23
aug
Seneste opdatering: 24/8-21 kl. 1341
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Mange af de, der beskylder vaccinekritikere for at være “konspirationskritikere og sølvpapirhatte,” efterlyser sagkundskab i kritikken (jeg har ikke bragt andet), kan få al den faglighed de vil her på seks minutter.

Man skal iøvrigt ikke lade sig dupere af Pfizers lyngodkendelse: FDA approval doesn’t mean Pfizer shots are ‘safe’. Den er politisk som alt andet ved denne “pandemi”

Rännstensrapport

Af Thomas Nydahl

Om jag känner igen mig? Jo, det gör jag. I rännstenen har väl de flesta hamnat. Frågan är vad man gör av den erfarenheten. I den svenska vardagen möter jag 35-åriga kvinnor med skruvar i näsan och armarna fulla med tatueringar, de ser ut som straffångar från en ö jag aldrig besökt, och jag möter 55-åriga män med reklamfula kepsar, mjukisbyxor och t-shirts som skriker något från popscenen, jag möter hela familjer med orange ballonger på väg in i närmaste hamburgerbar.

Jag möter pundare och alkisar med blicken ställd mot närmaste himmelrike, jag möter ungar som just slutat grundskolan och därför kastat sig ut för stupen, fulla av liv och vodka, jag möter hundrastare med nitar i halsbanden och jag möter mig själv i skyltfönstren, lätt förklädd till småborgare på jakt efter nya intryck. Behöver vi sända dagliga rapporter från rännstenen? Nej, bara helt korta påminnelser och dofter av förruttnelsen.

5 6 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
10 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
birger braadland
birger braadland
3 months ago

Vi gamle menn minnes en annen verden som fortsatt lever inne i oss. Det er vår styrke mot dårskap, men også en blindhet mot nye positive hendelser.
Jeg går ogf tenker på når Malmø får oppleve sit Kabul. Det blir ikke i samme øyeblikk som flertallet blir muslimsk, først skal de innfødte plyndres, kues og utnyttes. Selve fordrivelsen fra den nye muslimske republikk kommer muligens først om 20-30 år.
Men alt ender ikke i rendestenen, det finnes fortsatt mye folkevett i Europa.

Arne Rud
Arne Rud
3 months ago

Jelveds familiesammenføringer stalkede Erik Ninn-Hansen, Inger Støjberg og politikere i Dansk Folkeparti.

Nielsen
Nielsen
3 months ago
Reply to  Arne Rud

Marianne Helved’ og Margrete Pestager er nogle gemene tyranniske sjovere,som ikke kunne praktisere deres ødelæggelser uden andre folks penge,som de tiltusker sig på bedste kriminelle vis.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
3 months ago

Måske sådant at først når vi mister vores land, når alt er tabt, at vi skynder på hvad vi har mistet. Den omvendte verden, at først reagerer når alt er tabt og borte, istedet for at forhindre katastrofen i forhånd her og nu, hverken vanskeligt eller kompliceret, katastrofen iøvrigt helt forudsigelig! Tror ikke de folkevalgte tilnærmelsesvis har tænkt så langt, det burde de’ da de alle er mere end fyrsteligt betalt, at den dag vi alle dræbes eller fordrives, i undergangen kastes de også selv af islam på porten, ikke får de lov at sidde på deres taburetter men kun… Read more »

Cat Girl
Cat Girl
3 months ago

We’re screwed

Cat Girl
Cat Girl
3 months ago
Reply to  Cat Girl

Bent A og k.m. fra uriasposten. Jeg vil bede jer om at komme herover, og droppe det evindelige repetition af danske medier på uriasposten og komme ud af svindlen med censur og falske borgerlige på det sted. De evindelige ad-hominem-angreb på alle med en mening, der ikke passer det danske parnas. Uriasposten vil kun se på muslimer, og det er selvfølgelig også et vigtigt emne, men lige nu er sandheden om magthaverne langt vigtigere

Margrethe
Margrethe
3 months ago

Rettelse til videoen neden for med Dr. Zelenko: Der er ikke tale om sundhedsministeren, der lytter, men en Orhodox religiøs domstol.

Arne Rud
Arne Rud
3 months ago

Esbjerg Rådhus er bygget på Danmarksgade Skoles Boldbane, hvor EFI-Haller med Firmasport er bygget ved Veltofte Idrætspark til inspiration for Esbjerg Seminarium og Danmarksgade Skole, der bruger Kirkegården som boldbane ved Vor Frelsers Kirke.
KFUM’s Idrætshøjskole er velbeliggende ved Letbanen ved Veltofte Idrætspark til gavn og glæde for trænere ved Esbjerg Seminarium og Danmarksgade Skole; flyt Esbjerg Firma Idræt til Idrætsparken ved Gl. Vardevej.

Den Nervøse
Den Nervøse
3 months ago

Jeg er enig med mange ting skrevet på disse sider, men ikke vaccinemodstanden! Udviklingen af vaccinerne er en kæmpe gevinst og et bevis på at markedsøkonomien er en uomtvistelig succes, ingen stat ville kunne have udviklet vacciner med den hast og succes vi har set! Naturligvis har det ikke være problemløst, Astra Zeneca og Johnson og Johnson’s vacciner har haft uheldige bivirkninger, men alligevel vil de komme til at hjælpe tredjeverdenslande! Tyske Curevac har vist sig ikke at virke og den er trukket ud. Men Pfizer og Moderna har æret en kæmpe succes. Vores største problem nu, er alle dem… Read more »

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x