20
aug
Seneste opdatering: 20/8-21 kl. 1355
32 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“USA kunne udrydde Taliban hvert Ăžjeblik, men de mistede viljen til det”

Se ogsĂ„ Raheem Kassam: Biden’s Lack Of Action Is Not Incompetence, It’s Deliberate og Hirsi Ali. “Taliban Brutality, and What Comes Next in Afghanistan.

MalmĂž farligere end MedellĂ­n

I 1990 betragtedes Medellin – den nĂŠststĂžrste by i Columbia pĂ„ 2.5 mio indbyggere – takket vĂŠre kokainhandlen og MedellĂ­nkartellet og Pablo Escobar som verdens farligste by. MalmĂž var en sĂžvnig fhv. arbejderby pĂ„ Øresunds Ăžstlige bred endnu overvejende beboet af svenskere. OgsĂ„ i Sverige vĂŠlger man helst kvindelige politikere, der er sĂ„ unge som muligt, som vil “skabe en bedre verden,” sĂ„ det skulle der blive radikalt ĂŠndret pĂ„. Vi er nok en del, der nĂždigt kommer i MalmĂž mere, og kun danske og svenske politikere drĂžmmer om endnu en fast forbindelse over Øresund. Og hvorfor ikke? De bliver jo genvalgt pĂ„ deres bedrifter.

Det finns en statistiksida som heter Numbeo. Numbeo har nÀmnts i eller anvÀnts som kÀlla av USA Today, Fox News och Forbes. Exempelvis kan man se hur dyrt det Àr i olika stÀder.

Medellín ansÄgs vara vÀrldens farligaste stad Är 1990. Idag ligger Medellín pÄ 51. AlltsÄ Àr Medellín idag en mindre brottslig stad Àn Malmö. I Medellín ligger tryggheten pÄ 66/100 (dÀr 100 Àr totalt tryggt och 0 Àr totalt farligt) om man gÄr omkring sjÀlv dagtid jÀmfört med 59 i Malmö. I Medellín och Malmö Àr det 38/100 sÀkert att gÄ omkring sjÀlv pÄ natten.

Medellín Àr klart sÀkrare Àn Malmö dagtid och lika farligt som Malmö nattetid. Malmö Àr mer kriminellt Àn Medellín vad gÀller risk för inbrott och stölder i hemmet, bilstölder, risk att saker frÄn bilen ska stjÀlas, ökande brottslighet, risk att bli attackerad, risk att bli förolÀmpad, risk att bli attackerad pÄ grund av hudfÀrg, etnicitet, kön eller religion, vandalism och stöld.

Det tragiska med Sverige Ă€r att det antagligen var vĂ€rldens sĂ€kraste land före den stora invandringen. År 1990 sĂ„g svenskar pĂ„ Kroatien och Tjeckien som kaoslĂ€nder. Idag ligger deras storstĂ€der pĂ„ 15 – 24 medan Sveriges storstĂ€der ligger pĂ„ 45 – 56. Det Ă€r ingen tvekan om att Sveriges storstĂ€der hade legat runt 10 – 20 om Sverige hade haft en konservativ invandringspolitik de senaste 40 Ă„ren. Nu Ă€r Malmö en mer kriminell stad Ă€n MedellĂ­n

5 4 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

32 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Den NervĂžse
Den NervĂžse
2 years ago

Sverige er en tragedie i mange akt, hvoraf MalmĂž bare er et! Det er mig fortsat en gĂ„de hvordan svenskerne har ladet det kunne ske! Men de er blevet holdt i uvidenhed og i det omfang de har ytret sig kritisk, sĂ„ er de blevet udskammet! Det har virket, svenskerne er blevet kuet til underkastelse, og pludselig en dag for ca. ti Ă„r siden blev de prĂŠsenteret for et fail accompli! Der stĂ„r de sĂ„ i dag, the point of no return er passeret for lĂŠngst, og svenskerne kan kun se pĂ„ at deres land i et uhyggeligt tempo bliver… Read more »

Nielen
Nielen
2 years ago

Uden at have set videoen,som nĂŠrmest er umulig at afspille i TOR nĂ„r den kommer fra censurtuben,kan siges at USA kunne… -USA kunne ditten og datten. FĂžrst og fremmest kunne USA have holdt sig ude af verdenskrigene. DernĂŠst kunne USA have holdt snotten for sig selv,da kontinentet Europa skulle opdeles, igen ! efter “afslutningen” af verdenskrigen. Slutteligt kunne USA holde op med at opfĂžre sig som demokraturindstiftere rundt omkring. Det ER ikke alle,som bryder sig om flertalsdiktatur.
USA har udviklet sig til en efterligning af Europa,som har udviklet sig til endnu et forsÞg pÄ den socialistiske utopi,kollektivisme.

