4
aug
Seneste opdatering: 6/8-21 kl. 1616
23 kommentarer - Tryk for at kommentere!

GUNNAR SANDELIN: Ny dansk migrationspolitik?

Voldens triumf

Kurt Westergaard gravlagt i al hast på ukendt sted

En historie der taler sit tydelige sprog om den politikerskabte situation i Vesten, er helt fortiet af dansk presse, og man kan jo spørge sig hvorfor. Har de haft besøg af PET, eller vil de ikke give danske politikere den ‘ære’, der tilkommer dem?

Selv ikke i døden fik Kurt Westergaard fred for islam. En god ven af Danmark og af Westergaard, Hege Storhaug, har den efter at have været i kontakt med Westergaards nærmeste

Mannen bak verdens viktigste og mest berømte tegning, Kurt Westergaard, døde 14. juli. Først 18. juli, fire dager senere, ble hans dødsfall annonsert. Da var allerede Westergaard stedt til hvile, forteller galleristen hans, Erik Guldager, til HRS.

– Selv ikke jeg vet hvor han er gravlagt. Alt foregikk i stillhet og i høyt tempo og kun med de aller nærmeste til stede under begravelsen, sier Guldager til HRS.Etter det HRS forstår, ble Westergaard stedt til hvile allerede før hans død ble annonsert.

Så viser det seg at selv etter at Westergaard trakk sitt siste åndedrag får hedersmannen og hele Danmarks Kurt ikke fred. En gravstøtte på en alminnelig kirkegård i Århus (eller andre danske byer) ville etter alle solemerker bli utsatt for vandalisme. Derfor tar galleristen som fulgte Westergaard siden Muhammed-krisen grep. Se det hele: Han får ikke en offisiell grav grunnet forventet vandalisme

Se også Kurt Westergaard begravet på ukendt sted af frygt for vandalisering

Van Gogh 2.11.2014, II 008

4.8 4 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
23 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Søren Jakobsen
Søren Jakobsen
4 months ago

landsforræderne i folketinget, fake news medierne fra TV2, DR, aviser, venligboere og andre venstreorienterede tåber burde dingle i lygtepæle. Parasitterne fra stormellemøsten og Afrika burde derefter smides ud af Danmark på røv og albuer, ingen nåde.
Jeg opfordrer selvfølgelig ikke til selvtægt :-/

Søren Jakobsen
Søren Jakobsen
4 months ago

Man kunne selvfølgelig også landsforvise landsforrædderne istedet. De elsker jo den mellemøstlige mentalitet. Tænk på hvor meget “kærlighed” de kvindelige landsforrædere ville få at føle i Mellemøsten og Afrika, når de dagligt skulle stå til rådighed for parasitterne s
gruppevoldtægter.

Santor
Santor
4 months ago

Ja, en dødsdom er jo, for delinkventen, ret beset rimelig konsekvensløs bagefter.

Jeg mener også at de skal smage grundigt på den ret de tilberedte Danskerne. Så det er da en ide jeg vil sekundere.

Last edited 4 months ago by Santor
Santor
Santor
4 months ago

Til gengæld kan Vi jo som Borgere forlange at staten rejser en statue af ham et centralt sted i Danmark. Det er vel inden for vores demokratiske rettigheder – endnu? Lav den i massiv rustfrit stål, 10 meter høj, på en 5 meter høj glat granit piedestal så er det vel begrænset hvor meget hærværk selve statuen kan blive udsat for. Hvis man så oven i købet lader bevæbnet militær stå vagt omkring den 24/7 burde den jo være i sikkerhed og hans bidrag vil ikke blive glemt i en overskuelig fremtid. Alternativt kun man lave den som en lille… Read more »

John doe
John doe
4 months ago

Først frembringer Tyskland Hitler som ødelægger Europa. Dernæst den østtyske luderso Merkel.

aase dunker
aase dunker
4 months ago

Kurt Westergaard har fået en grav, der mest af alt minder om Jens Vejmands
“Hans liv var fuldt af sten, men på hans grav i døden, man gav ham aldrig én.”
Til gengæld har en SKAMSTØTTE rejst sig i mange danskeres sind.

Ære Være Kurt Westergaards Minde.

