28
aug
Seneste opdatering: 29/8-21 kl. 1930
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

The renowned Egyptian author Hamed Abdel-Samad has visited Copenhagen to promote his biography of Mohammed in Danish edition. Document spoke with him from Oslo on the relationship between islam and the West.

The weakness on full display in Kabul stems from an inner weakness, an inability to see islam for what it is. Muslims may differ and come in many shapes and forms. But islam does not. Western liberal elites think they are defending humanism when they defend islam. They do not see the contradiction. Hamed is originally from Egypt. He lives and works in Germany, but he has lived with protection and security guards for many years. Such is the condition for a dissident from the islamic world in Europe.

Gudmundson: Invandring bakom majoritet brott

“Skaden er stort set irreparabel”

Vi der har beskĂŠftiget os med dette emne i nogle Ă„rtier, ved selvfĂžlgelig godt, hvem der ligger bag kriminaliteten i Sverige. Det nye er, at det nu dokumenteres af BRÅ og dele af MSM. Hermed har man ogsĂ„ sagt en del om pressens medskyld i det,, og hvorfor det er “irreparabelt.”

Mer Ă€n halva brottsligheten i Sverige hĂ€rrör numera frĂ„n personer med utlĂ€ndsk bakgrund. Utrikes födda förekommer i genomsnitt 2,5 gĂ„nger oftare i brottslighet Ă€n den inhemska befolkningen. Variationen mellan ursprungsregioner Ă€r stor. Invandrare frĂ„n Kina och övriga Ostasien begĂ„r fĂ€rre brott Ă€n infödda svenskar, medan mĂ€nniskor födda i exempelvis Nordafrika Ă„terfinns mer Ă€n tre gĂ„nger sĂ„ ofta i brottsliga sammanhang. Överrepresentationen bland dem med utrikes bakgrund Ă€r större i sĂ€rskilt allvarlig brottslighet.

Under en period av bara fyra Är blev 30 procent av samtliga mÀn födda i Afrika registrerade som misstÀnkta för brott. 26,5 procent av alla utrikes födda unga mÀn mellan 15 och 19 Är misstÀnktes för brott under samma korta tid.

Inom sÀrskilt grov brottslighet Àr tendensen Ànnu tydligare. Vad gÀller dödligt vÄld Àr det nu 29 procent som kan hÀrledas till den inhemska befolkningen.

Att fortsÀtta pÄ samma sÀtt vore vansinne. Att strama Ät de delar av invandringen som genererar brott Àr en sjÀlvklarhet för den som vill stÀvja brotten.

Men en stor del av skadan Ă€r irreparabel. Även de som kallas andra generationens invandrare, det vill sĂ€ga inrikes födda av invandrade förĂ€ldrar, Ă€r överrepresenterade. GĂ€llande brott mot liv och hĂ€lsa Ă€r överrisken 2,8 för utrikes födda, 2,3 för inrikes födda med tvĂ„ utrikesfödda förĂ€ldrar och 1,6 för dem med en utrikesfödd förĂ€lder. Barnen till dagens invandrare kommer sĂ„ledes att fortsĂ€tta pressa upp brottssiffrorna. Hur det kommer att gĂ„ för barnbarnen vet ingen. Gudmundson: Invandring bakom majoritet brott

Hamed Abdel Samad var i KĂžbenhavn i 2008 og seneste i 2016, hvorfra dette er: Video Hamed Abdel-Samad, Copenhagen, 26.9.2016

5 3 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

7 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Cat Girl
Cat Girl
2 years ago

Der er kun en lÞsning pÄ alle vores problemer, og det er at knuse statens embedsmÊnd, pÄ en sÄdan mÄde, at der aldrig i fremtiden vil eksistere embedmÊnd, som ikke frygter befolkningens mening, og derefter smide samtlige muslimer ud af hele den vestlige verden, og indfÞre streng lovgivning om, aldrig at importere en eneste igen

Odd S.
Odd S.
2 years ago
Reply to  Cat Girl

Borgerkrigen skal nok komme, jo flere erobrere vi importerer. FĂžr eller senere siger europĂŠerne fra. Igen!

Husk, muslimer er blevet besejret fĂžr, og Islam blev stort set udryddet i Europa flere gange.

Hvis historien gentager sig, og det gÞr den jo nok da vi Äbenbart har svÊrt ved at lÊre af tidligere fejltagelser, sÄ vil der blive krig i Europa igen, og muslimerne med alt deres tilhÞrende middelalderlige tankegods vil blive smidt pÄ porten. Igen!

M.v.h Odd.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
2 years ago

Det tyske folk har ikke gode odds nu i undergangen, men AfD er helt klart pĂ„ folkets side stĂ„r til cirka 15%, egyptiske Hamed Abdel-Samad angriber AfD for at de siger hvad sandt er: at immigration er problemet, nu viser det sig at AfD hele tiden fra dag 1′ havde ret: immigration er problemet!

Mange ord meget vildfarelse inden Hamed til allersidst kommer frem til at vi i vest skal sige: NEJ til islam.

Javist vi skal sige: NEJ TIL ISLAM, totalforbud imod moskeer og koraner i vest, ivérksétte den totale HJEMSENDELSE/ÅTERVANDRING af alt relateret til islam.

Marina
Marina
2 years ago

Ak ja. Og sÄ blev den sympatiske egypter udsat for en interviewer, der kaldte stakkels Lars Hedegaard for en

“ISLAMIC SCOLAR”.

Marina
Marina
2 years ago
Reply to  Steen

SpĂžrg Hedegaard eller se denne liste:

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_contemporary_Islamic_scholars

Som Hedegaard sikkert meget vil betakke sig for at figurere pÄ.

Arne Rud
Arne Rud
2 years ago

Formanden for Folketinget er postbud, sĂ„ “NabohjĂŠlp” pĂ„ postkasser er klistermĂŠrket fra Glostrup.

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x