7
sep
Seneste opdatering: 7/9-21 kl. 1114
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Sensommer, Sortedam Dosseringen © Snaphanen.dk

‚ÄĚN√•r ens fjender ikke har nogen skrupler, bliver ens egne skrupler endnu et v√•ben i deres h√¶nder‚ÄĚ
Sam Harris

Af Palle Alminds√łe

Vi har l√¶st om det hos Hirsi Ali (i bogen AYAN) og formodentlig ogs√• andre steder, at kvinder fra lande som Somalia bliver k√łnsligt leml√¶stede, uden bed√łvelse bliver de sk√•ret mhp at miste evnen til at nyde det seksuelle -, inderst inde ved vi det godt, og at det ogs√• foreg√•r i Europa, er der vel ogs√• mange der ved, men man vil ikke vide det, vi kan simpelthen ikke udst√• lidelser og grusomheder, derfor drejer vi gerne om p√• en anden kanal, hvis det skulle vise sig p√• sk√¶rmen.

Vi har h√łrt om massevoldt√¶gter, steninger, √¶resdrab o.lig. men ikke i Mainstream-medierne. Og n√•r vi ikke ser eller h√łrer (om) det, eksisterer det ikke. ‚Äô

At det skulle berige vores kultur, det nægter de fleste af os sikkert at tro på. Siden halvfjerdserne har der fra universiteternes side været fokuseret meget på, at der ikke er nogen entydig sandhed, der er ingen objektiv virkelighed, med Foucault og X i rygsækken er vi blevet bildt ind, at den tredje verdens ritualer er unikke og charmerende, de er etniske og har været med til at berige vores kollektive kultur.

Samme tendens til at forherlige de charmerende etniske, religi√łse eksotiske skikke og til at retf√¶rdigg√łre grusomheder, n√•r bare flaget havde den rette farve, dvs r√łdt eller sort ser vi over alt i medierne i dag. Der er intet galt eller provokerende i at svinge de r√łde flag til 1. maj eller ved andre lejligheder, hvor Antifa h√¶rger gaderne her eller i Hamborg, der er ikke noget problem i at svinge de sorte flag n√•r Hizb ut Tahrir g√•r i flok p√• eller omkring N√łrrebro, mens det danske flag i kolonihaverne eller ved festlige lejligheder anses for lidt pinligt hvis ikke ligefrem provokerende (p√• nogen)

N√•r vi ser bort fra √•rets flagdag og sportsbegivenheder, hvor man endnu hepper p√• de danske hold, s√• har det nationale i mange √•r v√¶ret set ned p√•, forh√•net hvis ikke ligefrem hadet. Se fx Hasselbalchs bog fra 2003: Opg√łret med indvandringspolitikken, hvor han opregner hvor meget og hvordan kendte danskere med en vis portion selvfedme lufter deres antinationale holdninger. Det har v√¶ret g√¶ngs siden DF kom ind i politik i 90`erne.

For journalister og meningsdannere har det v√¶ret almindeligt at tale om √•bne gr√¶nser, inklusion og fidel im√łdekommenhed for is√¶r Fredens Apostle. Dette paradigme ser ud til at v√¶re p√• retur, al den stund Europas stater nu lader til at opf√łre de hegn og mure, som man tidligere har kritiseret Orban for.

Selv en hardcore- multikulturalist som Bo Lidegaard kan nu i en overskrift i Weekend-avisen sige: Med Mur og Pigtr√•d: Vi hverken kan eller skal p√•f√łre verden vores v√¶rdier og livsform, siger Bo Lidegaard. ‚ÄĚOg s√• skal vi bygge Fort Europa.‚ÄĚ nogenlunde hvad Uffe √ėsterg√•rd skrev for en del √•r siden.

