24
aug
Seneste opdatering: 24/8-21 kl. 2033
33 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Nu går även Trumps livläkare ut och varnar för vaccinerna. Han har behandlat 6000 patienter förutom Trump och Brasiliens president Bolsanoro även Israels hälsominister. Han citeras i över 200 forskningsrapporter om corona avseende sin framgångsrika behandlingsmetod som minskar risken att dö med 85% även för högriskgrupper. Se Vladimir Selenko nedenfor eller her.

Under Löfven blev folkehjemmet til et junglesamfund

Jeg vil nødig hovere, men havde jeg ret om Sverige da jeg begyndte at skrive om det i  danske aviser i 2002 og fra 2004 her? Det var imod 100 procent af danske og svenske politikere (minus dengang ubetydelige SD), og det var på trods af 95 procent af den svenske befolkning. Hvis jeg skal svare kort: En hel del mere, end jeg selv vidste dengang. Jyllands Postens leder fra i dag: Under Stefan Löfven blev folkehjemmet Sverige til et junglesamfund (log in)

JP leder: Et gigantisk samfundseksperiment

Stefan Löfven går snart af som statsminister i et Sverige, han har forvandlet til et skræmmeeksempel for andre.

Historiens dom bliver hård over Sveriges socialdemokratiske statsminister, Stefan Löfven, der har meddelt, at han træder tilbage på næste partikongres til november. Det var på hans vagt, at Sverige for alvor forvandledes fra et velfungerende folkehjem til et sine steder dysfunktionelt junglesamfund, præget af afstumpet bandevold og en kriminalitetsstatistik, der ikke mindst hvad angår rå personvold og voldtægter slår de fleste rekorder i Europa.

Det er mere end en sørgelig forfaldshistorie. Det er et oprørende overgreb på den oprindelige befolkning, som er blevet misbrugt i et gigantisk samfundseksperiment, der skulle gøre Sverige til en såkaldt humanistisk stormagt.

Dermed er også sagt, at det ikke er Löfven alene, der bærer det politiske ansvar. De store, traditionelt ansvarlige partier har været helt enige om, at det var den vej, Sverige skulle gå. Det var Löfvens forgænger, den borgerlige Fredrik Reinfeldt, der mente, at der var plads nok i de dybe svenske skove til alle, og det var også ham, som satte Sverige på en – viser det sig nu – megaloman humanistisk kurs, der er endt i sin egen modsætning. Men Löfven tog ukritisk over og skærpede kursen under den store migrantkrise i 2015, da sluserne for alvor blev åbnet.

Jeg lægger et link her, hvis den dukker op et andet sted in toto.  Rygtet går, at Løfven er blevet bedt om at gå af Verkställande Utskottet på grund af partiets stadigt dalende opinionscifre. Afløseren skal jo være en kvinde, og der er ikke mangel på umuliusser af dem. Man skal ikke være blind for, at partiet dermed selv tilsætter en ny statsminister trekvart år inden valget i 2022.

Jeg ser menige svenskere ønske sådan en, så partiet kan fuldbyrde sit selvmord. Læs BITTE ASSARMO: Stefan Löfven och talet han borde ha hållit

5 2 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
33 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
3 months ago

En vis melankoli ved at se Sverige i frit fald, forspilde alle chancer selv at afgøre sin egen skæbne.

Helvede til job vi får at rydde op efter venstrefløjen, de solgte deres sjæl til Satan for en falsk en ond berigelse.

Langt bedre om Sverige selv rydder Sverige for ondskab, så længe Sverige så at sige endnu herre i eget hus, alternativet bliver anderledes voldsomt langt mere brutalt!

Odd S.
Odd S.
3 months ago

Ja, det varer vel ikke længe inden vi ser en strøm af svenske flygtninge i Danmark. Altså rigtige Svenskere…

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
3 months ago
Reply to  Odd S.

Med et pensionstillæg på 25 kroner, nej det varer ikke længe!

