4
sep
Seneste opdatering: 5/9-21 kl. 0145
43 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Annie Lööf vill ändra grundlagen – som skydd mot SD. Gøran Adamsson svarer.

Mindsket IQ i Norden som følge af indvandring

Det er ti år siden professor Helmuth Nyborg for første gang beskrev, hvad ekstrem indvandring fra lav-IQ lande ville betyde for Sverige og dets mulighed for fortsat at være et demokrati og et velfærdssamfund. Der vil antagelig gå lang tid endnu, inden det er almindeligt anerkendt, at han og prof. Kyösti Tarvainens artikel her ikke kan ignoreres.

Tarvainen mener, at alle de allerede kendte ødelæggende effekter af Sveriges indvandring kan henføres til lav intelligens. Fra dårlige skoleresultater til bandeskyderier. Man bør læse artiklen ud i et, den er svær at plukke fra. KYÖSTI TARVAINEN: Minskad intelligens i de nordiska länderna till följd av invandring

Tabell 2 visar att nivån på det genomsnittligt IQ i Sverige sjunker till 92 år 2100 om inga betydande förändringar sker i nettoinvandringen. Dessa värden för IQ visas också i figur 1, som även visar motsvarande resultat för Danmark, Norge och Finland.

Professor Helmuth Nyborg (2012) var den första forskaren som gjorde prognoser för IQ. Hans prognos för det sjunkande IQ i Danmark från 1979 till 2072 var 6 poäng (Nyborg 2012, tabell 2). Motsvarande minskning blir som framgår av figur 1 något lägre.

Den främsta orsaken till den lägre minskningen är att Danmark efter Nyborgs artikel har begränsat invandringen. Danskarna är hittills det enda västeuropeiska folk som har uttryckt sin vilja att rädda den västerländska civilisationen i landet. De har tillämpat den mest restriktiva invandringspolitiken i Västeuropa, samt inrikespolitik som inte uppmuntrar till ytterligare invandring till Danmark, utan som med betydande stöd uppmuntrar invandrare att återvända till sina bakgrundsländer. För närvarande planerar Danmark att skapa områden utomlands där flyktingar placeras.

4 4 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
43 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Marina
Marina
1 year ago

Genforskerne har længe vidst det, men emnet har jo været upassende, fordi det uvægerligt lægger op til “racisme”.Men tallene er ikke til at komme udenom, og vi er nødt til at se i øjnene, at forholdsvis mange dårligt begavede indvandrere aldrig vil kunne bidrage til samfundet endsige blive i stand til at forsørge sig selv. Og at de fleste også vil få dårligt begavede børn. De er på forhånd dømt til at blive en ny underklasse, og så kan “antiracisterne” råbe op så meget, de vil, for det ændrer ikke på de kolde fakta. Mit ærinde er imidlertid at poste… Read more »

Marina
Marina
1 year ago
Reply to  Marina

https://www.weekendavisen.dk/2021-35/samfund/med-mur-og-pigtraad

Ovenstående citat er fra Christian Bennikes interview “Med mur og pigtråd”

Marina
Marina
1 year ago
Reply to  Steen

Merkel er på vej ud, og Macron vakler fra den ene fiasko til den anden. Når Tyskland og Frankrig er i knæ, gælder det hele EU. Det ved man i Bruxelles.

Hansen
Hansen
1 year ago
Reply to  Marina

Utroligt, at kloge mennesker kan være så dumme og langsomme i opfattelsen.
Manden har beskæftiget sig med politik hele sit liv.
Hvorfor siger han ikke: Hold da kæft, hvor jeg tog fejl. I havde ret, alle I, som blev hængt ud for det værste i min avis.
Hvis han væltede på sin racercykel og blev alvorligt kvæstet, ville jeg gå forbi med et stort grin. Ingen barmhjertig samaritaner her.

Marina
Marina
1 year ago
Reply to  Hansen

Ja, det er ufatteligt. Men hvis du tager i betragtning, hvem Bo Lidegaard er søn af, og hvad familien inklusiv den tidligere udenrigsminister har troet og levet på, må man trods alt glæde sig over, at det nu er slut for hans vedkommende. Og han er utvivlsomt et fyrtårn i den radikale lejr.

Som jeg læser interviewet, er det også en erkendelse af, at de forbandede konventioners glanstid lakker mod enden. Det er jo vanvittigt, at enhver kan troppe op i EU og påberåbe sig ret til beskyttelse og forsørgelse af sig selv og familien i endeløse led.

Træt
Træt
1 year ago
Reply to  Marina

Var familien Lidegaard værnemagere under krigen?

Hansen
Hansen
1 year ago
Reply to  Træt

Nej, men mor var initiativtager til Bedsteforældre for Asyl. https://da.wikipedia.org/wiki/Else_Lidegaard
Og så kan man spinde videre på den, men det gider jeg ikke.

