20
aug
Seneste opdatering: 20/8-21 kl. 1355
32 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“USA kunne udrydde Taliban hvert øjeblik, men de mistede viljen til det”

Se også Raheem Kassam: Biden’s Lack Of Action Is Not Incompetence, It’s Deliberate og Hirsi Ali. “Taliban Brutality, and What Comes Next in Afghanistan.

Malmø farligere end Medellín

I 1990 betragtedes Medellin – den næststørste by i Columbia på 2.5 mio indbyggere – takket være kokainhandlen og Medellínkartellet og Pablo Escobar som verdens farligste by. Malmø var en søvnig fhv. arbejderby på Øresunds østlige bred endnu overvejende beboet af svenskere. Også i Sverige vælger man helst kvindelige politikere, der er så unge som muligt, som vil “skabe en bedre verden,” så det skulle der blive radikalt ændret på. Vi er nok en del, der nødigt kommer i Malmø mere, og kun danske og svenske politikere drømmer om endnu en fast forbindelse over Øresund. Og hvorfor ikke? De bliver jo genvalgt på deres bedrifter.

Det finns en statistiksida som heter Numbeo. Numbeo har nämnts i eller använts som källa av USA Today, Fox News och Forbes. Exempelvis kan man se hur dyrt det är i olika städer.

Medellín ansågs vara världens farligaste stad år 1990. Idag ligger Medellín på 51. Alltså är Medellín idag en mindre brottslig stad än Malmö. I Medellín ligger tryggheten på 66/100 (där 100 är totalt tryggt och 0 är totalt farligt) om man går omkring själv dagtid jämfört med 59 i Malmö. I Medellín och Malmö är det 38/100 säkert att gå omkring själv på natten.

Medellín är klart säkrare än Malmö dagtid och lika farligt som Malmö nattetid. Malmö är mer kriminellt än Medellín vad gäller risk för inbrott och stölder i hemmet, bilstölder, risk att saker från bilen ska stjälas, ökande brottslighet, risk att bli attackerad, risk att bli förolämpad, risk att bli attackerad på grund av hudfärg, etnicitet, kön eller religion, vandalism och stöld.

Det tragiska med Sverige är att det antagligen var världens säkraste land före den stora invandringen. År 1990 såg svenskar på Kroatien och Tjeckien som kaosländer. Idag ligger deras storstäder på 15 – 24 medan Sveriges storstäder ligger på 45 – 56. Det är ingen tvekan om att Sveriges storstäder hade legat runt 10 – 20 om Sverige hade haft en konservativ invandringspolitik de senaste 40 åren. Nu är Malmö en mer kriminell stad än Medellín

5 4 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
32 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Den Nervøse
Den Nervøse
3 months ago

Sverige er en tragedie i mange akt, hvoraf Malmø bare er et! Det er mig fortsat en gåde hvordan svenskerne har ladet det kunne ske! Men de er blevet holdt i uvidenhed og i det omfang de har ytret sig kritisk, så er de blevet udskammet! Det har virket, svenskerne er blevet kuet til underkastelse, og pludselig en dag for ca. ti år siden blev de præsenteret for et fail accompli! Der står de så i dag, the point of no return er passeret for længst, og svenskerne kan kun se på at deres land i et uhyggeligt tempo bliver… Read more »

Nielen
Nielen
3 months ago

Uden at have set videoen,som nærmest er umulig at afspille i TOR når den kommer fra censurtuben,kan siges at USA kunne… -USA kunne ditten og datten. Først og fremmest kunne USA have holdt sig ude af verdenskrigene. Dernæst kunne USA have holdt snotten for sig selv,da kontinentet Europa skulle opdeles, igen ! efter “afslutningen” af verdenskrigen. Slutteligt kunne USA holde op med at opføre sig som demokraturindstiftere rundt omkring. Det ER ikke alle,som bryder sig om flertalsdiktatur.
USA har udviklet sig til en efterligning af Europa,som har udviklet sig til endnu et forsøg på den socialistiske utopi,kollektivisme.

