27
aug
Seneste opdatering: 28/8-21 kl. 1501
59 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Vaccineskader

Af Karsten Pultz, musiker, forfatter og videnskabsjournalist.

Praktiserende læge i Canada dr. Charles Hoffe er, ligesom Texas-professor Peter McCullough, begyndt at advare mod mRNA-vaccinerne efter at have oplevet egne patienter udvikle uforklarlige og bekymrende symptomer. Hoffe igangsatte en grundig research, som han håbede kunne gøre ham i stand til at hjælpe sine patienter. Invaliderende træthed og åndenød var nogle af de bivirkninger, som især bekymrede ham.

Dr. Hoffes research har ført til konklusionen, at bivirkningerne skyldes mikroskopiske blodpropper fremkaldt af det giftige spike-protein, som RNA-sekvensen koder for, og som produceres af kroppens celler dér, hvor vaccinen havner.

62 % af de undersøgte patienter kunne konstateres at have disse mikroskopiske blodpropper, som fremkaldes når kroppen forsøger at reparere de skader i blodkar, som er fremkaldt af spike-proteinet. Skader på blodkar kan ses overalt, da 75 % af vaccinen cirkulerer ud i hele kroppen. Kun ca. 25 % bliver i overarmen, hvilket ikke var meningen og heller ikke det, verdens befolkning var blevet informeret om, ville ske.

Beskadigede blodkar i lungerne

Hoffe konstaterer, at den invaliderende træthed og åndenød skyldes beskadigede blodkar i lungerne – skader, som desværre aldrig vil udbedres, da vævet i lungerne ikke kan regenerere. De mikroskopiske blodpropper forårsager på det sted et forhøjet blodtryk, som vil føre til hjerteproblemer og død indenfor 3 år, forudser Hoffe.

Professor i mikrobiologi Sucharit Bhakdi advarede sammen med kolleger meget tidligt om risikoen for dannelse af blodpropper induceret af spike-proteinet. Det er således ikke en løs og enestående hypotese, Hoffe har begivet sig ud i.
Research fra USA og Australien bekræfter da også, at de mikroskopiske blodpropper er en realitet hos vaccinerede. Omtågethed og hovedpine kan synes som harmløse bivirkninger, men også disse symptomer er formentlig fremkaldt af blodpropper, hvis langtidseffekter vil kunne ende med at være katastrofale. læs videre på ER EN MENNESKELIG KATASTROFE UNDER OPSEJLING?

4.2 5 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
59 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Cat Girl
Cat Girl
4 months ago

Socialisme er et kæmpe stort scam baseret på hjernevaskede nyttige sindssyge og uvidende idioter som lyver hele dagen lang, for andre og overfor sig selv

john M
john M
4 months ago
Reply to  Cat Girl

I hvilket land i verden bliver der praktiseret “Socialisme” nævn 1 eneste land . Det er de NEO LIBERALE , der har bragt os i denne DØDS spiral . DE står bag alt dårligdom . NB er bare en fortsættelse

Cat Girl
Cat Girl
4 months ago
Reply to  john M

Liberale er bare det amerikanske ord for venstrefløjen

Cat Girl
Cat Girl
4 months ago
Reply to  Cat Girl

På samme måde: Da republikanerne skulle til at støtte “venstreorienteret” politik i alt, så skiftede man farverne mellem venstre- og højrefløjen i USA, så republikanerne blev de røde. Det hele er kabuki for at forvirre den snotdumme befolkning, som står model til al røgen og ikke kan se en hånd frem for sig.

Staten er fjenden, højre eller venstre, liberale eller kommunisme gør overhovedet ingen forskel. Borgerlige, populister, kommunister, nazister, er alt sammen det samme

Last edited 4 months ago by Cat Girl
john M
john M
4 months ago
Reply to  Cat Girl

jeg venter spændt ….
og er klar til offentlig debat , på mit skybe alternativ, egen udviklet. uden for big tech
Se det er spændende for en påvirknings agent , er det ikke ???? ” egen udviklet” krypteret, efter EGEN 27 år erfaring ….uhhh u hhh fet . er i på

Last edited 4 months ago by john M
Cat Girl
Cat Girl
4 months ago
Reply to  john M

Kineser snot, skrid. Argumentere med en der ikke kan dansk og arbejder for nazistaten? Pis af med dig. Dig der ved alt og ikke kan andet end at svine andre til. Skrid tilbage til urinposten og svin dem til.

