12
jul
Seneste opdatering: 13/7-21 kl. 1205
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“I Sverige er konsumptionen global, mens betalingen er lokal”

Alle på hele planeten kan komme til Sverige og efterspørge velfærdsstatens frembringelser. Svenskerne skal betale. Derfor kan Sverige ikke fortsætte med at have velfærd. Nationaløkonomen Jensevik har sagt, at “Sverige efter tusind år som nation og retsstat er på vej tibage til at blive et klansamfund.” Han er overbevist om, at Sverige er et muslimsk teokrati ved udgangen af dette århundrede, og at det vil føre til krig. Hvad han mener om de sidste 50 års politikere, må I selv høre.

Han mener grundlæggende, at løbet er kørt, men også at der alligevel ikke er andet at gøre nu, end stadig prøve at forhindre det. Jensevik er en gammel mand på 79. Han vil have sin aske spredt over havet, han vil ikke begraves fra en svensk kirke, som bliver en moske og fra en kirkegård, hvor gravstenene samles sammen og smides ud som affald af de nye magthavere.  En erfaren mands fortælling om Sveriges deroute, der starter med 1968,, og den er ikke overstået, for identitetspolitikken er bare marxismens dæknavn, mens den lever videre.

5 2 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Anders Bo
Anders Bo
10 months ago

iSlam er ikke bare en invasiv ideologi, men samtidig en forbrydelse mod menneskeheden.

Jari Norvanto
Jari Norvanto
10 months ago
Reply to  Anders Bo

De har sin egen shariaorienterade definition av mänskliga rättigheter, enligt Kairodeklarationen…

Søren Jakobsen
Søren Jakobsen
10 months ago

Send dem hjem til Mellemøsten og Afrika. De hører ikke til i Europa. Selv dem med dansk pas og dem som har været i DK i 40 – 50 år skal sendes hjem.

Den Nervøse
Den Nervøse
10 months ago

Sverige er en tragedie i flere ark! En generation har ødelagt tusind års opbygning! Jeg ved ikke om svenskerne stadig ser sig selv som den humanistiske stormagt, eller det er gået op for dem at de er blevet præsenteret for at fait accompli. Der er lukke så mange ind, at de har fået politisk magt, og på den måde åbner grænserne på vid gab! Samtidig arbejder demografien på fuld tryk, de får langt flere børn end svenskerne og de får dem i en langt yngre alder! Lige nu venter vi bare på magtovertagelsen!

Samuel af Ugglas
Samuel af Ugglas
10 months ago

Lyssna till Hans erfarenheter ifrån södra Afrika. Det är precis det socialisterna vill uppnå i Sverige.
Klanernas maktövertagande!!!
Över 1,2 miljoner skaffar sig snart herraväldet över lagstiftningen i Sverige, dvs gör landet laglöst enl. vårt synsätt.

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x