Anders Chr.
Anders Chr.
3 months ago
Reply to  Nielen

Du finder nemt videoen på youtube med et par søgeord, som Steen har gjort det, medmindre han har fået et tip fra anden side.

Marina
Marina
3 months ago

Nej,nej og atter nej. Afghanistan er ikke ukompliceret. Det forstod jeg allerede i min barndom og som teenager, da jeg læste Kiplings samlede værker. Englænderne erfarede før russerne og nu amerikanerne og alle os andre, at man skal holde sig langt fra Khyberpasset. Der er tidligere her på bloggen gjort udmærket rede for, hvordan Vesten uvægerligt kommer til kort i klan- og stammesamfund. Det fortvivlende er, at vi selv risikerer at blive til sådan et samfund, fordi vi får store befolkninggrupper af anden etnicitet og med andre værdier, som de medbringer og ikke vil opgive. Jo Biden bashingen har ingen… Read more »

Anders Chr.
Anders Chr.
3 months ago
Reply to  Marina

Berlingerens Anders Krab-Johansen skriver om folkedomstolen og nutidens hekseafbrændinger: “Jeg har længe håbet, at vi ville vænne os til de sociale medier. Nu tror jeg, at der skal mere til. Internettet har ændret verden på linje med hjulet, krudt og fossile brændstoffer. Vi har brug for en ny kultur på de sociale medier, vi har brug for normer, for sandhedssøgen og for tilgivelse. Sidst, men ikke mindst, er vi nødt til at ophæve den undtagelse, at sociale medier kan undslå sig ansvar for deres gerninger.” Jeg er ganske enig. Steens placering af dine indlæg taler deres tydelige sprog om hans… Read more »

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
3 months ago

Afghanistan kan retfærdigvis sammenlignes med Sverige, muhamedanene i Afghanistan fik i sidste uge valget imellem at leve med eller uden streng sharialov, nedlagde frivilligt deres våben valgte den strengeste sharialov under Taliban. Muhamedanene i Sverige har alle helt det samme mål en islamisk stat under sharia lov, kvinderne i Afghanistan får nu frataget og ødelagt deres smartphone, så kan de lære det, plakater af kvinder males over med hvid maling, kvinder er ikke længere synlige i gadebilledet, morsomt den dag svenske kvinder får ødelagt deres smartphones, at aldrig mere smartphone, om det var det de havde regner med da de… Read more »

morten hansen
morten hansen
3 months ago

ja i dag ser man en kvinde blive voldtage er man nød til at spørger ,hvad stemte de til sidste valg..soc kons venstre, jamen så går jeg bare viderer ,hvorfor skulle riskere mit liv for at redee en lands forrædere? ,,,og da man ved at næsten alle kvinder stemme til venstre , er vi nået til et punkt ,hvor vestlige kvinde for hvad de selv fortjener,, ikke engang deres ejen lands mænd vill stille sig op for dem, en gennem hullet dansk ludere der har været sammen med flere mænd en hun kan huske ,slået 20 af sine ejen børn… Read more »

Last edited 3 months ago by morten hansen
Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
3 months ago
Reply to  morten hansen

Rigtigt nok, kvinder stemmer som flest til vores allesammens ulykke på venstrefløjspartier, de partier der non-stop bedriver landsskadelig virksomhed, ligger landet øde! Islam forstod også i Afghanistan ikke at give deres kvinder for lang snor, kvinden forsvinder fra gadebilledet, må medgive at hvid maling også en enkel en billig løsning. Måske af den grund at jeg endnu husker tilbage dengang kvinder var loyale endnu gav os mænd respekt, måske kun mig og gammel nostalgi, men et valg imellem kvinder eller muhamedanere, ville jeg trods alt vælge muhamedanere fra. Problemet det at vi aldrig blev spurt, aldrig fik et sådant valg… Read more »

Last edited 3 months ago by Jan Ulrik Friis
Anders Chr.
Anders Chr.
3 months ago

Nå der poppede det endelig frem. Årsagen til dine mange kommentarer.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
3 months ago
Reply to  Anders Chr.