Danmark er 100% socialistisk, og ja socialisme er nazisme, same thing

Last edited 4 months ago by Cat Girl
Margrethe
Margrethe
4 months ago

Her er videoen med Dr Charles Hoffe Han anbefaler, at folk, der er vaccineret, anskaffer sig en SAT-måler, som måler iltmætningen i vores blod. Det er bare en lille dims, enhver kan købe på apoteket og sætte på fingeren. Ideelt set, skal iltmætningen være så tæt på 100 procent som muligt. Men da mangt og meget af livets slitage gør, vi ikke er ideelle, kan mindre gøre det. Pointen er, at Charles Hoffe anbefaler dig øjeblikkeligt at søge læge, hvis SAT-tallet falder under sit vanlige niveau. Det kan være et begyndende tegn på disse mikrotromboser i kapillærerne. Og så kan… Read more »

Margrethe
Margrethe
4 months ago

Enden på dette vaccinevanvid bliver et Europa, lige så affolket som efter pestens hærgen i middelalderen. Dog med den forskel, at den muslimske befolkningsandel i Europa ikke vil blive reduceret i nær samme omfang, som de oprindelige europæere. Mange muslimer har nemlig fastholdt en sund skepsis over for vaccinering. Men de muslimer, der ér vaccineret, og som bliver ramt af konsekvenserne, vil, om muligt, opbygge et endnu større had til de vantro hunde, som er skyld i deres ødelæggelse. Vi få, der overlever, vil derfor komme til at leve som endnu mere jaget vildt, når de muslimske frustrationer over dette… Read more »

Svend Giønge
Svend Giønge
4 months ago

Bølgerne går vel nok højt her. Der bliver talt ned til, der bliver kaldt navne, og Cannabis som enhver kan dyrke et par planter af, helt uden Rockere eller Bander bliver et emne. Kan i da slet ikke se hvor alvorlig situationen er ? Den unge pige i videoen der beder om Hjælp bliver slet ikke nævnt. Hvad blev der af Respekt, Medmenneskelighed og ja Bamhjertighed. Misforstå nu ikke, der menes her ikke dørmåtter som der kan trædes på efter forgodtbefindende. Hvorfor er der ingen Samtale der kan føre til Samstemmighed, Samhørighed. Et Splitted Folk vil aldrig udrette noget og… Read more »

Cat Girl
Cat Girl
4 months ago
Reply to  Svend Giønge

Staten og kabalen af psykopater er ved at falde. De vil slås på vejen ned. De angriber med alt de har og selv et lille website som snaphanen går ikke ram forbi af statens provokatører og psykopatiske journalistdebattører, som står parat til at ødelægge enhver fri meningsudveksling

Svend Giønge
Svend Giønge
4 months ago
Reply to  Cat Girl

Sørgeligt at det sker i Danmark. Noget af det værste er hvordan dem der udfører disse handlinger Umenneskeligør sig selv.

Chr. Hansen
Chr. Hansen
4 months ago

Jeg står uforstående overfor, hvorfor det er dig så magtpåliggende at fodre muslimske indvandrere med den slags stof. Meget af det, du poster, er for længst blevet tilbagevist. Løbet er jo kørt. 80 pct. af Danmarks befolkning er færdigvaccineret, og tilbage er stort set kun børn og muslimer. Brostrøm og en muslimsk læge har været på charmeoffensiv i mindst én moské for at få menigheden tll at lade sig vaccinere. Det enes, du opnår udover at støtte muslimerne, er at skræmme neurotiske danskere, der i forvejen løber til lægen for et godt ord og bilder sig ind, at de fejler… Read more »

