7
aug
Seneste opdatering: 7/8-21 kl. 1728
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Tucker Carlson interviewer Viktor Orbán


Asger Aamund: Hvad gør vi med de afghanske tolke?

Asger Aamund, der nu har sin egen blog, har det kloge, salomoniske forslag, man ville ønske regeringen ville følge: De skal hjælpes ud af landet som kvittering for deres tjenester, men de skal bo i et muslimsk land, ikke i vores:

[…] De afghanske tolke vil som sunni-muslimer have samme indstilling som de herboende muslimer. De er fjender af folkestyret og ønsker et totalitært islamisk styre. Med familiesammenføringer drejer det sig om flere hundrede personer, som venstrefløjen ønsker permanent huset i Danmark, hvor de efter al sandsynlighed vil være på overførselsindkomst til deres dages ende. I forvejen skal danske skatteydere hoste op med 90 milliarder kroner hvert evige eneste år (Finansministeriet) for at finansiere tilværelsen for migranter fra islamiske kultursamfund, der står uden for arbejdsmarkedet. Nok er nok.

Vi skylder de afghanske tolke sikkerhed og tryghed til gengæld for deres indsats for det danske forsvar under livsfarlige betingelser. Det kan vi gøre ved at give dem en frisk start i andre sunni-muslimske kultursamfund, hvor de finder de værdier, de ønsker at leve efter. Det kunne være Pakistan, Indonesien, Malaysia eller islamiske regioner i Indien. Det er jo kompetente folk, der behersker engelsk ud over de afghanske dialekter pashto, dari og formodentlig også arabisk. Hvis vi forhandler en opholdstilladelse med potentielle værtslande og forsyner dem med rundhåndet startkapital, der kan finansiere deres liv et år eller to, vil tolkene med deres gode faglige baggrund være velkomne i islamiske kultursamfund, hvor man kan drage nytte af deres kompetencer og erfaring samtidig med, at de ikke kommer til at ligge deres nye land til byrde.

Der er en hastesag, da tolkene er i akut livsfare, så hvis det er nødvendigt at flyve dem til Danmark for et kortere ophold, så er det vores pligt at gøre det. Men løsningen er ikke permanent at omplante dem til et samfund, hvis kultur og levevis er dem inderligt imod.

Læs det hele Asger Aamund

5 2 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
9 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
3 months ago

Afghanske tolke tilhører: islam, må derfor for alt i verden aldrig blive en del af det danske samfund, eller få fodfæste på dansk jord, de vil kræve særlige rettigheder, de og deres familier vil være på overførselsindkomst resten af deres liv, de anser sig ikke bundet eller forbundet af vores danske love og adfærdsregler, ser ikke kvinder som ligeværdige, betragter snarere kvinder som mænds ejendom og det der er langt værre. Ligesom det gik Sverige, blev immigration til Danmark fra islamiske lande fra dag 1′ en fatal fejltagelse. Islam er en uhyggelig renlivet ondskab, voldelig og arrogant kræver verdensherredømme, hverken… Read more »

Den Nervøse
Den Nervøse
3 months ago

Det er besynderligt at det simple fakta, at det faktisk er Ungarernes land ikke accepteres af EU og for den sags skyld Danmark! Fuldstændigt som det burde accepteres af EU og et flertal i det danske folketing at Danmark er danskernes land! Hvis ikke EU får bremset den tredje semitiske folkevandring så vil EU splittes i atomer! Den første semitiske folkevandring var umiddelbart efter Muhammeds død hvor Islam spredte sig mod og langt ind i Indien og langs Nordafrika kyst og op i Spanien, og blev først afvist langt oppe i Frankrig. Den anden var da Osmannerne (Tyrkerne) erobrede Balkan… Read more »

Den Nervøse
Den Nervøse
3 months ago
Reply to  steen

Jeg var for ung, men havde nok stemt ja!

Finn A.Skov
Finn A.Skov
3 months ago
Reply to  steen

Jeg har konsekvent stemt nej til alt fra eu. Ikke fordi jeg har en krystalkugle, men fordi jeg altid har haft en sund skepsis for diverse politikeres påfund.
Min skepsis er ikke gjort til skamme.

Christian Hansen
Christian Hansen
3 months ago
Reply to  Finn A.Skov

Jeg har også stemt nej til det hele.

Christian Hansen
Christian Hansen
3 months ago

I disse dag,hvor vi læser og hører den ene efter den anden tale om, at afghanerne hjalp os, spørger jeg mig selv, om ingen af disse mange mennesker mener, at vi kom til Afghanistan for at hjælpe aghanerne? Og at det var ganske naturligt, at afghanere, der ønskede at bekæmpe taleban, hjalp os? Det var trods alt deres land. Jeg ved godt, at vi også kom for at bekæmpe Al Qaida, men den gang hørte jeg den ene soldat efter den anden udtale, at de ønskede at hjælpe afghanerne, hvilket de i høj grad gjorde, selv om det hele i… Read more »

Flemming Lau
Flemming Lau
3 months ago

EU viste sig ikke at blive nationalstaternes EU, men et EU uden. Det er ihvertfald deres plan. Hvis man havde værnet om EF havde vi sikkert ikke set et BREXIT.

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x