Ja der kom jeg vist til at afslører mig selv at jeg går ind for en hjemsendelse/återvandring af alt relateret til islam. Vel fair om folket får dette valg, en allersidste chance at sige NEJ til islamisk immigration, at kun etniske danske for Danmarks vedkommende, kun etniske svenske for Sverige have lov at stemme, befolkningen er aldrig spurgt om vi vil etnisk udrenses, om vi vil dø en alt for tidlig en ufrivillig død! Slet ikke sandsynligt at folket overhovedet vil vinde en sådan afstemning, men fair i det mindste vi får dette valg nu det gælder liv eller død,… Read more »

Christian Hansen
Christian Hansen
3 months ago

Det var ikke det, Anders Chr. mente, og det ved du godt. Det var tydeligt det kvindefjendske, der tændte dig.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
3 months ago

Jeg nævner islam i Afghanistan der ikke giver deres kvinder for lang snor, men det er islam i Afghanistan, ikke mig!

Hansen om du nærlæser min tekst, vil du se at jeg trods alt er ude i et forsvar for vores egne kvinder, trods det faktum at et flertal af vores kvinder forråder deres eget land, deres egne familier, ved at stemmer på partier der bedriver landsskadelig virksomhed!

Anders Chr.
Anders Chr.
3 months ago
Reply to  morten hansen

Gad vide, hvilken etnicitet, du har! Eller om du bare er fravalgt.

No name
No name
3 months ago

Venstre fanatikere har infiltreret medier og politik. Vesten står til at tabe overalt, Europa og USA. Probaganda maskinen kører dagligt på fuld tryk på DR og TV2. Politikerne står og vejrer folkedomstolen før de handler, for dem handler det om at klamre sig til taburetten. Svage autoritetstro mennesker som der er flest af bliver manipuleret. Mellemøsten har haft sit arabiske forår, er tiden moden til det europæiske forår???

Arne Rud
Arne Rud
3 months ago

England og Holland har distriktsbetjente, li’ som Viggo Søndergaard og Niels Vendelbo, der klarede alle problemer i Jerne og Gammelby med en cykel, en samtale, en blyant i hånden og en tegnebog i lommen, én gang var ingen gang, men to gange var en vane.

Cat Girl
Cat Girl
3 months ago
Reply to  Arne Rud

U R I A S P O S T E N ved “Kim Øller” er blevet et latterligt eksempel på, hvor galt det står til, og hvor korrupt Danmark er. Uriaspostens Kim Øller og hans hær af alternative nicks og medarbejdere fra BT og EB fortæller alt om rigets tilstand, når det kommer til hjernevask og kontrolleret opposition i andedammen af virkelighedsfornægtere Desværre virker også Snaphanen til at have fået sin lille hær af statsagenter, som promoverer sindssyge meninger Dog vil jeg takke Steen for at give ytringsfrihed til Arne Rud og lignende mig selv inklusive, og værdien af dette… Read more »

Cat Girl
Cat Girl
3 months ago
Reply to  Cat Girl

NOTHING CAN STOP WHAT IS COMING
bitchute hash: video/iQAo0my8t7Ds/

THE BANKS WANT VACCINE PASSPORTS TO ENABLE TOTAL CONTROL OF A NEW DIGITAL CURRENCY SYSTEM
bitchute hash: /video/j4AuO1gimmop/

Welcome To The ASYLUM / Hugo Talks
youtube: /watch?v=pHg1SG6pdKU

DON’T LOOK NOW / Hugo Talks
youtube: watch?v=1f0A_tuk3Xg

Last edited 3 months ago by Cat Girl
Cat Girl
Cat Girl
3 months ago
Reply to  Cat Girl

Hvis du beslutter dig for ikke at frigive mine hashværdier til de 4 videoer, så se dem i det mindste selv

Cat Girl
Cat Girl
3 months ago
Reply to  Cat Girl

“Her prøver man at være konstruktiv og komme med et forslag der vil fremme sagen i allerhøjeste grad. Det er ikke fordi Kim Møller har forsøgt for alvor de sidste mange år at komme i de store medier. Man ser ham ALDRIG. Hvorfor han må forvente at hans sag strander på Uriasposten og aldrig bliver større end et par hundrede følgere og brugere dagligt. Hvad forskel har Uriasposten nogensinde gjort i noget som helst? Det er jo bare en opslagstavle mere eller mindre hvor vi brugere kan skrive hvad der falder os ind, og som ingen forskel nogensinde har gjort… Read more »

