13
sep
Seneste opdatering: 15/9-21 kl. 1753
35 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Valvaka på Document.tv på Facebook.

En næsten tilendebragt, demografisk revolution

Sverige har 25 län, hvis oprindelse fortaber sig i forhistorisk tid. Stockholms Län er det folkerigeste med 2.4 mio mennesker. På ganske få årtier, og henover hovedet på befolkningen, har de været udsat for en voldsom, demografisk revolution.

Når folk på nettet skriver, at “Danmark og Norge er lige i hælene på Sverige,” har det heldigvis ikke ret meget på sig. Fremmedandelen i disse län er i gennemsnit 39 procent (!). Det er så mange, at civilingeniøren Fredric Morenius skriver i Sverige kommer inte att klara detta – vi måste ha en plan B:

Det enda som kan rädda Sverige långsiktigt som en fungerande västerländsk och skandinavisk stat, är storskalig återvandring av människor med asylbakgrund. Allt annat kommer inte att åstadkomma mer än förändringar på marginalen –  og

Sverige kommer att bli det första västerländska landet som blir afroarabiskt. Allvaret i detta är ofattbart för de flesta. Termineras inte detta fullskaliga vansinnesprojekt genom massutvandring kommer vi att ha Mad Max i Sverige inom 40 år.

En grafik der går mere i detaljer

4 4 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

35 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Den Nervøse
Den Nervøse
1 year ago

Demografi opfører sig fuldstændigt som rentes rente, som Einstein i sin tid sagde: Man forundres over hvor hurtigt det går. I starten vokser populationen langsomt, men pludselig går det stærkt, helt som kurven på en parabel! Skade kun at vores beslutningstagere er så dårlige til matematik, ja skade at befolkningen som sådan er blevet gjort så dårlige til matematik, for ellers havde de været i stand til at gennemskue tingenes tilstand!

Klodshans
Klodshans
1 year ago

“Hen over hovedet på befolkningen”. Intet er sket uden Europas befolknings accept. De har stemt på idioterne som kalder sig politikere.

Margrethe
Margrethe
1 year ago
Reply to  Klodshans

Det er netop det værste. Når regnskabets time kommer, kan de ansvarlige politikere vride sig af krogen, så nemt som ingenting. Argumentet ligger lige til højrebenet: “Befolkningen stemte jo på os hele vejen. Det har vi ikke kunne tolke som andet end fuld accept”. Præcis. Problemet med et såkaldt demokrati er netop, at hvis folk bilder sig ind, de er voksne nok til at tage del i ansvaret for, hvilken samfundsmodel der skal være nationens – og det har man medansvar for, når man går ned og stemmer – ja så har man også medansvar for konsekvensen af det, man… Read more »

john M
john M
1 year ago
Reply to  Klodshans

Problemet er !
Hvor får folket , deres information ! primært Danmarks Radio . TV 2 , TABER bogen
ALLE er stærkt venstre politiske , nærmest kommunister.

Så hvis du ikke har korrekte informationer , kan man kun stemme fra det oplysnings grundlag man har .
min YT kanal med 35 millioner visninger , væk x 4 , berlinske , lukker kommetar . EB ! indførte “shadow banning ” efter DF store valg fremgang. DER efter blev der LUKKET for DE nationale . Twitter game over . instragram lukket . !
INFORMATION !

Margrethe
Margrethe
1 year ago
Reply to  john M

“Hvor får folk deres information”, skriver du. Det er endnu ikke forbudt at kigge ud af vinduet eller gøre sig sine observationer på vej ned ad gågaden, for den sags skyld. Hvordan synes du selv det ser ud? Et gennemsnit på 39 procent fremmede – mon ikke det giver en del farvelade i synsfeltet? Så står det en frit for at fundere over, hvad det mon skal ende med. Hvis du går på DMIs hjemmeside og de viser fuld sol hele dagen, samtidig med det lyner og tordner uden for dine vinduer,(Det misforhold ser man ofte) går du så hjemme… Read more »

john M
john M
1 year ago
Reply to  Klodshans

jeg uploader nogle vids. der helt klart viser EB og Berlinske shadow banning . i morgen .
og meget mere

john M
john M
1 year ago
Reply to  john M

nu skal jeg lige holde på 15 års data . Kirsten Birgit

Er I min plan .