Cat Girl
Cat Girl
4 months ago
Reply to  Chr. Hansen

Nok ikke noget med din stråmand at gøre, men fordi Steen er i stand til at orientere sig i internationale medier og ikke, som dig, kun i dummepropagandaen på dansk

Christian Hansen
Christian Hansen
4 months ago
Reply to  Cat Girl

Jeg ved ikke, hvad du mener med stråmand, og jeg tillader mig at skrive på baggrund af en videregående uddannelse (farmakologi). Hvad Steen gør med sig selv er ikke mit bord, måske husker jeg forkert, men jeg mener engang at have læst, at han dagligt ryger hash og mere eller mindre drikker en flaske rødvin, og at han betragter dette som sundt. En sådan vane koster mange livet og belemrer dem med alvorlige sygdomme og angstanfald. Bare spørg Jørgen Leth. Helt bortset fra at det holder gange i de kriminelle bander og rockerne. Men den diskussion gider jeg ikke, for… Read more »

Cat Girl
Cat Girl
4 months ago

Ja, du er jo skør. Stråmanden er at Steen fodrer muslimer med kritik af vacciner. Det er bare at åbne øjnene og ikke falde i propagandapotten, som du virker til at have drukket rigeligt af

Svend Giønge
Svend Giønge
4 months ago

Sjovt ! Jeg ser brudet på Nuremberg Kodekset som en Forbrydelse mod
Menneskeheden.

john M
john M
4 months ago

fri hash stopper ikke rockere eller perkerne. hash er skadeligt. cat girl er en stats ansat ! nu er du advaret daner.

Cat Girl
Cat Girl
4 months ago
Reply to  john M

john M = Kinesersnot på urinposten

Cat Girl
Cat Girl
4 months ago

Att.: Steen.: Betragt den adfærd som Kinersersnot, Christian Hansen osv her er eksperter i at fremme. De er begge tydeligvis provokatører, her for at smadre dit kommentarspor

Last edited 4 months ago by Cat Girl
Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
4 months ago

USA drone strikes i Afghanistan, som hævn for terrorangreb nu i ugen de mange døde i Kabul lufthavn.

USA dræbte efter sigende 1 terrorist, men hvorfor drone strike ?

– Når vaccinen er langt mere effektiv!!!

Claus
Claus
4 months ago

“uforklarlige og bekymrende symptomer”, “en grundig research”. Jeg er helt med på at den til en hver tid siddene regering ikke er vederhæftig, men det her er rent konspirations tosseri og endeløs spekulation. Hvorfor vaccinere når der allerede bliver sprøjtet via chem-trails?
Hvorfor overhovedet gøre noget? Det ser ud til at overklassen, zionisterne, NWO og resten af eliten allerede HAR vundet, så hvorfor bruge ressourcer på “dødssprøjter” til milliarder af produktive mennesker i den vestlige verden?
Occhams razor pls…

Nielsen
Nielsen
4 months ago

Det eneste vi vil have er frihed og retten til vores liv.
Med venlig hilsen Hr. Naturli’ og andre

Cat Girl
Cat Girl
4 months ago
Reply to  Nielsen

Hørt

Den Nervøse
Den Nervøse
4 months ago

Jeg er lidt trist til mode over at nogen for alvor tror at Bill Gates med vilje sprøjter giftstoffer ind i os! Jeg forstår ikke at folk er så meget imod vaccinerne, som dybest set indtil nu har afbødet pandemiens værste virkninger!

john M
john M
4 months ago
Reply to  Den Nervøse

https://www.whitehouse.gov/briefing-room/statements-releases/2021/05/26/statement-by-president-joe-biden-on-the-investigation-into-the-origins-of-covid-19/

og hvad siger den “rapport” , ..—LOL har leaked rapport før nogen danske msm.

kort svar som UK grooming repport, der lige skulle white wash.

det er for vildt, hvad der foregår.

