7
sep
Seneste opdatering: 7/9-21 kl. 1114
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Sensommer, Sortedam Dosseringen © Snaphanen.dk

”Når ens fjender ikke har nogen skrupler, bliver ens egne skrupler endnu et våben i deres hænder”
Sam Harris

Af Palle Almindsøe

Vi har læst om det hos Hirsi Ali (i bogen AYAN) og formodentlig også andre steder, at kvinder fra lande som Somalia bliver kønsligt lemlæstede, uden bedøvelse bliver de skåret mhp at miste evnen til at nyde det seksuelle -, inderst inde ved vi det godt, og at det også foregår i Europa, er der vel også mange der ved, men man vil ikke vide det, vi kan simpelthen ikke udstå lidelser og grusomheder, derfor drejer vi gerne om på en anden kanal, hvis det skulle vise sig på skærmen.

Vi har hørt om massevoldtægter, steninger, æresdrab o.lig. men ikke i Mainstream-medierne. Og når vi ikke ser eller hører (om) det, eksisterer det ikke. ’

At det skulle berige vores kultur, det nægter de fleste af os sikkert at tro på. Siden halvfjerdserne har der fra universiteternes side været fokuseret meget på, at der ikke er nogen entydig sandhed, der er ingen objektiv virkelighed, med Foucault og X i rygsækken er vi blevet bildt ind, at den tredje verdens ritualer er unikke og charmerende, de er etniske og har været med til at berige vores kollektive kultur.

Samme tendens til at forherlige de charmerende etniske, religiøse eksotiske skikke og til at retfærdiggøre grusomheder, når bare flaget havde den rette farve, dvs rødt eller sort ser vi over alt i medierne i dag. Der er intet galt eller provokerende i at svinge de røde flag til 1. maj eller ved andre lejligheder, hvor Antifa hærger gaderne her eller i Hamborg, der er ikke noget problem i at svinge de sorte flag når Hizb ut Tahrir går i flok på eller omkring Nørrebro, mens det danske flag i kolonihaverne eller ved festlige lejligheder anses for lidt pinligt hvis ikke ligefrem provokerende (på nogen)

Når vi ser bort fra årets flagdag og sportsbegivenheder, hvor man endnu hepper på de danske hold, så har det nationale i mange år været set ned på, forhånet hvis ikke ligefrem hadet. Se fx Hasselbalchs bog fra 2003: Opgøret med indvandringspolitikken, hvor han opregner hvor meget og hvordan kendte danskere med en vis portion selvfedme lufter deres antinationale holdninger. Det har været gængs siden DF kom ind i politik i 90`erne.

For journalister og meningsdannere har det været almindeligt at tale om åbne grænser, inklusion og fidel imødekommenhed for især Fredens Apostle. Dette paradigme ser ud til at være på retur, al den stund Europas stater nu lader til at opføre de hegn og mure, som man tidligere har kritiseret Orban for.

Selv en hardcore- multikulturalist som Bo Lidegaard kan nu i en overskrift i Weekend-avisen sige: Med Mur og Pigtråd: Vi hverken kan eller skal påføre verden vores værdier og livsform, siger Bo Lidegaard. ”Og så skal vi bygge Fort Europa.” nogenlunde hvad Uffe Østergård skrev for en del år siden.

Jamen, er vi vidne til et skift i Tidsånden her? Efter at have talt ”dunder ” til danskerne i årevis gennem Dagbladet Politiken, hvis usynlige slogan længe har været: al magt til minoriteterne! melder Bo Lidegaard sig tilsyneladende under andre faner.

Hvad bliver det næste: At DRV og Enhedslisten siger: Vi tog fejl. Kan I tilgive os? Det sidste tror vi ikke på. Men tilsyneladende lader europæiske politikere Merkel være historie og belaver sig på at beskytte den nationalstat, de alle har været enige om at hade, indtil Kabuls Fald…..kan det være sandt?

Tilbage i 2016 udvekslede Frederik Stjernfelt og Nils Holtug synspunkter på multikulturalismen i Dagbladet Information. Her talte de om eksempler på multikulturelle politikker mhp at give ”plads til religiøse forskelle, herunder i love og regler med det ophøjede mål at mindske diskrimination pg sikre inklusion og lige muligheder for alle”

Således forstået handler de multikulturelle politikker om hvordan man bør behandle de minoriteter, der nu engang er i samfund, og ikke om, hvor mange indvandrere der bør være” (Holtug Information 2016)

