18
jul
Seneste opdatering: 19/7-21 kl. 1449
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Der tegner sig allerede nu en medicinsk katastrofe med mange dødsfald

Lars Bern anser att vaccinationskampanjen omedelbart bör stoppas! Forskning visar att vaccinationerna ger upphov till mikroskopiska blodproppar och att vi kan stå inför en stor hälsokatastrof.

Han ger en uppmaning till alla vaccinerade att skaffa sig en mätare för att kontrollera syremättnaden för att snabbt reagera på blodproppar. Vi diskuterar två bekanta till Lars Bern som har fått allvarliga kardiovaskulära problem efter vaccination.  Se også CANADIAN DOCTOR: 62% OF PATIENTS VACCINATED FOR COVID HAVE PERMANENT HEART DAMAGE

Gaza er kommet til Sverige

Slangebøsser mod danske biler på vejen mod Ystad

Af Hans Rustad

Et team med en spotter med kikkert og en skytte med en ordentlig slangebøsse, ladet med en møtrik alternativt en kuglelejekugle af stål. Størst ballistisk forudsigelighed. Range 100 til 150 meter. Vinkel mod trafik 30 grader. Skytten behøver bare være synlig 5-10 sec.

Grunden til at kun danske biler kan rammes på vejen til og fra Ystad er trolig at der benyttes slangebøsser eller slynger med en høj grad af præcision, præcis som i Gaza og på Vestbredden. Man kan sige at Gaza er kommet til Sverige og det spreder sig snart til Danmark.

Den muslimske vrede behøver et offer og en syndebuk, og i Sverige er det ved at ramme danske biler. Det tog lang tid før svensk politi reagerede.

Det var helt tilbage i april, at der begyndte at blive kastet med sten mod danske biler i Sverige. Når svensk politi først den 18. juni blev opmærksom på problemet, kan der være tale om langt flere end de 102 tilfælde, som svensk politi har registreret den seneste måned. Det oplyser politiinspektør ved politiet i Skåne Södra Eva-Gun Westford. . Se Pia Kjærsgaard Svenskerne blev snydt for et afgørende valg og en historisk chance.

5 1 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
13 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Nielsen
Nielsen
9 months ago

Bill Gates og hans bagmænd er lige glade med hvordan folk bliver tvangsmedicinerede. Bare de bliver det. Resultatet for hans ofre er en tidligere død og infertilitet.
Han tager tips fra Rockefeller.

Margrethe
Margrethe
9 months ago

En tanke angående risiko for blodpropper forårsaget af spikeproteinet: Nu er det første gang, jeg har oplevet at blive ringet op af blodbanken for at høre, om jeg kunne stille til akut tapning inden næste weekend. Normalt bestiller jeg selv tid på nettet. At jeg ellers aldrig bliver ringet op skyldes nok, at jeg har verdens mest almindelige, gennemsnitlige og kedelige blodtype af dem alle. Kort sagt hvermandseje, og derfor ingen sjældenhed, de normalt vil ringe efter. Til gengæld er jeg, som” ikke-vaccineret” ikke fyldt med spikeproteiner, der skaber risko for blodpropper, hvorfor blod fra vaccinerede nok ikke er det… Read more »

Flemming Lau
Flemming Lau
9 months ago
Reply to  Margrethe

Min hustru har en fortid i sundhedsvæsenet og finder også dine oplysninger meget sigende. Hun har fulgt doc.Mercola på nettet. Tænk hvis vaccinen sidestilles med andre medikamenter, så de vaccinerede donorer ikke mere må give blod? Hun vil ikke vaccineres og hvis hun absolut skal venter hun til Bavarian Nordic vaccine kommer over nytår. Den er fri for Nano partikler og er en gammeldags udviklet vaccine. Der er noget der tyder på at det er et stort eksperiment som så meget andet idag. Jeg vil dog gerne vaxxes og venter til 2022. Tak for vinter Margrethe!

Flemming Lau
Flemming Lau
9 months ago
Reply to  Flemming Lau

Tak for hintet.

Roland Salomonsson
Roland Salomonsson
9 months ago

Stenkastningarna mot danska bilar är förståss en hämnd för att Danmark avser organisera om asylmottagandet med mottagningsstationer utomlands. Detta kan sannolikt tänkas slå hårt intäktsmässigt mot den maffia som styr inflödet av asylsökande muslimer till Norden. Maffiabossen finns sannolikt i Danmark och har sannolikt kontaktat islam för protester, varvid några imamer i Danmark beställt stenkastning av svenska imamer mot danska mål. Väl vetande att svensk polis varken kan, får, vill eller törs ingripa. Till skillnad mot dansk polis.

H.nielsen
H.nielsen
9 months ago

De skyder måske fra biler. Har oplevet det i Danmark

Margrethe
Margrethe
9 months ago

Evigt ejes kun det tabte. Jeg havde glemt alt om det. Fordi det var så banalt og hverdagsagtigt, at det ikke var værd at huske på. Men ved synet af den flotte slangebøsse… Min far havde en infantil trang til, sammen med mine brødre, at producere “våben” hjemme i værkstedet. Alt fra slangebøsser til en avanceret armbrøst og hjemmelavede “bomber” af krudt skrabet ud fra patroner og hældt i diverse beholdere, og tapet til. Så bestod morskaben i at sprænge gamle ting i luften og ikke en kat blev gjort fortræd. Ja min bror reddede sig godt nok en tinitus… Read more »

Træt
Træt
9 months ago
Reply to  steen

Det er jo også knytnævestore sten der bliver skudt med, så appelsinkanoner eller blider, der ikke er håndholdte må være i anvendelse

Den Nervøse
Den Nervøse
9 months ago
Reply to  steen

Hvorfor skulle etniske svenskere dog pludseligt begynde at skyde sten og møtrikker efter danske biler? I øvrigt er danskere mere populære i Skåne end svenskere. Folk i skånelandene er jo faktisk en slags danskere!

ino
ino
9 months ago

Der var nogle ungersvende fra Sverige der for nylig fik langvarige fængselsstraffe i Danmark for en likvidering. De har sikkert nogle fætre der synes det skal hævnes. Det giver i hvert fald mening.

Nielsen
Nielsen
9 months ago
Reply to  ino

Det kan være et udmærket gæt.

13
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x