Jamen, er vi vidne til et skift i Tids√•nden her? Efter at have talt ‚ÄĚdunder ‚ÄĚ til danskerne i √•revis gennem Dagbladet Politiken, hvis usynlige slogan l√¶nge har v√¶ret: al magt til minoriteterne! melder Bo Lidegaard sig tilsyneladende under andre faner.

Hvad bliver det næste: At DRV og Enhedslisten siger: Vi tog fejl. Kan I tilgive os? Det sidste tror vi ikke på. Men tilsyneladende lader europæiske politikere Merkel være historie og belaver sig på at beskytte den nationalstat, de alle har været enige om at hade, indtil Kabuls Fald…..kan det være sandt?

Tilbage i 2016 udvekslede Frederik Stjernfelt og Nils Holtug synspunkter p√• multikulturalismen i Dagbladet Information. Her talte de om eksempler p√• multikulturelle politikker mhp at give ‚ÄĚplads til religi√łse forskelle, herunder i love og regler med det oph√łjede m√•l at mindske diskrimination pg sikre inklusion og lige muligheder for alle‚ÄĚ

S√•ledes forst√•et handler de multikulturelle politikker om hvordan man b√łr behandle de minoriteter, der nu engang er i samfund, og ikke om, hvor mange indvandrere der b√łr v√¶re‚ÄĚ (Holtug Information 2016)

L√¶g m√¶rke til den sidste s√¶tning, en klart l√łftet pegefinger til de skeptiske der i mods√¶tning til professor Holtug har l√¶st p√• lektien og derfor ved, at antallet af migranter har en fatal betydning for v√¶rtslandet, i dette tilf√¶lde Europas stater. Mao selv om man i mere end tyve √•r har brugt oceaner af plads i medier p√• at fort√¶lle seere, l√¶sere den almindelige forbruger hvordan vi burde give plads de kommende venner, hvis kultur altid var berigende og inspirerende, s√• skal vi nu til at styrke gr√¶nserne i nationalstaterne, fordi de fremmede ikke kun er venner vi endnu ikke har m√łdt men repr√¶senterer problemer og konflikter der kan true sammenh√¶ngskraften, hvilket en del af os har sagt hvis ikke siden 1988 med Rushdie, s√• i hvert fald 2001 (1.9) og med eftertryk i forbindelse med Muhammedkrisen 2005-06, hvor vi fik de f√łrste kultursammenst√łd, som Huntington talte om i bogen Civilisationernes Sammenst√łd fra 1996.

Siden er der udkommet mindst 10-20 b√łger om √•ret om, plus de alternative medieplatforme, s√• hvis man ikke efter 2006 har forst√•et, hvad vej vinden bl√¶ste, s√• har det v√¶ret, fordi man bekvemt valgte den politisk korrekte uvidenhed, der s√• gav rum for den parallelle virkelighed med naive holdninger, idealistiske, stuerene, anst√¶ndige, inkluderende garneret med selvfedme og oikofobi‚Ķindtil‚Ķudsigten til nye migrerende masser fra Afghanistan har f√•et de snorkende klasser til at v√•gne.

Kan v√¶re NGO√®rne stadig st√•r ude ved gr√¶nserne og vil hj√¶lpe det voksende antal flygtninge ‚ÄĚhjem‚ÄĚ til Danmark med mulighed for modersm√•lsundervisning, fridage i forb. med Eidfesterne, dobbelt statsborgerskab og s√¶rlige hensyn, kort sagt hjem til multikulturens flydende virkelighed, hvor der ikke l√¶ngere er noget der hedder rigtigt og forkert.

F.eks. er 2 + 2 ikke l√¶ngere 4, nej som nogen af jer sikkert har h√łrt, er det i dag = racisme. Hele Woke-bev√¶gelsen er ogs√• en gang politiseret minoritets-tyranni. L√¶s fx Henrik Dahl der skriver mere indg√•ende om disse ting. N√•r folk fra lande som Somalia eller Libyen kommer hertil og forts√¶tter med deres klan-kulturer, s√• bliver de ofte omfavnet af akademikere og journalister, der siger, at alle kulturer er lige gode! Og at vi i Europa kun har blod p√• vores flag.

