11
maj
Seneste opdatering: 11/5-21 kl. 2126
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Se også Michael Yeadon | Full Interview. Interview with Michael Yeadon, former Vice President and Chief Science Officer of Pfizer, where he worked for 16 years.

De var amatører i DDR

Af Lars Hedegaard

I en nylig artikel har Gunnar Sandelin taget fat på det tilbagevendende spørgsmål: Er Sverige det nye DDR? En af dem, Sandelin har talt med, afviser sammenligningen. I DDR var der tale om åben statslig undertrykkelse. Det indebar den fordel frem for situationen i værdistormagten Sverige, at få troede på noget, der kom fra myndighederne. Når de proklamerede noget, vidste man, at det modsatte var sandt.

Jeg mindes en samtale, som jeg 1988 – deromkring – havde med en gammel russer, da jeg besøgte Informations korrespondent i Moskva. Han havde som soldat været med i Stalingrad og Berlin, men fortalte, at den kommunistiske propaganda var gået hen over hovedet på ham. Vi troede ikke på regimets snak om fattigdommen i Vesten, sagde han, for af filmoptagelser af arbejderdemonstrationer kunne vi se, at mange af de fattige bar briller og havde sko.

Det kan man ikke tage alvorligt som et udsagn om nøden i Europa under verdenskrisen. Men det er en god indikation af, at mange i Sovjetunionen ikke tog regimets propaganda alvorligt, selv om de aldrig hørte andet.

I Sverige og resten af Vesten er det anderledes. Her virker meningspåvirkningen på en måde, der er svær at gennemskue – fordi den fremstår som noget andet end meningspåvirkning.

Når Mejeriforeningen – åbenbart for EU-midler – reklamerer for mælk i nostalgiske og nationalromantiske tv-reklamer, er det ikke, fordi EU vil fremme salget af mejeriprodukter, men fordi Bruxelles – lige i forbifarten – vil have europæerne til at betragte islam og den muslimske tilvandring som naturlige dele af det normale Derfor viser Mejeriforeningen glade småbørn, der får mælk af en smilende muslima i sort hijab. Så næstekærlige er muslimer, og skam få den, der frygter parallelsamfund, voldtægter, mord og terror.

Islam er næstekærlighed, lyder budskabet, og den islamiske uniform er ikke noget, man skal være bange for. Tvært imod indvarsler islams udbredelse et lykkerige. Og lad nu være med at hæfte dig ved, hvordan det er gået der, hvor profeten hersker. Det ser måske ikke godt ud i Islamisk Stat eller Iran, hvor man brænder mennesker levende, hænger homoseksuelle fra kraner, fængsler kvinder, der nægter at gå klædt som Mejeriforeningens store moder. For ikke at tale om herboende imamer, der lover kvinder tæsk. Det er ikke islam, må man forstå. Islam elsker dine børn og giver dem mælk.

Og når Berlingske opfordrer DR til at lave en muslimsk familiesaga, er det ikke, fordi organet tror – med mindre redaktøren er en større idiot, end jeg havde regnet med – at det vil påvirke herboende muslimer, som er aldeles ligeglade med, hvad vantro mener om dem. I islam er vantro ikke mennesker, så hvorfor skulle det interessere dem, hvad de finder på. Vi er også ligeglade med, hvad krokodiller og tissemyrer mener om danskere. Islams lokale magthavere vil selvfølgelig byde velkommen til enhver fedteindsats, der tjener til at forvirre deres fjender og lette vejen til magtovertagelsen.

5 6 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

12 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Den Nervøse
Den Nervøse
3 years ago

MSM lyver sjældent, men de undlader ubekvemme nyheder. De fortæller om rædslerne i interneringslejrene i Syrien, men undlader at fortælle om at i enden af hver eneste af statistikkernes indvandreforbrydelser befinder sig et eller flere ofre! Danske journalister er gennemgående tendentiøse! Helt anderledes er det med reklamer, her er er det beregnet med X at det tilsyneladende virker salgsfremmende, at der skal være farvede og tørklædeklædte skuespillere, ellers gjorde de det ikke! Derimod generere det mig grænseløst at der dukker sorte op i historiske dramaer, hvor det ikke giver nogen mening. F.eks så jeg en film om Elizabeth 1. og… Read more »

