12
aug
Seneste opdatering: 14/8-21 kl. 1731
17 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Tommy Ulvnäs er socionom og jurist, han har skrevet tre bøger, og han begår her er meget interessant interview om Sveriges fatale tilstand, der er tilvejebragt af kundskabstabet siden 1968. Hvor galt er det gået, og hvordan kunne det gå så galt: På kun 30 minutter.

Jeg har desværre ikke kunnet indlejre det, men I kan se det her. Gå ikke glip af det, den elendige svenske presse har i det mindste skabt en omfattende, god alternativ presse.

“Vad har ni gjort med mitt land?”

Öppet brev till statsminister Löfven:  “Jag vill bara gråta”

En sygeplejerske sender dette brev til Löfven via Katarina Janousch. Hun græd i 2010, da SD blev valgt ind i Riksdagen. Nu indser hun, hvor kapitalt hun blev bedraget. Hun mister sit land uden at gøre noget ved det:

Jag föddes på landet i en mindre stad i västra Sverige. En trygg småstad med god ekonomi. Jag var aldrig rädd. Jag visste tidigt vad jag ville bli, sjuksköterska. Jag ville hjälpa människor, jag ville förändra, göra skillnad. Jag blev sjuksköterska och har jobbat i flera länder världen över och älskat att få möjlighet att göra skillnad. Jag har träffat hundratals könsstympade flickor och kvinnor, jag har träffat mängder av traumatiserade barn och vuxna jag har lyssnat på deras berättelse, jag har lindrat och lagat och jag har gråtit mig till sömns många nätter.

Vad har ni gjort? Vad har ni gjort med vårt land? Skall jag som född svensk, jobbat sedan jag var 12 år, slitit 30 år i vården, behöva hålla mina döttrar inne på kvällarna för att de skall slippa bli kallade “jävla Svennefitta” eller bli våldtagna? Skall de äldre svenska paret som varit med och byggt upp detta land behöva gå omvägar för att slippa glåpord och rån?

Skall svensken som knutit handen i fickan, jobbat och slitit hela sina liv, försörja kriminella invandrare? Skall den lilla somaliska flickan riskera att bli könsstympad här i Sverige eller inte få möjlighet att leka på grund av att hennes klädsel sätter stopp för det? Skall den lilla somaliska flickan tvingas bli bortgift till en kusin? Hon har också drömmar, kanske vill hon som jag en dag bli sjuksköterska och hjälpa andra människor. Åbent brev til statsmnister Löfven læs det hele

5 5 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
17 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Exilenskalman
Exilenskalman
3 months ago

Sent ska syndaren vakna. För 25 år sedan kallade de här människorna oss för rasister.
Nu är det dags för dem att smaka på det de röstade för och tyckte var bra.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
3 months ago

Kvindemennesket spørger “Vad har ni gjort med min stad ? Vad har ni gjort ? Vad har ni gjort med vårt land ?” Men hun skyr SD som pesten, stemte på venstrefløjspartier de der ødelagde Sverige, se dig selv i spejlet og gys, jeg har aldrig set dig alligevel gyser jeg, selv nu du remser op alle de ulykker som har ramt det svenske folk; “På min promenad igår mötte jag nästan ingen svensk” Alligevel bliver denne kvinde ved at propagandere for islam “mångfald och lika värde” “alltid sett människors lika värde, jag som älskat mångfald och kultur” “Nu är… Read more »

No name
No name
3 months ago

Der bliver ingen til at rydde op, resten af Europa kommer til at lide samme skæbne. 80 % af politikerne og befolkningen er gået i koma. Lige nu forsøger politikere og medier, at tvinge os alle sammen til at iklæde os i regnbueflag, og elske den “berigende” mangfoldighed. Det fortsætter indtil Sharia bliver indført, eller Europa eksploderer i ragnarok.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
3 months ago
Reply to  No name

Ja det bliver frygteligt for de der endnu går rundt som i koma den dag de vågner op til virkeligheden, ser det vi andre ser, for Sverige for EU at vide de tog fejl, se denne helt unødvendige og totale ødelæggelse og lidelse, død og elendighed, også en regning der skal betales!