Cat Girl
Cat Girl
3 months ago
Reply to  Cat Girl

Kim Øller stiller op for NB. Nyeste skud på det radgale venstres stamme. Det siger alt om danskerne, at de tror på endnu et radigalt parti

Jari Norvanto
Jari Norvanto
3 months ago

Har USA:s tjugoåriga krigföretag i Afghanistan någonsin handlat om annat än att ge det militärindustriella monstret långvarig försörjning? Testa vapen. Testa strategier och taktiker. Underhålla militärerna, ge dem en träningsarena och erfarenheter för befordran? Jag tror det skulle vara en alldeles tillräcklig förevändning, men så cyniskt skulle det aldrig kunna presenteras politiskt. Wesley Clark sa för flera år sen i en intervju att han sett / hört talas om framskridna planer i Pentagon att rasera sju stater mellan Afghanistan och Nordafrika. Det blev åtminstone Afghanistan, Irak, Syrien och Libyen… Skulle inte ovanstående cyniska målsättning vara en tillräcklig motivation för en… Read more »

Cat Girl
Cat Girl
3 months ago
Reply to  Jari Norvanto

war is a racket. Det drejer sig altid om at lave penge til våbenindustrien og forfølge Codenhove-Kallergi-planen

Arne Rud
Arne Rud
3 months ago

Alting har en ende, men en pølse fra Højer, det er løjer, den har to.

Cat Girl
Cat Girl
3 months ago

Vedrørende Logan. Hun er spot on og enhver med en smule sans for verdenssituationen kan sige sig selv, at det er sådan

Cat Girl
Cat Girl
3 months ago
Reply to  Steen

Oligarkerne. De styrer jo åbenlyst hele verden igennem USA og UN

Cat Girl
Cat Girl
3 months ago
Reply to  Steen

Ideen har aldrig været, at lave Afghanistan om eller nedkæmpe Taliban, som USA selv har skabt. Ideen er at oversvømme hvide lande med Afghanere og destruere USAs rolle som verdens militærmagt. Den skal jo være i hænderne på den globale mafia af permanente embedsmænd og teknokrater, så de kan udrydde os hvide eller begrænse os til en ubetydelig mængde

Cat Girl
Cat Girl
3 months ago
Reply to  Steen

Jeg vil foreslå dig, at se denne video, slå den op på bitchute:
MILITARY INSIDER: THEY PANICKED WHEN THEY SAW THE FUTURE

Margrethe
Margrethe
3 months ago
Reply to  Steen

Kina blev enig om, at Afghanistan skulle gøres til Vestens sidste søm i Vestens ligkiste. Med alt, hvad de har på Biden Jr. får kineserne det fremadrettet, som de vil ha’ det.

Arne Rud
Arne Rud
3 months ago

Danmark er landet med flest sange og salmer, skrevet i præstegårde, Grundtvig skrev 1600,:Danmarks Historie og Bibelhistorie på vers, tegninger af land og folk.
Skåne, Halland og Blekinge har de bedste sømandssange her til lands, men svenske viser blev de aldrig, Skånske Lov har Domkirken i Lund som Mødested.

Arne Rud
Arne Rud
3 months ago

Mellem Den Helder i Holland op til Skagens tilsandede Kirke ved landets ende ligger Det maritime Gymnasium med skoleskibe i Grådybet som navigations-, handels- og idrætsskole med grønlændere i praktik hos fiskerfamilier i Havneby, sømandshjem og fiskeindustri i Skagen, hvor Thyborøn har en Fiskeri- og Søfartsefterskole med praktik hos garnfiskere i Thorsminde. Det maritime Gymnasium med skoleskibe i Grådybet er model for Thorshavn, Godthåb og Reykjavik med praktik ved havbrug, hvor Scoresbysund har havkajakker og konebåde med hjemtransport af fisk fra havbrug som kolonihaver.

32
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x