikke til at gå ,- og de umiddelbare omgivelser er i vanvid (læs: Sverige). EU fastholder os i noget, der vil bringe os i endnu mere i dybtvand. Og befolkningen i DK er, igennem mange år- vænnet til, at tro det multikulti-nonsens, der har repræsenteret “common sense” i årtier. Især via indoktrineringen på vores skoler mm. Vores håndværker tradition er efter min mening, det mindst forurenet ,- åndligt set. Men det er lidt svært at trække… Read more »

Marina
Marina
1 year ago
Reply to  Den Nervøse

“Det vi ser er resultatet af HELT BEVIDST POLITIK” Hvis du har ret i det, kan vi konkludere, at sådan er det ikke mere. Og derefter bliver spørgsmålet, hvorfor sker der så ikke noget effektivt? Mit svar er, at det sandsynligvis skyldes mangel på dygtighed og effektivitet, skønt guderne må vide, at vi lønner en skov af højtuddannede mennesker, som burde kunne klare opgaven. Det er også de forbandede konventioner og rettigheder, der spænder ben for virksomme løsninger, men de er jo menneskeskabte og kan ændres. Det er det samme med vaccinerne. Også i den forbindelse halter EU gevaldigt efter.… Read more »

Den Nervøse
Den Nervøse
1 year ago
Reply to  Marina

Jeg tror nok den ene af kvinderne var palæstinenser, men lad det nu ligge! Problemerne kan formodentligt koges ned til konventionerne – menneskerettighedskonventionerne, flygtningekonventionerne og statsløshedskonventionerne! Samtlige partier undtagen DF og NB. vil ikke opsige konventionerne eller bare tage forbehold for konventionerne. De fleste må vel efterhånden have hørt indslaget hvor Pernille Vermund rister Mette Frederiksen over den sagte ild vedr. Carina fra vestegnen! Det eneste svar var øh bøh – jamen NB står da vist temmelig alene med at ville opsige konventionerne – Sådan – Mette vil ikke løse problemerne og det vil alle de andre heller ikke! Der… Read more »

Marina
Marina
1 year ago
Reply to  Den Nervøse

Jeg mener, at mindre kan gøre det. De mest påtrængende problemer burde bl.a. kunne fikses ved at indskrænke menneskerettighederne til kun at gælde for egne borgere i egne lande. Det er jo galimatias at påtage sig ansvaret for alle mennesker i hele verden og at afskaffe grænserne uden at kunne forsvare de ydre grænser. Hvad Margrethe Vestager angår, er der vist almindelig enighed om, at hun er effektiv på posten, og det er da godt, for så kommer hun næppe hjem til dansk politik, og uden hende går det elendigt for de radikale. EU har været til stor gavn for… Read more »

Charles
Charles
1 year ago

Hold da op for noget indavl.
send det lort tilbage hvor det kommer fra.

john M
john M
1 year ago

fra højre til venstre.

11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x