12
jul
Seneste opdatering: 13/7-21 kl. 1205
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“I Sverige er konsumptionen global, mens betalingen er lokal”

Alle pĂ„ hele planeten kan komme til Sverige og efterspĂžrge velfĂŠrdsstatens frembringelser. Svenskerne skal betale. Derfor kan Sverige ikke fortsĂŠtte med at have velfĂŠrd. NationalĂžkonomen Jensevik har sagt, at “Sverige efter tusind Ă„r som nation og retsstat er pĂ„ vej tibage til at blive et klansamfund.” Han er overbevist om, at Sverige er et muslimsk teokrati ved udgangen af dette Ă„rhundrede, og at det vil fĂžre til krig. Hvad han mener om de sidste 50 Ă„rs politikere, mĂ„ I selv hĂžre.

Han mener grundlÊggende, at lÞbet er kÞrt, men ogsÄ at der alligevel ikke er andet at gÞre nu, end stadig prÞve at forhindre det. Jensevik er en gammel mand pÄ 79. Han vil have sin aske spredt over havet, han vil ikke begraves fra en svensk kirke, som bliver en moske og fra en kirkegÄrd, hvor gravstenene samles sammen og smides ud som affald af de nye magthavere.  En erfaren mands fortÊlling om Sveriges deroute, der starter med 1968,, og den er ikke overstÄet, for identitetspolitikken er bare marxismens dÊknavn, mens den lever videre.

5 2 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Anders Bo
Anders Bo
2 years ago

iSlam er ikke bare en invasiv ideologi, men samtidig en forbrydelse mod menneskeheden.

Jari Norvanto
Jari Norvanto
2 years ago
Reply to  Anders Bo

De har sin egen shariaorienterade definition av mĂ€nskliga rĂ€ttigheter, enligt Kairodeklarationen…

SĂžren Jakobsen
SĂžren Jakobsen
2 years ago

Send dem hjem til MellemĂžsten og Afrika. De hĂžrer ikke til i Europa. Selv dem med dansk pas og dem som har vĂŠret i DK i 40 – 50 Ă„r skal sendes hjem.

Den NervĂžse
Den NervĂžse
2 years ago

Sverige er en tragedie i flere ark! En generation har Þdelagt tusind Ärs opbygning! Jeg ved ikke om svenskerne stadig ser sig selv som den humanistiske stormagt, eller det er gÄet op for dem at de er blevet prÊsenteret for at fait accompli. Der er lukke sÄ mange ind, at de har fÄet politisk magt, og pÄ den mÄde Äbner grÊnserne pÄ vid gab! Samtidig arbejder demografien pÄ fuld tryk, de fÄr langt flere bÞrn end svenskerne og de fÄr dem i en langt yngre alder! Lige nu venter vi bare pÄ magtovertagelsen!

Samuel af Ugglas
Samuel af Ugglas
2 years ago

Lyssna till Hans erfarenheter ifrÄn södra Afrika. Det Àr precis det socialisterna vill uppnÄ i Sverige.
Klanernas maktövertagande!!!
Över 1,2 miljoner skaffar sig snart herravĂ€ldet över lagstiftningen i Sverige, dvs gör landet laglöst enl. vĂ„rt synsĂ€tt.

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x