Thomas Nydahl
Thomas Nydahl
3 months ago

Min farfar Hans Christian är född i Köpenhamn. Kan det ge mig särskild flyktingstatus? Inte för att tigga pengar av staten utan för att komma bort från den värsta dårskapen i Sverige.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
3 months ago
Reply to  Thomas Nydahl

Meget står og falder med nu det danske folketing møder op efter sommerferien, om de folkevalgte virkelig har i sinde at gøre realitet af deres løfte at sende islamisk immigration hjem via Rwanda, om Danmark overhovedet et land at komme til, eller istedet bliver et land vi flygter fra, alt står eller falder med Rwanda. Godt at du ikke er ude efter penge, så er problemet knap så stort. Men skam at melde at vi danske også kun er 3’rangs borgere i vores eget land, ingen fribolig eller livstids fuld forsørgelse fra dag 1′ når vi passerer start. Om du… Read more »

Last edited 3 months ago by Jan Ulrik Friis
Thomas Nydahl
Thomas Nydahl
3 months ago

Tack för ditt tänkvärda och vackra svar Jan Ulrik!

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
3 months ago
Reply to  Thomas Nydahl

Tack det samma för dina alltid framgångsrika – välformulerade artiklar/kronikker här på Snaphanen, sällan här i bloggspåret vi tackar berättar positivt konstruktivt hur bra de är, men de är!
& grattis Thomas att du får 25 kronor mer i tilläggspension (Svenska kronor – före skatt).

Last edited 3 months ago by Jan Ulrik Friis
Peer Pedersen
Peer Pedersen
3 months ago

Jag så någon tabell över dessa pensionstillägg och det framgick att ju högre pension alumnet hade, ju mera i tillägg vankades det.
Detta i sann Socialdemokratisk anda, då det eftersträvas en egendomslös och bidragsberoende befolkning för att tillsäkra evig makt!

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
3 months ago
Reply to  Peer Pedersen

I Sverige om du är etniskt svensk och mycket fattig får du nästan ingenting i pension, är du rik får du nästan allt, ja helt i den nya socialdemokratiska andan, smälter tillsammans med World Economic Forum, Klaus Schwab säger att “2030 kommer du inte att äga någonting och du kommer (fortfarande) vara lycklig och en “stor återställning” kommer att inträffa efter COVID-19.” !

Peer Pedersen
Peer Pedersen
3 months ago

Tacker min Gud och skapare att jag har en halv Dansk pension, annars hade jag säkert förtvinad utav hunger för länge sen.
Då jag första gång satta fot på den svenska arbetsmarknaden var kursen cirka 130 dkr för 100 sek, i dag är kursen cirka 138 sek för 100 dkr.
Var är pengarna?

Peer Pedersen
Peer Pedersen
3 months ago
Reply to  Thomas Nydahl

Jeg har stadigvæk mit danske pas efter mange års bosætning i Sverige og det kommer jeg aldrig at overgive.
Som håndværker har jeg under årene flyttet nogle gange mellem DK / SV og med egne øjne set hvordan Sverige har afviklet sig selv i perioden fra 1975 til i dag.

Odd S.
Odd S.
3 months ago

Aah, Sveriges deroute var nu ikke alene Löfvens skyld, hans forgænger Fredrik Reinfeldt, havde også en stor del af ‘æren’ for sammenbruddet. Han allierede sig OGSÅ med Miljöpartiet for at holde SverigeDemokraterne udenfor indflydelse!

Niels Henriksen
Niels Henriksen
3 months ago

Nu endda også som en kronik i “selveste” Expressen, som jo ellers i høj grad også bærer et stort medansvar for den fuldstændigt katastrofale og kulturelt underminerende udvikling i Sverige gennem især de seneste 40 år og dens meget uhyggelige langtidskonsekvenser for dette engang så fredelige, sikre og velfungerende lands stabilitet og sociale sammenhængskraft. https://www.expressen.se/debatt/vakna-vart-samhalle-ar–i-accelererande-forfall/ Vakna! Vårt samhälle är i accelererande förfall POLISEN Publicerad 2 jul 2021 Hur illa måste det bli innan det blir bättre? Poliser berättar återkommande för mig om en tilltagande hopplöshet inför situationen – om ett samhälle i accelererande förfall, skriver företagaren Lars Lundbäck. DEBATT. En… Read more »

