11
jun
Seneste opdatering: 12/6-21 kl. 1529
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

En fortættet optakt til tre fascinerende interviews med ambassadør, professor og folkeretsekspert Bo Theutenberg, der var nær og betroet medarbejder til Olof Palme i hans senere år. Han var ikke en af Palmes drenge, han var ikke sosse, han befandt sig i indercirklen af kompetencegrunde.

Theutenberg ved godt, at Palme ikke var  kommunist, men han ved også, at nogle af hans “drenge” var, og at Palme ‘stod i spagat’ for at gøre uforenelige gruppertilpas. Han ved, at Palme gik ind for samarbejdet med USA og NATO, der gjorde hele neutraliteten til et bedrag. Endelig mener Theutenberg, at Sovjet skaffede Palme af vejen da han var blevet for løs en kanon.

Find alle tre dele her Sverige infiltrerat av KGB – del 1Sverige infiltrerat av KGB – del 2Palme hotades av många stater..

Whistleblower Dr Astrid Stuckelberger om organisationer og penge bag ‘vaccinen’

Den norskfødte forsker ved Geneve Universitet, der hidtil har været højt anset, lægger ikke fingrene imellem overfor den ‘medicinske skandale’ hun mener verden er på vej ind i, og som man udenfor MSM ser stærke stemmer tale for bliver stoppet så hurtigt som muligt.

Hun taler om en Nürnberglignende retssag mod de hovedansvarlige for den ‘vaccine’ vi pt ser hele Danmark stå i kø for at påføre sig selv uden at de har andre garantier, end big pharmas, der ikke tør tage ansvaret for den, men har væltet eventuelle erstatninger over på de nationalstater, de ellers undergraver, og hvis politikere de har udsat for et historisk, økonomisk bedrag. Se det endelig.

Se også tidligere Pfizer-ansatte Michael Yeadon, undertekstet på svensk.

Se også Varning för de nya vaccinerna – kan vara mer dödliga än covid-19

5 1 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Santor
Santor
5 months ago

BTW Steen.

Min normale kanal til dig via netbank er tilsyneladende fjernet – ved ikke af hvem – men kan du ikke opdatere så jeg kan bidrage til dit meget nødvendige arbejde.

Bare IKKE paypal!

Santor
Santor
5 months ago

Jeg hælder mere og mere til den teori at det var Svensk militær og efterretningstjeneste der myrdede forræderen Kvalme/palme.

Ikke at jeg bifalder det. Jeg havde hellere set at de afslørede svinet men det har de nok set som umuligt – derfor afskydningen af den syge del.

Den Nervøse
Den Nervøse
5 months ago

Det var faktisk en nyhed, ikke voldsomt overraskende, men en nyhed der, hvis vi havde kendt den for mange år siden, kunne have forandret meget til det bedre!

Marina
Marina
5 months ago

Man bliver klogere af at lytte til Bo Theutenberg, og i sidste afsnit handlede det meget om efterretningstjenester, Bofors og fjender hele kompasset rundt. Samt om en statsminister med et Janus ansigt, og om svenske socialdemokrater i agentroller med stor sympati for kommunismen. Der var flere overraskelser, fx fik vi at vide, at der længe har været kernevåben strategisk placeret i Norge, og det var vel dem, Jo Bden havde i tankerne, da Norge for nylig sagde ja til permanent amerikansk militær i Nordnorge. Vi fik også at vide, at Sverige i virkeligheden længe har haft en hemmelig aftale med… Read more »

Nielsen
Nielsen
5 months ago

Jeps og vi fulgte med på venstrefløjen. Skam være med os.

Marina
Marina
5 months ago

Tak, det er en meget interessant “optakt”, og jeg glæder mig til at høre professor Theutenbergs version. Mordet på Palme er for mig som for mange andre fortsat en uafsluttet sag, og jeg husker stadig det chok, jeg fik, da jeg hørte, at han var blevet myrdet. Ingen af de mange forklaringer, jeg siden er fulgt med i, har virket plausible. Anderledes med Anna Lindh, hvor vi fik en forklaring. Men tragedien rullede videre for hendes ægtefælle, som jeg havde meget ondt af. Han fik en forfærdelig behandling, mens sosserne greb lejligheden til at fejre sig selv med et stort… Read more »

Margrethe
Margrethe
5 months ago

Det blev forår i Sverige, da palmen fik to skud…

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x