14
apr
Seneste opdatering: 14/4-21 kl. 2203
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Man bør også se Ledaren nr 55 – Morden på svenskarna – och på Sverige. Den gjorde mig virkelig mørkeræd på Sveriges vegne.

Om 45 år är de etniska svenskarna i minoritet i Sverige

Svenskerne er med deres demokratiske kryds ved at udrydde sig selv. De befinder sig i en unik historisk situation. For første gang informerer MSM dem om det.

Dette er første gang at svenskerne får at vide i MSM, at de politikere de stemmer på, er ved at udrydde dem. Det kunne de have været advaret om for over ti år siden, hvis utopistiske svenske journalister havde fundet det umagen værd, men de gjorde de ikke. De troede ikke, det betød noget hvem der udgjorde flertallet i landet. Kultur er ingen faktor for dem, og desuden har de bifaldet udryddelsen af deres eget folk.

Jeg advarede dengang, og blev kaldt “nazist,” men noget mere vanvittigt og  forbryderisk end drabet på Sverige, har vi ikke set. Demografisk er det nu meget sent at redde svenskerne fra, hvad der kun kan beskrives som et folkemord efter samtlige FN definitioner. De bør dog forsøge at redde sig selv og drage de skyldige i dette til ansvar. Og det haster. Kyösti Tarvainen PhD skriver i Folkbladet:

Riksdagen beslutade enhälligt 1975 att Sverige är ett mångkulturellt land. Vid den tiden var mer än 40 procent av invandrarna mina landsmän, finländare. Situationen har förändrats: år 2019 var 88 procent av nettoinvandrarna icke-västerlänningar och 52 procent var muslimer. Således har en enorm kulturell förändring skett i den invandrade befolkningen, då dess största grupp har förändrats från att vara finländare till att vara muslimer.

Jag har studerat den demografiska utvecklingen i Sverige, Norge, Danmark och Finland under tio år och har använt en demografisk standardmetod, den så kallade kohort-komponent-metoden. Enligt denna exakta metod kommer de etniska svenskarna att vara en minoritet 2065 med oförändrad invandring.

 Lika många muslimer som etniska svenskar år 2100

Enligt de två demografiska metoderna kommer således de etniska svenskarna att bli en minoritet om 45 år om den nuvarande invandringen fortsätter. Enligt beräkningen med den exakta modellen kommer det att finnas lika många muslimer som etniska svenskar år 2100.

Om de etniska svenskarna blir en minoritet kommer den demografiska förändringen sannolikt att öka ytterligare eftersom en majoritet av människor med utländsk bakgrund kommer att underlätta invandringen för den egna folkgruppen. Framstående svenska ingenjörer och affärsmän kommer att se till att den svenska ekonomin inte kollapsar. Men det svenska samhället och kulturen kommer att förlora sin ledande ställning. Denna demografiska utveckling kan stoppas, men det kommer att kräva radikala förändringar i invandringspolitiken. Vi befinner oss i en historiskt unik situation, och vi nordbor måste börja diskutera invandringen och bevarandet av våra nationalstater.Om 45 år är de etniska svenskarna i minoritet i Sverige

Se også Den massive innvandringen til Sverige fortsetter under koronakrisen

5 1 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
7 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Poul
Poul
1 year ago

Her er en komplet liste over hvad svenskerne har tænkt sig at gøre ved det:

Den Nervøse
Den Nervøse
1 year ago

Her i Danmark skjuler MSM fortsat hvor alvorlig situationen er og hvor mange muslimer der er! Det hænger sammen med den fortvivlende definition på at være dansker. Hvis Fatima som har opnået dansk statsborgerskab bliver gift med fætter Ali og de så får børn, så er de børn at regne fuldt ud som danske på linje med du og jeg, og helt ærligt den køber jeg ikke!

Peer Pedersen
Peer Pedersen
1 year ago

Det set sort ud for Sverige.

Jari Norvanto
Jari Norvanto
1 year ago

Bäst att hylla, eller åtminstone inte kritisera, folkmordspolitikens befolkningsutbyte, eftersom man annars kan bli anklagad för rasism…

Stalltipset är att ‘mångkulturen’ inte kommer att vara en hyllad (s)tatsideologi, när svenskarna är i minoritet. Skall undergången ske, så ska det ske med musik: Götterdämmerung.

Santor
Santor
1 year ago
Reply to  Jari Norvanto

Jeg håber sgu at svensken har mere hår på brystet og selv klarer den situation og jeg er sikker på at der er masser af Europæere der er villige til at hjælpe og yde opbakning i alle afskygninger selvom det er muligt at der skal sparkes røv.

Diskussionen har altid stået om det var Sverige eller Frankrig der først konverterede til islam og Frankrig har i mine øjne altid ligget i spidsen men Sverige kan nemt gøre dem rangen stridig.

Samuel af Ugglas
Samuel af Ugglas
1 year ago

Chris Forsne har helt klart för sig varför Sverige störtades ner i det socialistiska TRÄSKET.
Socialisterna köpte röstboskapen och väl genomfört blev hela svenska folket omyndigförklarat.
När folket så småningom släpps ur fångenskapen kommer de att yra runt i landet och knappt föda sig själva.
De har inte upplevt ofärdstider sedan ca 1810 då Bernadotte träder in på arenan och personligen med egna pengar, lite senare, räddar landet från en säker undergång. Det verkar som om vi snart är där igen.

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x