5
jun
Seneste opdatering: 5/6-21 kl. 1210
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

In a hard-hitting interview, Peter Hitchens argues that through Covid we have surrendered our liberty to the state, perhaps irretrievably.

Hitchens var i Trykkefrihedsselskabet i januar 2018. Se og hør En dødsdømt kulturs klummeskriver og Video: Peter Hitchens in Copenhagen, 2018.

Mattias Tesfaye interviewet af SVT

Danmarks seneste asylforslag og Folketingets vedtagelse har vakt den yderste opsigt i Sverige, som jo i min optik nåede at ødelægge tusind års “samfundsbyggeri” med ‘multikultur’ inden det nåede at vågne op og se hvilken katastrofe den regerende elite havde sendt dem ud i. Regningen for det ankommer først de næste tyve år, og om de ansvarlige også modtager den, har man lov at tvivle på. Herregud, at ødelægge et land og gøre et folk hjemløst.

Hvor imponeret skal man være af danske politikere, der efter 38 års torpedering af et uerstatteligt tillids- og velfærdssamfund, først nu vil nedsætte den hastighed landet ødelægges med. Var de tillidsvækkede, skulle de være langt inde i en omfattende repatriering af personer, der aldrig bliver andet end en byrde for os.

FN og EU, der ikke åbent vil være ved, at deres mål er opløsningen af de europæiske nationalstater, lader den gamle kommunist Ylva Johansson tordne imod det danske forslag. Først da Sovjet kollapsede, blev Johansson socialdemokrat, hvilket antyder hvor hendes hjerte befinder sig. Med EU og kommissærjobbet har hun fundet hjem. Herfra kan hun ødelægge vores land, hvis Folketinget tillader det.

Vår tanke är att om man söker asyl i Danmark så ska man uppehålla sig utanför Europa medan asylansökan behandlas. Om man har ett skyddsbehov så ska man få asyl utanför Europa, säger invandrings- och integrationsminister Mattias Tesfaye (S).

5 2 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
9 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
5 months ago

https://www.youtube.com/watch?v=9JDXXebsz8E Danmark har i disse sidste mange år i tavshed i den allerdybeste tavshed hjulpet USA/NSA med at spionere på ikke mindst sig selv og på Sverige!!! Hvad har NSA så fået af nye af vigtige informationer, der mest af alt ligner en fornægtelse af det nordiske folk, en nedtælling den totale opløsning af nationalstaten: Man må beundre sossernes foretagsomhed, deres adfærd ligner en plan, og tiden arbejder for den med renters rente, familiesammenføring og hele svineriet. I løbet af de seneste 30 år er der i Sverige blevet udstedt mere end 2 mio. opholdstilladelser. Der vil komme flere, mange… Read more »

Margrethe
Margrethe
5 months ago

Det mest rablende ved det hele er, at den dybt debile magtklasse i Europa er i stand til at bilde sig selv ind, at forbenede klanmennesker, som ikke tøver med at slå egne familiemedlemmer ihjel, hvis de vover at danse uden for rækken, ja de mennesker skulle villigt lade sig lede og styre, at en flok blegfesne, hvide, klanfremmede, europæiske bøver. De masseimporterer nye vælgere for at “få og beholde magten”. Men magten til hvad og over hvem??? Ja ind til videre kan magten selvfølgelig bruges på at tømme lommerne på europas oprindelige beboere, og fylde de samme penge i… Read more »

Last edited 5 months ago by Margrethe
Cat Girl
Cat Girl
5 months ago
Reply to  Margrethe

Nej, det er der ikke

Margrethe
Margrethe
5 months ago

Americas Frontline Doctors udgav for nogle måneder siden en rapport med deres samlede kritik og bekymringer angående covidvaccinerne. Et af kritikpunkterne var netop den risiko for livslang sterilitet, hvor de henviser til andre kilder end dem Lars Bern benytter i opslaget neden for. Det gør det ikke bedre, men blot mere sandsynligt.  “Sundheds”-styrelsen er ude med massive reklamekampagner, målrettet vores unge i gymnasiealderen, med budskabet, at hvis du lader dig vaccinere er vi nærmere en genåbning. Hvis det ikke er afpresning, og så med tanke på de mulige bivirkninger som sterilitet og fosterskader…. Jeg kan næsten ikke være i mig… Read more »

Margrethe
Margrethe
5 months ago
Reply to  steen

Den gode Lars Bern var lukket for kommentarer.

Margrethe
Margrethe
5 months ago
Reply to  steen

Det er nok Bill Gates, der sidder og piller. Noget skal hans tid vel gå med efter konen var klog nok til at skride…

Jari Norvanto
Jari Norvanto
5 months ago

Peter Hitchens är väl alltjämt, som hans bror Christopher var, en marxistromantiker.

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x