28
aug
Seneste opdatering: 29/8-21 kl. 1930
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

The renowned Egyptian author Hamed Abdel-Samad has visited Copenhagen to promote his biography of Mohammed in Danish edition. Document spoke with him from Oslo on the relationship between islam and the West.

The weakness on full display in Kabul stems from an inner weakness, an inability to see islam for what it is. Muslims may differ and come in many shapes and forms. But islam does not. Western liberal elites think they are defending humanism when they defend islam. They do not see the contradiction. Hamed is originally from Egypt. He lives and works in Germany, but he has lived with protection and security guards for many years. Such is the condition for a dissident from the islamic world in Europe.

Gudmundson: Invandring bakom majoritet brott

“Skaden er stort set irreparabel”

Vi der har beskæftiget os med dette emne i nogle årtier, ved selvfølgelig godt, hvem der ligger bag kriminaliteten i Sverige. Det nye er, at det nu dokumenteres af BRÅ og dele af MSM. Hermed har man også sagt en del om pressens medskyld i det,, og hvorfor det er “irreparabelt.”

Mer än halva brottsligheten i Sverige härrör numera från personer med utländsk bakgrund. Utrikes födda förekommer i genomsnitt 2,5 gånger oftare i brottslighet än den inhemska befolkningen. Variationen mellan ursprungsregioner är stor. Invandrare från Kina och övriga Ostasien begår färre brott än infödda svenskar, medan människor födda i exempelvis Nordafrika återfinns mer än tre gånger så ofta i brottsliga sammanhang. Överrepresentationen bland dem med utrikes bakgrund är större i särskilt allvarlig brottslighet.

Under en period av bara fyra år blev 30 procent av samtliga män födda i Afrika registrerade som misstänkta för brott. 26,5 procent av alla utrikes födda unga män mellan 15 och 19 år misstänktes för brott under samma korta tid.

Inom särskilt grov brottslighet är tendensen ännu tydligare. Vad gäller dödligt våld är det nu 29 procent som kan härledas till den inhemska befolkningen.

Att fortsätta på samma sätt vore vansinne. Att strama åt de delar av invandringen som genererar brott är en självklarhet för den som vill stävja brotten.

Men en stor del av skadan är irreparabel. Även de som kallas andra generationens invandrare, det vill säga inrikes födda av invandrade föräldrar, är överrepresenterade. Gällande brott mot liv och hälsa är överrisken 2,8 för utrikes födda, 2,3 för inrikes födda med två utrikesfödda föräldrar och 1,6 för dem med en utrikesfödd förälder. Barnen till dagens invandrare kommer således att fortsätta pressa upp brottssiffrorna. Hur det kommer att gå för barnbarnen vet ingen. Gudmundson: Invandring bakom majoritet brott

Hamed Abdel Samad var i København i 2008 og seneste i 2016, hvorfra dette er: Video Hamed Abdel-Samad, Copenhagen, 26.9.2016

5 3 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
7 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Cat Girl
Cat Girl
8 months ago

Der er kun en løsning på alle vores problemer, og det er at knuse statens embedsmænd, på en sådan måde, at der aldrig i fremtiden vil eksistere embedmænd, som ikke frygter befolkningens mening, og derefter smide samtlige muslimer ud af hele den vestlige verden, og indføre streng lovgivning om, aldrig at importere en eneste igen

Odd S.
Odd S.
8 months ago
Reply to  Cat Girl

Borgerkrigen skal nok komme, jo flere erobrere vi importerer. Før eller senere siger europæerne fra. Igen!

Husk, muslimer er blevet besejret før, og Islam blev stort set udryddet i Europa flere gange.

Hvis historien gentager sig, og det gør den jo nok da vi åbenbart har svært ved at lære af tidligere fejltagelser, så vil der blive krig i Europa igen, og muslimerne med alt deres tilhørende middelalderlige tankegods vil blive smidt på porten. Igen!

M.v.h Odd.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
8 months ago

Det tyske folk har ikke gode odds nu i undergangen, men AfD er helt klart på folkets side står til cirka 15%, egyptiske Hamed Abdel-Samad angriber AfD for at de siger hvad sandt er: at immigration er problemet, nu viser det sig at AfD hele tiden fra dag 1′ havde ret: immigration er problemet!

Mange ord meget vildfarelse inden Hamed til allersidst kommer frem til at vi i vest skal sige: NEJ til islam.

Javist vi skal sige: NEJ TIL ISLAM, totalforbud imod moskeer og koraner i vest, iværksætte den totale HJEMSENDELSE/ÅTERVANDRING af alt relateret til islam.

Marina
Marina
9 months ago

Ak ja. Og så blev den sympatiske egypter udsat for en interviewer, der kaldte stakkels Lars Hedegaard for en

“ISLAMIC SCOLAR”.

Marina
Marina
8 months ago
Reply to  Steen

Spørg Hedegaard eller se denne liste:

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_contemporary_Islamic_scholars

Som Hedegaard sikkert meget vil betakke sig for at figurere på.

Arne Rud
Arne Rud
8 months ago

Formanden for Folketinget er postbud, så “Nabohjælp” på postkasser er klistermærket fra Glostrup.

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x