De 1 % , så nu er jeg den nye venstre fjøj. !?!
follow the money , det er simpelt

Last edited 4 months ago by john M
Svend Giønge
Svend Giønge
4 months ago

Nu er Livet jo heldigvis ikke en Popularitetskonkurrence. Hvad jeg skriver her, er konstateringer ikke personangreb. At kalde sig “Den Nervøse”. Siger at selvfølgelig tager du sprøjten, efter den såkaldte presse har TæppeBombet Befolkningen med ensidig Probaganda. Hvor ville det være Forfriskende at høre den anden side fremlægge Fakta, i bedste sendetid eller på Forsiden. Hvorfor sker det ikke ? Betydning af ordet Nervøs: Vidner om dårlige Nerver.(ods.dk) Fakta. Sprøjten er stadigvæk ikke Godkendt i Danmark, den er Betinget Godkendt (Kilde LægemiddelStyrelsen). Her er lidt om de “misinformerede neurotikere”. https://www.linkedin.com/?trk=pulse-article_nav-header-logo Det bliver nu endeligt tydeligt at Færdigvaccineret er en Løgn.… Read more »

Svend Giønge
Svend Giønge
4 months ago
Reply to  Svend Giønge

Såkaldte. Desuden er alle der sætter Nordens Dyder, Sæder, Værdier og Kultur over
sin personlige religion en del af Norden ! Nordisk Union !

Svend Giønge
Svend Giønge
4 months ago
Reply to  Svend Giønge

Link linker ikke. Der kan med fordel søges “MIT Study: Vaccine Hesitansy is Highly informed Scientifically literate and sophisticated”.

Den Nervøse
Den Nervøse
4 months ago
Reply to  Svend Giønge

Beklager, din diagnose er forkert! Grunden til at jeg kalder mig Den Nervøse, skyldes at jeg er nervøs for mine efterkommeres fremtid, pga. den voldsomme indvandring af muslimske migranter, som dybest set ikke vil os det godt!
Desuden tager jeg gerne booster vaccinen når den kommer, og det burde du også gøre!

Svend Giønge
Svend Giønge
4 months ago
Reply to  Den Nervøse

Som skrevet det var en Konstatering. Det tilkommer ikke mig som Menneske at
Diagnosticere. Det var Etymologi fra værket Ordbog over det Danske sprog.
At du er nervøs for efterkommeres fremtid virker ikke som en frugtbar løsning
for fremtiden. Derimod, viden om vore Nordiske Dyder, Værdier, Skikke, Kultur
og Dybe Rødder er Kilden til vor Overlevelse ! Et Stærkt og Frit Nord !

Den Nervøse
Den Nervøse
4 months ago

Beklager! Jeg køber den ikke, jeg ved godt at jeg får tommelfingeren ned flere gange, men ingen vaccine er problemfri, og naturligvis opstår der problemer med vacciner, men det skal holdes op imod de langt langt alvorligere problemer folk får, hvis de får sygdommen! Vores bedste våben mod Covid 19 er vaccinerne, vores værste fjende er at folk pga. angst og misinformation ikke bliver vaccineret! Jeg kender folk som arbejder på covid 19 afdelinger på hospitalerne, og de er ikke et sekund i tvivl! Vaccinen er hundrede gange at foretrække frem for sygdommen! En ven fik sygdommen og et halvt… Read more »

Margrethe
Margrethe
4 months ago
Reply to  Den Nervøse

“men det skal holdes op imod de langt langt alvorligere problemer folk får, hvis de får sygdommen!” Hvilke problemer, helt konkret? Hvor har du den viden fra ? Fra de af Bill Gates finansierede orakler på TV2 Allan Randrup og Lone Simonsen?( Se links neden for) Hvad kan blive værre end en langsom død forårsaget af blodpropper, som er forårsaget af samme vacciner? Som professor Sucharit Bhakdi redegør for, har det vist sig at coronavira slet ikke er en ny virus, som vores eget immunforsvar ikke selv kan bekæmpe effkektivt. Meget bedre end nogen vaccine, hvilket han fortæller om her:… Read more »

Den Nervøse
Den Nervøse
4 months ago
Reply to  Margrethe

Jeg har det fra de læger som har behandlet og stadig behandler Covid 19 patienter, og lidt fra min sygdomsramte ven!