Anders Chr.
Anders Chr.
2 years ago
Reply to  Nielen

Du finder nemt videoen pÄ youtube med et par sÞgeord, som Steen har gjort det, medmindre han har fÄet et tip fra anden side.

Marina
Marina
2 years ago

Nej,nej og atter nej. Afghanistan er ikke ukompliceret. Det forstod jeg allerede i min barndom og som teenager, da jeg lĂŠste Kiplings samlede vĂŠrker. EnglĂŠnderne erfarede fĂžr russerne og nu amerikanerne og alle os andre, at man skal holde sig langt fra Khyberpasset. Der er tidligere her pĂ„ bloggen gjort udmĂŠrket rede for, hvordan Vesten uvĂŠgerligt kommer til kort i klan- og stammesamfund. Det fortvivlende er, at vi selv risikerer at blive til sĂ„dan et samfund, fordi vi fĂ„r store befolkninggrupper af anden etnicitet og med andre vĂŠrdier, som de medbringer og ikke vil opgive. Jo Biden bashingen har ingen… Read more »

Anders Chr.
Anders Chr.
2 years ago
Reply to  Marina

Berlingerens Anders Krab-Johansen skriver om folkedomstolen og nutidens hekseafbrĂŠndinger: “Jeg har lĂŠnge hĂ„bet, at vi ville vĂŠnne os til de sociale medier. Nu tror jeg, at der skal mere til. Internettet har ĂŠndret verden pĂ„ linje med hjulet, krudt og fossile brĂŠndstoffer. Vi har brug for en ny kultur pĂ„ de sociale medier, vi har brug for normer, for sandhedssĂžgen og for tilgivelse. Sidst, men ikke mindst, er vi nĂždt til at ophĂŠve den undtagelse, at sociale medier kan undslĂ„ sig ansvar for deres gerninger.” Jeg er ganske enig. Steens placering af dine indlĂŠg taler deres tydelige sprog om hans… Read more »

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
2 years ago

Afghanistan kan retfĂŠrdigvis sammenlignes med Sverige, muhamedanene i Afghanistan fik i sidste uge valget imellem at leve med eller uden streng sharialov, nedlagde frivilligt deres vĂ„ben valgte den strengeste sharialov under Taliban. Muhamedanene i Sverige har alle helt det samme mĂ„l en islamisk stat under sharia lov, kvinderne i Afghanistan fĂ„r nu frataget og Ăždelagt deres smartphone, sĂ„ kan de lĂŠre det, plakater af kvinder males over med hvid maling, kvinder er ikke lĂŠngere synlige i gadebilledet, morsomt den dag svenske kvinder fĂ„r Ăždelagt deres smartphones, at aldrig mere smartphone, om det var det de havde regner med da de… Read more »

morten hansen
morten hansen
2 years ago

ja i dag ser man en kvinde blive voldtage er man nĂžd til at spĂžrger ,hvad stemte de til sidste valg..soc kons venstre, jamen sĂ„ gĂ„r jeg bare viderer ,hvorfor skulle riskere mit liv for at redee en lands forrĂŠdere? ,,,og da man ved at nĂŠsten alle kvinder stemme til venstre , er vi nĂ„et til et punkt ,hvor vestlige kvinde for hvad de selv fortjener,, ikke engang deres ejen lands mĂŠnd vill stille sig op for dem, en gennem hullet dansk ludere der har vĂŠret sammen med flere mĂŠnd en hun kan huske ,slĂ„et 20 af sine ejen bĂžrn… Read more »

Last edited 2 years ago by morten hansen
Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
2 years ago
Reply to  morten hansen

Rigtigt nok, kvinder stemmer som flest til vores allesammens ulykke pĂ„ venstreflĂžjspartier, de partier der non-stop bedriver landsskadelig virksomhed, ligger landet Ăžde! Islam forstod ogsĂ„ i Afghanistan ikke at give deres kvinder for lang snor, kvinden forsvinder fra gadebilledet, mĂ„ medgive at hvid maling ogsĂ„ en enkel en billig lĂžsning. MĂ„ske af den grund at jeg endnu husker tilbage dengang kvinder var loyale endnu gav os mĂŠnd respekt, mĂ„ske kun mig og gammel nostalgi, men et valg imellem kvinder eller muhamedanere, ville jeg trods alt vĂŠlge muhamedanere fra. Problemet det at vi aldrig blev spurt, aldrig fik et sĂ„dant valg… Read more »

Last edited 2 years ago by Jan Ulrik Friis
Anders Chr.
Anders Chr.
2 years ago

NĂ„ der poppede det endelig frem. Årsagen til dine mange kommentarer.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
2 years ago
Reply to  Anders Chr.