Poul
Poul
3 months ago

Igen fokuserer i alle på konsekvenserne fremfor hvem der skabte dem, i dette tilfælde vælgerne. For enhver uduelig politikers handlinger, er kun en konsekvens af at nogle endnu mere uduelige vælgere har givet personen det job. Man kan fodre svin med imbicile megalomane idioter i politik, men når folket vælger de værste af dem igen og igen og igen, og dermed også fravælger de få politikere som tænker på deres egen og deres børns sikkerhed og fremtid, hvem er det så egentlig den anklagende finger burde rettes imod? I usa siger de “Fool me once, shame on you. Fool me… Read more »

Poul
Poul
3 months ago
Reply to  Poul

Dog et lille lyspunkt, SD var vistnok det største parti i seneste meningsmåling derovre.
Men jeg skal se svenskerne sætte handling bag det før jeg tror på det, og de bliver aldrig tilgivet helt alligevel for hvad de allerede har gjort imod tusindvis af svenskere.

Jeg husker stadig billedet af svenske 12 årige emma der blev knust under en skraldebil ført af “mangfoldigheden” og smurt udover strøget, og “de gode” gik stadig ned og stemte for mere bagefter…

Humanister er de værste terrorister.

Peer Pedersen
Peer Pedersen
3 months ago
Reply to  Poul

SD kommer aldrig att kunna genomföra sin politik i Sverige, det även de får egen majirotet i riksdagen.
Hela forvaltningen från regering, departementer, regioner till kommuner, är nerlusade med ‘rörelsens’ tillsatta personer och de kommer aldrig tillåta SD att genomföra sin politik!
Det kallas vistnok ‘Deep State’ i USA.

Den Nervøse
Den Nervøse
3 months ago

Historiens dom bliver hård! Men han står ikke alene, Reinfeldt og andre før ham må udsættes for en lignende hård dom! Spørgsmålet er om det er kriminelt? Hvad der sker i Sverige opfylder alle FN’s kriterier om folkemord! Og folkemordere skal vel straffes, eller gælder det ikke nordiske socialdemokrater og deres liberale medløbere? I Danmark følger vi søvngænger troligt efter, bare med 10-15 års forsinkelse! Nu er det afghanere, men hvad er det så i morgen? Venstrefløjen kan altid finde nogen det er synd for og som de så vil rede.Altid ved at de skal til Danmark, så de kan… Read more »

Thomas Nydahl
Thomas Nydahl
3 months ago

Det är förstås skönt att slippa Löfven i alla sammanhang. Men problemet – skandalen! – är inte Löfven personligen, utan hela den politikerklass som styr Sverige mot undergången. Den processen har pågått så länge, och ätit sig så djupt in i samtliga riksdagspartier att den inte upphör för att man byter statsminister. Det spekuleras i att Magdalena Andersson ska ersätta honom. I vintras stod hon i svensk tv och orerade om det nya pensionstillägget, “alla ska ha en anständig pension” sa hon. Jag fick brev från Pensionsmyndigheten idag. Jag får ett tillägg på 25 kronor före skatt! Problemet, skandalen, katastrofen… Read more »

Thomas Nydahl
Thomas Nydahl
3 months ago
Reply to  steen

Tack Steen. Dessutom med förträffligt riktiga ord: Dermed er også sagt, at det ikke er Löfven alene, der bærer det politiske ansvar. De store, traditionelt ansvarlige partier har været helt enige om, at det var den vej, Sverige skulle gå

Sitting Duck
Sitting Duck
3 months ago
Reply to  Thomas Nydahl

Ha, ja den kender jeg. Jeg får udbetalt lidt over 3.000 kr. i folkepension pr.måned og har netop fået at vide, at jeg får et tillæg på 10 kr. om måneden. Så nu er der fest og rejser på programmet.