Frygteligt for Sverige for EU den dag de vågner op fra denne deres massepsykose, hvis ellers de nogensinde vågner?

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
3 months ago

Hvordan den hele befolkning går i massepsykose:

https://www.youtube.com/watch?v=09maaUaRT4M

No name
No name
3 months ago

Jeg mener det var Joseph Goebbels, Hitler probaganda minister der sagde, hvis man gentager en løgn ofte nok, så begynder folket at tro på det. Det er lige præcis det politikere og medier foretager sig. Det kaldes også hjernevask. Det var det der skete i 30’ernes Tyskland, og det der sker nu i Danmark vedr. LGBT+++++++++, terrorist luderne i Syrien og deres terror afkom og afghanske tolke osv. Et godt eksempel er også mediernes politiske standpunkt som flyder over i deres nyheds udsendelser. Da Trump var præsident, blev han rakket ned dagligt, af de danske medier fra morgen til aften.… Read more »

Margrethe
Margrethe
3 months ago

“Jag vill bara gråta”
Det skal nok hjælpe…

Den Nervøse
Den Nervøse
3 months ago

Hun tør ikke undlade at nævne den somaliske pige, så ramt er hun og Sverige af den politiske korrekthed. Naturligvis er det skrækkelig synd for den lille somaliske pige at hun risikerer at blive omskåret og tvangsgift, men der er synd for rigtigt mange mennesker hele verden over, og vi kan ikke rede dem alle, og hvis vi forsøger så går det som Sverige, så ødelægger vi vores land! For med den lille pige som det er synd for, følger en far og en mor, som finder det i orden at omskærer hende og måske et halvt dusin brødre og… Read more »

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
3 months ago
Reply to  Den Nervøse

Da det er et åbent brev til Löfven, som hans embedsmænd sandsynligvis på et tidspunkt vil gennemlæse, lur mig om ikke Löfven og med allerstørste glæde tager bolden op, at der skal bevilges flere, langt flere penge til somaliske flygtningebørns ophold i Sverige, også til de langskæggede af slagsen.

Derimod det svenske folk, de svenske børn deres dage virker at være talte!

Poul
Poul
3 months ago

– Og til næste valg stemmer hun som hun plejer..

Hun kan takke sin egen bekymring over “tonen i debatten” for svenskernes skrig om natten.

No name
No name
3 months ago

Hun taler for døve ører. Det gælder i hele Europa.

Arne Rud
Arne Rud
3 months ago

Kommunister sælger land og folk, men De Kulturradikale køber Hus Forbi.

Byname
Byname
3 months ago

Det er svært at forstå , det behøvede at tage SÅ lang tid at BEGYNDE AT OVERVEJE , at flytte sit kryds på valgdagen. ( jeg indrømmer det ER svært at forstå. Svært.)

Christian Hansen
Christian Hansen
3 months ago

“Hej statsminister Stefan!” Ja, hej på dig og hej på mig.Hej for Sveriges land, Damen er tjekke, og det som hun græder over at have mistet, er ikke det Sverige de etniske svenskere skabte og fik andre til at holde af, men det land der med Palme åbnede alle sluser og leflende tog imod alverdens pak. Jeg tillader mig at henvise til en bemærkning fra Jo Biden, der er kommet i krydsild, fordi han lader Taleban overtage Afghanistan. Dertil har Biden svaret, at afghanerne selv må kæmpe for deres land, og det har han da så evigt ret i. Det må… Read more »

Exilenskalman
Exilenskalman
3 months ago
Reply to  steen

Ja Steen. Det er mig. Den samme Skalman som var der. Det er gået lang tid siden og samfundet har ikke direkte gået i en bedre retning for at udtrykke sig forsigtigt.
Det vil komme til frygteligt vold på et tidspunkt eller et andet men det vil nok tage et stykke tid endnu. De mennesker der ikke kunne se den tidligere udvikling vil heller ikke se det komme den her gang. Det er på den samme gang min sorg og mit håb.
Deres kommende chok og pine er en af de ting der holder mig oppe for tiden.

17
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x