Den Nervøse
Den Nervøse
4 months ago
Reply to  Margrethe

problemet med blodpropper er knyttet til de mere trationelt fremstillet vacciner fra Johnson og johnson og Astra Zenica! Der er meget få problemer med Pfizer og Moderna, som bygger på en helt anden teknologi – mRNA!

Svend Giønge
Svend Giønge
4 months ago
Reply to  Den Nervøse

Denne hypotese drejer sig desværre om mrna. Mikroblodpropper som så langsomt over tid samles og bliver til Livsfarlige blodpropper. Lægerne mener at kunne bevise det. Jeg ønsker
det ikke men hvis det sker må der jo placeres ansvar.

Den Nervøse
Den Nervøse
4 months ago
Reply to  Svend Giønge

Du står bare i en langt værre situation hvis du bliver syg, frem for ved vaccinen! Jeg har hørt om mikroblodpropper i forbindelse med Johnson og Johnson vaccinen og Astra Zeneca vaccinen, men de to har Danmark fravalgt, jeg har ikke hørt om det i forbindelse med Pfizer og Moderna. Med den nye Delta mutation, er du næsten sikker på at blive smittet på et eller andet tidspunkt, og er du ikke vaccineret er der risiko for at du bliver meget syg, og netop har en langt større risiko for at få disse mikroblodpropper! Det er vigtigt at vaccinerer, ikke… Read more »

Svend Giønge
Svend Giønge
4 months ago
Reply to  Den Nervøse

Det virker som enten en vittighed eller skjult kamera.
Hvis du læser ovenstående artikel kan du oplyse
dig selv. Der skrives om mikroskopiske blodpropper
i forbindelse med mrna som den Canadiske Læge
Charles Hoffe har fundet i sine mrna indsprøjtede
patienter. Jeg føler dybt med dig det er ikke sjovt
at gå og være Nervøs det påvirker i den grad
nervesystemet. Bemærk din egen selvmodsigelse,
mikroskopiske blodpropper kommer fra Sprøjten og
nu påstår du at de osse kommer fra covid 19, hvis
hele verden ikke tager sprøjterne.

Den Nervøse
Den Nervøse
4 months ago
Reply to  Svend Giønge

Du læser ikke hvad jeg skriver. I Danmark har vi fravalgt de to vacciner, der giver mikroblodpropper! Og du kan ikke nægte at sygdommen er hundredefold værre end de bivirkninger, som kan opstå ved vaccinerne!

Svend Giønge
Svend Giønge
4 months ago
Reply to  Den Nervøse

Siden du insistere på at udstille dig selv. De to sprøjter vi valgte fra, gav i visse tilfælde blodpropper, en dansk kvinde døde. De to har intet med mikroskopiske blodpropper at gøre. Fik du læst ovenstående artikel ? Lægens overbevisning er at disse mikroskopiske blodpropper som mrna sprøjterne giver (den du frivilligt har fået sprøjtet ind i din organisme) vil så samle sig sammen til større blodpropper og i løbet af ca 3 år føre til en epedemi af blodpropper i hjertet.Hvor har du det fra at smitte med covid 19 giver mikroskopiske blodpropper ? I tilfælde af at du… Read more »

Cat Girl
Cat Girl
4 months ago
Reply to  Den Nervøse

Du er helt væk

Den Nervøse
Den Nervøse
4 months ago
Reply to  Cat Girl

Nej jeg er ikke væk, jeg er lige her og jeg er uenig med dig!

Cat Girl
Cat Girl
4 months ago
Reply to  Den Nervøse

Ja, men dine meninger er helt hen i vejret. Det siger sig selv, at covid19 er et kæmpe stort scam, opretholdt af nyttige idioter, som lyver hele dagen lang. Siden hvornår er folkemordstinget blevet læger og siden hvornår er hele verdens regeringer blevet enige om at udbrede denne opfattelse til alle nationer og siden hvornår gav det mening at rive hele verden ned pga lidt coronavirus?