https://www.spreaker.com/user/ciliusbruun/dkp-ep8
lad os se hvem der har data til JORDSKREDSVALGET 2023 !
I bliver sablet ned . NB , hahaha

john M
john M
1 year ago
Reply to  john M

min 25.00

Last edited 1 year ago by john M
Anders
Anders
1 year ago
Reply to  Klodshans

Befolkningerne er aldrig blevet spurgt. Det sørgede politikerne for.

https://danmarkshistorien.dk/leksikon-og-kilder/vis/materiale/udlaendingelove-1983-2002/

Træt
Træt
1 year ago
Reply to  Klodshans

I Sverige kan befolkningen jo undskylde sig med at de har offentlig stemmeafgivelse, hvor alene det at tage flere af deres tvivlsomme konfetti-stemmesedler, for at sløre hvem man rent faktisk stemmer for, kan ødelægge ens “social credit score” med tab af job etc.

Elif Hansen
Elif Hansen
1 year ago
Reply to  Træt

En ekstremist der utallige gange har fremsagt trusler om, at likvidere politiske modstandere har diskvalificeret sig selv i al evighed fra, at have noget som helst og sige omkring valghandlinger og demokrati.

Træt
Træt
1 year ago
Reply to  Elif Hansen

Tag nu hen til 4. Redan eller Unddallslund Plantage og græd over dine åndsfællers skæbne efter 2.VK

Træt
Træt
1 year ago
Reply to  Træt

Jeres dukkeførere er som altid urørlige

Elif Hansen
Elif Hansen
1 year ago
Reply to  Træt

Hold nu kæft med dit tuderi bette latterlige udanske svin af en antidemokratisk ekstremist. At du har fucket dit liv op i al fremtid iforhold til al politisk aktivitet og deltagelse i offentlige demokratiske forsamlinger af enhver art i øvrigt, er ikke andre end din egen skyld vel bette ekstremist! Du skal være heldig med, at vi ikke lever i de tider du refererer til, for så ved du godt der ikke var blevet taget med fløjlshandsker på et svin som dig. I tidligere tider endnu var du blevet landsforvist ASAP. Efter krigen havde du nok sluppet med en fængselsstraf… Read more »

Træt
Træt
1 year ago
Reply to  Elif Hansen

Dine ligesindede blev jo dømt ved en fuldt demokratisk retssag efter krigen. Desværre gik samarbejdspolitikerne og virksomhedsejerne fri.

Elif Hansen
Elif Hansen
1 year ago
Reply to  Træt

Stop dine projiceringer af egne tilbøjeligheder op et vist sted. Du ved udmærket godt, at ingen som i ingensomhelst vil have noget, at gøre med et antidemokratisk udansk bette møgsvin som dig. Altså udover PET når de swatter dig og stopper dit hoved op i røven på dig.

Træt
Træt
1 year ago
Reply to  Elif Hansen

Er det dig Simon?

Træt
Træt
1 year ago
Reply to  Elif Hansen

Udansk i dine øjne, er det at afvise migranter og ønske muslimer deporteret?

Elif Hansen
Elif Hansen
1 year ago
Reply to  Træt

Nej og det er heller ikke udtalelser i den retning der er dit problem vel! Men det ved du jo godt bette drabstruende udanske møghund! Antidemokratiske ekstremister som dig skulle derimod deporteres sammen med dine antidemokratiske islamistiske drabs og lemlæstelses forherligende åndehuller. Du hører simpelthen ikke til her i Kongeriget sammen med en stor del af dem, du er nøjagtigt så udansk som dem.