Træt
Træt
1 year ago
Reply to  Hansen

Altså aktive ødelæggere af Danmark. Schalburgtage

Hansen
Hansen
1 year ago
Reply to  steen

Nå, men er han så bare langsom i opfattelsen?
Jeg synes nu, det kloge menneske skrev meget dumt i sin avis.
Ligesom Tøger, der heller ikke var dum.
Hvorfor kan de ikke se det, Maren i kæret kan se med et halvt øje.
Det er paradoxet.

Last edited 1 year ago by Hansen
john M
john M
1 year ago
Reply to  Hansen

radikale der skifter hamp” , landsskadelige nu og da og altid.
Stol ALDRIG på en RADIKAL og også folk der har stemt på de radikale , siger alt om deres tanke gang . så som Kim møller

Den Nervøse
Den Nervøse
1 year ago

Det faktum at de mellemøstlige og afrikanske migranter, der kommer herop gennemsnitligt er mindre begavede en os, og det er et faktum, er nok det mest forbudte at sige. Strakt sidder der et stempel i pande på dig hvorpå der står racist. Det er sådan, men det må ikke siges højt! Men der har voldsomme konsekvenser for landet, for når det gennemsnitlige IQ nærmer sig 85 er det ved at være vanskeligt at opretholde et demokratisk samfund! Skolesystemet mere eller mindre bryder sammen simpelthen for lav IQ migranternes børn ikke kan følge med og så laver de ballade! Vi skal… Read more »

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago

Utænkeligt den svenske befolkning holder sig selv i live helt frem til 2040, Sverige arbejder effektivt på så hurtigt som muligt for enhver pris at ødelægge sig selv sit eget land og folk, tvivlsomt om den svenske befolkning holder ud helt frem til 2030? Så IQ i “Sverige” bliver end ikke 86,6 en IQ et sted under 81, da for fremtiden kun islam på svensk jord et reelt ubeboeligt område, når “Sverige” som forventet snart er etnisk udrenset for svensk befolkning! I stedet for at forhindre katastrofen i forhånd, hverken vanskeligt eller kompliceret, katastrofen iøvrigt helt forudsigelig, men for Sverige… Read more »

Arne Rud
Arne Rud
1 year ago

Fjerner man korset i Dannebrog,, så hører man et åndsforladt tørklæde smælde.

john M
john M
1 year ago

“Vi har ingen grund til at diskutere en ny flygtningebølge,” sagde Friedrich Merz for nylig på Maybrit Illner (tysk tv talk show). Han kunne også have sagt: “Ingen har til hensigt at bygge en mur”. Fordi allerede på dagen efter det føderale valg, den 27. september, vil befolkningsindustrien droppe enhver tilbageholdenhed og komme i gang. Derefter flyver flyene til Pakistan, Usbekistan, Turkmenistan og samler afghanere der. Luftliften mellem Islamabad og München kommer, uanset hvad fyre som Friedrich Merz vil have os til at tro før valget. Det faktum, at den politiske elite stadig forsøger at blidgøre os i øjeblikket og… Read more »

Nielsen
Nielsen
1 year ago

Hear no evil see no evil say no evil ,,,

Arne Rud
Arne Rud
1 year ago

Røgalarmer er lovpligtige i sømandshjem i Skåne, Halland og Blekinge, der havde de bedste sømandssange her til lands, men søspejdere hos sømandskoner i Vesterland flyver med drager ved Kongen af Danmark ved Sankt Hans.

john M
john M
1 year ago

DANMARKS RADIO . isreal bomber syrien … nej det læser vi ikke
https://southfront.org/

Arne Rud
Arne Rud
1 year ago

Undervisning er tegning, en skitse med ord, li’ som en lærer bruger en tavle, men det man tegner i en skolegård, det er man selv.

john M
john M
1 year ago

ISRAEL USA OG SAUDI ! = MONNNNNNEY – ! intet andet. Hvorfor angreb Osama Bil Laden NY , fordi house of et hoved kortere klanen ville have den anden klan væk., usa frøs bil laden penge SWIFT systemet. Derfor ramte han ikke flest mennesker men håbede på at ramme usa økonomisk
https://www.nbcnews.com/politics/white-house/biden-orders-declassification-sept-11-investigation-documents-n1278487

Og LØSNINGEN ER ! 10000% IKKE mere EU som de eu politikere og andre idioter alle råber om.
Tilbage lev mere hav mindre.En tlf til 8000-14000 kr .er VI blevet KOMPLET IDIOTER

john M
john M
1 year ago

20000 terroister DIREKTE FLØJET ind I HJERTET af europa ramstein , og vupti , de er væk. idioter