Læg mærke til den sidste sætning, en klart løftet pegefinger til de skeptiske der i modsætning til professor Holtug har læst på lektien og derfor ved, at antallet af migranter har en fatal betydning for værtslandet, i dette tilfælde Europas stater. Mao selv om man i mere end tyve år har brugt oceaner af plads i medier på at fortælle seere, læsere den almindelige forbruger hvordan vi burde give plads de kommende venner, hvis kultur altid var berigende og inspirerende, så skal vi nu til at styrke grænserne i nationalstaterne, fordi de fremmede ikke kun er venner vi endnu ikke har mødt men repræsenterer problemer og konflikter der kan true sammenhængskraften, hvilket en del af os har sagt hvis ikke siden 1988 med Rushdie, så i hvert fald 2001 (1.9) og med eftertryk i forbindelse med Muhammedkrisen 2005-06, hvor vi fik de første kultursammenstød, som Huntington talte om i bogen Civilisationernes Sammenstød fra 1996.

Siden er der udkommet mindst 10-20 bøger om året om, plus de alternative medieplatforme, så hvis man ikke efter 2006 har forstået, hvad vej vinden blæste, så har det været, fordi man bekvemt valgte den politisk korrekte uvidenhed, der så gav rum for den parallelle virkelighed med naive holdninger, idealistiske, stuerene, anstændige, inkluderende garneret med selvfedme og oikofobi…indtil…udsigten til nye migrerende masser fra Afghanistan har fået de snorkende klasser til at vågne.

Kan være NGOèrne stadig står ude ved grænserne og vil hjælpe det voksende antal flygtninge ”hjem” til Danmark med mulighed for modersmålsundervisning, fridage i forb. med Eidfesterne, dobbelt statsborgerskab og særlige hensyn, kort sagt hjem til multikulturens flydende virkelighed, hvor der ikke længere er noget der hedder rigtigt og forkert.

F.eks. er 2 + 2 ikke længere 4, nej som nogen af jer sikkert har hørt, er det i dag = racisme. Hele Woke-bevægelsen er også en gang politiseret minoritets-tyranni. Læs fx Henrik Dahl der skriver mere indgående om disse ting. Når folk fra lande som Somalia eller Libyen kommer hertil og fortsætter med deres klan-kulturer, så bliver de ofte omfavnet af akademikere og journalister, der siger, at alle kulturer er lige gode! Og at vi i Europa kun har blod på vores flag.

Selve multi-kultur-eksperimentet er ment som en styrkelse af samfundet gennem mangfoldighed. I stedet for at besøge hinandens kulturer skal de trænges og presses ind på samme område, så vi rigtigt kan opleve hinanden.

En af de største fristelser ved multikulturen ligger i følelsen af at være på det godes side, når den fremmede minoritet skal omfavnes og tilbydes særrettigheder med mere. Siden 1968 har den røde relativisme præget uddannelsessystemerne, men nu kommer gymnasierne i skudlinjen, og med en stigende procentdel af etniske som ikke deler et vesteuropæiske model med Darwin, Einstein og de andre, vil der nok opstå konflikter, hvor værtsnationen her Danmark bliver nødt til at træde i karakter.

For man ville jo næppe acceptere Jehovas Vidner eller Indre Mission med deres forhold til videnskab. Galskaben er tydelig for de fleste af os. Læs fx Kent Andersens artikel her på Document: Eliten har glemt det vigtigste: Rigtigt og forkert (2017) _

Men som antydet, tidsånden er ved at vende: Victor Orban og Sebastian Kurz tilkendegiver tydeligt, at de sætter nationalstaten over klanbaseret kaos og etnisk-mangfoldig religiøsitet og den deraf afledte dominans. Hvis andre stater i Europa forstår dette og handler derefter, så kan Europa måske alligevel reddes! ?

Afghanistan har sat meget i gang, måske også evnen til at tænke selv…..?

4.4 5 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
14 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Arne Rud
Arne Rud
8 months ago

Uden mesterlære ingen fisker, bonde eller gartner; styrhuset er en navigationsskole, hvor en erfaren skipper er god at gæste; ældresagen er praktiklærere for lærlinge som hjemmehjælpere, havemænd og hækklippere, tagrende- og kloakrensere, genoprettere af snublesten i fortove etc. Erfarne praktiklærere er guld værd for erhvervslivet, så seniorer i erhvervslivet er praktiklærere for lærlinge som fremtidens medarbejdere.
Landsforeninger hos spejdere og idrætsklubber har efterskoler, der underviser kommende ledere i foreninger, klubber og erhvervsliv.

Peer Pedersen
Peer Pedersen
8 months ago
Reply to  Arne Rud

Der fik du sgu til det Arne Rud og det er et faktum at ingen af disse grupper du omtaler kan arbejde ‘hjemmefra’ i denne Pestens Tid. Den luksus er forbeholdt den tærende klasse.