Marina
Marina
3 years ago
Reply to  Den Nervøse

Det samme her. Det irriterer mig grænseløst, og det er efterhånden sådan, at jeg automatisk tænker “hvor er negeren?”, når filmen begynder. Det er lisson noget, der skal overståes, for vi skal jo ikke tro, at vi såkaldt hvide har ret til at se såkaldt hvide spille såkaldt hvide helte og heltinder. Nej, svesken skal uafladeligt på disken, så at vi ikke forfalder til at tro, at vi er noget. Engelske krimier er forlængst druknet i ædle pakistanere, Lewis er gået på pension, og Fox er blevet politiker. Hvorfor begynder man ikke at lave film og serier om den ægte… Read more »

ino
ino
3 years ago
Reply to  Den Nervøse

Et sted i Sverige er der et museum for det svenske vagtværn der patrujerede i byerne under Anden Verdenskrig. (Jeg husker ikke hvor, og navnet på vagtværnet husker jeg heller ikke, for det er vist mere end ti år siden jeg læste om det).
I udstillingen indgår kvindelige vagter. Det svenske vagtværn havde under krigen ingen kvindelige vagter, men museumslederen synes at det ville virke underligt i dag, hvis der ingen kvinder var i udstillingen! Det er historiens vilkår i dag.

Marina
Marina
3 years ago
Reply to  ino

Ja, den slags tidstypiske men ahistoriske eksempler er også patetiske. I Jeanette Varbergs storværk om vikingerne forsøger hun gentagne gange at smugle kvindelige krigere ind, og der skal jo også nok have været der. Men som undtagelser, og kvindelivet var jo i sig selv hårdt og dødsensfarligt på flere måder især ifm fødsler, så det virker underligt afstumpet blot at fokusere på det typisk maskuline. Sammenbragte familier med papforældre og halvsøskende er bestemt ikke noget nyt.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
3 years ago

Problemerne relateret til islamisk virksomhed på dansk jord er uendelige, selvforstærkende problemer, der fra start end ikke hører hjemme i Danmark, alt for mange islamiske bekvemmelighedsflygtninge der umuligt lader sig integrere, præcist som vi har set det i eksempelvis Sverige og Frankrig den regulære borgerkrig, men tiden løber også ud for Danmark! Godhedsindustrien helt bevidst accelererer alverdens integrationsproblemer, stigende radikalisering, terror, kriminelle islamiske storfamilier på offentlig livsvarig dansk forsørgelse, bandekrige og boligkvarterer med parallelle regler, åbne grænser, opskriften på borgerkrig! Ligesom i Frankrig i Sverige har Døden længe gået ved vores side, vi ved udmærket godt hvor dette at lefle… Read more »

Brozak
Brozak
3 years ago

I sin lengsel etter den perfekte utopi, har de progressive funnet en ny: Islam.

Margrethe
Margrethe
3 years ago
Reply to  steen

Han er ikke den eneste. De kommer bare ikke til orde. Alle de, der råber sølvpapirshat, burde kunne svare på et enkelt spørgsmål: Hvorfor så benhård en censur på de sociale medier og MSM over for de, der ikke synger med på globalisternes sang, hvis de blot er paranoide konspirationsteoretikere? Så var det nemmeste i verden da at tilbagevise det påståede vrøvl, de siger, ved at lade dem optræde prime time. Det sker bare ikke. Hvorfor ikke? Det må antikonspirationsteoretikerne kunne svare på. Et lille udpluk:

https://odysee.com/@cybershell:d/Sucharit-Bhakdi-Full-Interview-1080p:b

https://www.dkdox.tv/videos/DK21020

Niels Henriksen
Niels Henriksen
3 years ago

Lidt hårdt tiltrængt satire om de selvfede og totalitære woke-tosser 😂😂😂

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1834166650066745&id=172905906192836&_rd

Margrethe
Margrethe
3 years ago

Nu var jeg på vandretur med blandt andet en gammelkomunist. Han sagde, uden nogen indre bremse, at europæiske mænd er “blevet kastrerede” . Hvordan kan de sidde i samme parti som de andre wokefiduser? Det må revne på et tidspunkt. Forhåbentligt.

Marina
Marina
3 years ago

Jeg har noteret mig, at Lars Bern har ændret så meget mening, at han nu siger lige ud, at corona-virusen er værre end de almindelige influenzaer. Ang. Lars Hedegaards ondskabfuljeder rettet mod Berlingskes chefredaktør. Tom Jensen er en både modig, dygtig og retskaffen mand og ikke i nærheden af at være en “idiot”, der kan tillade sig at være så sart og dyrke sin egen modgang så intenst, som Hedegaard gør det. Bare lyt til Trykkefrihedsselskabets seneste podcasts. At være chefredaktør for en toneangivende avis er udover alt det andet et tungt åg, og der skal noget særligt til at… Read more »

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x