8
sep
Seneste opdatering: 8/9-21 kl. 2203
25 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Er et statskup snart det eneste, der kan redde Sverige?

(minut 12:40) Forfatteren og bankmanden Magnus Stenlund trækker Sveriges tiloversblevne muligheder hårdt op. Demokratiske bliver de ikke, det har Sverige tøvet med to årtier for længe.

Det värsta är framför oss

“Vår våldsamma framtid”

Her de senere år, mens fortroppen af svensk samfundsbeskrivelses retorik bliver mere og mere hårdkogt, er det som min egen dæmper sig. Det er muligvis års slid tilsat resignation. Anders Leion advarer om den tid, som kommer. Du ser den ikke i MSM endnu, men det vil du komme til:

[…] Så småningom kommer också politiken att ändras. Då kommer de verkliga, brutala svårigheterna. De skjutningar, sprängningar och andra våldsdåd ägnade att eliminera rivaler och skrämma grannskapet till lydnad, som vi nu ser är bara början. En anledning till ytterligare ökat våld och annan kriminalitet är rent demografisk. Men dessutom tillkommer alltså reaktionerna från den invandrarkriminella miljön.

Hur tror ni gangstrarna i gettona kommer att reagera om de tvingas avbryta sin lönande verksamhet?

Hur tror ni den brutale mobbaren i klassen kommer att ställa sig till en situation där det återigen är läraren som skall leda lektionerna, och inte han?

Hur tror ni shariapoliserna kommer att reagera när de inte längre kan hota, misshandla och på dessa och andra sätt stänga ute andra religioner?

Hur tror ni de djupt troende, av klanen styrda familjerna, kommer att ställa sig till att de – också i praktiken –hindras från att tvinga dottern till ett giftermål med kusinen i hemlandet?

Hur tror ni rapparna kommer att reagera på att deras texter förklaras olagliga därför att de uppmanar till brott?

Hur tror ni assistensbedragarna och deras släktingar kommer att reagera när lagen inte längre tillåter deras lönande bedrägeri, dvs när det inte längre blir möjligt att ens försöka?Ur tror ni Hur

Och så vidare.

De kommer givetvis att sätta sig till motvärn. Deras hot och våld kommer då inte längre att riktas mot allmänheten och mot dess företrädare – lärare, socialpersonal, poliser och andra. Hoten kommer att riktas mot de politiker som vill ändra de lagar i vilkas skydd de hittills kunnat verka. Och de har sedan länge femtekolonnare bland politiker och deras understödjare inom massmedia. Vet jag det? Nej, men hur skulle främst lokalpolitiker kunnat hålla sig fria från olaglig påverkan när, som Johan Westerholm och andra visat, samverkan mellan islamister och rikspolitiker är väl utvecklad. Och på lokal nivå är främst socialdemokratiska politiker direkt beroende av muslimernas blockröstande.

Femtekolonnare återfinns också inom massmedia. Även om det folkliga opinionstrycket har börjat få viss inverkan på dessas verklighetsskildring, finns alla de verklighetsförfalskare kvar som under årtionden beljugit verkligheten, eller åtminstone valt att titta bort när deras fördomar hotas av obehagliga händelser.

Se det hele ANDERS LEION: Vår våldsamma framtid. Mere? Ivar Arpi skriver idag. Jag har tappat tron på svenska staten

5 2 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
25 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
11 months ago

Sverige endnu ikke tabt, nu kom svensk politi op i gear, endnu et 7 tommer’ søm til egen ligkiste, de af os der troede lavpunktet var nået, svensk politi tager nu personligt kontakt til alle islamiske kriminelle ghettoer klanledere spredt rundt i hele Sverige, politiet ude i en ny kampagne har fået den “geniale” ide at bede muhamedanerne holde op med at skyde!!! Svensk politi siger om sin egen “genialitet”, at om klanerne holder op med at skyde, vil samtidigt spare mange skattekroner!!! Svensk politi virker ikke at forstå at de forlængst er kørt ud på et sidespor (schnee von… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
11 months ago

😂 😂 😂

Den Nervøse
Den Nervøse
11 months ago

Hvor er det trist at bare en til halvanden generation kan ødelægge tusind års arbejde, med at skabe et trygt og velfungerende land!

Poul
Poul
11 months ago

Jeg kan dårligt forestille mig en befolkning der rimer mindre på “statskup” end svenskerne.

Vi taler altså om mennesker som ikke engang tør at flytte en blyant på en stemmeseddel 2 centimeter hvert 4 år for ikke bare at redde deres land, men også deres egne børns liv og fremtid. Udover samtlige dyrearter på jorden, så findes der også planter der beskytter deres afkom bedre!

Che guevara laver et statskup i sverige før svenskerne gør, men det er da interessant at drømme om. Så går tiden da med det imens de udskifter os.

Poul
Poul
11 months ago
Reply to  Poul

Arne rud får likes for sit post-demente vanvid, jeg får minusser for at påpege virkeligheden.. Hvad er det med højrefløjen og trangen til at leve i de her absurde ekkokamre hvor man intet udretter men istedet brokker sig over alt, imens man håber at andre gør noget for en? “Når holger danske vågner, så skal i se” eller “når der kommer et statskup i sverige, så skal i se” er jo 2 sider af samme mønt, men det sker jo IKKE. Hvornår forstår i det? Højrefløjen i danmark anno 2021 er som at gå ind på et værtshus i 1985,… Read more »

Arne Rud
Arne Rud
11 months ago
Reply to  Poul

Holger er flyttet til Skjern, hvor en helt er en fisk i Ringkjøbing Fjord.

