20
sep
Seneste opdatering: 23/9-21 kl. 2219
20 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Joakim Lamotte har én mand med en mobiltelefon lavet mere opsøgende journalistik om klanopgørelsen i Lund end samtlige 18.000 svenske, statsstøttede “kvalitetsjournalister” i Sverige. Den seneste stammer fra hans kilder i politiet i Malmø.


Sverige: “Vi har kun set begyndelsen på volden”

Sverige har en ökning av gängkriminalitet att vänta som kan omfatta upp till tio gånger fler än dagens antal inom ett decennium

Selvom Sverige allerede har europarekord i indvandret, etnisk vold, er det kun toppen af isbjerget vi ser nu, og den er importeret for flere årtier siden. Fremtidens vold er importeret efter år 2000, hvor mindst 1.5 mio “nye svenskere” er indvandret. De bliver efterkommernes problem. Og Sveriges naboers.

Dagens situation med grovt gängvåld är resultatet av en flera decennier lång process, menade polischefen Christoffer Bohman i Aktuellt den 14 februari. Bohman pekar på att dessa unga män har växt upp med total hopplöshet, total brist på framtidstro, stor rädsla, och så sugs de in i gäng.

Det mest deprimerande bör vara att den kriminalitet som Bohman och hans kollegor idag brottas med har i många fall en rot i den migration som anlände till Sverige för 15-20 år sedan och som inte integrerades i tillräcklig omfattning. Vare sig föräldragenerationen eller de som fötts i Sverige med en eller två utrikesfödda föräldrar. Andra generationen. Ättlingarna.

Om dessa nu inte är integrerade i samhället och att det är roten till mycket av det dödliga våld som nu utvecklats i gängmiljöerna så är det en rimlig slutsats att den migration som anlände under rekordåret 2015 inte nått rekryteringsbar ålder ännu hos andra generationens ättlingar. Att såväl samhälle som individer har en ökning av gängkriminalitet att vänta som kan omfatta upp till tio gånger fler än dagens antal inom ett decennium. Därför har Sverige bara sett början på gängvåldet

5 3 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

20 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Den Nervøse
Den Nervøse
2 years ago

Selvom de danske politikere vil kæmpe voldsomt imod, så vil det om føje år være slut med den nordiske pasunion. Med kriminelle bander lige på den anden side af Øresund vil det uhyggeligt hurtigt blive en simpel nødvendighed med indrejsekontrol og der vil, selvom det bliver fodslæbende, komme et folkeligt krav om det! Men inden befolkningen og politikerne kommer til den erkendelse vil bander gøre uhyggeligt skade og vil formodentligt have flere mord på samvittigheden. Vi kan kun håbe at klanerne/banderne ikke når at få ordentligt fodfæste i Danmark inden erkendelsen når at udløse handling! Det er faktisk nu der… Read more »

Klodshans
Klodshans
2 years ago

Politi efterlyser vidner i voldtægtssag i Brønderslev via tv nord. De viser video af sandsynlig gerningsmand. Et PERKERSVIN. Tak til politikerne de sataner for berigelsen.

Den Nervøse
Den Nervøse
2 years ago

Fra 2010 til 2020 er der sket en 48% stigning i kniv og skudskader i Sverige i følge TV2.dk
En lille notits, der formodentligt er væk senere på dagen, en nyhed som burde fylde forsiderne i ugevis! Men vi skal helst ikke kende til tingenes tilstand, for så kunne vi måske stemme derefter!
Når nu næste valgkamp begynder, vil vi se klima debatten nå nye højder, de røde politikere har opdaget at det er der, de kan erobre dagsordenen og de tilsvarende røde journalister vil bakke dem 100% op!

Arne Rud
Arne Rud
2 years ago

En arrest er en psykiatrisk skadestue, men et fængsel ligger i en kaserne, hvor en stationsbetjent ved en bus-, rutebil- og jernbanestation har en velordnet cykelparkering, et ældrevenligt billetkontor, velholdte offentlige toiletter uden økologisk graffiti og handicapvenlige indstigningstrapper ved de CO2-frie køretøjer, der er gratis at bruge for elever, studerende og pensionister.  Tog-, rutebil-, bus- og taxachauffører er turistguider og ansat af færdselspolitiet, der også har sognebetjente som pedeller og færdselslærere med skolepatruljer og Torontolys over fodgængerovergange med en cykeltræningsbane på skolens parkeringsplads, hvor Husholdnings- og Idrætsskolen efter almindelig skoletid er Ungdomsskole med cykelreparationer, og hvor sognelærere får et stedtillæg… Read more »

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
2 years ago

‘Comment closed’ i sidste tråd, — derfor kommer her mit svar til ‘dansk mand i knibe’: med en søn i Sverige der risikerer sit helbred ved at få vaccinen! Sikkert denne video du efterlyste, oprindeligt fra TikTok, svensk pige med kraftige eftervirkninger efter vaccinen, hendes nødråb om hjælp! Situationen pt. i Sverige når noget går galt, og alt virker at går galt med vaccinen, at som hun siger ingen vil længere hjælpe hende! Forbehold jeg går ud fra at denne video den rigtige den du efterlyser, i så fald er denne video en senere version end den der linkes til… Read more »

john M
john M
2 years ago

Jan seriøst , tag dig sammen, det er fake , disse vids er som nu 90% af intenettet . Det corona fis , er forbi. FOCUS ! Danmark islam. F O C U S.
og følg nøje med hvad der sker i EU , IKKE via MSM med via EU`s egne sider ………!!!

