15
sep
Seneste opdatering: 15/9-21 kl. 1749
16 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Den 17-årige Angela Kasner (Merkel) med Freie Deutsche Jugend i 1972

af Henrik M. Jensen

“Merkels uvidenhed om  islam,  anser jeg for at være hendes største svigt”

Foran afslutningen af Merkels æra beskæftiger de tyske medier sig indgående med emnet, bl.a. Der Spiegel 4.9., der har 30 sider om den afgående kansler.

Her finder vi et interview (Alice Schwarzer über Angela Merkel »Sie ist eine Mischung aus Mädchen und Kamerad«) med den tyske feminist Alice Schwarzer, der har kendt Merkel personligt gennem mange år, og som fortæller om et emne, der ikke er så kendt: Kanslerens forhold til  islam – eller rettere mangel på forhold.

Men typisk for Der Spiegels venstredrejede redaktion er det et andet tema, der bliver fremhævet i interviewet: Merkels status som “Mutti”, som iflg. Schwarzer er skabt af mennesker, der ikke kender hende. Merkel er nemlig snarere “pige” og “kammerat”.

Men “Mutti”, “Mädchen” eller “Kammerad”, islam har hun ikke forstået, og den gamle feminist, der gennem mange år har været en kritisk stemme i islamdebatten, siger blandt andet:

“….Det, jeg mest kritiserer Merkel for, er jo bekendt: For hendes blinde plet angående politisk islam, islamisme.
Jeg begriber simpelthen ikke, at hun altid taler om “religionsfrihed”, når politisk islam agiterer og forsøger at indføre sharia. Hun ser heller ikke det politiske problem i mænd, der flygter til Tyskland, og som kommer fra lande, hvor kvindeforagt er gjort til lov.
Denne uvidenhed om politisk islam, der tager troen som gidsel for sin ideologi – og som netop nu triumferer i Afghanistan – anser jeg for at være hendes største svigt, ikke kun kønspolitisk.”

Angela Kasner – og alle de andre

Hvorfor kan Angela fra DDR, der ellers senere tog afstand fra den totalitære kommunistiske stat, ikke forholde sig kritisk til islamismen med de samme totalitære træk som kommunismen?

Måske ligger det i, at Angela Kasner, som hun hed, har en helt speciel baggrund: En socialkristen far, pastor Horst Kasner, der i Merkels fødselsår 1954 valgte at flytte til DDR, da de fleste andre flyttede væk. Her skabte han begrebet “Kirche in Sozialismus” og fik tilnavnet “Der rote Kasner”. Og da datteren blev medlem af “Freie Deutsche Jugend”, stalinisternes svar på “Hitlerjugend”, lærte hun om begreber som “Folkefred” og “Folkevenskab”.

Måske var det disse nedarvede illusioner, der i 2015 førte til hendes katastrofale beslutning om at åbne de tyske grænser for en million ukontrollerede indvandrere, herunder mange terrorister og kriminelle, der er blevet en vedvarende plage for Tyskland. Og som førte til, at mange af hendes vælgere flygtede over til AfD, og at hun blev forhadt især i det østlige Tyskland.

Men også politikere uden Merkels socialkristne baggrund, folk som Poul Schlüter, Uffe Ellemann og Lars Løkke, fattede aldrig den fare, der kom med muslimsk indvandring, og som bare fik lov at vokse sig større og større, mens de havde vagten. Og det samme gælder næsten hele raden af danske politikere. For dem er islam “bare en religion,” og derfor hævet over politisk debat og kritik.

Islam er en ideologi

Men kald det islam, islamisme eller slet og ret “muhammedisme”, som er den mest præcise betegnelse for den ideologi, som opstod i den arabiske ørken for ca. 1400 år siden.

Og at den iførte sig religiøse gevandter og tog allah og ærkeenglen Gabriel til indtægt for sine synspunkter ændrer ikke ved, at den er en politisk ideologi. Lige så lidt som at marxisme, leninisme og maoisme blev mindre ideologi af, at tilhængerne forsøgte at gøre deres åndelige rodebutik til en “objektiv videnskab”.

Nogle få partiledere herhjemme og i udlandet har forstået, hvad “muhammedismen” er for en størrelse, bl.a. Pia Kjærsgaard, Pernille Vermund og til en vis grad Anders Fogh og Mette Frederiksen.
Men det er alt for få.

Så derfor er det stadig nødvendigt at hamre det fast med syvtommersøm:

Islam er en politisk ideologi.

Tidligere om Alice Schwarzer på Snaphanen: Tysk feminist: Muslimske sexangreb i Europa er ‘racisme, et terrorvåben og en krigsstrategi’ og Unge mænd, som tager voldskulturen med sig.

5 2 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
16 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Henrik Wegmann
Henrik Wegmann
1 year ago

Der er hverken tale om en blind plet hos Merkel eller hos nogen andre, som faciliterer . Indvandringen af muslimer fra Afrika og Mellemøsten. Det bliver gjort med fuldt overlæg og åbne øjne for at nedbryde den nationale identitet og skabe kaos. Så kan EU træde til og overtage styringen i det kaos, som de selv har brugt årtier på at skabe.