Selve multi-kultur-eksperimentet er ment som en styrkelse af samfundet gennem mangfoldighed. I stedet for at bes√łge hinandens kulturer skal de tr√¶nges og presses ind p√• samme omr√•de, s√• vi rigtigt kan opleve hinanden.

En af de st√łrste fristelser ved multikulturen ligger i f√łlelsen af at v√¶re p√• det godes side, n√•r den fremmede minoritet skal omfavnes og tilbydes s√¶rrettigheder med mere. Siden 1968 har den r√łde relativisme pr√¶get uddannelsessystemerne, men nu kommer gymnasierne i skudlinjen, og med en stigende procentdel af etniske som ikke deler et vesteurop√¶iske model med Darwin, Einstein og de andre, vil der nok opst√• konflikter, hvor v√¶rtsnationen her Danmark bliver n√łdt til at tr√¶de i karakter.

For man ville jo næppe acceptere Jehovas Vidner eller Indre Mission med deres forhold til videnskab. Galskaben er tydelig for de fleste af os. Læs fx Kent Andersens artikel her på Document: Eliten har glemt det vigtigste: Rigtigt og forkert (2017) _

Men som antydet, tids√•nden er ved at vende: Victor Orban og Sebastian Kurz tilkendegiver tydeligt, at de s√¶tter nationalstaten over klanbaseret kaos og etnisk-mangfoldig religi√łsitet og den deraf afledte dominans. Hvis andre stater i Europa forst√•r dette og handler derefter, s√• kan Europa m√•ske alligevel reddes! ?

Afghanistan har sat meget i gang, måske også evnen til at tænke selv…..?

4.4 5 votes
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

14 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Arne Rud
Arne Rud
2 years ago

Uden mesterlære ingen fisker, bonde eller gartner; styrhuset er en navigationsskole, hvor en erfaren skipper er god at gæste; ældresagen er praktiklærere for lærlinge som hjemmehjælpere, havemænd og hækklippere, tagrende- og kloakrensere, genoprettere af snublesten i fortove etc. Erfarne praktiklærere er guld værd for erhvervslivet, så seniorer i erhvervslivet er praktiklærere for lærlinge som fremtidens medarbejdere.
Landsforeninger hos spejdere og idrætsklubber har efterskoler, der underviser kommende ledere i foreninger, klubber og erhvervsliv.

Peer Pedersen
Peer Pedersen
2 years ago
Reply to  Arne Rud

Der fik du sgu til det Arne Rud og det er et faktum at ingen af disse grupper du omtaler kan arbejde ‘hjemmefra’ i denne Pestens Tid. Den luksus er forbeholdt den t√¶rende klasse.

Arne Rud
Arne Rud
2 years ago

Politiorkestret spiller i en halvleg i Idrætsparken, men en sognebetjent er pedel og færdselslærer med Torontolys ved fodgængerovergange, dirigent og bækkenslager i skoleorkestret og idrætslærer i Forenings- og Idrætsskolen efter almindelig skoletid.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
2 years ago

“Kulturberigelse” af en konservativ politiker

https://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/video-gaar-viralt-jeg-skyder-din-mor/8838140

Video går viralt: РJeg skyder din morEn video, hvor en lille gruppe drenge råber skældsord og trusler efter lokalpolitiker Hussain Ali (C), er gået viralt på Facebook

