12
apr
Seneste opdatering: 13/4-21 kl. 1403
21 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Yemenitisk bøsse i Sverige: “Stop destroying your country”

To meget observante og reflekterede indvandrere, der har opdaget det same som jeg: Hvis man endelig ville indvandre Sverige i smadder, kunne man næsten ikke have valgt at gøre det ved et værre land. “Noli me tangere, jeg er humanist,” kom jeg til at skrive forleden. “Svenske politikere planter så meget had og vold med indvandringen, at der ikke er n0gen måde dette kan gå godt på.”

Politikernes voldtægtsimport

Eksplosion i sigtelser og domme for voldtægter. Hver 4 dømte er udlænding – syriske indvandrere i top. Naturaliserede er ikke talt med.

“Voldtægt i Danmark er fordoblet siden 2012. Politikerne er dybt bekymrede.” Ja, den er god med jer, det fritager jer ikke for skyld i at forbryde jer imod det danske folk, og så kender vi ikke engang den totale udlændingeandel, fordi naturaliserede ikke er talt med.

I feministstaten Sverige er denne forbrydelse med 8. 890 anmeldte voldtægter i 2020 stukket helt af, uden at politikerne løfter en finger, og samtidig med at de tier den ihjel. De taler aldrig om det, for de ved, skylden er deres. Ni gange så mange som i Danmark (!), hvor det blot burde have været dobbelt så mange.

Hvad vil I gøre i Danmark for ikke at pådrage jer samme skyld? Radikale pubertære kønshysterikere der ikke kan få importeret nok af patriarkale kulturer? Vi burde stille dem for en domstol, men danskerne vil først blive vrede, når det er for sent. Ligesom svenskerne oplever nu, det i vidt omfang er for sent at redde det fredlige højtillidssamfund. På blot én generation er det ekspederet over på historiens losseplads.

Helt konkret blev der i 2020 rejst 987 sigtelser for voldtægter i hele landet, viser en ny opgørelse fra Justitsministeriet. Det er mere end dobbelt så mange sigtelser som for otte år siden, i 2012, hvor der blev rejst 417 sigtelser.

Seneste opgørelse for 2020 viser nemlig, at 53 af 217 dømte for voldtægt sidste år havde udenlandsk nationalitet. Det svarer til 24 procent eller lige knap hver fjerde.

Naser Khader savner yderligere svar fra Nick Hækkerup om de dømtes indvandrerbaggrund. Ministeriet har kun oplyst de dømtes nationalitet, som altså i knap hver fjerde dom er udenlandsk.

»Jeg vil spørge ministeren, hvor mange af de dømte med dansk nationalitet der egentligt er anden eller tredje generation af indvandrere, så vi får frem, hvor mange med indvandrerbaggrund der egentligt bliver sigtet eller dømt for voldtægter,« siger han. Eksplosion i sigtelser og domme for voldtægter – syriske indvandrere i top

Se også De blev omtalt som veluddannede og med gode muligheder for vellykket integration, men syriske de har »klaret sig næstdårligst af de nytilkomne«

4.5 2 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
21 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Den Nervøse
Den Nervøse
1 year ago

Jeg vidste ikke at hjernekirurger var så slemme! Det er tydeligt at et stort flertal i folketinget vægter konventionerne højere end danskernes sikkerhed! Mette Frederiksen var såmænd helt ærlig omkring det i hendes svar til Pernille Vermund. Jeg citerer efter hukommelsen: Det er jo sådan at konventionerne, desværre beskytter gerningsmanden mere en ofret, det er forkert, jeg er imod det, men NB. står nok temmelig alene med ønsket om at træde ud af konventionerne! Sagt på en anden måde hun er imod hvad konventionerne siger, men hun vil ikke træde ud af dem, HUN AGTER IKKE AT GØRE NOGET VED… Read more »

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago

Vi er nedprioriteret, bortprioriteret i fremtidens Danmark, i den grad at ingen længere prioriterer det danske folk ligesom det svenske folk er vi uønskede i vores eget land!

Vi står midt i en islamisk magtovertagelse af EU, på EU’s eget initiativ vælter i millionvis voldshærgende muhamedanere ind i stormløbet på EU’s nationalstater de falder som dominobrikker, muhamedanerne er alt for mange, vi er alt for få!

Om ikke vi danske gør noget nu, kan vi kun skylde skylden på os selv!

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago
Palle Almindsø
Palle Almindsø
1 year ago

I har alle sammen ret. Men tænk lige hvilke politikere der stemems ind. Kun to af Tingets partier er jo imod denne voksende import. Og ja danskerne er føjelige og godtroende , indtil Fredens apostle rykker ind i nabohaverne, ikke et sekund før! Og hvad med EU, er der ikke flertal herhjemme for at blive? Så danskerne er selv skyld i miseren……Det skal nok blive værre !

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago

Vi kunne hjælpe langt flere for samme penge, om vi kun hjalp velfærdsturisterne i deres egne hjemlande, og samtidigt slipper vold-voldtægter-alverdens ondskabsfuldt islamisk terror herhjemme hos os selv.

