16
apr
Seneste opdatering: 17/4-21 kl. 1943
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Disse to kommer uoversat på norsk. Et gigantisk medicinsk eksperiment. Man vurderer en vaccines farlighed bedre efter fem år, men allerede har vi disse tal. Danmark kan stå med hundredetusinde invaliderede eller døde om et par år. En god million danskere er allerede vaccinerede. I dag er 581 alvorligt skadet i lille Norge, hvor mange kan politikerne holde til?  Vaccinepas, anyone? 143 døde i Norge efter vaccine mod Covid-19

25 voldtægter anmeldes hver dag i Sverige, over halvdelen involverer børn

140.000 svenske kvinder udsatt for grove seksuelle overgreb

Situasjonen i Sverige går fra galt til verre. I 2020 ble det registrert 9.360 anmeldte voldtekter. 4.300 av ofrene var barn, og nesten 3.000 av disse var under 15 år. De nye tallene fra Brottsförebyggande rådets (Brå) statistikk for 2020 viser at Sverige ikke lenger er et trygt land for barn og kvinner.

Sverige slår sin egen negative rekord fra 2019. Antall anmeldte voldtekter øker med 1.000. Hele 11,7 barnevoldtekter blir anmeldt i snitt hver dag. Med de store mørketallene på området er det reelle tallet kanskje ti ganger så høyt.

Det minner om en krigssituasjon, skriver Hege Storhaug i Human Rights Service.

Seksuelle overgrep er et velkjent våpen i krig.

Rekorden på anmeldte barnevoldtekter (0-17 år) fra 2019, 3.420, ble slått med 900 anmeldelser i 2020.

Til sammenlikning ble det i 2019 anmeldt 466 voldtekter av barn under 14 år i Norge.

Rapporten «Nasjonale Tryggehetsundersøkelse» viste at hver tredje svenske kvinne, 31 prosent, følte seg ganske eller veldig utrygg når hun beveget seg i sitt eget boligområde på kveldstid. Det var en økning på 6 prosentpoeng i løpet av tre år. 12 prosent av kvinnene opplyser at redselen har ført til at de ikke lenger går ut om kvelden.

Et samfunn som aksepterer at kvinner og barn ofres har ingen fremtid. Særlig ikke når man samtidig aksepterer at ledende politikere omgås pedofile voldtektsmenn, slik Document har omtalt i en serie artikler om EU-parlamentariker og tidligere nestleder av Centerpartiet Fredrick Federley.

Neste år er det valg i Sverige. Det kan bli et skjebnevalg. Men om et politisk skifte vil hjelpe er uvisst. Historikken til Moderaterna lover ikke godt.

Ifølge BRÅ (Brottsförebyggande Rådet) ble i 2017 over 140.000 svenske kvinner utsatt for grove seksuelle overgrep. Dessuten: et stort antall kvinner tør ikke lenger bevege seg utendørs om kvelden. Enkelte kvinner har fått bevæpnet politibeskyttelse for å kunne jogge en tur i skogen. Frykten sprer seg.

Og antall overgrep øker, år for år.

Vil vi fortsette å ofre våre kvinner og barn på multikulturens alter?

Human Rights Service

3.7 3 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
15 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Poul
Poul
1 year ago

“Neste år er det valg i Sverige. Det kan bli et skjebnevalg.”

Ja det kan det jo hver gang, men det bliver det bare aldrig alligevel vel. Glem det land, sverige er færdigt og de har selv valgt det.

Træt
Træt
1 year ago
Reply to  Poul

Kombinationen af offentlig stemmeafgivelse og hundreder af millioner af fortrykte “stemmesedler” som bare er et navn på et stykke papir, sikrer at valgets resultat kan afgøres på forhånd.
Frankrig har samme system, og derfor slår Front Nationale aldrig igennem, ej hellerSverigedemokraterne.

