21
jul
Seneste opdatering: 21/7-21 kl. 0807
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Attorney Thomas Renz filed a lawsuit in federal court in Alabama on July 19 that alleges a massive government cover-up of vaccination-related U.S. deaths that number “at least 45,000.” The suit, filed on behalf of America’s Frontline Doctors in U.S. District Court for the Northern District of Alabama, is based on a sworn statement by a government insider under federal whistleblower protection. Bombshell lawsuit charges vaccine deaths being concealed

Thomas Renz er langt fra den eneste, der påstår dette. Nylig kom for eksempel Doctor cites ‘whistleblowers’ inside CDC who claim injections have already killed 50,000 Americans.

Når det angår dette emne, drejer det sig om at undersøge sine kilder, og det har jeg gjort efter bedste evne. Ønsker man at følge en der beskæftiger sig med det dagligt, må jeg anbefale Lone Nørgaard på New Speek Info.

Jeg gætter, at det vil eksplodere langt ud over mine evner til at dække det bare sporadisk inden ret længe. Jeg vil få “sølvpapirhat” på, men det fik jeg også i årevis efter at jeg begyndte at skrive om Sverige for tyve år siden.

Heldigvis har jeg et  hoved, der er stort nok til flere hatte.

Senest ind med morgenposten: Las Vegas woman, 18, who underwent THREE brain surgeries for blood clots after getting J&J COVID vaccine returns home after three months in the hospital – but she still can’t walk or use the left side of her body

5 2 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
10 months ago

Ligesom når korn genmodificeres, at pludseligt tilhører vores allesammens ris og korn vores allesammens afgrøder ikke længere os, men tilhører Monsanto & Bayer og andre GMO spekulanter! Kun at forvente dagen hvor vi vores børn vores genmasse vores DNA ikke længere tilhører os selv, men Bill & Belinda Gates deres Umbrella Organisation! En glad en magt og pengeglad Bill Gates siger om Pfizer: ” 20 to 1 in return, the best invest I was ever involved in.” Det altså om vi kommer i berøring med vaccinen, hvornår at kun et spørgsmål om tid inden det går over i tvangs vaccination… Read more »

T. Snorrason
T. Snorrason
9 months ago

Tja, lyder meget sandsynligt, når man betænker, at alle forsøgsdyr døde efter at være blevet “vaccineret”.
Og f.eks. alle ikke-vaccinerede bliver det tvangsmæssigt, hvis de modtager blodtransmission.

Margrethe
Margrethe
10 months ago

Det vanvid skal stoppes. Koste, hvad det koste vil.

https://www.bitchute.com/video/7NyuqN7Bkv50/

Margrethe
Margrethe
9 months ago
Reply to  steen

Den er genial. Det er håbløst at forklare mennesker, uden forudsætninger, hvad problemet består i. Hvor skal man begynde? Med “vaccinen”? med Claus Schwab? med coronapas? Mette Frederiksen? De er tabt inden pointen er nået.

Med denne film er der endelig noget at henvise til: “Se den her og du forstår det.”

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x