Marina
Marina
2 years ago

Steen Raaschous venner har ikke holdt sig tilbage med i flere tilf√¶lde at skrive n√¶rmest sansel√łst hysteriske udfald mod historikeren Bo Lidegaard. Det er ikke realiteterne, der har domineret deres indl√¶g, og gad vide, hvor mange der overhovedet ved noget om den person, de har svinet s√• uh√¶mmet til, hvorved de ogs√• afsl√łrede meget om sig selv. Steen sp√łrger selv, om Lidegaard overhovedet er radikal, og svarer bl√¶ser i vinden. Han kunne ogs√• v√¶re socialdemokrat, men hans nyt√•rstale til Altinget viser, at han taler om venstrefl√łjen som noget, han ‚Äď m√•ske – ikke selv tilh√łrer. Jeg har ikke l√¶st Politiken… Read more »

Palle Alminds√ł
Palle Alminds√ł
2 years ago
Reply to  Marina

Til Marina, Uanset hvor mange dyder du vil till√¶gge Lidegaard, s√• har han brugt sin position p√• Dagbladet Politiken til at fremme og eufemisere √łget indvandring, til hvis fordel? Med hvilke hensigter. I den udstr√¶kning vi kan blive enige om, at han er kulturradikal der vil han forsvare den multietniske model til fordel for den nationale, og dette tror jeg ikke vi som land kan b√¶re i l√¶ngden. Desv√¶rre bliver det v√¶rre, og alliancen mellem den politiske venstrefl√łj og repr√¶sentanter for Fredens religion vil en dag f√• flertal som i Houllebecqs roman Underkastelsen. Det vil definitivt ikke v√¶re godt for… Read more »

Thomas Nydahl
Thomas Nydahl
2 years ago

Ljuvlig bild Steen! Nu m√•ste vi snart komma till K√łbenhavn och se tr√§den f√∂r√§ndras in i vinterskruden.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
2 years ago

Vidunderligt at h√łre Sebastian Kurz tydeligt tilkendegive at ikke en eneste afghansk immigrant kommer ind i √ėstrig, ikke en eneste ikke i hans vagt, det er klarsprog rene ord for pengene. En s√•dan tilkendegivelse fra alle EU’s nationalstater ville g√łre en forskel, t√¶nk om befolkningen i Danmark i Sverige kunne f√• en s√•dan garanti at ligesom √ėstrig ikke en eneste afghansk immigrant til hverken Danmark eller Sverige, tror befolkningen i √ėstrig drager et lettelsens suk, hvorimod befolkningen i Danmark i Sverige nu gyser ikke ved om vi er k√łbt eller solgt, ikke kender timen om dag eller nat, om idag… Read more »

Cat Girl
Cat Girl
2 years ago

Vi skal overhovedet ikke forvente noget som helst fra idiotpsykopaterne i folkemordstinget. De psykopater skal have en kort proces, og hele staten skal totalt restruktureres. Enhver form for partidannelse skal forbydes ved lov, og der skal indf√łres direkte demokrati til den absolut minimale stat, som kan fremt√¶nkes. Alle skyldige i covidkonspirationen og masseinvasionen skal stilles til ansvar p√• en m√•de der giver ekko i √•rtusinder frem Hvad jeg skriver og hvorfor er min sag, og jeg er helt bed√łvende med ethvert angreb p√•, hvad jeg har skrevet. Det rager ikke dig, hvad min mening er. Du kan tage det til… Read more »

Last edited 2 years ago by Cat Girl
John M
John M
2 years ago
Reply to  John M

Danske skibe sejlede våben ind til syrien i årevis

john M
john M
2 years ago
Reply to  John M

hvem hyrede de skibe ……………………………. hvor kom pengene fra !!!!

Last edited 2 years ago by john M
john M
john M
2 years ago
Reply to  Cat Girl

Nej du kan IKKE b√¶re FAKTA, du lever i din egen gakkelak veden .Total Deaths 4.585.508 p√• 2 √•r – INGEN ! selv ikke biden 90 days “i will see where corona come from” . DET ER KLART ET KINA BIOLOGISK V√ÖBEN- DER VIL MUTERE I MANGE √ÖR. LIGE TIL KINA ANGRIBER TAIWAN. OG 3 VERDENSKRIG -BEGYNDER.

14
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x