11
jul
Seneste opdatering: 11/7-21 kl. 1326
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Arne Jacobsen, benzintank,  Paddehatten, Skovshoved, 1936. Foto © Snaphanen.dk, klik f. helskærm

Af Lars Hedegaard

USA’s føderale justitsministerium har anlagt sag mod Georgia for at tvinge staten til at opgive kravet om, at vælgerne skal legitimere sig. Altså samme krav, som vi stiller i Danmark. Biden-administrationens begrundelse er den sædvanlige: Det vil være ”racistisk” at bede sorte dokumentere, at de har ret til at stemme. Det næste bliver nok, at folk fra udsatte grupper skal have lov at køre bil uden kørekort.

Hvad vedkommer det os her i de grønne lunde? Ikke så lidt! Enhver amerikansk ideologi breder sig med lynets hast til Danmark, hvor forventningsfulde universitetslektorer, journalister og kulturpersonligheder står i kø for at springe på vognen. Tænk bare på Black Lives Matter, hvis bagmænd praler af at være ”trænede marxister”, tænk på ”kritisk raceteori”, på kampen mod det ”hvide overherredømme”, på dyrkelsen af seksuelle variationer, hadet til hjemlandet og flaget og den ide, at vores historie og kultur er skændsler, som børnene og de unge skal advares imod.

I gamle dage ville ”trænede marxister” have forstået, at ideologer, der vil skabe splid i underklassen, tjener overklassen.

Divide et impera, sagde de gamle romere, del og hersk. Herskerne hersker ved at sætte undersåtterne og de undertrykte op mod hinanden. I vore dage skal den jævne borger glemme, at monopolvirksomhederne skovler penge ind i et omfang, der må få Enhedslisten til at blegne, og som tillader dem at regulere meningsdannelsen ved at bestemme, hvad borgerne må høre og sige.

Hvad skal Mette Frederiksens småstat stille op mod Google, der ejer YouTube og Twitter, med Apple og Amazon? I den sammenhæng er hun som en prut i Stillehavet.

Men det er også fra USA, at modstanden mod totalitarismen vil komme. Den er allerede i gang og vokser dag for dag. Arizona er den seneste stat, der følger Texas, Alabama, Tennessee, Oklahoma og Florida med et forbud mod, at skolerne underviser i racetænkning. Tusinder af lærere har underskrevet en protest mod, at de skal tvinges til skabe splid blandt eleverne ved at dressere dem til at dele sig efter hudfarve, selvom deres fagforening har lovet at forfølge enhver, der nægter at prædike det nye raceevangelium.

Det bliver diskuteret, hvad man skal kalde det post-demokratiske samfund, som demokraterne på vegne af deres kapitaliske opdragsgivere vil indføre.

Fascisme? Nej, for fascismen i den italienske og tyske udgave var diktaturer, der nød bred folkelig støtte, så længe det varede.

Monopolkapitalen kan næppe mønstre en karismatisk fører som Mussolini og Hitler og må derfor sætte sin lid til en generel fordummelse.

Men måske er folk ikke er så dumme, som de tror.

Lars Hedegaard kan regelmæssigt læses på 24 Nyt.

5 3 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Cat Girl
Cat Girl
10 months ago

Følgende censureret på uriasposten dot net:

Åben følgende i Dissenter i et privat vindue med Tor. Danske socialister infiltreret ind i eller kontrollerende privat dansk internet leverandør UCs filtre bryder grundloven og censurerer følgende sandhed fra bitchute:

bitchute-hash: /video/mZX6Vpny4sw7/

Marina
Marina
10 months ago

Hvor det dog klæder Lars Hedegaard at skrive på den måde, og det er ikke svært at følge hans argumenter, dog tror og håber jeg, at vi får dæmmet op for de værste af de udskejelser, der tilflyder os fra ISA. Tænk, at en benzintank kan være et kunstværk! For mig er St. Catherine’s College i Oxford et af Jacobsens ypperste mesterværker, der indrammes skønt af parkanlægget og er fyldt med hans dejlige møbler. Jeg har som teenager haft fornøjelsen at være inviteret til frokost hos den ene af Novo Nordisk’ grundlæggere, som havde hørt, at jeg overvejede at uddanne… Read more »

Marina
Marina
10 months ago
Reply to  Steen

Så har vi nok omtrent krydset hinanden, jeg arbejdede i 1½ år i Hillrødødgade og tjente vist mere end de fleste af vore jævnaldrende. Jeg kender mange, der har arbejdet på Novo Nordisk, det er og var “smart”, attraktivt på cv’et og har altid været et godt sted for unge mennesker at få styr på økonomien. Da var Thorvald Pedersen død, og Hallas Møller havde taget over.

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x