22
aug
Seneste opdatering: 22/8-21 kl. 1527
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Vaccinekritikernes konspirationsteorier?

Der tjener Swebbtv til ære, for en analyse er til enhver til bedre end bare at kaste om sig med smæderier, men vi har ikke den diskussion bla. på grund af Big Techs skamløse censur. Vidtgående påstande kræver vidtgående beviser, og Yeadon og andre påstår som bekendt, at Covid “vaccinen” i yderste konsekvens er en depopulations-,  afdemokratiserings- og afnationaliseringsstrategi. (Yeadons video blev bragt “her d. 2 august.)

Følg med her, det er spændende, måske lige rigeligt spændende, og se iøvrigt Klaus Schwabs seneste videoudspil. 5 Ways The Pandemic Could Reshape Our Lives In The Long-Term Vi skal ikke mødes mere og vi skal identificeres ved hjælp af vores hjerteslag (!) Det er ingen teori, det kommer fra Davos-kredsen selv. I dag begrundede Pfizers admnistrerende direktør forresten hvorfor, han ikke skal vaccineres.

250 uopklarede mord bare i Stockholm

“Ekstremt besværligt” siger anonym politibetjent

Typisk at SvD – artiklen er ulden med i hvilket tidsrum mordene er forekommet, men noget kunne tyde på, at det er siden 1985. Altså 36 år dvs 7 om året , hvilket alligevel er et voldsomt tal. De fleste år ville København have haft 0 (nul) uopklarede mord.

När dödsskjutningarna fortsätter samlas mordutredningar på hög. Totalt finns över 250 öppna utredningar om misstänkta mord bara i Stockholm. Bristen på it-forensiker som samlar bevis i mobiltelefoner och datorer pekas ut som ett problem.

Det finns strax över 400 öppna utredningar om mord och mordförsök bara i Stockholm, varav 252 gäller ett misstänkt fullbordat mord, enligt nya siffror som SvD tagit del av.

Det arbetas inte aktivt med alla fall – det äldsta går tillbaka till 1985. Men en trend är tydlig. Förundersökningar om mord med skjutvapen har blivit fler och uppgår nu till 131 öppna fall i Stockholm. De svårutredda gängmorden står för en betydande del av ökningen.

Det är extremt kämpigt just nu, säger en polis som vill vara anonym. SvD har talat med flera av polisens utredare inom grova brott. De beskriver en situation där anställda plockas från olika enheter för att ”släcka bränder”. 252 öppna mordfall: ”Extremt kämpigt”

5 2 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
12 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Margrethe
Margrethe
3 months ago

Jeg har en meget svag barndomserindring. Så svag, at det måske bare er en efterrationalisering, om noget, som aldrig har været der. Men hvis det er husket rigtigt var det en serie i fjernsynet. Jeg har et billede i hovedet af en mand, en asiat(kineser?) som stod med en glaskugle, som han tabte og knuste på gulvet i et laboratorium. I glaskuglen befandt sig en farlig bakterie(virus). Man så nogle fly, der lettede og bakterien/virusset var spredt til hele verden. Det meste af jordens befolkning var så udryddet af samme årsag. Kun få var tilbage. Hvis dét er husket rigtigt,… Read more »

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
3 months ago

Dette er ikke en konspirations teori, jeg gentager dette er ingen konspirations teori, Stefan Löfven afgår!

Stefan Löfven lykkedes til fulde med den totale ødelæggelse af Sverige, nu indser han også selv at han ligesågodt kan gå, han ser det komme, indser hvad vi andre også forlængst indså at løbet er kørt for Sveriges vedkommende, at Sverige aldrig nogensinde bliver til land igen, Löfven ser det komme, nu gælder det om at redde sit eget skind, om at slippe bort i tide, inden kalifatet for alvor tager over Sverige!

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
3 months ago
Reply to  steen

Nej det svenske folk bør aldrig glemme hvem der har ført Sverige helt frem hertil afgrunden.