I Danmark ved enhver socialdemokrat, at man skal bruge rup og stup og lade staten om forsørgelsen. Det giver pote. Hvis man er en slavenatur og parat til underkastelse og at drikke en masse øller. Se bar “Arne”, som mor Mette har givet tidlig pension, han har ikke sultet eller tørstet, ser det ud til.

Peer Pedersen
Peer Pedersen
3 months ago
Reply to  Sitting Duck

Ups, jeg troede jeg skrabede bunden med mine 25 kr om måneden, du har nu bundrekorden, jeg kan undre mig hvor langt ned skalaen egentlig går?

Peer Pedersen
Peer Pedersen
3 months ago
Reply to  Thomas Nydahl

He he Thomas, du får sgu mere end mig! Jeg får den kurfyrstelige sum af 15 kroner i måneden, det efter +20 år s arbejde i den realværdiskabende sekter i samfundet her i Sverige.

Sitting Duck
Sitting Duck
3 months ago
Reply to  Peer Pedersen

Ja, ja, den realværdiskabende sektor er jo de onde, “de rige svin” og al det der.

For mit vedkommende hører jeg ligefrem til de grusomme, fordi jeg kun højst nødtvungent har været medlem af en fagforening i et par år, og da jeg meldte mig ud igen, var mine indbetalinger spist op af administrationsudgifter.

En af mit livs satsninger har været, at jeg ALDRIG har været medlem af en arbejdsløshedskasse. og selv har reddet stormen af flere gange. Vi er vist en uddøende race, uønskede som vi er i et socialdemokratisk samfund, der ønsker at styre os og afskyr frihed.

der Adler
der Adler
3 months ago

Nu er det ikke bare Löfven og Reinfeldt, uføret startede med Olaf Palme, og alle efterfølgere har gjort deres til, at Sverige er ødelagt. Bare til orientering: at ”-racisme og fremmedhad skal kriminaliseres og jages. I et demokrati er det udelukket, at der kan findes undskyldninger for at sige, at der er noget galt med flygtninge- eller indvandrerpolitikken.” (sagt 1997 af Pierre Schori, svensk politiker, stod Oluf Palme nær).     ”Hvis det fine, gamle svenske demokrati skal bestå, kan det ikke nytte, at alle og enhver blander sig.” Sagt af tidligere justitsminister/minister for asyl og migration/udenrigsminister Jan O. Karlsson.  … Read more »

Morten - - -
Morten - - -
3 months ago

Nu skal Löfvén ikke løbe med hele æren! Reinfeldt fortjener også at blive husket!

– – –

Last edited 3 months ago by Morten - - -
Samuel af Ugglas
Samuel af Ugglas
3 months ago

Hr. Löfven, har aldrig under mitt åttioåriga liv sett ett så avklätt, innehållslöst ansikte som bevis på den utplundring som har skett av svenska medborgare under de senaste sju åren.
Tyvärr kan man inte belasta Löfven för olyckorna “han såg dem icke komma” utan vi skall längre tillbaka i tiden till en viss hr. Reinfeldt som stack svansen mellan benen och ordnade 20 miljoner i utflyttningsbonus från Rosenbad, efter valet 2018 som förmodligen var ett riktigt fuskval.
Och som har blivit regel i Sverige, folket har inget att säga till om i ärendet.

Last edited 3 months ago by Samuel af Ugglas
Arne Rud
Arne Rud
3 months ago

En Rødekorslejr er en flygtningelejr i et naboland som model for en genopbygningslejr i et hjemland, li’ som Oksbøl- og Padborglejren i sin tid med Boys Brigade som friskole og spejdere som ledere, instruktører og lejrtanter.

Sitting Duck
Sitting Duck
3 months ago

Steen vil gerne have det til at se ud, som om han længe før andre fik øje på Sveriges tragiske forfald, men læsere af Morgenavisen Jyllands-Posten ved, at denne avis i mange herrens år har kritiseret svenske politikere ganske hårdt, og at man også i mange herrens år har ladet Michael Jalving og andre gøre det.

Sitting Duck
Sitting Duck
3 months ago
Reply to  steen

Gør det selv.

33
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x