Christian Hansen
Christian Hansen
4 months ago
Reply to  aase dunker

Sentimentalt vrøvl. Spørg dronning Marrgrethe om hun synes, at prins Henrik er begravet som Jens Vejmand, og at det er “Voldens triumf”.

Træt
Træt
4 months ago

Hej Simon Hother

Bastardo
Bastardo
4 months ago

Er det ikke kun muhamedanister, der forfølger folk selv efter døden?
Er dette et udtryk for Islams særligt ophøjede og forfinede kultur?

Den Nervøse
Den Nervøse
4 months ago

Hvor er det trist, at vores bestemmende klasse har bragt vores land så langt ud. Ikke alene har de bragt landet i uføre, de har også svigtet Kurt Westergaard i en uhyggelig grad, da krisen for alvor rasede, undsagde det meste af den “kreative” klasse ham, de stod ynkeligt på ytringsfrihedens fjenders side, og det til trods for at netop de, levede og lever af netop ytringsfriheden! Politikerne krøb ligeledes for den muslimske verden, det var kun Pia Kjærsgaard, der havde mod og anstændighed til at henvende sig til ham, for at spørge ind til hvordan han havde og talte… Read more »

Arne Rud
Arne Rud
4 months ago

Lad fare i Guds navn, dem bringer det ej gavn, Guds rige vi beholder.

Margrethe
Margrethe
4 months ago

Ubærligt at tænke på, det er kommet så vidt. Hvordan er her om bare 10 år?

Arne Rud
Arne Rud
4 months ago

Foreningshøjskolen KFUM har idrætshøjskoler i hvert stift, der underviser kommende lærere, trænere og ledere i foreninger, klubber og erhvervsliv.
Esbjerg Højskole er velegnet som Foreningshøjskole, der underviser trænere i foreninger og klubber som viceværter med boligkvarterer som højskoler og sognebetjente som pedeller og færdselslærere i forældreskoler, der også er husholdnings-, idræts- og værkstedsskoler efter almindelig skoletid.

nielsen
nielsen
4 months ago
Reply to  steen

Jeg har da nogle pærer,som trænger til at blive udskiftet og nogle trapper der skal fejes 😉

Christian Hansen
Christian Hansen
4 months ago

Mere usmagelige sladder fra Norge.

Må jeg minde om, at selv dronningens mand blev kremeret og asken dels spredt ud over havet og dels begravet et ukendt sted, og at dette ikke var et udslag af “Voldens trium” men afdødes ønske og ganske almindeligt i vor tid i Danmark, hvor der også er stor efterspørgsel efter nye skovkirkegårde.

Erik Guldager får lidt publicity, men man kan ikke bebrejde pressen, hvis den ikke omtaler det.

Christian Hansen
Christian Hansen
4 months ago
Reply to  steen

Det er almindeligt kendt, og du behøver ikke at bruge fede typer. Det er den sladderagtige fremstilling, der er usmagelig.

Forresten. Tillykke med, at dit næsten daglige slid for at skræmme folk har båret frugt. De vælter ind på skadestuerne og tror, at de fejler alt muligt pga. vaccinen mod corona virus. Det gør de ikke, og det koster dyrt og er med til at forsinke behandlingen af de rigtigt og ikke indbildt syge.

Christian Hansen
Christian Hansen
4 months ago
Reply to  steen

Det er usandt, at emnet ikke dækkes af medierne, det sker hver dag.

I DK er alligevel 95 procemt af alle over 50 år vaccineret, og det er ikke, fordi de er dummere og dårligere orienteret end dig. Eller har en dårligere moral end du har.

Cat Girl
Cat Girl
4 months ago

De markedsføres som “vacciner”, men er genterapi, som sætter cellerne til at producere det såkaldte nåle-protein, som på sigt slår dig ihjel. Enhver med en smule sund fornuft,, som har sat sig ind i, hvad disse genterapier indeholder, og hvordan de virker ved, at det er overlagt mord at sprøjte denne gift ind i mennesker. Ingen der får disse sprøjter kommer til at leve særlig længe og kun fordi du sluger alt, hvad de fuldstændig korrupte danske medier skriver og ikke er i stand til at orientere dig selv, og fordi du ingen logisk sans har og er blevet hjernevasket… Read more »

23
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x