Cat Girl
Cat Girl
2 years ago
Reply to  john M

I går begyndte oprøret i Australien. Det vil før eller siden også sprede sig til Skandinavien

Cat Girl
Cat Girl
2 years ago
Reply to  john M

Se min kommentar om Australia One

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
2 years ago
Reply to  john M

John du må også se det for den del at en dansk i knibe, en søn efterladt i Sverige af alle steder, svenske læger der kravler over lig for at vaccinere! Som du ved her på Snaphanen landets allerbedste skribenter var sat på opgaven, men holdt manden hen med snak! John jeg måtte gribe ind, en dansk i knibe ville hverken have familiesammenføring eller fribolig eller på offentlig livslang forsørgelse, kun en link til en video, hvor vanskeligt kan det være! Men manden blev kun holdt hen med snak, det var så der hvor jeg kom ind! Covid bliver dag… Read more »

Arne Rud
Arne Rud
2 years ago

Handymænd med Arne-Pension har brug for bydrenge og håndlangere, når de hjælper ÆldreSagen med klipning af hække og græsplæner, opretning af snublesten i fortove og indgange, oprensning af tagrender og kloakker til regnvand, oprydning i skure med redskaber, bryggers og loft, så ÆldreSagen selv kan klare den daglige rutine i hjemmet med lidt rengøringshjælp i huset. 
Bydrenge og hjemmehjælpere hos ÆldreSagen er i mesterlære med Handyfolk på Arne-pension og de fortsætter gerne som lærlinge hos gartnere, brolæggere, skorstensfejere, tømrere, kokke, tjenere, sundhedspersonale, socialrådgivere, lærere, klinikassistenter, tandlæger etc. etc.

Tomas.
Tomas.
2 years ago

Jag lånar Ulriks formulering och skriver min kommentar här. Comment closed’ i sidste tråd, — derfor kommer her mit svar til ‘dansk mand i knibe’: med en søn i Sverige der risikerer sit helbred ved at få vaccinen!   2021-09-20 Hej ” Dansk far i knibe”. Det finns en 08 (= Stockholmare) som heter Rönne och bor i Rønne. Censur platta formen raderade hans kanal men sök på frugans namn. Hon heter Lena + Efternamn. Han lotsar vidare till andra ställen. Jag själv har i sommar träffat tio personer som har berättat att de blivit svårt sjuka efter sticket. I… Read more »

Cat Girl
Cat Girl
2 years ago

At verden rejser sig er som sagt den vigtigste nyhed og har været det længe, men i behøver ikke længere tage mine ord for det. Jeg er altid foran nyhederne:
AUSTRALIA ONE – POLITICAL PARTY – SOME OF OUR LEADERS ARE COMMITTING TREASON!
https://www.bitchute.com/video/u1hVxgpVnqrV/

Andreas
Andreas
2 years ago

I 2020 kom jeg forbi Snaphanen, og da var den domineret af rædselsberetninger fra Sverige om, hvordan corona-patienter døde under store og unødvendige lidelser. Nærmest blev kvalt ihjel. En svensk læge berettede fra frontlinjen. Nu handler det op rædselsberetninger om vacciner, og rædselsberetninger synes i det hele taget at være det væsentlige. Uden at bloggens ejer synes at være i besiddelse af den mindste fagkundskab vedr. de emnet,, han kaster sig over. Er videoerne tilstrækkeligt rædselsfulde, betragter han dem som sande eller i det minfste saudsynlige. Det virker meget ubegavet og sensationssøgende, og desværre synes der at være et publikum… Read more »

Den Nervøse
Den Nervøse
2 years ago
Reply to  Steen

Sandheden er nok at med Covid 19 er vi i ukendt område, men det har vist sig at vaccinerne virker. Der er komplikationer, men det er først og fremmest knyttet til Johnson og Johnson og Astra Zeneca vaccinerne. Pfizers og Modernas vacciner har bivirkninger, men kun få. Den største fare er, at folk ikke lader sig vaccinerer for så vil der cirkulerer virus derude og virus muterer ind imellem. Det sker der som oftest ikke noget ved, f.eks var Cluster 5 mutationen, der ramte mink, relativ mild overfor mennesker, men til tider muterer virus til en dødelig variant, og ind… Read more »

Cat Girl
Cat Girl
2 years ago
Reply to  Den Nervøse

Det hedder ikke vaccinerer, men lader sig vaccinere

Andreas
Andreas
2 years ago
Reply to  Steen

“Jeg hævder ikke at kende sandheden om Corona.”

Det er ikke det indtryk, du efterlader.

Forrige gang jeg kom forbi, skrev du til en kritiker noget i retning af “vi får se, hvem af os der får ret”.

Takket være Trumps indstilling til vaccinering er uhyggeligt mange amerikanere døde af corona-virus.

Margrethe
Margrethe
2 years ago
Reply to  Andreas

SarsCov2 er ikke en ny virus, men blot en variant af en viragruppe, som i forvejen var årsag til 10-20 procent af de respiratoriske lidelser, vi er bekendt med. (Kilde: “Corona. False alarm? Facts and figures” af Dr Kariana Reiss og Dr. Suharit Bhakdi. Plus flere andre kilder til både Dr.Sucharit Bhakdi, Geert Vanden Bossche og mange flere. Søg og du skal finde) Det er selvfølgelig rigeligt slemt for de, der er forvejen er svækket på grund af sclerose, KOL, astma mm. ligesom smitte med influenzavira kan være livsfarlig for samme gruppe. Men de kan heldigvis hjælpes og reddes fra… Read more »

Arne Rud
Arne Rud
2 years ago

Sømandskoner flyver med drager ved Kongen af Danmark ved Sankt Hans, men uden folkedans ingen strikkefestivaler.

20
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x