Kun återvandring tilbage der kan redde Sverige, men kommer den tidsnok ? Klockan tickar, det är nedräkningen/ nedtælling for Sveriges del!

https://www.youtube.com/watch?v=7_FOmsqm1uc

Last edited 3 months ago by Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
3 months ago

Nu ved vi hvad der er i vente for Sverige, nu rykker også IS ind i Kabul, kvinder piskes nu offentligt på torvet fordi de viser deres ansigter, ikke gør præcist hvad IS siger, når de vil hjem men IS istedet vil at de går i moskeen!!! Som nogle kvinder siger: “Der kommer ikke at blive en fremtid for os!” Militante mænd langs vejen nær lufthavnen, syntes der er morsomt at skyde ind i folkemængden! Sverige: På trods at svenske kvinders fremtid er fortid, vil den svenske udenrigsminister Ann Linde fortsat at Sverige skal støtte Afghanistan, viser at hendes hjerte… Read more »

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
3 months ago

Journalist (M. Gad) på plads i Kabul, beretter idag på svensk radio nyt fra Kabul, hvad MSM ellers fornægter at ikke bare Taliban, men nu også IS / AlQaeda strømmer ind i Kabul, IS pisker nu kvinderne om de viser deres ansigter:

https://sverigesradio.se/avsnitt/1787391

M. Hansen
M. Hansen
3 months ago

Det skjer allerede: i Frankrike ble mennesker uten COVID passport nektet å gå inn i et supermarked. Da de som ble nektet startet å protestere kom politiet til stedet og begynte å bruke vold for å fjerne kundene: https://summit.news/2021/08/19/video-shows-angry-french-shoppers-being-blocked-from-entering-supermarket-because-they-dont-have-covid-passports/

Videre er det krav i Frankrike COVID pass for å reise mellom byer med offentlig transport. Klarer elit3en å få dette gjennom i Frankrike – som er kjent for sitt stridige folk som går ut i gatene og demostrerer – så vil de klare å gjennomføre det i alle land. Minus landene i øst som Ungarn og Polen.

Jari Norvanto
Jari Norvanto
3 months ago

Det avskräcker inte (S)verige, Den humanitära stormakten, med Åttaklöverpartiet i risk… förlåt, riksdagen, att fortsätta sitt förstörelsearbete, i avvecklandet av den svenska nationen, för förverkligandet av en fallerad vasallstat inom den ‘liberala’ globohomodiktaturen eller sharians ummah. Och frågan är om härket faller med ett brak eller med en stilla fis.

Arne Rud
Arne Rud
3 months ago

Politiorkestret spiller i en halvleg i Idrætsparken, hvor idrætslægen med sin lægetaske yder førstehjælp til nedlagte boldspillere, hvor Idrætsbiblioteket er sammensat af bogudvalg i boldklubber, li’ som et Hovedbibliotek er sammensat af bogudvalg i lokale foreninger og klubber og Statsbiblioteket af fagudvalg ved seminarier, landbrugsskoler, handels- og søfartsskoler.

Cat Girl
Cat Girl
3 months ago

Vedrørende uopklarede mord: Helt sygt ..

Margrethe efterspurgte “beviser” vedrørende 911. Jeg fandt følgende overblik i Tony-Høy Nielsens: “Magtstrukturen”. En gratis pdf, som detaljeret sammenfatter verdens magtstruktur:

Her er et overblik:

https://www.ae911truth.org/evidence/evidence-overview

Nielsen
Nielsen
3 months ago
Reply to  Cat Girl

Ja og Judy Woods omfattende værk Where did the Tovers Go? burde kunne lukke munden på de der kalder os konspirationsteoretikere,blot fordi vi har set at alt hvad medierne har sagt og skrevet om 9-11 er løgn. Alene Bush’es udtalelser,burde være nok til et hæve et øjenbryn.

Arne Rud
Arne Rud
3 months ago

Leder af Rigspolitiets Færdselsafdeling i Esbjerg er pedel ved Teknisk Gymnasium med Torontolys ved fodgængerovergang ved busstoppesteder ved Spangsbjerg Møllevej, som modet for en sognebetjent som pedel og færdselslærer ved forældreskoler, hvor Egon Jensen var pedel ved Handelsskolen som model for Forældreskolen som idræts- og foreningsskole efter almindelig skoletid og hvor Jens Peter Hansen var vicevært med par håndboldmål i Havregrynskvarteret.

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x