Den Nervøse
Den Nervøse
1 year ago
Reply to  steen

Skæbnevalget var langt tidligere end 2019. Når man importerer og vedbliver at importerer folk fra fremmede kulturer, og disse mennesker forbliver en klan, der gifter sig med hinanden og får langt flere børn end etniske svenskere, ja sker der en befolkningsudskiftning! Det står ikke til diskussion, der er simpel matematik, og som Einstein sagde om rentes rente, det er utroligt hvor stærkt det kan gå! For ham var det matematik, men demografi opfører sig fuldstændigt som rentes rente. Pludselig går det uhyggeligt stærkt. Se f.eks Afrikas befolkning der på bare 30 år fordobles! Så Sveriges skæbne blev afgjort langt tidligere… Read more »

Den Nervøse
Den Nervøse
1 year ago
Reply to  steen

I forbindelse med vedtagelsen af udlændinge loven af 1983 kæmpede Ninn Hansen imod, men som god partisoldat endte han med at stemme for. Andre var endnu mere uvederhæftige f.eks Preben Vilhelm, af mange udråbt som den kloge VS’er, det var han så ikke, for han sagde, at det var ikke noget vi behøvede at bekymre os om, for der ville ikke komme mere end nogle få hundrede over en årrække! Det var i nogen grad skudt forbi. Der var også stemmer som udskammede Eyvind Vesselbo, for at komme med de forudsigelser som inden for en procent har vist sig at… Read more »

Træt
Træt
1 year ago
Reply to  Den Nervøse

Desværre må de lære at bokse for at kunne vokse op og gå nogenlunde trygt på gaden

Nielsen
Nielsen
1 year ago

Fouchi har ikke levet forgæves. Han har givet sit til Melinda og Bill Æret været hans minde og må han brænde i helvede.

Jari Norvanto
Jari Norvanto
1 year ago

De som dog kanske var ‘anti-vaxxers’, som hade utvecklade konspiratoriska antikroppar så att vaccinet neutraliserades och The Virus fick öppen dörr… Var de noga med munskydden? Tog de ens The Vaccine? De kanske fejkade med placebo, för att ge The Vaccine och The Pandemic dåligt rykte… Tanken svindlar.

Margrethe
Margrethe
1 year ago

Via nedenstående anvisning kan man se de amerikanske lægers indberetning af det, vi her i landet kalder “utilsigtede hændelser”, hvor det skal indberettes, hvis patienter er blevet skadet af den behandling, de er udsat for. Den amerikanske version er så viseligt indrettet, at man kan søge specifikt på covidvacciner og skader i kategorien “Serious”. På ufiltreret dansk, dødsfald.
Og så skal man huske på, det sandsynligvis kun er toppen af isbjerget, der bliver indberettet.
Det er nok kun et spørgsmål om tid, før der bliver lukket ned for offentlighedens adgang til den slags portaler….

https://www.facebook.com/claus.skytte.731/videos/489438742072123

Anders Chr.
Anders Chr.
1 year ago
Reply to  steen

Har I tænkt på, at hvis alle var som jer, havde vi stadig måttet leve med en lang række sygdomme, som førhen tog livet af en masse mennesker under frygtelige lidelser. Tænk på, hvor famlende man ofte har været men alligevel er fortsat. Jeg så i går et fotografi af et mennesker, der havde kopper og hvis hele ansigt og hals var besat med med dem. Det billede kommer jeg ikke til at glemme. Tænk også på, hvordan danske præster blev pålagt at vaccinere børnene, skønt de ikke vidste meget om overhovedet noget om hygiejne. Alligevel snittede i børnene, for… Read more »

Margrethe
Margrethe
1 year ago
Reply to  steen

Ja hvis det så bare var på et oplyst grundlag. Det er er min største anke. Jeg vil ikke forhindre nogen i at lade sig vaccinere, hvis bare de vidste, hvad de gør. Det gør de så ikke, kan jeg høre på det hele. Enhver burde også gøre sig disse tanker: Hvis jeres store moderdyr Mette virkelig var så oprigtig bekymret for liv og helbred hos vores mest svage medborgere, hvorfor har hun så ikke for længst ladet Sundhedsstyrelsen beordre alle landets praktiserende læger til at informere deres patienter, på især plejehjem om, at de bør sige ja til en… Read more »

Marina
Marina
1 year ago
Reply to  steen

Det er simpelthen ikke sandt. Man har da ikke fraveget alle de normale sikkerhedsprocedurer og blot smidt vacciner på markedet. Man har speedet op og sløjfet noget. Hvis man går ind på jeres takegang og antager, at medicinalbranchen består af kolblodige psykopater og mordere, der blot er interesseret i penge, så ville det da være tåbeligt af den at slå millioner ihjel og lade sig ruinere af de efterfølgende søgsmål. Der skal nok være ofre, og vi bliver utvivlsomt klogere på sygdommen og dens behandling, men der er altså ikke tale om statsfinansieret folkemord. Ang. læger og eksperimenter, så foregår… Read more »

15
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x