Den Nervøse
Den Nervøse
11 months ago

Nu er det langt fra sikkert at et statskup vil komme fra højre, jeg kunne godt forestille mig et venstreradikale/islamisk statskup, hvis SD fik et rigtigt godt valg! I så fald vil destruktionen af Sverige være fuldbyrdet!

Niels Henriksen
Niels Henriksen
11 months ago

Universitetsstudenter i Karlstad larmar om våld och hot UPPDATERAD 7 SEPTEMBER 2021PUBLICERAD 6 SEPTEMBER 2021 Studentkåren på Karlstads universitet uppger att hot och misshandel har förekommit på campus. – Vi uppmanar nu alla studenter att inte gå hem ensamma från campus, säger vice ordförande Barsha Yilmaz.  Enligt Barsha Yilmaz har studenter blivit nedslagna, de erbjuds att köpa narkotika och det har även förekommit situationer där gäng försökt tvinga in kvinnliga studenter i bilar. – Det har blivit allt värre sedan förra veckan och vi är oroliga för att något ska hända, säger vice ordförande Barsha Yilmaz som uppger att händelserna inte… Read more »

Margrethe
Margrethe
11 months ago

Hvis nogen laver statskup i Sverige, bliver det Taliban. Svenskerne har ikke kun få importeret nok afghanere. Nu hvor Bidens administration “kom til” at efterlade mere militært isenkram i skødet på en bondemilits fra middelalderen, end hvad svensk militær over hovedet er i nærheden af at råde over, ja så er vinderen udråbt på forhånd.

https://www.youtube.com/watch?v=t5xp25JK5CE

Last edited 11 months ago by Margrethe
Jari Norvanto
Jari Norvanto
11 months ago

Fra (s)tatsfup til statskup.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
11 months ago

Joakim Lamotte i Lund

LIVEREPORTAGE OM KLANKRIGET I LUND

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=374103090863011&id=100044391070790

Roland Salomonsson
Roland Salomonsson
11 months ago

Stenlund och Leion är förmodligen listade för avrättning av vänsteretremismen i Sverige. Att säga sanningar i Sverige är förenat med livsfara. När attentatet kommer, så kommer någon invandrare att utföra det och sättas dit för det, medan de verkliga bakmännen finns hos de kultur-marxistiska kadrerna, inte osannolikt upp till Regeringsnivå. Sveriges armé. tillsammans med polis är t ex färre och sämre beväpnade är grupperingar ur Islam. Det är därför S startat förutsättningar för att avväpna vapeninnehavare med legala vapen (jägarna). Även EU kansliet har agerat här. Detta gäller även danska jägare! Kom ihåg att kulturmarxismen är en vidareutveckling av Nazismen,… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
11 months ago

Selv det ellers så politisk korrekte og ekstremt flygtninge- og indvandringsvenlige SVT er nu begyndt at fortælle sandheden – i hvert fald delvis 😉 – om klanoptøjerne og de voldsomme slagsmål i Lund forleden.

https://www.facebook.com/1407397204/posts/10226891796066734/

Arne Rud
Arne Rud
11 months ago

Arnes Pension går til seniorer i erhvervslivet som praktiklærere for raske svende med lærlinge. 

Arne Rud
Arne Rud
11 months ago

En kirkegård er en skolebotanisk have med gravsten som mindesten i kirkegårdsdiget som familie- og slægtshistorie.

Nielsen
Nielsen
11 months ago

Han er god til at udtrykke hvad mange af os tænker ham Magnus Stenlund. Katarina Janousch kan også,men hun har svært ved at lade andre tale. Det seneste fra Stig Berglund er næsten som at høre radio i halvtredserne.

Arne Rud
Arne Rud
11 months ago

Politiorkestret spiller i en halvleg i Idrætsparken, men en sognebetjent er pedel og færdselslærer med Torontolys ved fodgængerovergange, dirigent og bækkenslager i skoleorkestret og idrætslærer i Forenings- og Idrætsskolen efter almindelig skoletid.

Cat Girl
Cat Girl
11 months ago

Sverige og alle andre lande kan reddes, som de gør i Brasilien:
10 Million March with Bolsonaro Against ‘Globalist Communist Tyranny’
https://banned.video/watch?id=613932d492973d1364395a5d

Last edited 11 months ago by Cat Girl
Margrethe
Margrethe
11 months ago
Reply to  Cat Girl

Larm og mange mennesker samlet, ser godt ud og giver en god fornemmelse i maven. Men hvordan afsætter du en hel politisk herskerklasse, der alle som én er købt og betalt af big Pharma til at begå massemord på deres egen befolkning med dødssprøjten?

Jeg ser frem til det første land, hvor en stålsat gruppering tager det sidste, men desværre nødvendige skridt for at få det psykopatiske affald afsat…

Cat Girl
Cat Girl
11 months ago
Reply to  Margrethe

Det er jo det første skridt at nå kritisk masse, men selvfølgelig hvis man hellere vil være slave-zombie, og tro at der nogensinde er nogle almindelige fredelige mennesker, som vil risikere en lillefingernegl i vores politistater er jo absurd

Cat Girl
Cat Girl
11 months ago
Reply to  Cat Girl

Når store dele af politi og militær og store dele af den offentlige sektor er på den samme side, som den vækkede befolkning, og en leder taler klart og adresserer psykopaterne og virkeligheden, så falder hele parnasset

USA er IKKE svagt. Det konsoliderer sin globale magt

Last edited 11 months ago by Cat Girl
Cat Girl
Cat Girl
11 months ago
Reply to  Margrethe

5,000 Protestors Shouting ‘Liberté My Body, My Choice’ in Bern Switzerland Against Vaccination pass
https://www.youtube.com/watch?v=vR7YBju8mrI

25
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x