Last edited 1 year ago by john M
john M
john M
1 year ago
Reply to  john M

som de andre 300.000 + fra 2015 . stadig vupti . unge mænd . væk . søg selv . officel DE STATS sider

john M
john M
1 year ago

pt. er ALLE stats tv i HELE EU !!, fuldt med exil afganere , teese “de stakkels kvinder” holland Tyskland overalt . selv Frankrig.Ja jeg har sprog evner og ser dem alle . selv bulgarian TV WHITE WASH islam . Det der lægges op til er millioner ! af afganere til europa. FLYVET DIREKTE IND Dem der arbejdede for “vores” gjorde det for det korrupte regime for penge , intet andet . ENHVER de sidste 10 år + , USA havde så de kunne holde heroin import flydende. https://www.youtube.com/watch?v=Ja5Q75hf6QI https://www.pi-news.net/2021/09/taliban-versteher-und-islam-beschoeniger-rastet-bei-servus-tv-aus/ 99% af afganere er for sharia , det er mørke… Read more »

Last edited 1 year ago by john M
Cat Girl
Cat Girl
1 year ago
Reply to  john M

Kan du ikke prøve at lære at skrive? Hvis du er så meget dansker, hvordan kan det så være, du ikke kan dansk? Har du overvejet, at læse korrektur inden du poster?

Jari Norvanto
Jari Norvanto
1 year ago

Höhöhö… Höhöhö… Öhö?

Arne Rud
Arne Rud
1 year ago

Den grønlandske Teaterskole i Fjaltring er en model for De tekniske Skoler i Vestjylland, der underviser kokke, tjenere og bartendere til strandhoteller ved sommerhuse i bygder ved Den bølgende Strand, hvor grønlændere er i mesterlære hos fiskemestre ved dam- og havbrug, hos skipperfamilier i fiskerihavne og nationalparker, hos Askov Sløjdlærerskole med ro- og kajakklubber, hos husholdningsskoler, sømandshjem etc.

Arne Rud
Arne Rud
1 year ago

Busten af Julius Bomholt er flyttet fra Esbjerg Højskole til et torv ved Det gamle Sømandshjem, der husede Esbjerg Skipperskole, for ungdomsskolen er et skoleskib her til lands, se og hør Jensine.dk af Haderslev.

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago

IQ i Danmark er fuldstændig ligegyldig, da ingen af jer er i stand til at bruge hjernen til noget fornuftigt, andet end at efterplapre jeres sindssyge medier, jeres kommunistiske propaganda, som har bedøvet enhver form for rationalitet i jer alle, som bevist til overflod, da I stadig efter 18 måneder tror der eksisterer vira og immunforstærkende vacciner, hvilket ville tage en normal begavet 5 årig med minimal indsigt i verden en halv time at gennemskue ikke er tilfældet

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago
Reply to  Cat Girl

Måden i bliver manipuleret på illustreres bedst med et eksempel:
IF YOU REPEAT A LIE OFTEN ENOUGH IT BECOMES THE TRUTH
https://www.bitchute.com/video/QzWleGtiNpTI/

Træt
Træt
1 year ago
Reply to  Cat Girl

Shooting Cats: Australia’s War on Feral Cats
https://www.youtube.com/watch?v=gxUTl_xd9u0

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago

Husk nu bare at følge Infowars, som er hovedkilden til al modstand her på planeten. Hvis I ikke har opdaget demostrationerne overalt på kloden, så lever i nok inde i propagandaboblen

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago
Reply to  Cat Girl

Bare det at tage Annie kugleskør op, viser at i selv er kugleskøre

Træt
Træt
1 year ago
Reply to  Cat Girl
john M
john M
1 year ago
Reply to  steen

Steen , tid til at sige farvel til “cat girl” , det er jo ikke information , eller debat der gavner Danmark / Danere.
Håber alt går vel, med din “sag” og helbred.
never surrender

Last edited 1 year ago by john M
Cat Girl
Cat Girl
1 year ago
Reply to  john M

I venstreorienterede idioter har ingen hjerne overhovedet og slet ingen selvkritik

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago
Reply to  steen

Ja, I har altid en grund til at repetere propagandaen, hvilket resulterer i at i bliver en del af den

Træt
Træt
1 year ago
Reply to  Cat Girl

Shooting Cats: Australia’s War on Feral Cats
https://www.youtube.com/watch?v=gxUTl_xd9u0

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago
Reply to  Træt

Nå, mon man stadig kan diskutere med aberne her, eller “svigter” teknikken mon?

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago
Reply to  Træt

Steen. Din tråd er nu fuld af åndsforladte idioter fra socialiststisk internationale. John er stadig Kinesersnot, som ikke mener socialisterne har nogen skyld i noget og han har konstant travlt med at svine andre til. Mediebilledet er fuld af små ondsindede svin som Kinesersnot og de øvrige socialistrobotter fra helvede. Der er kun en medieorganisation, som har vist sig altid at være på verdens befolknings side og det er Infowars og Alex Jones og alle der nu kan indrømme, at de er på Infowars side fordi det er tydeligt, at det er sådan, og de er ærlige omkring det og… Read more »

43
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x