3
jun
Seneste opdatering: 3/6-21 kl. 1830
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Av Thomas Nydahl    foto © Snaphanen.dk

Den svenska, politiska misären blev åter synlig i krassa siffror med SCB:s senaste mätning. Det räcker inte att vårt land mals ner av importerad gangsterkultur och att den intellektuella nivån i alla sammanhang sjunker till förindustriell analfabetism och “dyslexi”, för att förtroendet för den politiska klassens tunga maskinerier ska minska. Det är bara att studera siffrorna.

Att Sverigedemokraterna blir tredje största parti och att Liberalerna åker ut i glömskan är inte på minsta sätt förvånande. Däremot är resten av den politiska klassens grepp om den före detta svenska nationen uppseendeväckande. “Man vet vad man har, men…” tycks vara godnattvisan och varje morgon är så dimmig att alla förbrytelserna tycks bortglömda. Det är då tur att man rimligen inte har många år kvar i den här sörjan.

Det finns just i detta avseende skäl att läsa vad Björn Ranelid skriver. Här finns hela hans text. Den börjar så här:

Mord och beskjutningar fortsätter i Sverige. Kriget i riket fortgår således i oförminskad skala och omfattning. Mordet i Husby skedde inför barn som vittnen på öppen gata. Mordet firades med fyrverkerier i Sollentuna, ty en gängledare hade utplånats och tagits av daga.

Alla förnekande politiker borde begrunda dessa groteska och sinnessjuka händelser tio timmar om dagen i fem månader i sträck.

Se også i dag

Vi svenskar håller på att göra oss till flyktingar i vårt eget land

Jag accepterar det inte. Jag kommer aldrig acceptera det. Aldrig. Ett återvandringsprojekt är oundvikligt. Låt det ske under ordnade former. På sikt blir det bäst för alla. Och jag är inte intresserad av någon ”integration”.Richard Sörman

5 3 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Den Nervøse
Den Nervøse
5 months ago

Det er forstemmende at se MSM stort set ignorerer at Sverige er i fuld gang med at gå i opløsning. Kun Berligske af de stor medier syntes, at det er en nyhed man i større stil bør beskæftige sig med. Muslimske mellemøstlige bander er ved at overtage Sveriges næststørste by, bare 80 km. fra Skagen, og såmænd også andre steder i Sverige, for ikke at sige hele Sverige. Sverige – vores naboland er i opløsning, det bør nok kunne afføde en politisk og journalistisk reaktion. Det burde med flammeskrift fylde forsiderne i månedsvis, og bør fylde de elektroniske mediers bedste… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
5 months ago

Pilestræde – Berlingske podcast:

“Kugleregn i de svenske forstæder”

https://www.berlingske.dk/pilestraede/kugleregn-i-svenske-forstaeder

Nielsen
Nielsen
5 months ago

Gider ikke kommentere.hver gang jeg forsøger siges der commenting is closed

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x