Arne Rud
Arne Rud
8 months ago

Politiorkestret spiller i en halvleg i Idrætsparken, men en sognebetjent er pedel og færdselslærer med Torontolys ved fodgængerovergange, dirigent og bækkenslager i skoleorkestret og idrætslærer i Forenings- og Idrætsskolen efter almindelig skoletid.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
8 months ago

“Kulturberigelse” af en konservativ politiker

https://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/video-gaar-viralt-jeg-skyder-din-mor/8838140

Video går viralt: – Jeg skyder din morEn video, hvor en lille gruppe drenge råber skældsord og trusler efter lokalpolitiker Hussain Ali (C), er gået viralt på Facebook

Marina
Marina
8 months ago

Steen Raaschous venner har ikke holdt sig tilbage med i flere tilfælde at skrive nærmest sanseløst hysteriske udfald mod historikeren Bo Lidegaard. Det er ikke realiteterne, der har domineret deres indlæg, og gad vide, hvor mange der overhovedet ved noget om den person, de har svinet så uhæmmet til, hvorved de også afslørede meget om sig selv. Steen spørger selv, om Lidegaard overhovedet er radikal, og svarer blæser i vinden. Han kunne også være socialdemokrat, men hans nytårstale til Altinget viser, at han taler om venstrefløjen som noget, han – måske – ikke selv tilhører. Jeg har ikke læst Politiken… Read more »

Palle Almindsø
Palle Almindsø
4 months ago
Reply to  Marina

Til Marina, Uanset hvor mange dyder du vil tillægge Lidegaard, så har han brugt sin position på Dagbladet Politiken til at fremme og eufemisere øget indvandring, til hvis fordel? Med hvilke hensigter. I den udstrækning vi kan blive enige om, at han er kulturradikal der vil han forsvare den multietniske model til fordel for den nationale, og dette tror jeg ikke vi som land kan bære i længden. Desværre bliver det værre, og alliancen mellem den politiske venstrefløj og repræsentanter for Fredens religion vil en dag få flertal som i Houllebecqs roman Underkastelsen. Det vil definitivt ikke være godt for… Read more »

Thomas Nydahl
8 months ago

Ljuvlig bild Steen! Nu måste vi snart komma till København och se träden förändras in i vinterskruden.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
8 months ago

Vidunderligt at høre Sebastian Kurz tydeligt tilkendegive at ikke en eneste afghansk immigrant kommer ind i Østrig, ikke en eneste ikke i hans vagt, det er klarsprog rene ord for pengene. En sådan tilkendegivelse fra alle EU’s nationalstater ville gøre en forskel, tænk om befolkningen i Danmark i Sverige kunne få en sådan garanti at ligesom Østrig ikke en eneste afghansk immigrant til hverken Danmark eller Sverige, tror befolkningen i Østrig drager et lettelsens suk, hvorimod befolkningen i Danmark i Sverige nu gyser ikke ved om vi er købt eller solgt, ikke kender timen om dag eller nat, om idag… Read more »

Cat Girl
Cat Girl
8 months ago

Vi skal overhovedet ikke forvente noget som helst fra idiotpsykopaterne i folkemordstinget. De psykopater skal have en kort proces, og hele staten skal totalt restruktureres. Enhver form for partidannelse skal forbydes ved lov, og der skal indføres direkte demokrati til den absolut minimale stat, som kan fremtænkes. Alle skyldige i covidkonspirationen og masseinvasionen skal stilles til ansvar på en måde der giver ekko i årtusinder frem Hvad jeg skriver og hvorfor er min sag, og jeg er helt bedøvende med ethvert angreb på, hvad jeg har skrevet. Det rager ikke dig, hvad min mening er. Du kan tage det til… Read more »

Last edited 8 months ago by Cat Girl
John M
John M
8 months ago
Reply to  John M

Danske skibe sejlede våben ind til syrien i årevis

john M
john M
8 months ago
Reply to  John M

hvem hyrede de skibe ……………………………. hvor kom pengene fra !!!!

Last edited 8 months ago by john M
john M
john M
8 months ago
Reply to  Cat Girl

Nej du kan IKKE bære FAKTA, du lever i din egen gakkelak veden .Total Deaths 4.585.508 på 2 år – INGEN ! selv ikke biden 90 days “i will see where corona come from” . DET ER KLART ET KINA BIOLOGISK VÅBEN- DER VIL MUTERE I MANGE ÅR. LIGE TIL KINA ANGRIBER TAIWAN. OG 3 VERDENSKRIG -BEGYNDER.

14
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x