Politikere siger næsten per refleks et og gør noget andet – og da så sandelig også i denne situation. De, der tror, at politikere er rene i tanke, ord og handling, er som får på veje til slagtebænken.

Margrethe
Margrethe
1 year ago
Reply to  Steen

Hendes “Ven”?
Det lyder som de venskaber, der jævnligt bliver åbenbaret på forsiden af Se&Hør. De kører på melodien “Nære venner til Kronprinsen afslører: Han er et dumt svin!”
Med den slags venner er man godt dækket ind.

Hvis hun var en virkelig veninde til Merkel, hvorfor har hun så ikke trukket Merkel til side og konfronteret hende med islams sande hensigter?

Santor
Santor
1 year ago
Reply to  Henrik Wegmann

Jeg er mest til at give Henrik ret. Det er med fuldt overlæg fordi de VIL magten, ligegyldigt hvordan den så kommer til at udspille sig efterfølgende.

Hvis man er så magtliderlig at man vil ofre hvem og hvad som helst er man uegnet til at lede andre mennesker og burde gå af af sig selv men det kommer selvfølgelig ikke til at ske. Der er som sådan ingen forskel på dem og eksempelvis afrikanske diktatorer. Magten for enhver pris.

Jeg er meget urolig for Danmarks og resten af Europas fremtid.

Den Nervøse
Den Nervøse
1 year ago

Det er nu mere reglen end undtagelsen, at folketingsmedlemmer ikke forstår faren ved islam, eller muhammedanismen som det hed i min barndom! Der er en indlysende forklaring på at kommunister og venstredrejede socialister omfavner islam, det er at de to ideologier på mange måder ligner hinanden! Og de venstreorienterede kom pludseligt til at mangle en religion, da kommunismen i øst brød sammen og skeletterne væltede ud af skabene! Pia Kjærsgaard og Pernille Vermund har fattet farerne ved islam, og Fogh ligeså, men han var, ligesom Mette Frederiksen er, opportunist og valgte af taktiske grunde ikke at gøre noget virksomt ved… Read more »

Preben Nielsen
Preben Nielsen
1 year ago

Som mangeårig indædt modstander af den stat, DDR, som Angela Merkel var en del af, havde jeg i 2015 stor glæde af at læse Dirk Müllers “Angela Merkel, von der FDJ ins Kanzleramt”. Her dokumenterer forfatteren de rygter der i årevis har verseret om at Merkel i flere år var IM ((Informaller Mitarbeiter) for Stasi – altså en slags stikker – mens hun var agitprop-leder for denne røde ungdomsorganisation i Stralsund i det nordlige DDR. Med stor dygtighed fik den dybe stat i Tyskland fjernet alle den slags historier, da Merkel i 2005 blev kansler og leder af Europa. Føj… Read more »

Olsen
Olsen
1 year ago

Apropos islam, så blev en ung mand åbenbart overfaldet og fik sparket ansigtet ind forleden på Ordrup Station. Så godt som ingen medier har fanget historien; kun BT har omtalt den og sjovt nok næsten ingen af de alternative medier, inkl Frihedens Stemme (endnu). Jeg har abonnement på Nordsjælland Politis rapporter, men heller ikke de omtaler overhovedet den grove voldssag, som blev begået af to “unge”..

Marianne Larsen
Marianne Larsen
1 year ago

Mangel på kendskab og tiltro til Gud giver mangel på kritik og frygt for antikrist.

Nielsen
Nielsen
1 year ago

Billedet leder tankerne mod Tvin Amdi og statens greb om børn ved hjælp af børnehaver,skoler og højere læreanstalter via den perfekte skole i socialisme -gymnasium. 15 – 20 år skæres ud af vores liv,når det er allermest morsomt at leve. Alt sammen på grund af de SYGE skatter.afgifter og moms.
Som nogen sagde: Only the words changes.

Arne Rud
Arne Rud
1 year ago

Uden Whiskeybæltet ingen politikere, overlæger og dommere her til lands.

Nirelsen
Nirelsen
1 year ago

Islam er en relegion. Men muhammedanerne tolker den,sådan at alle de vers der fortæller hvordan man skal leve,er de,man skal leve efter. Når luderbogen,krigsmanualen,muslimernes hellige bog eller hvad den skrevne meningsløshed kaldes nævnes af uvidende om koranens indhold og muhammedaneres kultur,undskylder de altid muhammedanerne og fordømmer os der siger at islam er ondskab.

Klodshans
Klodshans
1 year ago

Politikerne inviterer “gæster” ind i vores hjem, velvidende at en del af dem, vil udøve brutale overgreb imod os. Politikere ejer ikke skam. Tror du har ret Henrik W, de er syge efter magt, koste hvad det vil.

Arne Rud
Arne Rud
1 year ago

Når Den røde Postkasse er Formand for Folketinget, så er “Nabohjælp” klistermærker fra Glostrup.

Arne Rud
Arne Rud
1 year ago

Godmorgen Dybbøl.
Der er ingen leg og intet virke i den kommunale dagpleje, de kommunale vuggestuer, SFO’er og SSP’er, kun grønne fæstivaller uden folkedans.

Bastardo
Bastardo
1 year ago

Hitler elskede også Muhamedanerne.

16
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x