Ja der kom jeg vist til at afslĂžrer mig selv at jeg gĂ„r ind for en hjemsendelse/Ă„tervandring af alt relateret til islam. Vel fair om folket fĂ„r dette valg, en allersidste chance at sige NEJ til islamisk immigration, at kun etniske danske for Danmarks vedkommende, kun etniske svenske for Sverige have lov at stemme, befolkningen er aldrig spurgt om vi vil etnisk udrenses, om vi vil dĂž en alt for tidlig en ufrivillig dĂžd! Slet ikke sandsynligt at folket overhovedet vil vinde en sĂ„dan afstemning, men fair i det mindste vi fĂ„r dette valg nu det gĂŠlder liv eller dĂžd,… Read more »

Christian Hansen
Christian Hansen
2 years ago

Det var ikke det, Anders Chr. mente, og det ved du godt. Det var tydeligt det kvindefjendske, der tĂŠndte dig.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
2 years ago

Jeg nĂŠvner islam i Afghanistan der ikke giver deres kvinder for lang snor, men det er islam i Afghanistan, ikke mig!

Hansen om du nÊrlÊser min tekst, vil du se at jeg trods alt er ude i et forsvar for vores egne kvinder, trods det faktum at et flertal af vores kvinder forrÄder deres eget land, deres egne familier, ved at stemmer pÄ partier der bedriver landsskadelig virksomhed!

Anders Chr.
Anders Chr.
2 years ago
Reply to  morten hansen

Gad vide, hvilken etnicitet, du har! Eller om du bare er fravalgt.

No name
No name
2 years ago

Venstre fanatikere har infiltreret medier og politik. Vesten stÄr til at tabe overalt, Europa og USA. Probaganda maskinen kÞrer dagligt pÄ fuld tryk pÄ DR og TV2. Politikerne stÄr og vejrer folkedomstolen fÞr de handler, for dem handler det om at klamre sig til taburetten. Svage autoritetstro mennesker som der er flest af bliver manipuleret. MellemÞsten har haft sit arabiske forÄr, er tiden moden til det europÊiske forÄr???

Arne Rud
Arne Rud
2 years ago

England og Holland har distriktsbetjente, li’ som Viggo SĂžndergaard og Niels Vendelbo, der klarede alle problemer i Jerne og Gammelby med en cykel, en samtale, en blyant i hĂ„nden og en tegnebog i lommen, Ă©n gang var ingen gang, men to gange var en vane.

Cat Girl
Cat Girl
2 years ago
Reply to  Arne Rud

U R I A S P O S T E N ved “Kim Øller” er blevet et latterligt eksempel pĂ„, hvor galt det stĂ„r til, og hvor korrupt Danmark er. Uriaspostens Kim Øller og hans hĂŠr af alternative nicks og medarbejdere fra BT og EB fortĂŠller alt om rigets tilstand, nĂ„r det kommer til hjernevask og kontrolleret opposition i andedammen af virkelighedsfornĂŠgtere DesvĂŠrre virker ogsĂ„ Snaphanen til at have fĂ„et sin lille hĂŠr af statsagenter, som promoverer sindssyge meninger Dog vil jeg takke Steen for at give ytringsfrihed til Arne Rud og lignende mig selv inklusive, og vĂŠrdien af dette… Read more »

Cat Girl
Cat Girl
2 years ago
Reply to  Cat Girl

NOTHING CAN STOP WHAT IS COMING
bitchute hash: video/iQAo0my8t7Ds/

THE BANKS WANT VACCINE PASSPORTS TO ENABLE TOTAL CONTROL OF A NEW DIGITAL CURRENCY SYSTEM
bitchute hash: /video/j4AuO1gimmop/

Welcome To The ASYLUM / Hugo Talks
youtube: /watch?v=pHg1SG6pdKU

DON’T LOOK NOW / Hugo Talks
youtube: watch?v=1f0A_tuk3Xg

Last edited 2 years ago by Cat Girl
Cat Girl
Cat Girl
2 years ago
Reply to  Cat Girl

Hvis du beslutter dig for ikke at frigive mine hashvÊrdier til de 4 videoer, sÄ se dem i det mindste selv

Cat Girl
Cat Girl
2 years ago
Reply to  Cat Girl

“Her prĂžver man at vĂŠre konstruktiv og komme med et forslag der vil fremme sagen i allerhĂžjeste grad. Det er ikke fordi Kim MĂžller har forsĂžgt for alvor de sidste mange Ă„r at komme i de store medier. Man ser ham ALDRIG. Hvorfor han mĂ„ forvente at hans sag strander pĂ„ Uriasposten og aldrig bliver stĂžrre end et par hundrede fĂžlgere og brugere dagligt. Hvad forskel har Uriasposten nogensinde gjort i noget som helst? Det er jo bare en opslagstavle mere eller mindre hvor vi brugere kan skrive hvad der falder os ind, og som ingen forskel nogensinde har gjort… Read more »

