3
aug
Seneste opdatering: 3/8-21 kl. 1432
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Af Thomas Nydahl, Foto: Astrid Nydahl

Nu kommer de så sakta, höstens färger och dofter. Nej, den är inte här än, men man kan ana att det inte dröjer så länge till.

I riket pågår det vanliga. De dödande kulorna, de huggande knivarna. Våldtäkterna. Inte kan man se drömskt på en park eller en strand, när man vet att faran kan lura var som helst.

Vi drömmer oss tillbaka till den lilla viken på Landön. Vilken dag som helst kommer vi att återvända, oavsett hur vi blir bemötta där.

Den fria sikten mot horisonten är en grundpelare i mitt liv, den vill jag ha varje dag. Och jag vet också var den ger allra mest.

Kvällarnas tilltagande mörker är ett välkommet skydd mot de blixtrande attackerna av det som kallas mänskligt.

*******************************

Og nogle af minge egne billeder fra den seneste uge, jeg kalder dem rullestolsbilleder fordi de er taget fra en rullestol, jeg ganske vist er ved at arbejde mig langsomt ud af © Snaphanen.dk.

Botanisk Have, pige med blomster, Sølvgade, Larsens Plads, Michelangelos David, Kastellet, Porten til Nordre Toldbod, Gefionspringvandet og Botanisk Have udsigt mod Palmehuset og Kommunehospitalet, mit barndomshjem.

Klik fotos for helskærm

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

3 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
ino
ino
2 years ago

Det er godt nok nogle dramatiske, men dejlige billeder og ukendte vinkler; København set med friske øjne, tak for synet.

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x