Vi skal naturligvis ikke hjælpe både her og der samtidigt, vil kræve en 100% hjemsendelse af alle muhamedanere, redde Danmark og Sverige om vi i stedet i fremtiden kun hjælper velfærdsturister i deres egne hjemlande, ikke som nu hvor vi systematisk udskiftes med fremmed folk med et lavt IQ !

Knud Madsen
Knud Madsen
1 year ago

Der er jo næppe noget overraskende i dette for normalt begavede mennesker, der har øjne og ører i hovedet. Det eneste, der undrer mig, at det ikke er endnu mere grelt, hvilket det det formentlig også er, hvis jeg fik alle oplysninger. Der er garanteret snydt med afstamningen af misdæderne.

DavidK
DavidK
1 year ago
Reply to  Knud Madsen

Der er selvklart et enormt mørketal. De 24% er kun tallet for dømte, dvs. hvor gerningsmanden er identificeret og bevisbyrden løftet – ikke udtryk for andelen af voldtægtsmænd med udenlandsk baggrund i sig selv. En typisk afsluttet “sag” i statistikken er et scenarie hvor gerningsmand og offer kender hinanden i forvejen, eller er mødtes et offentligt sted med vidner, f.eks på værtshus eller i arbejdssammenhæng. Opklaringsprocenten er simpelthen større i den slags sager, ift. når gerningsmand og offer ikke kender hinanden i forvejen, t.ex det tilfældige møde på den øde station, de klassiske “overfaldsvoldtægter” osv. Chancen for at “Peter” –… Read more »

Poul
Poul
1 year ago
Reply to  Knud Madsen

Jeg tror du kan være relativt sikker på at en stor del af “danskerne” i den statistik i virkeligheden er 2 og 3 generations indvandrere, som naser khader også har gennemskuet. Og samtidig kan man læse danskere overalt på de sociale medier tale om hvor stor en berigelse de er, og hvor meget vi har brug for både syriske hjerneforskere og islamisk stat terrorister, fordi de har søde børn som i flere tilfælde aldrig har været i danmark!! Disse danskere er et langt større problem, og alle burde gør det til en vane at fortælle dem det hvorsomhelst og nårsomhelst… Read more »

Poul
Poul
1 year ago
Reply to  Poul

Det er iøvrigt ikke længe siden at samme avis skrev at 10 ud af 12 overfaldsvoldtægter begås af indvandrere, såe..

Poul
Poul
1 year ago
Reply to  Poul

Perfekt eksempel på mange kvinders stockholm-syndrom i denne sag. De vil hellere anklage budbringeren for racisme hvis han stiller de “forkerte” spørgsmål, end at forholde sig til kvindesynet hos de gerningsmænd som de sansynligvis selv har ønsket til danmark på et tidspunkt: https://ekstrabladet.dk/opinionen/sannegottlieb/altsaa-hver-fjerde-voldtaegt-begaas-af-en-ikke-dansker/8530996

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago
Reply to  Poul

Misvisende undersøgelse, helt bevidst skjult hvor stor en andel af de 76% “rigtige” danske i virkeligheden tilhører islam 2 – 3 generations voldtægtsmænd, altså IKKE danske, flertallet er muhamedanere!

En hån når der skrives at de resterende 76% er begået af danskere, mit bud at langt de fleste voldtægtsmænd har sine rødder i Mellemøsten og i Afrika!

Tvivler Naser Khader nogensinde får et fornuftigt svar på sit spørgsmål om: undersøgelse af det etniske ophav på de 76 % ‘rigtige’ danske, der har begået voldtægt? 

For disse 76% rigtige danske findes slet ikke i denne sammenhæng!

Santor
Santor
1 year ago

Tænk engang at Vi bliver nødt til at tærske langhalm på det problem. Det er almen viden, ALLE der bare forholder sig en smule til virkeligheden ved det . Det er ingen overraskelse men Vores politikere kalder Os racister og nazister når Vi fremhæver det.

Hvorfor vil Danske politikere ikke løse problemet så Danskerne kan få fred?

Poul
Poul
1 year ago
Reply to  Santor

“Hvorfor vil Danske politikere ikke løse problemet så Danskerne kan få fred?”

Fordi det indebærer at de erkender deres ansvar for det. De er fuldstændigt ligeglade med hvad der sker med dig eller dine nærmeste, så længe det ikke sker for dem selv. Og så længe danskerne kun brokker sig på internettet, så får de lov at fortsætte.

Nielsen
Nielsen
1 year ago

Desværre vil danske politikere gøre det som de er bedst til. Nemlig at fralægge sig ansvaret.
Til gengæld vil de ikke tøve med at love os ting og sager=bod og bedring,når de skal have deres næste “løn”udbetaling.

Santor
Santor
1 year ago
Reply to  Nielsen

Ja, jeg har heller aldrig set eller hørt om en politiker der var Flov over sin løn!

Axel Artke
Axel Artke
1 year ago

Jamen vi må da bære over med dem. De har jo krigstraumer – endda helt i 3. generation i Danmark…

Bastardo
Bastardo
1 year ago

Muhamedanere.

john M
john M
1 year ago

hvorfor blokere for information ? …………….nemlig lav IQ ikke informeret personer …. blokere Daner ytringer .

Tre indlæg fjernet. Du spammer.

john M
john M
1 year ago
21
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x