Cat Girl
Cat Girl
2 years ago
Reply to  Cat Girl

Kim Øller stiller op for NB. Nyeste skud pÄ det radgale venstres stamme. Det siger alt om danskerne, at de tror pÄ endnu et radigalt parti

Jari Norvanto
Jari Norvanto
2 years ago

Har USA:s tjugoĂ„riga krigföretag i Afghanistan nĂ„gonsin handlat om annat Ă€n att ge det militĂ€rindustriella monstret lĂ„ngvarig försörjning? Testa vapen. Testa strategier och taktiker. UnderhĂ„lla militĂ€rerna, ge dem en trĂ€ningsarena och erfarenheter för befordran? Jag tror det skulle vara en alldeles tillrĂ€cklig förevĂ€ndning, men sĂ„ cyniskt skulle det aldrig kunna presenteras politiskt. Wesley Clark sa för flera Ă„r sen i en intervju att han sett / hört talas om framskridna planer i Pentagon att rasera sju stater mellan Afghanistan och Nordafrika. Det blev Ă„tminstone Afghanistan, Irak, Syrien och Libyen… Skulle inte ovanstĂ„ende cyniska mĂ„lsĂ€ttning vara en tillrĂ€cklig motivation för en… Read more »

Cat Girl
Cat Girl
2 years ago
Reply to  Jari Norvanto

war is a racket. Det drejer sig altid om at lave penge til vÄbenindustrien og forfÞlge Codenhove-Kallergi-planen

Arne Rud
Arne Rud
2 years ago

Alting har en ende, men en pĂžlse fra HĂžjer, det er lĂžjer, den har to.

Cat Girl
Cat Girl
2 years ago

VedrÞrende Logan. Hun er spot on og enhver med en smule sans for verdenssituationen kan sige sig selv, at det er sÄdan

Cat Girl
Cat Girl
2 years ago
Reply to  Steen

Oligarkerne. De styrer jo Ă„benlyst hele verden igennem USA og UN

Cat Girl
Cat Girl
2 years ago
Reply to  Steen

Ideen har aldrig vÊret, at lave Afghanistan om eller nedkÊmpe Taliban, som USA selv har skabt. Ideen er at oversvÞmme hvide lande med Afghanere og destruere USAs rolle som verdens militÊrmagt. Den skal jo vÊre i hÊnderne pÄ den globale mafia af permanente embedsmÊnd og teknokrater, sÄ de kan udrydde os hvide eller begrÊnse os til en ubetydelig mÊngde

Cat Girl
Cat Girl
2 years ago
Reply to  Steen

Jeg vil foreslÄ dig, at se denne video, slÄ den op pÄ bitchute:
MILITARY INSIDER: THEY PANICKED WHEN THEY SAW THE FUTURE

Margrethe
Margrethe
2 years ago
Reply to  Steen

Kina blev enig om, at Afghanistan skulle gĂžres til Vestens sidste sĂžm i Vestens ligkiste. Med alt, hvad de har pĂ„ Biden Jr. fĂ„r kineserne det fremadrettet, som de vil ha’ det.

Arne Rud
Arne Rud
2 years ago

Danmark er landet med flest sange og salmer, skrevet i prÊstegÄrde, Grundtvig skrev 1600,:Danmarks Historie og Bibelhistorie pÄ vers, tegninger af land og folk.
SkÄne, Halland og Blekinge har de bedste sÞmandssange her til lands, men svenske viser blev de aldrig, SkÄnske Lov har Domkirken i Lund som MÞdested.

Arne Rud
Arne Rud
2 years ago

Mellem Den Helder i Holland op til Skagens tilsandede Kirke ved landets ende ligger Det maritime Gymnasium med skoleskibe i GrĂ„dybet som navigations-, handels- og idrĂŠtsskole med grĂžnlĂŠndere i praktik hos fiskerfamilier i Havneby, sĂžmandshjem og fiskeindustri i Skagen, hvor ThyborĂžn har en Fiskeri- og SĂžfartsefterskole med praktik hos garnfiskere i Thorsminde. Det maritime Gymnasium med skoleskibe i GrĂ„dybet er model for Thorshavn, GodthĂ„b og Reykjavik med praktik ved havbrug, hvor Scoresbysund har havkajakker og konebĂ„de med hjemtransport af fisk fra havbrug som kolonihaver.

32
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x