17
sep
Seneste opdatering: 17/9-21 kl. 2222
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Why Is There A Ten-Fold Increase In Covid Deaths in Aug 2021 Compared to Aug 2020?

“Pandemi” og Covid set af en engelsk bedemand

Denne professionelle handlende i afdøde siger egentlig ikke andet end så mange andre, der modsiger den officielle fortælling om den såkaldte pandemi. Alligevel er det noget af det mest uhyggelige, jeg har hørt hidtil. Han virker særdeles troværdig, og hans vinkel må med. Han regner med at være i livsfare for hvad han fortæller. Hør selv disse 30 minutter.

4.6 9 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
14 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
9 months ago

MSM driver systematisk hetz imod de der ikke er vaccineret, ofte oppe at vende i debatten (pøblen) at nægte de uvaccinerede hospital behandling, pøblen der aldrig forstod og som altid råber højest, MSM der forstod at varetage medicinalindustrien derfor sætter befolkningen op imod hinanden driver en helt bevidst hetz, at “om vi er uvaccinerede er vi en alt for stor belastning på sygehussystemet”!!! Undrer hvilken anden dødelig “medicin” vi er “skyldige” i ikke at tage ? Ironisk nok at fremtidens syge er de vaccinerede, de der nu deltager i et genmanipuleret dræber celle eksperiment, hvor der sprøjtes gift ind i… Read more »

john m
john m
9 months ago

total hjernevask af msm. tænk nu foregår et samråd med men minister om , “du forlod vores venner” , da vort elskede Kabul faldt. – Samrådet burde være ” hvordan kan en Afghaner med Dansk pas møde op i Kabul lufthavn med fætter kusine og nogle onkler 8 stk. , samt flere udviste og international terrorister fløjet til TERROR staten Pakistan og derefter fløjet DIREKTE til Danmark. I Islamabad kunne sikkerheds screening foregå HVORDAN kunne dette lade sig gøre . det er ikke kun Danmark der har fløjet terrorister “hjem” . sig mig hvad helvede foregår der ved håndvasken. ingen… Read more »

Elisabeth Nielsen
Elisabeth Nielsen
9 months ago

Kaere Steen, Haaber at du har det godt. Det er Elisabeth fra Spanien og du var til fest hos min mands familie paa den svenske ambasade i Kbh for rigtig mange aar siden.

Jeg boede allerede i Spanien da Mohammed krisen stod paa, fandt dig og har fuldt dig ligesiden.
Jeg ved at du ikke har det saa godt, og har venner til at hjaelpe dig holde siden igang, men jeg savner din musik!!!!
Tak for alt den oplysning (og musik) du givet mig endtil videre. Keep it up. Hvad ville vi goere uden dig?

Margrethe
Margrethe
9 months ago

Apropos: Kom hjem fra en nattevagt, hvor en patient, der fik 3. skud i går, krampede med fråde om munden og ikke kontaktbar. Et typisk epileptisk anfald. Problemet er bare, hun har aldrig haft epilepsi og fejler generelt kun småting. Brugte det meste af natten på at trøste den grædende mand med pladder om ” Det skal nok gå alt sammen”… Gu’ gør det ej. Det går ad hekkenfeldt til fra nu af.

Det lyder ikke som om det står meget bedre til på plejehjemmene:

https://odysee.com/@dkdox.tv:6/DK21106:f

Last edited 9 months ago by Margrethe
Dansk far i knibe
Dansk far i knibe
9 months ago

Hej Steen.
Du havde tidligere et indlæg med en video af en svensk pige med kraftige eftervirkninger efter vaksinen.
Hun havde selv lavet videoen – jeg kan desværre ikke finde den på din side længere.
Kan du poste linket igen her?

Mit problem er, at min 13årige søn bor i sverige og nu vil de give ham vaksinen mod min vilje.
Jeg vil sende ham videoen, så han selv kan høre om de mulige konsekvenser.

Margrethe
Margrethe
9 months ago

Vi husker alle billederne af lastbilerne fulde af lige i Italien, fortvivlede amerikanske bedemænd, der ikke kunne skaffe kister nok, Brasillien, der var ved at bryde sammen osv, osv, osv. Nu er vi begyndt at tale om: Hvad var der egentlig i de lastbiler og de kister? Så vi det nogensinde? Det gode billeder har selvfølgelig intet at gøre med, at folk som journalist Jim Smith både sidder i bestyrelsen hos Reuters og Pfeizer – og som om det ikke var nok også i bestyrelen for WEF’s forum for bekæmpelse af korruption. (- Den mand er ikke uden humor) Jeg… Read more »

Udklip.dødsrate.usa.brasillienmm..JPG
Arne Rud
Arne Rud
9 months ago

Godaften Dybbøl.
Holland har ambulancelæger, Frisland bevingede helikopterlæger og Jylland ser gerne fysioterapeuter som reddere.

Dansk far i knibe
Dansk far i knibe
9 months ago
Reply to  Arne Rud

Nogle hader åbenbart Arne Rud, men jeg nyder hans kringlede indlæg.
Jeg husker Arnes indlæg helt tilbage fra dengang, man kunne poste direkte på berlingeren.

Arne Rud
Arne Rud
9 months ago

Uden land og folk ingen Rigsret.

Margit
Margit
9 months ago

Margrethe – mærkeligt at en der kun fejler småting får 3. skud?

Margrethe
Margrethe
9 months ago
Reply to  Margit

Mærkeligt? Ja hvis det reelt handlede om deres helbred og livskvalitet. Men det er jo det eneste, det ikke handler om. Derfor har alle, på nær de få, der har kapacitet til at sige NEJ TAKt, så man kan høre, de mener det, fået tredje skud. De to foregående virker jo tydeligvis ikke. I hvert fald ikke efter den officielt påståede hensigt. Nu skal alle med lynets hast have tredje skud inden alt for mange begynder at tænke over og komme frem til den eneste gangbare konklusion: Stop så det vanvid.

Arne Rud
Arne Rud
9 months ago

Uden Rigsretten intet land og folk.

Den Nervøse
Den Nervøse
9 months ago

Jeg ved godt at jeg ikke bliver populær på disse sider, men vaccinerne virker, den eneste grund til at sygdommen løber løbsk i Storbritanien er at utrolig mange af anden etnisk herkomst der ikke er vaccineret! Grunden til at det virker bedre i Danmark er at vi har relativt færre uvaccinerede og at vi passer bedre på – igen fordi vi har færre af anden etnisk herkomst!

14
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x