Træt
Træt
1 year ago
Reply to  Elif Hansen

Jeg rister mine kasser. Hvad laver du i grunden på sider som Uriasposten og Snaphanen, andet end at kalde andre for nazister?

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago
Reply to  Klodshans

Det viste sig at venstrefløjen ikke længere havde nogen ideologi, forkastede alt, fornægtede alt til fordel for islam, ikke for at gøre godt, men for at gøre ondt!

Niels Henriksen
Niels Henriksen
1 year ago
Reply to  Klodshans

Ikke korrekt! – de er i den grad blevet narret og løjet for på det groveste af igennem flere årtier af deres naive, handlingslammede og groft uansvarlige politikere og af de politisk korrekte medier, som konsekvent omskrev virkeligheden, fortav eller skjulte alle de ubehagelige konsekvenser, aldrig stillede kritiske spørgsmål til alle de frelste, selvgode og “bedrevidende” ( på andres bekostning ), og som samtidigt undertrykte enhver fri og åben debat om disse emner, de medfølgende massive og meget alvorlige kulturelle, sociale, økonomiske og religiøse problemer og de meget uhyggelige konsekvenser på længere sigt for sammenhængskraften og stabiliteten i det engang… Read more »

Klodshans
Klodshans
1 year ago
Reply to  Klodshans

Hvis berigelsen fortsætter, bliver man vel nødsaget til at søge tilflugt i øst-Europa eller Rusland.

Peer Pedersen
Peer Pedersen
1 year ago
Reply to  Klodshans

Jeg er helt enig. Under årene har jeg mange gange skrevet at man skal slutte at skælde ud på politikerne, det er jo dem selv der har valgt dem og det valg efter valg.
Nogen burde se sig selv i spejlet og hvis det ser ud som en idiot, er det sikkert en idiot også.

john M
john M
1 year ago

lad mig sige det klart de liberale , er vores fjender ! sagt som classic liberal . !

Last edited 1 year ago by john M
john M
john M
1 year ago

Det er den totale kollaps , af vesten.
Støttet af EU betalt af CCP, og dine penge
https://www.frei3.de/post/4d177fa8-408d-4d1d-87f9-0ef9001a74a0

Arne Rud
Arne Rud
1 year ago

Bedsteforældre er de bedste til passe børnebørn, når forældre arbejder, så der er brug for motorfrie cykelstier uden transplantationer.

Arne Rud
Arne Rud
1 year ago

Danmark er landet med flest sange og salmer skrevet i præstegårde, Grundtvig skrev 1600, Danmarks Historie og Bibelhistorie på vers, tegninger af land og folk. 
Men Skåne, Halland og Blekinge havde de bedste sømandssange her til lands, hvor Skånske Lov har Domkirken i Lund som Mødested.

Klodshans
Klodshans
1 year ago
Reply to  Arne Rud

Har googlet Arne Rud. Det viser sig, han altid skriver, som svævede han højt blandt stjernerne, ikke Arne. Er det den friske luft i Esbjerg, eller måske et traume som barn.

Arne Rud
Arne Rud
1 year ago
Reply to  Klodshans

Politiorkestret spiller i en halvleg i Idrætsparken, men en sognebetjent er pedel og færdselslærer med skolepatruljer og Torontolys ved fodgængerovergange, dirigent og bækkenslager i skoleorkestret og idrætslærer i Forenings-, Husholdnings- og Idrætsskolen efter almindelig skoletid.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
1 year ago
Reply to  Klodshans

Lad nu bare Arne Rud være – vi trænger jo i den grad til underholdningen i disse dystre tider 😉

Giv ham dog en thumps up i stedet, så bliver han så glad og falder til ro 😊

Arne Rud
Arne Rud
1 year ago
Reply to  Steen

Bedsteforældre er de bedste til passe børnebørn, når forældre arbejder, så der er brug for motorfrie cykelstier uden transplantationer.

Klodshans
Klodshans
1 year ago

Du har ret. Tak for kommentaren 😀. Sorry Arne!!!

35
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x