18
jul
Seneste opdatering: 18/7-21 kl. 2220
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Van Gogh 2.11.2014, II 008

Van Gogh 2.11.2014, I 208

Kurt Westergaard er død 86 år gammel. Hege Storhaug mindes i denne artikel i Den Korte Avis et besøg hos Kurt:  “Jeg fortryder intet”, sagde han i dette interview. Mød en mand, der har skrevet sig ind i verdenshistorien.. Christian Skaug skriver denne nekrolog. Her er et par fotos jeg har taget gennem årene.

Van Gogh 2.11.2014, II 027

Wilders mindes Westergaard blandt andet fra november 2014 og Restaurant Tårnet på Christiansborg 100 meter over gadeniveau. Gæsterne glippede med øjnene da vi troppede op med otte livvagter og deltagerne fra konferencen. Det var sidste gang jeg så ham: Vi tog elevatoren 100 meter ned for at ryge noget tobak i porten. Han måtte ikke for sin kone, og jeg var holdt op for flere år siden.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Den Nervøse
Den Nervøse
1 year ago

Ære være hans minde! Det var muhammedtegningerne der mere end noget andet fik de fleste danskere til at forstå at noget var galt! Det enorme samfundseksperiment med flere hundrede tusinder indvandere var slået grueligt fejl! Integrationen for ikke at sige assimilationen var en dundrende fiasko. Det blev tydeligt, for dem der kunne se og hører, at det ikke kun var evnen til integration der manglede, det var viljen. Kort sagt, de søgte beskyttelse her, mange åbenlyst under falske forudsætninger, og alligevel hadede de os. Det gør de fortsat, og det er kun blevet værre. De var og er voldsparate i… Read more »

Flemming Lau
Flemming Lau
1 year ago

Du godt nok på forkant med nyheds situationen Steen! Godt gået. Vi har mistet en af Danmarks stolte sønner, der da han blev truet med vold, gjorde det eneste anstændige, han blev ved med at tegne, den “falske” profet!

Arne Rud
Arne Rud
1 year ago

Tak Hr. Westergaard.

Thomas Nydahl
1 year ago

Män som han växer inte på träd, och jag är rädd att tillväxten av modiga och principtrogna konstnärer är dålig. Principerna kunde kallas yttrandefrihet och konstnärlig frihet som aldrig låter sig begränsas av politisk-religiös doktrin och dess terror. Tack Steen för att du lyfter fram honom! Hans i mina ögon självklara illustration blev så småningom själva symbolen för en sekulär, upplyst kritik mot islams skriftliga läror och våld i alla de fasansfulla former vi bevittnat sedan dess.

Marina
Marina
1 year ago
Reply to  steen

Ja. Kurt Vestergaard var et eksempel på den gamle verdens dyder,.og jeg har været så heldig at kende flere af slagsen. Vilks er af samme tro guld og tak og lov for sådanne mennesker. Men se nu Lars Tvede, et eksempel på en mand, der har haft stor medgang men åbenbart ikke er blevet større af det. Han blev gift med Pernille Vermund for to år siden, men “kærligheden” holdt ikke til coronaen, og det har han følt sig kaldet til at udpensle på de sociale medier. Pernille Vermund klarer sig fint uden ham, hun er til gengæld i besiddelse… Read more »

Marina
Marina
1 year ago
Reply to  Marina

Westergaard

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x