Cat Girl
Cat Girl
4 months ago
Reply to  Den Nervøse

Min mor fik også covid i dec 2020, som konsekvens af at skulle på hospitalet. Straks havde hun covid, og så myrdede de hende med remdezivir. Hun døde af covidbehandlingen uden, at jeg kunne tilse hende allerede i februar 21

Last edited 4 months ago by Cat Girl
Den Nervøse
Den Nervøse
4 months ago
Reply to  steen

Lucky you, vi ved endnu ikke hvorfor nogen bliver meget syge og nogen ikke! Men vi ved at langt færre bliver alvorligt syge, hvis de er vaccineret! Der er teorier fremme om at folk med visse blodtyper bliver mere syge end andre, men vi ved det ikke med sikkerhed.
i øvrigt god bedring med din kræftsygdom!

john M
john M
4 months ago
Reply to  Steen

Steen tak for din indsats for Danere, alt har en ende . og lad det ikke blive anti vax NUT jobs der er dit eftermæle . Vi har fået sprøjtet alverdens ind i vores årer siden 1965 , og vi har levet til d.d. . Det er jo gakke lak.
280821
Påbegyndt vaccination
4.392.672
(85,3 %1)
Færdigvaccineret4.127.730
(80,2 %1)

john M
john M
4 months ago
Reply to  Steen

TAK min ven

Cat Girl
Cat Girl
4 months ago
Reply to  john M

Du er så falsk, så det gør ondt

Cat Girl
Cat Girl
4 months ago
Reply to  Steen

Den nervøse er også statsrepræsentant. Han kolporterer at vi alle begår selvmord. Vaccinerne er utvivlsomt dødelige, som alle med en smule hjerne han se

Cat Girl
Cat Girl
4 months ago
Reply to  Steen

Jeg vil stærkt anbefale dig at opsøge alternativ behandling udenfor statens hospitaler. Aldrig ville jeg stole på danske hospitaler i så meget som et splitsekund

Cat Girl
Cat Girl
4 months ago
Reply to  Den Nervøse

Der er ikke noget der hedder SARS-II. Det er et hoax. Der er tale om ganske almindelig forkølelse og influenza, som er blevet omdøbt og intet andet. Det hele skyldes at befolkningen er ved at forstå at magthaverne har svindlet dem med socialisme, krige, “demokrati”, centralbanker osv etc for evigt. Der var aldrig nogen frihed andet end den vi kunne bevare for at folk skulle tro de var ” frie”. Alle magthaverne, politikerne, institutionerne etc er alle sataniske psykopater ejet af de rigeste familier i verden.

Se Infowars. Alex Jones havde ret hele vejen

Last edited 4 months ago by Cat Girl
Christian Hansen
Christian Hansen
4 months ago
Reply to  Den Nervøse

Det samme her. Efter andet stik sov jeg mere end normalt de følgende 2-3 dage og kunne heldigvis tillade mig at gøre det.

Cat Girl
Cat Girl
4 months ago

Og du er satanist

Cat Girl
Cat Girl
4 months ago
Reply to  john M

Her er så beviset på at john ikke er uafhængig eller en af folket udenfor politik. Ingen med negativ indstilling til “Neo Liberale” ville referere Washington Post

Arne Rud
Arne Rud
4 months ago

Som styrelse for folkesundhed har kredslægen sundhedsplejersker og fysioterapeuter i skoler, foreninger, klubber, erhvervsliv og hos de praktiserende læger, der får tid til at være bisiddere ved indlæggelser på hospitaler til gavn og glæde for patienter og familier.

Bjarne Brud
Bjarne Brud
4 months ago
Reply to  Arne Rud

Der er stadig penge til overs til enlige ældre. Et særligt legat går til enker efter Arne Rud. Der kan ikke søges.

Arne Rud
Arne Rud
4 months ago

Sydvestjysk Universitetshospital har brug for et trinbræt ved Haraldsgade, hvor parkeringshuset er velbeliggende som en Hjælpemiddelcentral, der også er velbeliggende på hjørnet af Østergade og Sverrigsgade eller ved Trafikhavnen for seniorer med krydstogtskibe som hospitalsskibe ved Trankebar, Guinea eller De vestindiske Øer.

59
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x